- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zaskar
senior tag
válasz
4264adam #306066 üzenetére
Egy kollégám Debrecenben cseréltetett iPad Air-ben és iPhone 7-ben egyaránt. Egyik esetben se volt elájulva az eredménytől. Ha gondolod, majd megkérdezem tőle, melyik üzlet(ek)ben csinálták (lehet, hogy két különböző helyen). Elkepzelhető, hogy még a PH-s kollégával is jobban jársz, főleg ha jók a visszajelzések róla.
-
nofi
addikt
válasz
4264adam #164755 üzenetére
Ezt ne várd, soha nem fognak 2 SIM helyet hagyni az iPhoneban, másrészt ennek a lekezelését a szolgáltatótól várják el az Applenél hosszútávon. Ez egyébként reális is, a mai processzorokhoz, memóriákhoz viszonyítva egy SIM kártya indokolatlanul nagy és igazából a szoftveres megoldásoké a jövő. Évről évre felröppen a dual simes hír, de más rég lennének rá utaló jelek az iOS-ben.
-
jookomak
őstag
válasz
4264adam #164755 üzenetére
Az apple szíve szerint már a sim kártyát is elhagyta volna, nem hogy másikat rakjon bele. Csak ugye a szolgáltatók még nem állnak készen ilyesmire. Minden mm hely kell az új fícsöröknek, mint pl a taptic engine. A hetes az első iphone-om, de nem dobtam hanyatt magam az érintős home gombtól. Inkább csak olyan meeh. Ok. Ez itt így van.
-
-Ben-
veterán
válasz
4264adam #142934 üzenetére
Persze, most hallgatnak-lapulnak, mint szar a gyomban, de nem gond, jön még kutyára teherautó.
Ha az i6 problémáit nem fogják orvosolni, akkor igen sok ember el fog pártolni tőlük.
(#142938) n000rbi: Bocs, én tényleg nem akartam elvenni tőle a kedved. De jobb, ha tudod, mit várj a fantasztikus, nagyvonalú Tim Cook féle Appletől
-
oba
addikt
válasz
4264adam #141109 üzenetére
i6 plus annyiért? Szolgáltatós és ütött kopott példányok nem érdekelnek. 100ért tipikusan az ilyen szolgáltató függő alig használt vagy bontatlan darabok vannak
Nem kellene bele fél év sem és már tiltva is lenne a telefon. A papírral amit az eladó aláír meg mint letiltás elleni garancia pedig kitörölhetem
(#141110) jános: thx, most épp azt írja, hogy szünetel az oldal, de reméljük hamarosan menni fog
-
Ragnar95
félisten
válasz
4264adam #139535 üzenetére
Mivel nem sikerült eddig veszteségmentes elektromos vezetőt felfedeznie az emberiségnek, így ahol áram folyik, ott hő is termelődik, ergo teljesen normális a töltés és használat közbeni melegedés.
pinnacle: családban volt több is, egy ideig tökéletesen működtek, de sajnos egy idő után többnél is rájött a rendszer, hogy nincs bennük lightning chip, így letiltotta őket -
polonic
félisten
válasz
4264adam #139255 üzenetére
Azert az optimalizaltsaggal nem ertek egyet. Bizony megakad parszor a telefon multitasknal vagy csak beallitasok gorgetesenel, mashol is. Na meg a multitasknal egy csomo dolgot ujra be kell toltenie. Programok indulasanal eltelik par mp.
Bizony ez szanalmas. Ez nem az a telefon mar, amit vettem es annyira szerettem. -
agabe
addikt
válasz
4264adam #139265 üzenetére
itt egy teszt I6, I6S -re amiben 3:51-tol van egy akkuteszt is browsert hasznalva.
[link]
Igaz a kijelzo maxon van, de 2,5 orat sem bir ugy nemhogy 7-7,5-ot...ja es a videon lathato modon meg tobbet is bir mint 2,5 nap alatt amikor alapbol is merul meg mas funkciok is hasznaljak az akksit.
Valami elnezel az idoben az tuti.Osszes hasznalat 4-5,5 ora lehet egy toltessel egy-ket nap alatt amibol kijelzo max 3-3,5 orat mehet.
Ennel tobbet nem birnak a nem plus-os keszulekek. -
agabe
addikt
válasz
4264adam #139255 üzenetére
Na azert napi 3 oraval megneznem azt
Amit az akkuhasznalati ido kiir nem igaz, ne ahhoz viszonyits.
Napi 3 ora tenyleges hasznalattal max masfel napot bír egy I6, de intenzivnek en valami erosebb jatekot, meg terkep-gps-lte hasznalatot tartok amivel azert ez mar nem is tarthato.
Multitask meg 1gigaval azert nem az igazi, de igenyek szerint valtozo kinek mi megfelelo. -
Ragnar95
félisten
válasz
4264adam #138691 üzenetére
Kábellel kárt nem nagyon tudsz okozni a telefonban, mert a töltőelektronika elég komoly védelemmel rendelkezik, így lekapcsolja baj esetén a töltést, az a sokkal valószínűbb, hogy előbb-utóbb rájön a rendszer, hogy nincs lightning chip a csatlakozóban, ezért letiltja a kábelt.
Töltőnél kell vigyázni, mert az akár fel is robbanhat/gyulladhat, ha annyira rossz minőségű. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
4264adam #137927 üzenetére
Ezekhez a kérdésekhez se ártana egy jós, de véleményem szerint:
iPhone 7 nem lesz 4-4.3-as méretben, marad a jelenlegi 6S méret illetve 6+, ha lesz is kisebb annak nem i7 lesz a neve. Viszont mivel így fogy az SE, gondolom tovább viszik ezt a vonalat, de ha jön is új kicsi készülék, szerintem nem i7 megjelenéskor.
-
agabe
addikt
válasz
4264adam #137282 üzenetére
van koszi, de nem cipelem mindenhova
meg ket obival is kozepesebb taska kell hozza, es fene sem akar allandoan azzal foglalkozni.Kulonben meg a mai jo kepessegu okostelok igenis alkalmasak kisebb csaladi, altalanos, vagy hirtelen erdekes esemenyek / helyzetek megorokitesere, minek tulbonyolitani ? Legyen a legdragabb teloban az elerheto legjobb kamera is, es kesz nincs hianyerzet.
-
w333
félisten
válasz
4264adam #135733 üzenetére
Ez engem hidegen hagy ... annak idején csak emiatt adtam 30 ezer Ft -al több pénzt a telefonért mert 1 év HIVATALOS Apple garanciával árulta zsír új telefonként, de most nagyon átb*szottnak érzem magam, és ha nem talál rá normális megoldást akkor bizony jelenteni fogom (minden bizonyítékom megvan rá pl. az Archív hirdetés, a privát beszélgetés ahol még rá is kérdeztem hogy biztosan 1 év hivatalos garancia ? minden szépen le van mentve a PC -re
-
privacy99
senior tag
válasz
4264adam #134457 üzenetére
Cortex Cam
Stabilan kell tartani a telefont (az a legjobb, ha valamin meg van támasztva), csinál egy halom képet és összevágja őket eggyé, ami zajmentes és tűéles lesz éjszaka is. Az egyik kedvenc appom, nagyon komoly képeket csináltam már vele. A környezetemben lévőket is rászoktattam
Én csak sötétben használom, elvileg arra is való.
-
-
válasz
4264adam #12020 üzenetére
Mivel tényleg nagyon kezdő vagy, ezért egyelőre azt mondom, hogy a jailbreaket hagyd, és csak a telefon alap funkcióit ismerd meg, és majd utána jöhet az iOS kinyitása ha azt valamiben is korlátozónak találod.
Mivel ezek a telefonok gyakorlatilag hülyebiztosok, ne félj attól hogy elrontasz valamit: nyomogasd, ismerd meg a menüket, stb
Telepítsd fel a gépre az iTunes-t, és ott is nyomogass át mindent miután csatlakoztattad a telót, és ott is mindent meg fogsz találni (magyar nyelvű program)
Nem tudom mennyi idős vagy, de ezek tényleg elég egyszerű dolgok még egy ma tizenévesnek is. Ha nem megy akkor segítünk természetesen, de próbáld meg először magadtól rájönni, mert így tanul az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest