- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MauroN #210600 üzenetére
Szerintem nem merítette irreálisan. Nyilván jobban merült folyamatos adatforgalommal, és azt tetheringelve wifin, mintha csak készenléti módban lett volna, de ez természetes.
Én nem tapasztaltam szétkapcsolódást, igaz hogy pár óránál tovább nem nagyon használtam egyhuzamban a funkciót, azt hiszem a leghosszabb használat ilyen 4 óra körül lehetett. Ez alatt az idő alatt persze nem volt végig adatforgalom, de a laptop folyamatosan kapcsolatban volt vele, nem tapasztalom a kapcsolat megszakadását ilyenkor. Ilyen hosszabb használatom kb 2-3 havonta van, elég régóta. -
@matthew@
őstag
válasz
MauroN #183248 üzenetére
Nekem i6-on 11.3 nagyon szépen fut és gyorsabb merülést sem érzékeltem pedig 9.3.5-ről jöttem, aksit 1,5 hónapja cseréltettem az iStyle-ban az akció keretében, én most így meg vagyok vele elégedve. Ami negatívum, hogy a Messenger pl igen lassan nyílik meg időnként, de az meg részben az app hibája sztem..
-
-
-
-
jeromosi
aktív tag
válasz
MauroN #177709 üzenetére
Igen, elvben jóhelyen, de az az érdekes, hogyha kicserélem és a bal van jobboldalon a jobb pedig baloldalon akkor működik.
Utána ha visszarakom a jó helyre jobbat jobra balt ballra, akkor ismét jó.
Utána ha visszateszem a tokba akkor kell ezt kivétel után eljátszani.
IPhone 8 legfrissebb ios.
Egy i6s-al is próbáltam de ugyan olyan.
Tuti hogy beviszem, aztán csak mondanak valamit.
Nálatok aki használ nálatok nincs ilyen? -
agabe
addikt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
MauroN #173167 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy share -> add to notes. Aztán otthon átteszem appshopper.com-ra, ahol küld mailt a leárazásról.
Írtam is már az oldalnak, hogy jó lenne ha e-mailben el lehetne küldeni a linket és akkor berakná wishlist-re nekünk. (Mint ahogy Kindle-re tölthetsz úgy dolgokat, hogy elküldöd a PDF/stb.-et egy megadott címre)
-
-
oszy
veterán
válasz
MauroN #172380 üzenetére
A páromé ugyanezt csinálja! Ráadásul új ID-t csináltunk neki, mert még nem volt. 3 hetes SE.
----
(#172381) mr.tamasbiro: Még aláírja
-
vasi89
őstag
válasz
MauroN #172218 üzenetére
Van ez az airpoweres kép, ezen szerepel az airpods is. Vagy a mostani airpods doboza is tölthető vezeték nélkül? nem csak lightningal?
-
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
-
adp
őstag
válasz
MauroN #152738 üzenetére
Nekem előző aksimnál is volt ilyen tavaly mikor nagy hó volt. Bár az szar volt már azért is cseréltem, viszont emlékszem valahogy soha nem került sor a cserére télen, aztán meg kinőtte ezt a 20-35%-nál kikapcsolást, és visszaállt a 10% körülire, aztán nem is cseréltem csak nyáron. Viszont most ugrott be, ahogy bejöttek a fagyok, hogy lehet hogy a hideg miatt, mert tavaly is pont havazós kinti videóknál volt ez és más is mondta... Ezzel mit lehet kezdeni?
-
Noxy
veterán
válasz
MauroN #152601 üzenetére
Amit az Aida App készítője akar. Nem hiszen hogy az AppStoreban csak ilyen paraszt vakító appokat lehet csak találni, aminek gyakorlati haszna 0.
Nem te vagy az első aki felrakott egy 150-200- 300 e kérdést, ami arról szól hogy az egynapos iPhone miért nem mutatja az aksi használatot.
Ilyenekért tök felesleges százezerekért iPhone-t venni . -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest