- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz mr.tamasbiro #175999 üzenetére
Az én 6S-em is húgomnak lett adva tavaly amikor cseréltem a 7-re.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz mr.tamasbiro #175997 üzenetére
Nézegesd rendesen a PH!-t és tuti találni fogsz.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz mr.tamasbiro #175995 üzenetére
Ez sajna előfordul. Lesz még ilyen csak figyelni kell.
-
mr.tamasbiro
őstag
Már beelőztek úgy néz ki.
Minden rendben van egyébként vele csak lassú voltam. -
aujjobba
addikt
válasz mr.tamasbiro #175991 üzenetére
A telefonszámlát/törlesztőt fogja bírni fizetni?
-
Gsx-rr
veterán
válasz mr.tamasbiro #175991 üzenetére
Ha szep akkor jo az ar
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha minden jól megy akkor ha eladó akkor 120-ba lenne egy 7-es. Ismerősé csak nem tudja fizetni az albérletet.
-
Endless
aktív tag
válasz #04441088 #175988 üzenetére
Sajnos az 5s-el én is pórul jártam (első iphone-om) megvételkor nem néztem meg aélaposan és mozgott a kijelző a sarkánál bal felül. Másnap hívom az eladót nem veszi vissza mivel előtte megnéztem akkor nem volt semmi baja és nem is érti miről beszélek.
Az eladásával már nem is foglalkoztam, megtartottam második telefonnak. Ha bulizni,fesztiválozni stb. olyan helyre megyek azt használom, vagy most hogy eladtam a 6s-t...On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
vasi89
addikt
válasz hdanit610 #175986 üzenetére
én egyszer egy kisebbségi neppernek adtam el telefont. Galaxy S5, olyan hibával, hogy minimum fényerőn vibrált a kijelző, minden más fényerőnél jó volt. De le is írtam, olcsón is adtam. A helyszínen előhozta a gyári teszt menüt ahol látod hogy hol érzékel a kijelző és hol nem. Először telerajzolta az egész kijelzőt majd elkezdte a sarkaninál ahol persz hogy ki-ki hagyott mert fullra be volt fagyva az egész telefon. Majd mutatja a saját valamy galaxy ace telefonján h neki meg jó. Persze mert a sajátján egyből a szélek körberajzolásával kezdte aztán erre hivatkozva próbált ott alkudozni de mondtam neki h oké én megyek vegyen ennyiért jobbat. Egyből nem volt semmi baj.. Szóval az éremnek 2 oldala van. Hozzám bármikor lehet jönni ha vacakol a telefon plusz ki is lehet próbálni de amikor túltolja az okoskodást az már sok. Mikor az i5öt adtam el, a sráccal sorba kellett állni fél órát a telekomnál, hogy biztosan nem tiltják, holott látta a számlát az egy összeges kifizetésről, arról meg h van e tartozásom nem nyilatkozott az eladó más jelenlétében... plusz 10 percig nézegette h vannak e mikrokarcok, majd még alkudozott is. Akkor mondtam neki, hogy hagyjuk egymást, van rá más érdeklődő is. Aztán elvitte alku nélkül...
-
hdanit610
aktív tag
válasz #04441088 #175984 üzenetére
Vásárlásnál nem próbáltad ki? Én mindent kipróbálok a telón akár gsm boltból veszem, akár kéz alól. 15 percet sem vesz igénybe és azonnal, helyben tudsz elállni a vásárlástól, vagy kevesebbet fizetni. Egyedül bontatlan csomagolású készüléknél bízok meg annyira az eladóban, hogy nem bontom ki és nem nézem meg tüzetesen.
Sajnálatos, hogy így jártál, de alaposnak kell lenni nagyon egy használt készülék vásárlásakor.
-
törölt tag
válasz kchris78 #175983 üzenetére
Az szep...
Akkor gondolom koltott ra rendesen. Valami zarlati baj lehet ott, szvsz.
Viszont ezt a csavot telibe csaptam volna, ha a kozelben lenne. Jo egyreszt ertheto reszerol hogy 2 het utan mit reklamalok, de ha addig nem hasznaltam normalisan...Meg a kozelsegerzekelo pont nem egy olyan dolog a telefonban ami csak ugye megadja magat. Barmibe le merem fogadni, hogy naluk is szar volt mar. Csak tudod, ha ezt igy arulja megveszem 33-35 ert es csokolom. Igy meg buktam rajta tobbet, mint szerettem volna. -
törölt tag
válasz Endless #175980 üzenetére
Tudom itt 6S ről beszéltek, de én 5S el megszoptam.
Megvettem 40-ért, úgy, mint hibátlan telefon...
2 hétig csak fülessel használtam, tetszett, semmi gond nem volt vele, aztán otthon felejtettem a fülesem, felhívtam valakit, fülemmel közben némítottam a hívást, úh mondom fasza, közelségérzékelő ennyi volt. És igen, nem működik rendesen. Nyomásra sötétedik a képernyő, de amúgy, mintha ott se lenne. Szerintem kontaktos. Írtam az eladónak, hogy hoppá, mégse olyan hibátlan ez a készülék, leírtam mi a baja, hát ő 2 héttel vásárlás után már nem tud mit csinálni ezzel, náluk még jó volt. Persze...
Pedig anno csak azért vettem meg, csak azért kerestem tényleg jó állapotban lévőt, mert tudtam, hogy novemberben fogok Mate 10 Pro-t venni, de addig kell egy olyan használható telefon, amit max 3-5 k bukással el tudok adni. 28-30 ért fogják elvinni. Vettem hozzá tokot + új töltőt. 45 be van nekem. -
Endless
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #175960 üzenetére
Attól függ mekkora a 6s, én a karcmentes,sérülésmentes független 16Gb-os telefonomat pár hete 100k-ért adtam el és szerintem ez most elég jó ár érte.
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
törölt tag
Hali!
Eladtam az 5S-em. Ha megcsinálom ezeket más teendőm nincs, ugye? -
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Airpods esetében is ugyan úgy működik a garancia (jótállás, szavatosság), mint a többi Apple terméknél?
Az Apple hivatalos magyarországi viszonteladóitól 1+1 év
Nem hivatalos viszonteladó: 1 évKöszönöm
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #175960 üzenetére
115
150 -
mr.tamasbiro
őstag
Mennyi a reális ár egy 2 éves 6s eladására?
És egy pár hónapos 7-es vételére? -
Arcképgyáros
-
veterán
válasz syIex #175942 üzenetére
Azt gondolom tudod, hogy nincs még második széria, elvileg csak annyi majd lesz a különbség, hogy vezeték nélkül is tölthető lesz a tok. De még azt se tudni egyelőre, hogy csak önállóan lesz-e kapható a tok, vagy AirPods-ostul is meg lehet venni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kchris78
veterán
válasz nederlanden #175953 üzenetére
Nem, mert a rajta futo appok azok amiknek igazabol no az eroforrasigenye.
-
Gsx-rr
veterán
válasz nederlanden #175953 üzenetére
Nem megoldas,mert az appokat nem tudnad egy ido utan frissiteni.
Arrol nem beszelve ,hogy 5 ev mulva az akkori telefonokhoz kepest katasztrofa lesz.
Nezz meg most egy I4-et vagy I5-ot es hasonlitsd egy I8 hoz.[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Olyan kérdésem lenne,h pl.egy i8-at soha nem frissitenek,szoval evekig maradna pl. ios 11.1.2-n,mondjuk 5 ev mulva is pont olyan gyors/gordulekeny” lenne??
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Topikgazda
válasz DJosef #175947 üzenetére
Eleve más a kettő, BeatsX "agybadugós", én mindig is ezeket részesítettem előnyben. Jó, mert nem annyira brutálisan mélyorientált, mint általában a Beats-ek, de még bőven jó trance és egyéb zenékre. Most váltottam épp S8+-ra, mégis megtartottam az X-et, mert jól szól az én igényeimnek.
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
Telefonkönyvbe hogy tudom átállítani "számomnál" a nevet? Saját vagy valami hasonlóra, jelenleg egyik kontaktom neve van ott, idegesít.
Xr
-
DJosef
őstag
Estet Urak!
BeatsX tulajokhoz lenne egy kerdesem. Mennyiben mas a hangzasa (mely, magas) illetve a hangereje a BeatsX-nek a gyari Earpods-hoz kepest?
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
veterán
Az AirPods első és második széria között mi a különbség?
-
TommyNagz
senior tag
válasz Ujfelhasznal #175937 üzenetére
At se kell mozgatni. Google account olyan szepen szinkronizal iPhone-on, iPaden es Macen is hogy orom nezni. Naptar, kontakt nalam isnott van, es ezek nelkul nem tudok elni ) szal iOS =/= kotelezo iCloud.
encapsulation dot1q
-
Peetey91
senior tag
Van egy program Androidra, Move to iOS a neve, bővebben: link
-
beer1
aktív tag
Hali
Azt szeretném tudni, hogy az ébresztő óra hangerejet lehet e valahol állítani, mert elég csendes!? -
DJosef
őstag
Ezekre teljesen megfelelo az i6, de 80-90 Ft kapsz i6s-t is.
Forget about it
-
Ujfelhasznal
tag
Sziasztok!
Régen volt már almás telefonom (iPhone 4 2014 környékén), azóta droidos vagyok, egyrészt az ár, másrészt a rendszer nyitottsága miatt. Viszont maga az egész működése olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy azóta is visszavágyom( példának okáért Apple Musicot használok a konkurenciánál is), és én már nem bírom tovább.
Szóval elhatároztam, hogy a P10-em mellé beszerzek valami Apple cuccot is, egyelőre csak próbának, hogy vissza tudok-e állni. Mivel nem feltétlen végleges(azért elég sok bugról lehet hallani manapság), így szeretném minél kisebb összeg ráfordításával elérni ezt. Inkább a sima i6 háza táján nézelődtem, 4 col nem hinném, hogy elég lenne így, hogy régóta 5" felett mozgok.
Ez a telefon szerintetek még mennyire életképes? Inkább csak e-mailre(ezt nagyon imádtam annó az iOS-ben), telefonálásra, YT-videók nézegetésére, Messengerre, szóval átlagos napi felhasználásra kellene. Ha jól számolom, még megkapja az iOS 12-őt is, aztán lesz vége. Egy külső akksit meg be tudok rakni a táskámba... Szóval arra, amire nekem kell, elég lesz, vagy semmiképp ne nézzek 6S alatt telefont? Az összeghatár 80-90E környékén lenne.Szerk.: valamint van-e valami módja annak, hogy a Googlenél tárolt rengeteg adatomat(főként telefonszámokra gondolok, többire láttam appot) átmozgassam?
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz szabogabor10 #175930 üzenetére
Nem, nem cserélt, ez az eredeti készülék, ami az előfizuval lett véve.
Mindenkinek: köszi a választ, most nyugiban várom a második sms-t és kész, nem sietek sehova.
-
Topikgazda
Köszönöm, akkor a 8-as tok biztosan jó a 7-re.
-
veterán
-
col
addikt
válasz Kicsirics77 #175927 üzenetére
Nem teljesen van így. (2 módon lehetséges, a fenti az egyik és az az itt leírt 2. verzió... magyarul nem kellhet minden esetben visszaállítás)
1., Amennyiben már rendelkezel egy másik szolgáltató SIM-kártyájával
Készíts biztonsági másolatot a készülékről iTunes-szal vagy az iCloudba.
Vedd ki a SIM-kártyát, majd helyezd be a másik szolgáltató SIM-kártyáját.
Végezd el újra az iPhone aktiválását (ehhez internetkapcsolatra lesz szükséged).
2., Amennyiben nincs meg másik szolgáltatótól SIM-kártyád, vagy a fenti folyamat nem segített
Készíts biztonsági másolatot a készülékről iTunes-szal, vagy az iCloudba.
Végezz egy teljes visszaállítást a készüléken.
A folyamat végén töltsd vissza az adatokat a biztonsági mentésből.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
HaZsolt
őstag
Ha iphonet függetlenít, a T, voda, telenor, akkor azt szoftveresen teszik vagy szét kell szedni a telefont?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Iphone x hez keresek üveg fóliát és van ez az oldal [link] Szerintetek jó választás ez hozzá Tempered Glass 0.33 Full 3D Black kijelzővédő? Jobb lehet szerintem mivel a másiknak a széle fehér. Aki már vet rá az hol és milyet.
-
Topikgazda
Ismerős kérdezte, de megkérdezem a biztonság kedvéért: ugye a gyári Apple szilikon tok, ami iPhone 8-ra van, az a 7-re is jó? Azt mondtam igen. Elvégre ilyen 0,1 mm-es eltérések vannak a két telefon között.
-
veterán
válasz hdanit610 #175911 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy zajlik viszont azt igen, hogy általában 1-2 munkanapot vesz igénybe. Egyik ismerősöm hétköznap indította el és talán neki másnap független lett, viszont másik haverom pénteken indította el és neki hétfőn lett az.
-
hdanit610
aktív tag
Telekom iPhone függetlenítési kérdésem lenne:
Tegnap elindítottam egy 6S függetlnítését telefonon. Ma reggel kaptam egy üzenetet, hogy "...x. számú készülékének feloldása hosszabb időt vesz igénybe..."
Valaki kapott hasonló üzenetet? Jellemzően ez a hosszabb idő hány napot jelentett?
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
közben megnéztem, hogy ha apple.com.rol rendelnék az usába, akkor a 699 dollárra rájönne még vagy 50-60 dollár local tax, így lehet lemondok a kinti áruról
-
seadrone
őstag
Heló!
Az usából tudnék hozatni iphone-t, apple.com-osat, de hallottam olyat, hogy az eltérő frekvenciák miatt ezek a cellaváltásokat nem mindig kezelik jól.
Ez így van szerintetek?
Nem én állítom, csak mondták.Köszi
-
hemaka
nagyúr
válasz wrathchild #175900 üzenetére
Az a true tone az ev legnagyobb vakitasa eskuszom. Olyan idegesito szineket varazsol a kijelzore, foleg keves fenyben... lol
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
spawn21
veterán
nem éreztem akkora különbséget sebességben a 7 és 8 között. ha van keret 8 ha nem akarsz most sokat költeni, el leszel 7-el is jó pár évig
legább az még fém házban van. (-on a true tone egy vicc, látható különbség nincs. 10-en igen.
s24U+15p
-
nord_
veterán
Ha hosszútávra tervezel (legalább két év), akkor a helyedben a nyolcast venném. Igencsak bika hardver van a most kihozott telefonokban, nem csodálkoznék, ha szép lassan ehhez igazodna a szoftver processzor- és memóriaéhsége.
-
talamasca
senior tag
6s-ről 8-ra nem érdemes váltani, viszont, ha azt kérdezed, hogy 6s-ről 8 Plusra, akkor határozottan igen.
Hozzáteszem: 6s-ről 7-re is felesleges váltani...“Black as midnight on a moonless night.”
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 6S-emet, de nem tudom, hogy megéri-e a plusz árat a 8-as, a 7-essel szemben.
Szerintem nem, egy használt i7-es szerintem most a legjobb választás.
"True Tone technológia érezhető kültéri természetes fényben?"
Én használom X alatt, jobban szeretem bekapcsolt állapotban a kijelzőt, mintha nem megy, és igen láthatóan alkalmazkodik adott helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest