- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #174157 üzenetére
Felhívtam 5 MM-ot és még nem is kaptak, Debrecent is hívtam azt mondták még ők sem kaptak, direkt rákérdeztem hogy abszolút azaz nem is volt, mondták nem, szóval nem tudom hogy lehetett szombaton készleten.
-
Bkrisz9
őstag
válasz aujjobba #174195 üzenetére
Az kiraly mert mindegyik az. Akkor most komolyan egy appstore miatt kene uj kartyat csinaltatnom? Vicc. Es miert nincs lehetoseg a szamlahoz csapni az osszeget? Es PayPal?! Taps-taps apple.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
kavarc
aktív tag
válasz agabe #174186 üzenetére
köszi!
@B-L-A-C-K, col: A gond az, hogy nem találok ilyen beállítást. Lehet, hogy csak pár gyári alkalmazásra érvényes? A zárolási képenyőn max annyit szeretnék látni az értesítéseken, hogy ki küldte. Illetve, az sem lenne rossz, ha csak maga az app látszódna, hogy jött valami. Beállítás/Értesítéseknél nem találok ilyeneket pl a messngernél, outlooknál, stb. Azt gondoltam, hogy ezt globálisan testre lehet szabni. Megoldható ez valahogy 3rd party appnál?
köszi -
sirszevenap
addikt
Extreme Digitáltol rendelt egyébként valaki innen?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Bkrisz9
őstag
Igen de tobb kepet csak zip-be tolt le.
Azt hogyan? Ujat mar nem csinalok mert sokminden megy ezen. Ha meg azt allitom be, hogy nincs kartya akkor nem ajanl fel mas lehetoseget hanem szimplan nem enged vasarolni.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Hivatalos helyről, új iPhone vásárlásnál mikortól indul a garancia? A vásárlástól, vagy az első aktiválástól?A másik kérdésem az lenne, hogy a napokban volt téma az értesítések megjelenítése az X kapcsán. Hogy tudom megoldani/beállítani, hogy az értesítések csak app-ra vonatkozóan jelenjenek meg a zárolási képernyőn? Most, ha jön egy sms, vagy messenger üzenet, outlook mail, akkor az értesítésben megjelenik egy sor az üzenetekből. Ezt szeretném elkerülni. i7 10.3.
köszi -
Redplee
senior tag
válasz FhRossi #174179 üzenetére
milyen tok/ fólia?
Ezzel kapcsolatos kérdésemet senki nem valaszolta meg a topciban, másodszorra sem Én nem tudom milyet vegyek rá ami tuti jó, láttam van iGlass de brutál ára van, azért nevetséges, XPRO meg nem tudom milyen.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Bkrisz9
őstag
Azóta ajánlottak 3-t is, köszi! A következő gond, hogy nem tudok ebben a szemét appstoreban fizetni... 2 kártyánk van itthon, az egyik egy új paypass-os stb OTP-s a másik egy FHB-s, egyik se jó neki, isten tudja miért... PayPal Mo-n nem elérhető (oszt mír?!) és arra sem találok lehetőséget, hogy a telefonszámlámhoz csapják... (éveken át így fizettem droidon is, itt ez miért nincs azt sem értem..) Most ilyenkor mi van?
-
Redplee
senior tag
válasz hemaka #174164 üzenetére
Hol dolgozol? Akkor jobb lesz veled vigyázni
Amúgy ja nem is értem, miért rendeli valaki iStyle iCentre stb, amikor ugyan azt megkapja olcsóbban (ugye X en kívül minden iPhone a 8 -at is beleértve -10% volt MM -ban hétvégén, meg helyben van pestre se kell menni mert MM van minden nagyobb városban.
Nekem is vannak rossz tapasztalataim az Apple storeokkal, a Westendben is olyan nagyképű **** volt az eladó amikor a 8-at megnéztem (lehet mert látta a Samsungot a kezemben), hogy fúú, gondoltam ezeknél sem hagyom a pénzem, így inkább megvettem X-et a T-nél... Ha eladás előtt ilyen, milyen lehet ha egy kis problémád van?
[ Szerkesztve ]
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
FhRossi
tag
Na megkaptam végre én is az X-et! (256Gb asztroszürke)
Meglepett mennyivel nehezebb mint a i6. Igen mondták, de ennyivel!?? - sebaj. Tetszik maga a készülék, hogyne tetszene, ezért vettem meg! Nem csalódtam, prémium érzet megvan, vagyis volt, mert azonnal raktam tokba, tettem rá üvegfóliát. így sem csúnya, de pucéron jobban néz ki,na! A fólia szépen rászívódik, nincs meg az a levegősáv kétoldalt, ami a 6s-nél az őrületbe kergetett 10-en akárhány fólia csere után is...
Bekapcsolás után iCloud fiókból visszaállt minden ahogy kell is neki. Kijelző szép, nagyon-nagyon szép! Igaz, OLED kijelzőjü telóm sem volt még. A Home gombot valóban hamar el lehet felejteni, bár ez egyén függő is szerintem. A Face ID nálam eddig fair, mindig megismert, a legmagasabb biztonsági szintet beállítva is.
Majd még írok milyen, de megyek nyomkodom kicsit!
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
hemaka
nagyúr
válasz seadrone #174174 üzenetére
Nem lesz, max. ha csinalsz magadnak.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok! Nálatok is eltűnt a Messengerből a "napom" sáv? Ma reggel tűnt fel, hogy valami hiányzik...
-
seadrone
őstag
sziasztok!
8-asból lesz MATT fekete? van erről valami hír?
köszi
-
dmad
aktív tag
válasz Bkrisz9 #174171 üzenetére
wifi photo app
Böngészőn keresztül tudod a képeket leszedni, akár zip-be is..[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
-
Bkrisz9
őstag
Hátha itt van valaki aki tud nekem segíteni: [link]
-
agabe
addikt
válasz Thewent12 #174166 üzenetére
16.-a technikai okok miatt van T-nél, de 15.-ére várható a kiszállítás ezt írják a weboldalon a telónál.
Aki 3.-án kapta meg azoknak is többnyire 6.-e volt írva, de a weboldalon akkor meg az volt feltüntetve, hogy technikai okok miatt írnak csak 6.-át, de várható dátum 3.-a.
Sokan írták, hogy megkapták, és nem rémlik olyan aki írt írta volna nem érkezett meg, szóval én bizakodnék a helyedben.[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
T-nel attol parazok, hogy nov 16-ot irnak megerkezesre. Egy kozeli uzletukbe rendeltem. Kiszallitas 8 es 17 ora kozott.. nem egyszer volt mar, hogy bementem valamiert, es aztsem tudtak, hogy mirol van szo. Kivancsi leszek most mennyire teszik majd rendesen a dolgokat.
Istyleban meg csak pozitiv tapasztalataim vannak. Arkadbanszoktam Budapesten vasarolni naluk, ott mindig egy segitokesz holgyhoz kerulok. Multkor pl bevittem egy iphone 7-et, egy heten belul csereltek egy szo nelkul.
-
hemaka
nagyúr
válasz Redplee #174162 üzenetére
Biztosan. Raadasul amilyen jo hire van az apple hivatalos boltoknak. Akkor sem vennem ott, ha utnenek. A legtobb boltban annyi nagykepu fsz dolgozik, szaros karoval nem lehet elerni az orrukat.
De a fagyi mindig visszanyal, mert jottek ok is hozzam ugyet intezni, en is pont olyan kedves es segitokesz voltam, mint ok... pechjukre pedig iszonyat arcmemoriam van.[ Szerkesztve ]
-
Binglof
csendes tag
Valaki írta tegnap az Appstore problémát. Egy SE-t használok, és a 11.1 óta nekem is ugyanaz a probléma jelentkezik. Nem jelzi a frissítést, ha pedig belépek, akkor csak tölt és tölt a felső sávban. Akkor is, amikor már kiléptem. Beragad valami, csak a hardreset segít rajta. Gondolom ez is javítva lesz majd...
Soha ne hagyd abba a csüggedést!
-
vasi89
addikt
Debrecenben csóróbbak az emberek mint pesten ahol az APR-ek vannak vagy a MM-ban épp nicns 0%thm akció aztán lassan fogy
-
B-L-A-C-K
titán
Mert máshogy van elosztva. Lehet az MM-ben berendelt most mondok valamit 1000db-ot, az iStyle meg csak 100-at.
-
hemaka
nagyúr
Kintrol rendelik, azert tart olyan sokaig.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy az Apple oldalán 3-4 hetet mondanak a szállításra, míg más viszonteladóknál 1-2 hetet ígérnek? (Sőt, MediaMarkt-ba bemenetem szombaton (Debrecen) és volt nekik készleten is.)
Üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Sgarrista
tag
Jó reggelt Urak!
A mostani infók alapján melyik sima iPhone éri meg ár/ értek arányban? iPhone 7 vagy 8-as.
iPhone 6-ről jönnek mert most mondták a szervizben , hogy GTK a telefon. Olyan 4-5 évre vennék telefont szóval csakis iPhone jöhet , a nagy méret nem játszik mert számomra használhatatlan.Előre is köszi a választ !
Sgar
-
szuszinho
őstag
Egyelőre még ismerkedek az IOS-sel. Azt tudom, hogy a Gmail-t nem szinkronizálja, csak a saját alkalmazása, de egyéb, szolgáltatótól kapott emailjeimet sem. Létezik olyan levelező alkalmazás, ami tudja ezeket a fiókokat push-ban kezelni?
-
-
veterán
válasz Electus #174129 üzenetére
Én 7 Plus-t használok már egy ideje, de volt pár kitérőm az S8+ és a Note 8-al is, de megszoktam ezt a nagy méretet hiába kicsit nagy. Szerintem a X az kényelmesebb lehet viszont nem tudom, hogy mennyire tudnék rá vissza állni. Nagyon gondolkodom a váltáson, mert egyszerűen brutálisan jól néz ki szerintem a telefon, legalábbis videók és képek nézegetése után. Mindenképp meg akarom fogdosni mielőtt döntök, viszont nálam csak az jöhet szóba váltás terén a 8 Plus egyáltalán nem vonz és szerintem nem is nagyon van értelme 7 Plusról váltani rá!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Timyyy
őstag
válasz 7Heads Drago #174128 üzenetére
Nincs is annál szebb, amikor a nyereségvágyból vásárolt iX rajta marad az illetőn, benne áll 4-500K pénze úgy, hogy ő maga valójában nem akart telót cserélni.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Redplee
senior tag
válasz Redplee #173873 üzenetére
"Valaki tett már védelmet X -re? Mit ajánlotok?
Nézegettem ezt az Xprotectort de igazából csak itthon találni róla infókat, előző iPhone-okkal.
Azt nézem, hogy az edzett üveg kijelzővédő pl beér a truedepth kamerák elé is, vajon a FaceID-t nem befolyásolja, ha van rajta plusz egy réteg üveg?
Van tokjuk is. Véleménye valakinek? Vagy más javaslat? Tok+kijelzővédő is kellene.
Kicsit parázom, hogy ha leesik védelem nélkül, az sokba kerülne "Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
buci30
addikt
🍎X DFU mód (a végére elfelejtem az első lépést) 🙃😬🤔😂😂😂
Egyszerű mint az 1X1Nyomjuk meg röviden a hangerő növelése gombot, majd a hangerő csökkentését, utána tartsuk lenyomva a bekapcsoló gombot 10 másodpercig, ezután azt továbbra is lenyomva tartva nyomjuk mellé a hangerő csökkentése gombot 5 másodpercig, ezután engedjük el a bekapcsoló gombot, de továbbra is tartsuk lenyomva a hangerő csökkentését még 10 másodpercig. A kijelző sötét marad, de a számítógép és így az iTunes látja a készüléket.
Reset kicsit egyszerűbb azért
Röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple log
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Thewent12
aktív tag
Nagyon megtetszett egyebkent a feher X. Szerintem gyonyoru lett, majdnem azt is rendeltem meg..
Kicsit orulok, hogy uveghatlap lett, enszemely szerint nem fogom annyira felteni, mint a matt feketet. Az is egy plusz pont, hogy 64 gb az alapmodell. Boven megvoltam 32-esen is, de majd legfeljebb tobbet fotozok, meg videozok. A home gomb elhagyasat remelem hamar megszokom. Nem volt rossz mozdulatokkal vezerelni, de azert meg szokatlan volt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 7Heads Drago #174128 üzenetére
Senkit se kényszerítenek rá hogy vegyék meg ennyiért, aki meg megveszi jó neki ez az ár is, szóval nem értem miért kell ezt linkelgetni. De ha már itt tartunk ezt nézd meg.
-
agabe
addikt
válasz Electus #174129 üzenetére
Imadtam a plusokat amiket nyujtottak, de meret kenyelmetlen volt, viszont amig nem volt mas opcio addig knkabb azokon voltam mint a sima verziokon.
Most X tervben van. Meg nem tudom mikor, de kiprobalas nelkul (normal hasznalat nem csak rovid nyomkodas) nem tudnam egyenlore megmondani nekem az lenne-e jobb mint a plus.(#174130) Tompo92:
Ez nem csak valami bug? Mert akkor kikapcsolni nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok...
Hogy az istenbe lehet kikapcsolni hogy ha a telefont éppen fektetett módban használom és leráz a képernyő akkor feloldásnál a zárolt képernyő is fektetett lesz tök idegesítő hogy elfordulni elfordul de vissza már nem..
Tudom kapcsoljam be az álló irányultságot de akkor meg az alkalmazásokban amikben használom a fektetett módót nem fog elfordulni, most ki be kapcsolgassam? Van erre valami más megoldás? Tököm tele van az egesz iOS-el már hogy minden van benne valami szar hiba meg bug.
Választ köszi előre is -
Electus
csendes tag
Sziasztok!
Egy plus felhasználó saját véleménye a X-ről:
A plus méret óta minden évben az új plus felhasználója vagyok, 8 plusra is váltottam és emellett jelenleg a X-et is próbálgatom péntek óta és amelyik jobban bejön az marad, azaz ez már eldőlt.
Az üzemidő a 8p-hoz képest 15%-al biztosan rosszabb annak ellenére hogy nagyobb akksit kapott de ez érthető az újítások miatt, így nagyjából a sima és a plus közé esik az üzemideje saját tapasztalataim alapján.
A hátlapi kamera elforgatásából adódóan (ami szerintem a truedepth rendszer miatt történt hogy az elférjen) a telefon sokkal jobban billeg, így tok nélkül ez nagyon zavaró lehet.
A reachability ugyan valóban a 11.1el visszajött de szerintem egészen egyszerűen kényelmetlen egy nap olyan 50szer a telefon legalját simogatni hogy utána a tetejét is simogassuk és csak utána történik lényegi "akció". Útban van az ember alsó ujja is amivel személy szerint én tartom az eszközt, szóval rossz..
A telefon acél kerete közelről szemlélve valahogy olcsó hatást kölcsönöz a silver esetében, talán (anno a samsung króm bevonatú műanyagját idézi ami kb 2 hónap után le is pattogott.. persze ez nem fogés ez premium anyag de szerintem a matt felület sokkal elegánsabb egy ennyire nagy felületen mint ez). Ezzel együtt is azt gondolom a telefon szép.
A plus képernyőmérete (olyan 1000+ nap használat után) egyértelműen sokkal nagyobb, nagyobb a kihasznált és hasznos felület is. Egészen egyszerűen a X egy magasabb 8 és nem hozza a plus felhasználási élményét, ami persze egyszerűen kiszámolható volt. Rettentő sok az üres, kihasználatlan semmi. Így azt gondolom hogy akinek a plus méret az ami bevált azoknak komoly visszalépés a X, a sima méretű felhasználóknak pedig instant get.
Az OLED is tényleg szép, nem túlszaturált samsung, kékesedés az van, de nagyon természetesek és szépek a színek. A képminőség javulása viszont elhanyagolható szerintem a 8 hoz képest (a true tone kijelző viszont a X-ben 10 csatornás szenzorral dolgozik a 8 pedig csak 4-el úgyhogy a X egy kicsit jobban alkalmazkodik a fényekhez)
A face id az tényleg szuperül működik, sötétben, napszemüvegben, mindenhogy ameddig fogjuk a telefont, egyszerűen csak lassabb mint a gen2 touch id és ha az asztalon fekszik a készülék és nem hajolok fölé akkor nem old fel. És így nálam ez sajnos dealbreaker már önmagában is.
Jövőhéten valószínűleg a X megy vissza és akármennyire "unalmas" a 8 plus designja (3 váltás és 3 év után... )ez egy jobb készülék a saját véleményem szerint.
Persze ez mind csak a saját véleményem..Végezetül érdekelne az hogy akik minden évben a legújabb plust használták/ják azok alapból ki sem próbálják a X-et vagy ők hogy élik ezt meg? (a "legdrágábbalegLYobb" huszároknak off)
-
7Heads Drago
veterán
[link]
Van pofa rendesen ilyen árak mellett.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
buci30
addikt
válasz btudos #174123 üzenetére
Akkor biztos hazudok!!??? Nálam felold csukott szemmel !!!!!
Szerk.: Lehet mondjuk azért vagyis biztos mert én kikapcsoltam a Beállítások/általános/kisegítő lehetőség / FaceID és figyelem részben
Mert nekem azzal nem mindig ment de erre meg lehet magyarázat, fényre sötétedő lencse van a szemüvegembe ami neki erős. De így ezt kikapcsolva jó. Valamit valamiért 😊
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
A wowfixit nanotechnologias kijelzővédelemről nektek amúgy mi a véleményetek?Akár ez akár bármilyen fólia nem fogja az iPhone X elülső szenzorsávját megzavarni?
-
buci30
addikt
válasz Thewent12 #174118 üzenetére
Na igen..... 😳😬
De fő a bizalom itthon, buliba meg nem szabad úgy berugni, hogy elaludjon aki... 😂
De érdekes is lett volna ha nem mert ugye xy pontot néz nem csak a szemet vagy az fő szempont lett volna lehet de ez nem jött össze.
Most próbáltuk többször és nyitja tényleg![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz jeromosi #174100 üzenetére
Én a 7-essel vagyok így, próbáltam szokni a plust.. Nyaraláson egy jó barátom készített néhány jó sikerült portré fotót a 7+ készülékével.. az egy picit megbolondított, de valahogy elmúlt a fellángolás..nem áldoznám fel a kényelmet egy jobb kameráért, de nyilván izlések és pofonok.
-
Thewent12
aktív tag
Ha csukott szemmel nyitja akkor az viszont szerintem nem jo. Lehet lehetetlen szituacio, de akkor alvasnal barki feloldhatja..
-
buci30
addikt
Azt nem értem, hogy majdnem minden videó kettő "kopintással" ébreszti fel a kijelző amikor egy is elég 😂
Nálam a Face ID ahogy szidtam, hogy nem okés aztán kikapcsoltam a FaceID figyelem így szinte 99%-ba jó! De annyira, hogy nekem csukot szemmel is nyitja a lakatot viccen kívül! 😳👌iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
tylerddd
veterán
Tükörből felold a Face ID?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sajog159
aktív tag
(már írtam erről, de lenne még kérdésem)
A kb. ½ éves i6S-nél egy ideje nehezen működött az újlenyomat olvasó. Az iStylenél újra telepítették az iOS-t és egy darabig úgy tűnt, h jobb lett, de most újra problémás: sokszor kell nyomni és valamikor csak kóddal lehet kioldani. Szervizben azt mondták, ha nem segít az iOS frissítése, le kell adni kb. 1 hétre szenzor cserére. Csinált valaki ilyet? Ha igén, javított e a dolgon?
-
B-L-A-C-K
titán
Magyarósi Csaba X teszt!
-
B-L-A-C-K
titán
Dupla home gomb kattintásra lejönnek az ikonok ugye, X esetén Handras meg több tesztelő azt monda nincs ilyen opció, de most olvastam ha a képernyő alján a "home csíkot" lefelé húzod akkor ezt éred el.
Akinek X-e van megnézhetne hogy valóban így van e...
-
Arcképgyáros
Ébresztő törlés animáció nektek is szokatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest