- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz dreizwanzig #173192 üzenetére
Ezekből én a 6s-t venném meg.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hemaka
nagyúr
válasz dreizwanzig #173194 üzenetére
SE kicsit masszivabb darab ha ez szamit. De egyebkent mindketto kiforrott darab.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dreizwanzig
tag
válasz B-L-A-C-K #173193 üzenetére
Köszi, de én most konkrétan arra gondoltam, hogy mennyire megbízható az SE, mennyire vannak szériahibái? Anyósnak lesz, szóval igazából mindegy, hogy 6, vagy 6s, észre sem venné, hogy mi a különbség. Csak azt akarom elkerülni, mint ami ezzel a tetves 5C-vel történt, hogy akksit kellett benne cserélni, aztán meg töltésvezérlőt és már megint mondja az anyós, hogy gyorsan merül, meg hogy lefagy néha.
mondjuk nem értem, hogy mi a francot csinál a telefonokkal, már vagy a harmadikat fogyasztja, nekem meg még soha az életben nem ment tönkre telefonom -
B-L-A-C-K
titán
válasz dreizwanzig #173192 üzenetére
i6-ot elfelejteném már, SE lényegében egy 6S, csak kisebb méretben 3D Touch nélkül, az hogy neked melyik jön be jobban azt neked kell eldöntened, egyikkel se nyúlsz mellé. De ha nekem kellene dönteni akkor 6S.
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
iPhone-t szeretnék venni. SE/6/6S között gondolkodom, illetve amelyikből találok valami best buy-t, azt venném meg. 6 és 6S volt már nekem, szóval azt ismerem, viszont az SE-ről nincs infóm. Mennyire érdemes venni? Sajnos legutóbb elkövettem azt a hibát, hogy kérdezés nélkül vettem egy 5C-t, az már 2x volt szervizben és mindenhol mondták, hogy egy rakat ...., nem lett volna szabad vennem 5C-t. Szóval az SE-ről, mi a vélemény? Mennyire megbízható?
-
Cyberbeni
addikt
válasz MauroN #173167 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy share -> add to notes. Aztán otthon átteszem appshopper.com-ra, ahol küld mailt a leárazásról.
Írtam is már az oldalnak, hogy jó lenne ha e-mailben el lehetne küldeni a linket és akkor berakná wishlist-re nekünk. (Mint ahogy Kindle-re tölthetsz úgy dolgokat, hogy elküldöd a PDF/stb.-et egy megadott címre)
-
domerator
veterán
válasz expendables #173187 üzenetére
Szerintem itunesből mennie kellene beta profil nélkül is.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
MODERÁTOR
válasz expendables #173187 üzenetére
20 éve a Prohardveren
-
leslieke
Jómunkásember
válasz expendables #173184 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, én feltettem a múlt héten a bétát.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz expendables #173180 üzenetére
Béta profilt kell hozzá létrehozni.
De szerintem jövő héten már enélkül is elérhető leszA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
_ak_
addikt
válasz univerzita #173177 üzenetére
Na igen, akkor meg jelenik, de nem tudom letölteni, mert a fiókom nem valid a US storeba.
Let's begin, de gozaimasu!
-
expendables
aktív tag
Üdv srácok!
Vettem egy iPhone 7-et és elég gyenge az akku időm. Olvastam,hogy a 11.1 beta5 ios megoldaná ezt a problémát. Jelenleg 11.0.2 van fent és csak a 11.0.3-at ajánlja frissíteni.
Rá tudnám tenni a 11.1.beta5-öt úgy,hogy ne törlődjenek az adataim? Ha igen,hogyan?
Köszönöm a segítséget. -
Peetey91
senior tag
i7-re milyen üvegfóliát ajánlanátok? Valami megbízhatót keresnék, de annyi gyártó terméke van, hogy elég nehéz kiigazodni, pl a Nillkin 3d AP+ Pro elég jó áron van, míg egy iGlass Round a duplája... És akkor még ott vannak a Spiegen, Moshi, Zagg termékek...
-
aktív tag
válasz TajgaVodka #173169 üzenetére
Én tegnap (szombaton) rendeltem elő, de munkanap 8-12 óra közötti beállított visszahívás kéréssel természetesen várni kell.
-
TajgaVodka
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg köztetek olyan aki a Telenor- tól rendelt elő iPhone X készüléket és visszajeleztek neki bármilyen formában?
Én még 27-én reggel jeleztem a szándékomat, de egyenlőre semmilyen visszaigazolás nem érkezett a számomra.
Üdv: Tajga
-
MauroN
tag
AppStoreban hogy lehet valamit kívánságlistára tenni?
-
viera
őstag
válasz K1nG HuNp #173138 üzenetére
Nekem volt tavaly az S7 Edge mellett i7 de nem bírtam sokáig vele mert nagyon hiányzott az OLED kijelző.
Most viszont rendeltem én is a X-ből a Telekomnál,aztán meglátjuk milyen lesz az S8+ mellett.
Meg nekem nagyon tetszik a Face ID is,az S8-nál is az arc feloldást használom csak a X-nél jobban működik.
Nálam a Face ID is az egyik ok,nem nagyon szeretem az ujjlenyomatot használni meg a méret mert néha nagy az S8+.
Remélem pénteken már ki tudom próbálni.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
TommyNagz
senior tag
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem. 2010-től 2016-ig használtam iPhone-t kisebb-nagyobb megszakításokkal. Utána elegem lett és váltottam hosszabb ideig Androidra (SGS7, majd Moto G5, és Honor 6X). A mostani készüléket szükségből vettem, mivel a motorolám elrepült motorozás közben az autópályán, és S.O.S. kellett valami. Ez tűnt a legnormálisabbnak, de tartós hasnzálat során olyan bugok derültek ki, hogy nem igazán tudok, és nem is akarok velük megbarátkozni. (gyakran kell restartolni, hülye iPhone-utánzat felület, duál kamera, amiből az egyik egy krumpli, a másik meg egy kaputelefon kb...stb.) Elgondolkodtam azon, hogy visszaváltanék iPhone-ra. 6S Plus-on gondolkodtam a méret miatt, de nem szívesen vennék egy kétéves telefont, így inkább az iPhone 7-tel szemezek. A kérdés tárgya és a külön nehezítés, hogy fogok kapni egy céges iPhone SE-t (külön előfizetéssel, ami nyilván nem személyes célra használható). Mit gondoltok, ebben a felállásban fölösleges mellé egy iPhone 7? Ti hogy oldjátok meg az ilyesmit? Soha életemben nem volt még két telefonom egyszerre, két külön telefonszámmal, így elég új még nekem ez a felállás. Előre is köszönöm a javaslatokat
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
_ak_
addikt
Az mitől lehet, hogy Siri nem hajlandó nekem semmilyen trailert lejátszani? Mindig csak egy pár Safari találatot jelenít meg (sima web search).
Let's begin, de gozaimasu!
-
Elims
veterán
Nescafé,Leslieke:
-
Nocsesz1
senior tag
Sziasztok jó reggelt. Iphone 7 esetén hogy kell be állítani hogy ha home gombot megnyomom alvó állapotban akkor lássam a lezárt képernyőt értesítésekkel? Vagy csak az órát akarom megnézni? Állandóan fel old ujjlenyomattal.Emelés az ébresztéshez ki van kapcsolva azt nem szeretem mert sokszor a kocsiból ki szállva fel ébredt a képernyőm és zsebre tevés közben fényképeztem a zsebemet állandóan.
HAJRÁ VIDI !!
-
Elims
veterán
válasz dvdbackuper #173148 üzenetére
Én a te neveddel ezt meg sem kérdeztem volna.
Leslieke: Köszönöm!
Átolvastam és inkább 11.0.3-at rakom fel.Remélem ezzel nem lesz gond.Lenne mégvmi...Most ahogy írom ezt a hsz-t a safariban,nem megy az írásommal a kijelző.
Mindig oldalra kell húzni a kijelzőn,hogy lássam az éppen aktuális írásomat.
Még ha enter-t nyomok is vissza kell mozgatnom az írásom elejére.
Van erre vmi megoldás vagy ez "ilyen"? -
addikt
válasz dvdbackuper #173148 üzenetére
Magyar értelmes billentyűzet, hangposta tiltás, animációk felgyorsítása (kikapcsolása)... úgy hirtelen.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #173139 üzenetére
egyébként nem mondom, hogy a tűz mellett ülök, inkább 2-3 sorral hátrébb, de mernék nagyobb összegben fogadni, hogy aki most nem kapja meg, annak karácsonyra se lesz meg
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
6s-re megnéztem és a 10.3.3-at lehet telepíteni. (Most 10.3.2. van rajta,de az akksi töltés hiba miatt lecserélem)
Melyiket lenne érdemes felrakni? Később szeretném jailbreak-elni.Szerk.: 10.3.3-at vagy 11.x-et?
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Gondolom aki megtheti az azert mert miert ne ?
Legalabb mas kinezet, es valamennyire mas mukodtetes az eddigiekhez kepest.
Ja es nagyon sokan rendeltek telekomnal pl. 0 forint fizetessel havi reszlettel amihez meg penz sem kell csak havonta kb 16ezer Ft. Mar volt arrol is szo, hogy van aki erre kolt van aki meg cigire (vagy masra) akar tobbet is. -
MauroN
tag
Ezt a fájlok appot hogy kell használni?
Se hozzáadni nem tudok, se semmit se csinálni vele. -
veterán
-
kchris78
veterán
válasz szabogabor10 #173135 üzenetére
Hat igen es ha van valaki akkor az apple a szallitasi idoket eleg jol meg tudja becsulni. En is varom mar, en hivatalos uj arat viszont nem adok erte, illetve elobb meg akarom fogni hogy er e meg igyis rafizetni 150et egy 7plusra...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Bar nem ezt kerdezted de en egyelore maradok a 8nal. Majd ha meg tudom fogdosni akar egy mm-be , nah majd akkor kitalalom valtok-e. Maga a keszulek tetszik bar picit fazok a face id tol illetve en nagyon megszerettem a homegombot.
Szabogabor10: kuldom az erot hogy megkapjatok
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
-
K1nG HuNp
őstag
Hányan vesznek itt/rendeltek már elő X-et?
Egy iOS szerető felhasználóként kérdezném, hogy miért?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #173135 üzenetére
jaja, nyilván fő most a fejük, hogy magyarországra nem jutott elég szifon
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz kchris78 #173133 üzenetére
Épp most olvasom, hogy USA-ban a november közepi szállítási idő sok embernél 3-ára változott. Lehetséges, hogy már most fel tudták pörgetni a gyártást. Ha ide is több készülék kerül, szerintem a tegnap reggeli előrendeléseket fogják tudni teljesíteni péntekre. Reméljük.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
agabe
addikt
válasz kchris78 #173133 üzenetére
Hat legyen ugy, mert akkor hamarabb lesz jo aron (na mondjuk gondolom nem iden fog ez megtortenni)
Aztan jovore meg ha X-hez hasonloak lesznek az uj keszulekek akkor mar alapbol a “nornal” arert lesznek elerhetok, igy erdekes lesz mi fog tortenni ezzel az arkategoriaval. -
kchris78
veterán
Az X rendeleshez kapcsolodoan meg egy gondolat. Szerintem sokkal sokkal hamarabb fel fogjak tudni porgetni a rendelest ha az alkatresszel nem lesz gond, marpedig azert mert X-bol NEGY fajta tipus van 2 szin 2 memo meret. Kesz... Eddig i6 ota 2-3-4 szin volt szinenenkent 3 memo meret.. Ami szerintem nagyon nagy difi a gyartasi lancban es gyorsithat azon hogy utolerjek az igenyeket a gyartassal.
-
veterán
-
agabe
addikt
válasz szabogabor10 #173124 üzenetére
Vagy az is lehet, hogy sok megrendelt keszuleket visszadobtak, mert tizesevel (vagy akar tobb darabot) akartak vinni gsm boltok, stb. es mondjuk azoknak beintettek igy visszakerult keszletre (azert nagyjabol van valami elkepzelesuk mennyit fognak kapni).
Az persze nem kerdes, hogy telekom rendelesi rendszere sokszor kaotikus, es soha semmi sem biztos csak ha mar atvette valaki amit rendelt.Kozben raneztem megint, asztroszurke 64-es mar nem rendelheto, de a tobbi meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Iphone 8 nal eltunt az egykezes mod. A 7 nel meg ha jol emlekszem 2x kellett vegighuzni az ujjamat a homegombon. Erre viszont nem csonal most semmit
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
veterán
-
agabe
addikt
válasz szabogabor10 #173121 üzenetére
Semmi sem biztos, viszont probat megerhet annak aki a hirdetoktol is venne mar akar dragabban, hisz ugyis fuggetlen, es ugyanannyiba kerul listaaron mint istyle es apple.hu oldalain.
-
veterán
-
DJosef
őstag
válasz California1 #173116 üzenetére
Ha a Digi-nel van az elofizeteses akkor a Digi Online alkalmazassal eleg sok csatorna megtekintheto.
Forget about it
-
vasi89
addikt
válasz szabogabor10 #173117 üzenetére
A telekom webshopJa egy rakás... csodát ne várjatok, a vissza igazolt dátum is csak egy kb de ha nem is Jovoheten majd utána levő héten meg kapjátok. A visszahívására vár pedig át fog váltani magától szállításra vár-rá.
-
veterán
válasz India #173115 üzenetére
Ha hozzáférsz a weboldalon a rendelésed adataihoz, ott lesd meg az állapotot.
És tényleg. Kezdem azt hinni, hogy képtelenek uralni a helyzetet...
Twitteren ezt írják:“a hatalmas érdeklődés miatt sajnos előfordulhat késés, de igyekszünk a megrendeléseket mihamarabb eljuttatni az Előfizetőinknek!”
Rendesen elvesztették a fonalat...
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Urak ! Elnézést az offért kis segítség kellene.
Külföldön vagyunk pár napot . A nejem nézni akarja élőben az RtlKlubot ( iPhone/iPad) . Tudtok ajánlani valamit ? Hogyan lehetne streamelni?[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz szabogabor10 #173114 üzenetére
Ilyenkor mizu ha vendegkent rendeltem meg , jott egy email jovahagyasra var , munkatarsunk hamarosan keresni fogja.....? Tegnap olyan 12 orakor rendeltem meg . Bar most meg azt latom az oldalon , hogy bermelyik szinbol meg meretbe lehet elorendelni erdekes...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz India #173113 üzenetére
Pont azért elvileg, mert nem tudnának több telót november 3-án kiszállitani. Az én rendelésemnél továbbra is november 3. a szállítási időpont. De az tényleg rendesen odabaszna, ha jövő héten bejelentenék, hogy sorry, mégse tudjuk pénteken teljesíteni a rendelésed...
[ Szerkesztve ]
-
India
aktív tag
válasz szabogabor10 #173107 üzenetére
Pedig mar nem lehet elorendelni az X-et a telekom oldalan, egyik verziot sem.
-
törölt tag
Hali. Másnál is rossz az appstore? Nem tölt le semmit.
-
hemaka
nagyúr
válasz Cathfaern #173106 üzenetére
Na igen, ez a forumok nagy atka, hogy ha egy tudatlan joska benez veletlen, de nem kerdez csak olvasgat, akkor azt veszi eszre, hogy dikk itt minden szar, minden rossz.
Persze, mert akiknek meg jo, az mi a francnak irna le, hogy jaj de jo, ma is felkeltem es csodalatosan mukodik a mobilom, bearanyozza a napom.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
veterán
válasz buci30 #173104 üzenetére
Ebben az esetben viszont a fix szállítási idő (november 3.) megadása a pofátlanság kategória.
Monjduk azért erősen bebaszna, ha a kb 5 percig elérhető 64-es szürkét se tudnák mindenkinek leszállítani. Szerintem azzal nem lesz gond.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz vasi89 #173102 üzenetére
"Plusz az iphone 6 óta rengeteget vesztett a prezstizséből az iphone, most az ios-en kívül miben jobb a konkurenciánál?"
Ezt mindig, minden iPhone-ra elmondták, kezdve a legelső modelltől. A 6-ra is pont ugyanezt mondták."de, ha az hogy itt a fórumozók 80%a panaszkodik az ios 11re nem mérvadó"
Megszámoltad, hogy az elmúlt 2 hónapban hányan szóltak hozzá a topichoz, és abból mennyi panaszkodott ios11-re? Nagyon meglepne ha ez a szám 20%-nál magasabb lenne, és tegyük hozzá, hogy a keménymagot leszámítva alapvetően az fogja felkeresni a topicot akinek valami baja van. Szóval ha 100 emberből 1-nek baja van, akkor az az egy fog írni, a maradék 99-ből meg mondjuk 2 valami más miatt. A többi csak használja a telefont. Ja és nyilván a bétávalszenvedőketpróbálkozókat figyelmen kívül kell hagyni. -
buci30
addikt
Beszéltem egy telekomos emberrel azt mondta ha az Apple nem küld nekik annyi készüléket mint amennyi az előrendelés akkor rendelési sorrend.
Szóval az hogy vissza igazoltak még nem biztos hogy megkapja az ember.Tehát az, nem igaz ezek szerint, hogy annyit enged előrendelni a tré amennyit kapnak biztos. Ez milyen gáz azért 😡
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
vasi89
addikt
iphone 6 korzsak azért más volt, ott még nem volt netes rendelés, akkor valahogy érthetőbb volt hogyha valaki pár %al többet ad h ne kelljen anpokat sorban állni. De most előrendelés volt, előre tudhatóan, hogy kevés telefon lesz. Plusz az iphone 6 óta rengeteget vesztett a prezstizséből az iphone, most az ios-en kívül miben jobb a konkurenciánál? Egy cikk sem tudta megerősíteni h ennyivel jobb lenne, ezek az idők elmúltak. Az andorid teljesen élhető platform lett. Többször is írtam h ezzel a mentalitással amit az apple képvisel én már nem tudok azonosulni, tudom ez az én egyéni bajom de véleményt lehet írni.
@galaxys80: nem tudom eldönteni h csak trollkodsz e vagy komolyan írod ezeket de, ha az hogy itt a fórumozók 80%a panaszkodik az ios 11re nem mérvadó akkor az a 10 ember aki előrendelt innen X-et sem lesz hálistennek mérvadó. Nem az baj h drága a telefon hanem h konkrétan a huawei mate 10et megkapod iphone 8 árban és tökmindegy h android a csúcszsuper totálfelesleges faceid kivételével mindent tud amit mondjuk az X is. Ha kérdezné valaki azért nem váltok arra mert túl nagy de amint váltani fogok többet nem írok ide. Én elfogadom h van itt pár ember aki nagyon szereti a márkát és bármit csinál az apple őket nem érdekli emrt követi őket de józan ésszel gondolkodva egyre nagyobb gáz az egész.
-
norberto_th
aktív tag
Oké, iStyle-nál úgyis lesz gondolom fekete pénteken akció, akkor lesz a legjobb árban, inkább gyárit vennék, filléresre nem bízom.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest