- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
-
Enjoy
addikt
Közben beleástam magam a témába, s megvan a válasz:
Screenshot -
vadászcsiga
félisten
-
Blaise
veterán
Ha meglesz írhatnál pár sor vélemény az iPhone OFF-ban
-
Blaise
veterán
"A készülék 2012. október 2-án lett vásárolva, így 2013 októberéig garanciás,
AZONBAN a készülék tetején lévő bekapcsológomb hibás, amely véget garanciálisan cserélik a készüléket, s ezzel újra fog indulni az 1 év garancia."Ha ilyesmit leírsz, akkor mindig felmerül a kérdés, hogy miért nem cserélteted ki te magad, és adsz el egy bontatlan szűz készüléket?
-
walakii
tag
Grat. a sikeres vizsgához. Kár volt leszedni, nekem nagyon bejön. Ha valamiért cserélnem kell megint ilyet veszek majd. (Amúgy nehéz volt leszedni? Ha lejött és próbáltad visszatenni akkor megváltozott a tapadó tulajdonsága? Mert ha nem, akkor lehet megpróbálnám azt a kis komisz szöszt kiszedni alóla, de nem akarnám elrontani, mivel annyira nem zavar)
bbenec:
Fb nekem is szokott szórakozni, néha megy néha nem, mikor milyen kedve van. Wifi-vel nem fogsz kapni semmi értesítést csak esemény meghívásokat. (legalább is nekem mást nem hajlandó onnan küldeni)
A védelemről meg annyit, hogy attól függ hogyan érzed. Nekem megnyugtató tudni, hogy tokban van (ami alig látszik) illetve védett a kijelző is. Én biztos lefóliáznám, mert véletlen is szoktam kulcsokkal meg mindennel együtt tárolni, így sokkal jobb. Nekem annyi megkarcolta a fekete i5 hátulját, hogy amikor tettem rá glas.tr-t, akkor egy üveglapon dolgoztam, amin volt valami keményebb kosz, amikor elcsúszott rajta akkor húzott egy karcot a hátulján (kb fél centi). -
Azért a felbontás négyszerezés vs. egy irányban növelés nem ugyanaz a meló. Előbbiben benne van,hogy a növelésből kifolyólag jobban lehet/kell részletezni 1-1 részt, négyszer annyi pixel nagyobb részletességet kíván. A fejlesztőket eléggé megszívatta ezzel az Apple, nekem is nem elég, hogy ipad esetében 4szereződött a felbontás, ami miatt sokkal részletesebb hátterek gyártására vagyok kényszerülve, plusz a renderidő is drasztikusan megugrott, még úgy kell kamráznunk a játéknál, hogy figyelembe kell venni az i4-i5-iPAd képarányt, és úgy kigodolni a hasznos és holt játékteret, hisz ami iPadon látszik, iPhoneon meg alul felül levágásra kerül, ott nem lehet aktív terület csak kitöltő grafika, stb.
-
Enjoy
addikt
-
DanielK
addikt
Nálam csak és kizárólag itt az MA fórumon csinálja ezt, de egyszerű a megoldás: fórumozz prohardver alól és nincs gond vele.
Más:
SGP Spigen Neo Hybrid EX vivid series tokot használt már valaki i4/S-re?
Ezen videó alapján macerás feltenni. mert két részből áll. Viszont a belső "gumis" rész nem karistolja össze a belső keretet. (Bár a poetic által gyártott bumper sem fogja, mert egy az egyben olyan, mint a gyári apple i4 bumper) -
vadászcsiga
félisten
Köszi de tényleg úgy van ahogy Kommy is mondja, a hang jön előbb. Azért nem érzem marginálisnak a kérdést mert megszoktam azt ha le van rakva a telefon, jön az email, abban a pillanatban odanézek és olvasom is kitől jött stb. Most meg csak lesem a fekete képernyőt. Persze lehet mondani hogy 20 éve meg mobiltelefon sem volt mégis megtaláltak otthon vezetékesen na de hát kérem...
A lényege a kérdésnek úgy is az volt hogy megtudjam nem hardverfüggő e a probléma, de ezek szerint nem. Én józan paraszti ésszel azt gondolom hogy amit egyszer már jól megcsináltam ahhoz nem nyúlok, azt átviszem a következő projektbe is. Ajáljak nekik egy jó checklistet a store-ból?
Nagyon sok javítani valójuk van, de semmi hír a 6.0.1-ről.
-
Kashim
őstag
Érdemes deauth-ot nyomni, én is mindig elfelejtem aztán egyszer csak megszopom mikor betelik a gépszám. Nemrég nyomtam én is egy clean MLion reinstallt, nekem úgy rémlik a fájlok bemásolása után is kérte hogy authorizáljam, első bejelentkezéssel. Mindegy igazából, másolás után ha kéri, ha nem, az adataid úgy is meg fognak maradni.
-
joey04
titán
én csak a magyar store-ban vagyok már.
The table below shows you what types of purchases you can download again in each country. If a certain type of content can be downloaded again in that country, an "X" will appear in the country's row for that content type.
If music, apps, or books are available in your country, you can enable Automatic Downloads on your computers and iOS devices to automatically download new purchases made from other devices. This feature is only available for music, apps, and books.
na mindegy, jelenleg nincs szükségem rá, de azt hittem ez már egy globálisan működő dolog, hogy ha nincs biztonsági mentésem a cuccról, akkor újra le tudom tölteni. appoknál ugye ezt szoktam meg. De ezek szerint ahhoz még túl picik vagyunk, hogy zenével is működjön.
-
megema
őstag
Abszolút nem kötözködésképpen, de az nem feltűnő, hogy amikor nagyítás után ujjak felemelése nélkül kicsinyítesz, akkor kisebb lesz a kép, mint a képernyő, azaz a kiindulási helyzet?
Vagy ez mindig is ilyen volt (hosszabb az érzékelt út visszafelé) és nem köthető a bughoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest