- Vodafone mobilszolgáltatások
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
nord_
veterán
válasz Yushchenko #172195 üzenetére
Passz, nem ismerem.
Annó, amikor lecseréltem a 3GS-t 4-re, akkor vettem egy noname töltőt kábellel ezerötért, ami pont úgy nézett ki, mint a gyári. Amikor töltőn volt a telefon, már furcsa volt, mert nem érzékelte rendesen a kijelző az érintést, összevissza mozgott az ujjam alatt, bármelyik oldalt, alkalmazást néztem. Reggelre a töltő a konnektorban be volt horpadva (valószínűleg megolvadt a műanyag)... mázli, hogy a telefonnak nem lett baja; és még nagyobb mázli, hogy más gond se történt.
Nálam a kábelek, töltők jól bírják, évekig elmennek. Az 5S mellé vett gyári kábel még mindig jó, ki se vettem a dobozából az SE kábelét, töltőfejét (a telefont Macről és autóban töltöm). Egyszerűen nem éri meg azért a napi pár forint "haszonért" reszkírozni...
-
vasi89
addikt
válasz Yushchenko #172195 üzenetére
Baseus rendben van
-
Diokhan
addikt
válasz nord_ #172194 üzenetére
Nekem is robbant már fel iPhone töltőm, a telefonnal együtt vettem használtan és nem vettem észre, hogy nem gyári. Sajnos ezek az alap dolgok is sokkal drágábbak az Apple-nél, mint más gyártónál, így most sem gyári töltőm van, hanem samsung töltővel töltöm.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
nord_
veterán
válasz Yushchenko #172189 üzenetére
-
Arcképgyáros
válasz Yushchenko #172191 üzenetére
Ilyent használok. ~1 éve semmi gondom vele, viszont ennél olcsóbbat nem találsz.
-
Arcképgyáros
válasz Yushchenko #172189 üzenetére
Nem MFI certifiedek a gagyi töltők, így felesleges megvenni őket mert nem tölt velük a telefon.
-
Yushchenko
őstag
válasz California1 #172176 üzenetére
Lehet, hogy primitív kérdés, de mi a baj a noname töltőkkel? És ha nem noname, akkor milyet ajánlotok (ami olcsóbb, mint a gyári)?
-
LordAxwell
senior tag
válasz LordAxwell #172069 üzenetére
Ennél valakinek jobb ötlete házilag megcsinálni?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
veterán
Azt valahogy be lehet állítani, hogy amikor belépek egy játékba (Fruit Ninja) ne tudjam lehúzni az értesítési sávot? Eléggé zavaró tud lenni és mindig bele kapok.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
MauroN
tag
válasz szabogabor10 #172171 üzenetére
Ha az airpods a tokba van és le van az zárva, akkor azt nem mutatja, csak a widget marad kint, és a telefon akksiját mutatja.
-
őstag
válasz ittakary #172044 üzenetére
A tiltott szolgáltató kártyájaval lehet aktiválni a letiltott telefont. Tesztelve....
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #172155 üzenetére
Igen. Kipróbáltam mindenkit. Volt Spotify prémiumom, Google Play Music előfizetésem, most meg Apple Music. Túlságosan nagy különbségek nincsenek, talán a Play Music a legingerszegényebb, az nem igazán ajánlott nekem zenét.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
3 kerdesem lenne:
1. Miert van az, hogyha elmegy a terero, akkor nem talalja a GPS a poziciomat? Ma mentem a kocsiban es kellett volna navigalni, egyszercsak elment a terero es leallt a navigacio, mert nem talalta a helyemet Az utolso ismert helyemet mutatta. Amint visszajott a terero, mukodott a navi is.
2. (lehet egybefügg a fentivel???) A telefon eldobja a halozatot. Ha ujrainditom egybol felcsatlakozik. Ezt most nem tudom, hogy azert van-e mert tenyleg nincs halozat / gyenge a jel, vagy esetleg valami gond van. Epp izlandon vagyok es at olvastam, hogy videken megesik, hogy nem nagyon van halozat. De ami fura volt, hogy ujrainditas utan lett halozat. De most pl lakott teruleten vagyok es van rendesen terero es nem is dobja el a halozatot. Remelem nem a telom romlott el. Eddig sosem csinalt ilyet.
3. A google maps par napja azt csinalja, hogy tokeletesen megtalalja a helyemet, de ha elinditom a navigaciot, akkor nem az aktualis helyemrol tervezi az utat, hanem valami sokkal regebbi poziciomrol. Pl. egyik nap ausztriaban voltam, masnap Budapesten es utat akartam volna tervezni, mutatta is jol a poziciomat, de amikor elinditottam a tervezest, akkor meg ausztriabol tervezte. Pedig a kiindulasi helynek az aktualis poziciomat adtam meg.(iPhone 6s, 10.3.3)
elore is koszonom
-
czgh
tag
Üdv. Másnak sem akar most frissíteni 11.0.3-ra? Hibaként kidob egy üzenetet, hogy error lépett fel. két gomb van: retry vagy emlékeztessen később. Próbált mostanság (azaz most) frissíteni valaki? (5s)
-
California1
őstag
-
veterán
-
K1nG HuNp
őstag
-
hemaka
nagyúr
válasz tboldi #172140 üzenetére
Lehet meg is cumiztatott... 36%-on volt a telefon, mondom feldugom gepre csinalok gyorsan iTunes-szal egy backupot azert, feltoltom, aztan majd holnap felpakolom a betat...
erre ahogy radugtam a gepre ujraindult a telefon es elkezdte felpakolni.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
bnorci71
addikt
válasz nord_ #172080 üzenetére
egyikből átexportálod a másikba a kontaktjaidat és után azt használod
van akinél mindkettőbe elmenti ha átvált,van akinél nem vagy egy hónapja jártuk körbe a témát, de nem tudjuk miért
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
MauroN
tag
Az ios 11-be az feature vagy bug hogy amióta airpodson hallgattam zenét, a widgeten az akksit állandoan mutatja? 10en csak akkor mutatta ha az airpods csatlakoztatva volt.
Valamint ha a Bluetooth be van kapcsolva, de nincs kapcsolat, akkor 10-en az akksi mellett a jel halvány volt, itt meg erős. Ezek bugok, vagy direkt ilyenre csinálták?[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Akkor ne upgradeljek semmiképp én sem? Még 10-en vagyok.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
MODERÁTOR
válasz Clemi #172118 üzenetére
"A zenékről volt szó, nem a playlistekről"
Ha a felhőben van a zene ténylegesen, a playlist valójában a számokra mutató link. Innentől fogva két streaming szolgáltatás esetén bőven elég a "linkeket" szinkronizálni, hiszen mindegyik a saját felhőből játssza le azt, ami a playlistben benne van.
Annak idején én próbálgattam a különböző zene streaming szolgáltatásokat, az egyedüli ami nálam megverte az apple musicot (külső dac, fejhallgató erősítő + fejhallgató) a tidal hifi volt. De az egyértelműen, igaz mindet. Viszont sok zene nem volt meg benne amit szeretek, így maradtam az apple musicnál az ingyenes időszak után.
-
tag
Ugye jol sejtem, h ma mar semmilyen modszerrel nem tudok downgrade-lni iOS 11-rol 10.3.3-ra?
Szornyu elmeny a 11-es szamomra kezelhetosegben, akad, kilepeget, nem mukodik jol egyutt az auto fejegysegevel, pedig tiszta telepites szamitogep es iTunes segitsegevel.
A 10.3.3 a fenti szempontok alapjan sokkal jobban teljesitett, de azt hittem, a 11.0.3-ra mar javultak a gyerekbetegsegek. ( i7 ) -
K1nG HuNp
őstag
Szóval, hogyan tudom megőrizni az SE-m akksiját a lehető leghosszabb ideig? Elég heavy-user vagyok, wifi és vagy mobilnet 24/7 be van kapcsolva, on-screen time 3-4 óra között van. Ha hazaestek és feldobom a töltőre alvás mellett és reggel leveszem akkor mekkora hülyeséget csinálok? Power pakkal számoljak, hogy szükség lesz rá ahogy idősödik az akksi?
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
consono
nagyúr
válasz Clemi #172150 üzenetére
Én a kezelhetősége miatt váltottam Apple Musicra, mármint ezt tudom Sirivel illetve a kocsi fejegységével vezérelni. A Spotival ez nem ment, én meg 95%-ban a kocsiban hallgatok zenét...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Clemi
veterán
válasz Cyberbeni #172120 üzenetére
Én nem a bitrátát néztem, hanem feltettem egy viszonylag minőségi fülest és azon hallgattam meg ugyanazt a számot mindkét streamelőnél és nekem a spotify nem kicsit volt tisztább, dinamikusabb és teltebb hangzású. Hogy mennyi aksit eszik? Mivel nem igazán használtam az Apple Music-ot nincs összehasonlítási alapom.
De hogy ki melyiket részesíti előnyben ez szerintem mindenkinél egyéni preferencia. Én évek óta még a WP alatt megszoktam a Spotify-t, azt hallgatom az asztali gépen és a droidos táblagépen is és nálam ez is szempont.(#172123) K1nG HuNp Sajna nálam ez se szempont, mert a nyelvtudásom nincs olyan szinten, hogy én a Sirivel beszélgessek bármiről is, de ez már az én bajom Egyébként a Waze meg a Spotify-al van összekötve
[ Szerkesztve ]
-
Keni21
tag
Sziasztok. Most jött az üzenet hogy nincs elég tárhely az iCloudban a biztonsági menetéhez. De van meg 3,2GB így nem értem mi lehet a problémája.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
TheMarci
addikt
válasz Themes #172143 üzenetére
[https://mobilarena.hu/tema/iphone_alkalmazasok/hsz_29665-29665.html]
Itt lett megbeszelve, hogy miert.
Do You Dream?
-
Jst
csendes tag
válasz California1 #172141 üzenetére
Zip fájlok megnyitására Dokuments, AirDisk pro...
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. iPhone 6ha csinálok fotót akkor nem jelenik meg teljes képernyőben nem teljes képernyőre csinálja fotót. Mit lehet csinálni? Illetve hogyan tudom beállítani a teljes képernyőt?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
tboldi
nagyúr
válasz California1 #172141 üzenetére
nekem a legfájóbb a zip fileok nem kezelése :-(
Valamilyen szinten azért lehetséges.szerk.: Illetve a Documents nevű app is képes zipekkel dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
iOS 11.1 develoer beta 3 kint!
-
-
Boonen007
őstag
Bocsi lehet itt nem szabad ilyet kérdezni, de honnan lehet legolcsóbban új iPhone SE 32Gb-t venni? Akár megbízható külföldi oldalra is gondolok.
-
hemaka
nagyúr
válasz m.zmrzlina #172126 üzenetére
Vegem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tboldi
nagyúr
válasz m.zmrzlina #172129 üzenetére
Mert az a másik modell adatai.
Úgy olvasd, ahogy 42 írta, vagy ahogy én bejelöltem. -
őstag
válasz m.zmrzlina #172129 üzenetére
A felette levő az előző modellre vonatkozik...
Szerk.
Na látom megvan[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
A képen 2 iphone 7 van 2 különböző mennyiségű belső memóriával 32, 128 és 2 plus méretű iphone 7 ugyanezekkel az opciokkal
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #172128 üzenetére
B+
Köszi.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Arra ami felette lévő vastagbetűs részben is szerepel. Rosszul próbálod olvasni.
Vastagbetűs
apróbetűs[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
tboldi
nagyúr
Belső (beépített) tárhely, van kisebb és nagyobb, amiből választhatsz.
szerk.: Ezek mind külön modellek.
[ Szerkesztve ]
-
-
TheMarci
addikt
válasz m.zmrzlina #172121 üzenetére
Ket kulon modell. Szerencsere ios-nel nincs ilyen, hogy belso/ kulso memoria, van 32gb-os, meg 128 gb-os modell, minden arra a memoriara mentodik.
Do You Dream?
-
m.zmrzlina
senior tag
Azt le tudja nekem írni pár szóban hogy mit jelent az iphone-nál a kétféle memória (ezt talán még magamtól is tudom) de miért van az hogy pl egy alap 7-esnél 32GB az egyik (gondolom ez van az appoknak fenntertva) 128GB a másik (ez meg képnek zenének stb) de van olyan változat is aminél fordított a memóriák mérete.
De ugyanez van a 7 plus-nál is meg a 8-asoknál is.
Tudom rajtam kívül ez mindenkinek triviális de nekem sose volt iphone-om (szerintem nem is lesz) csak szeretném tudni.
-
whitezo88
nagyúr
hi! egy ideje nem csináltam ilyet és akadályba botlottam itunesban. adott egy 8 másodperces hang amit be szeretnék állítani jelzőhangnak. De hiába húzom át itunesba, nem jelenik meg. m4r kell nem? mp3ba megjelenik csak az nem jó ugye.
mod: most meg sikerült, pedig semmit se csináltam másképp, érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FіkuszKukіsz #172116 üzenetére
Hálás köszönet
-
K1nG HuNp
őstag
Spotifyról Apple Musicba lehet 1:1ben átrakni a zenéket? Ha igen milyen appal?
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Ha van esetleg CIB banknal bankolo kollega es hasznalja is az alkalmazast es iOS11 fut a keszuleken nezze mar meg legyen kedves, hogy a GYORS EGYENLEG LEKERDEZES funkcio mukodik e neki. 10.3 alatt hibatlanul mutatta az egyenlegenet de 11 alatt nem mutat semmit. Koszonom!
Forget about it
-
nagyúr
válasz Yushchenko #172106 üzenetére
Szerintem iTunes is jó erre, a tag-eket kell jól kitölteni másolás előtt és akkor nem kavarja össze, meg egyben is elérhető lesz amit akarsz.
Legyen album név, lemez szám, sorszám, album előadó egységes és pontosan kitöltött, ez a kulcsa.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
MauroN
tag
Az ios 11 be az feature vagy bug hogy amióta airpodson hallgattam zenét, a widgeten az akksit állandoan mutatja? 10en csak akkor mutatta ha az airpods csatlakoztatva volt.
-
consono
nagyúr
válasz sirkan13 #172102 üzenetére
Hát, ha van Amazon accountod, akkor tudsz rá e-mailben küldeni könyvet, doksit.Az accountod alatt a Manage Your Content and Devices-ban ott lesz a telefon a your devices alatt. Ugyanitt a settingsben látod, hogy milyen e-mail címet generáltak hozzá, illetve itt tudod beállítani az Approved Personal Document E-mail List alatt, hogy milyen címekről fogadjon levelet.
Gépre dugva még nem próbáltam. Más felhőt biztosan nem kezel.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tboldi
nagyúr
válasz takacsim75 #172105 üzenetére
-
Yushchenko
őstag
Zenék másolásában tudnátok segíteni? Mi a legpraktikusabb Windows gépről? Ajánlották a Syncios-t, de nekem az sem tetszik jobban az iTunes.
Az alap probléma az, hogy ha bemásolok egy mappányi zenét, akkor csak úgy tudom összerendezni őket, hogyha csinálok egy lejátszási listát, de így meg valamiért összekeveri a számokat, és néhány hangos könyvnél jó lenne, ha maradna a sorrend.
Gondolom ez csak a kezdők szerencsétlenkedése, de tudnátok segíteni? -
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest