Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Mondjuk nagyon nagyon kivancsi vagyok hogy mennyien rendeltek X-et most telekom stb helyen. Egy 2-300ezres telefon se semmi de hogy az istyle telekom magyar oldala lerohadjon azert mert indul rgy 370/420ezres telefon rendelesi lehetosege az azert nem semmi szerintem, legalabbis fejcsovalasra kesztet... Nekem legalabbis a 300ezres az egy olyan arsavvaltas amit nagyon nem szivesen lepnek at, nem is leptem, eleg geeknek tartom magam de ami sok az sok...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest