- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
hami85 #71856 üzenetére
Igen. Meg kell nézned a helymeghatározást...
-
erdoke
titán
válasz
hami85 #13171 üzenetére
A Mercury Browser most frissült, szerintem nagyon jó lett. Amellett, hogy a Safarihoz képest 5 tonnával többet tud, még ki se lépked. Sajnos JB kell az alapértelmezett státusz hoz, de megvagyok így is.
Szerk: Mercury jó iPaden és iPhone-on egyaránt, de iPhone-ra az Atomic is nagyon ütős frissítéssel állt elő.
-
DanielK
addikt
válasz
hami85 #12986 üzenetére
Ha van rá keret, akkor igen, szerintem. Többet tud (hardverileg), szinte i5, ráadásul a jövőre nézve hosszabb ideig támogatott. Jövőre a sima i4-re még kijön a 7-es ios, de a telefont nem fogják árulni sem, 2014-ben viszont már szoftveresen sem lesz támogatott (úgy, mint most a 3GS)
-
greggggg
aktív tag
-
-
StLui
veterán
Mobilaréna, itt olvastam
-
_adaml21_
őstag
De ha már egyszer nem csökken, remélem nőni sem fog... Én az ikon 200-amat szeretném megtartani, nem nagyon követtem figyelemmel az utóbbi 2 évben az árak változását, és majdnem lefordultam a székről, mikor megláttam, hogy 190 a 32GB-os...
Mostanra már nagyjából megemésztettem, és azt mondom, hogy ez a végső ár, amit megér nekem, és nem tudom mit cisnálnék, ha a trémobil bejelentené, hogy 210... -
Tibee86
nagyúr
Itt előbb kapsz rá választ:T mobil topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest