Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Visszatér az Alcatel márka, de csak Indiában
- Netfone
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
beer1
aktív tag
válasz
Akelaus #171639 üzenetére
És mennyibe kerül egy fuggetlenites? Mert én is olvastam valahol hogy október vége felé ingyenes lesz vagy vmi ilyesmi.
A telefon egy összegben lett véve vodas, na ezt a telefont gariban újra cserélték és így most eladó es érdekelne, csak hogy olvastam hogy lehet függetleníteni és ezért kérdeztem hogy mi a teendő. Amúgy ha adásvételivel veszem úgy akkor már nem én leszek a tulajdonos? -
Keksz
senior tag
válasz
Akelaus #167885 üzenetére
azok jelzések a daemon-on keresztül jönnek be, pl LTE-n
és mire megnyitod az app-ot, addigra már kapcsolódva van a wifi
nálam ez a céges wifin a leglátványosabb, mert az mire feloldom addigra kapcsolódik csak újra
otthon "kb. olyan mintha végig fent lenne"ha pl LTE-n vagy, wifi komplett kikapcsolva
és "mobil" beállítások alatt leveszed a netet alkalmazásoktól, a jelzések akkor is megjönnek...
szóval a notificationt hogy megkapod, az nem lehet mérvadó -
danilla
őstag
válasz
Akelaus #167758 üzenetére
Nekem kifogastalanul mukodik (mar mac-en is, pedig ott sokaig nem tudtam hasznalni, mert nem akart normalisan mukodni a windowslive-os cimemmel).
Ellenben az icloud sync nem mukodik valami jol azota amiota ez az appstore-os hulyeseg volt. A safari konyvjelzok nem is szikronizalodnak az iphone es a mac kozt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest