- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz whited #112993 üzenetére
Ez változó, van hogy fél éves telefonba sz@r az aksi, de van hogy egy 4 évesbe is jó, ezt majd tapasztalni fogod úgy is. Viszont mint előttem írták nem nagy összeg, ebayen már 1500-2000Ft-ért kapsz bele szerszámkészlettel, youtube-os videók alapján meg bárki kitudja cserélni magának.
-
Kicsirics77
veterán
-
whited
addikt
válasz B-L-A-C-K #112991 üzenetére
köszi black
átlagosan mennyi az élettartama az akkuknak, mert általában minden almámat 1-2 évig használtam, de ha most downgrade lesz, akkor az ugye már minimum egy kettő éves telefon és szeretném azért tudni mennyit bír, és a csere milyen költség.Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
ha szeretném a mostani arany-fehér i5s 16gb T függő készülékem hasonló de sima 5-re cserélni, mennyi a reális árkülönbség a kettő között ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kchris78
veterán
válasz CharlieDrop #112982 üzenetére
autótól telefontól is függ.. meg főleg hogy milyen a csíptető.. Nekem az i6ot teljesen stabilan tartja, nem nyeklik le semmi gond. Nokia1520 már más tészta volt .
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #112982 üzenetére
Kiesni nem esik, meg ha úgy van akkor kinyitom a pohártartót aztán pont megfogja a telefon alját. A szellőzőrácsot lerántja, szóval az annyira nem stabil. De bőven jó 4-500 forintért, nem takarja ki a fél világot mint a szélvédőre ragasztósok.
-
kchris78
veterán
válasz vasi89 #112980 üzenetére
Én ha olyan helyre megyek már külföldön is online appot (waze) használok... Akkora forgalmat nem generál, most már elviselhető pénzbe kerülő forgalmat jelent (vagy egy napijeggyel még olcsóbb). Jövő nyártól meg még olcsóbb lesz a MB-onkénti forgalom. Nekem ez megér annyit hogy meglegyen az a plusz amit az online navi jelent: komoly eurba kerülő büntetés elkerülése mondjuk az osztrákoknál...
OFF: Két három éve szemétkedett egy rendőr síelás után, rögtön a 80-as táblánál mért, az előttem lévő autó (aki megelőzött nagy hévvel) bele is futott, de ha a Sygic nem jelzi előre a korlátozó táblát motorfékkel én is simán belefutok...
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz radi8tor #112974 üzenetére
Pontosan ez a javasolt használat. Felteszed a szélvédőre, vagy ha olyan a rögzítése akkor a szellőzőre a telefon tartó konzolt és vagy ráirányítod az egyik szellőzőt, vagy eleve rá fúj
Meglehetősen hideg szokott lenni a fém, ha kiveszem a tartóból, talán ez nem árt neki, mint a meleg
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Melegben nem olyan frankó dolog GPS-ként használni a telefont, simán felmelegszik 50 fokosra is a hátlapja.
Már gondolkoztam rajta, hogy egy tartóval berakom a klíma elé a kocsiban. Sajnálom szegényt.⭐ Stella
-
Tibee86
nagyúr
Na lassan felsoroltuk az összes létező app.-ot.
-
-
Frozzy
őstag
Ki milyen navigációt használ illetve ajánl ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Buldozer99 #112961 üzenetére
Telefonon a töltő dugaljt óvatosan fogpiszkával takaritsd ki. Lehet tele van szösszel.
-
Buldozer99
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy 10 hónapos I6 készülékem, kb 1 hónapja a töltéssel cseszekszem, rádugom nem tölt megmozgatom tölt-nem tölt-nem aztán tölt nagy nehézségek árán, vettem egy eredeti új töltőt 1 darabig teljesen jol ment majd most megint ezt csinálja.
Mitől lehet ez? maradt a szervíz?
Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Aaron14
őstag
Ha be van állítva az iCloud Photo Library és minden adatot törlök a telefonomról, valamint újrarakom rajta a 8.4-et (mivel gyorsan merül), attól még a fotóim nem fognak törlődni, igaz?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
gabormgp
senior tag
Csak nekem melegszik töltés közben a telefon?
Vagy ez tok normális?
Régebben fel sem tűnt.Lehet a tok nélküli használat miatt.
Aaron14:. igen,sokaknak hozott javulást állítólag.[ Szerkesztve ]
-
sweet122
tag
Hali!
Van egs olyan problemam, hogy ma lemerult az iPhone 6-om, fel raktam tolteni, jelzi a toltes ikont, de nem kapcsol be p, kb 2 oraja. Azota huzogattam ki-be stb, semmi valtozas. Ugyanaz a tolto-kabel tolti az ipadet, szoval elvileg az jo. Mi lehet a baj?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Borzalmasan merül iOS 8.4 alatt az 5S-em. 8.3 alatt dupla ennyit tudott. Valakinek hozott javulást az új telefonként való beállítás?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
oszy
veterán
-
gabormgp
senior tag
Srácok!
Csak szólok hogy már nem írja alá az Apple a 8.3-at.
Tehát már senki ne vágjon bele.[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
válasz Ragnar95 #112928 üzenetére
8.3at akarom most downgradelni, és kiderül egyből, ha hardver akkor 100as hogy alaplapi.
igazából kijelzőcsati/ touch csati csere, és kékhalálos volt a telefon ráadásba. Minden egyéb jól meg csak ez hiányzik[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Ragnar95
félisten
válasz tylerddd #112926 üzenetére
De van. Beállítások>Általános>Billentyűzet>Automatikus javítás címszó alatt fut.
joccadoki: ha restore és újként beállítás nem oldja meg, akkor hardveres hiba lesz, szóval mindenképp megejteném ezt,h ki lehessen zárni a szoftveres hibát[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joccadoki
senior tag
válasz Ragnar95 #112924 üzenetére
Gondoltam én is rá. de a helyzet az hogy minden más működik, ami a szalagkábelen van, sőt a telefon el is sötétedik a telefon telefonálás közben, de az automatikus fényerő csúszka sehol(még ha hardveres gond lenne akkor is megjelenik a csúszka max nem működik a hardver, vagy kiszürkül)
i5S iOS:8.4
ja és egy ismerősöm is panaszkodott egy ipadra, hogy ugyanúgy nincs auto fényerő
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
tylerddd
veterán
Helyesírás-ellenőrzés nincs a magyar billentyűzetnél?! Beállîtásokban a némethez írja.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gabormgp
senior tag
válasz Kicsirics77 #112918 üzenetére
Jaja,de rakd vissza a régebbi iTunes verziót,mégpedig ezt:12.1.1.4
Én sokat szívtam vele.Mert felraktam még tegnap ügye a legfrissebb iTunes-t,és azzal próbálgattam vissza rakni a 8.3-at,csak nem engedte.Próbáltam vagy négyszer,de csak nem,mindig más hibaüzenetet dobott..Már beraktam DFU-ba is 3-szor,de azzal se.
Aztán eszembe jutott hogy egy régebbi verzió megoldhatja a problémámat..Hát meg is oldotta.Itt is beraktam DFU-ba,majd onnan shift+restorral ment is vissza szépen.. -
joccadoki
senior tag
válasz univerzita #112920 üzenetére
igen! Na ott nincsen
-
joccadoki
senior tag
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Javítottam egy 5s-t, és először raktam fel ios8.4et (ios9 betát használok.), de nem találom az automata fényerő csúszkát. A kérdésem: hol van, vagy van-e még (biztos van), és ha van akkor ezt hol találom. Köszönöm előre is"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
zuioch
aktív tag
válasz aprokaroka87 #112910 üzenetére
iTunes-t letöltitek, install. Telefon rádug, másolsz. Nem kell hozzá doktori.
-
ryori
senior tag
Ma 12óra, megint ledobta a hálózatot, sim kártya csere, vagy készülék hiba?
Vagy ilyen rossz a lefedettség itt? [herend](#112903) aprokaroka87
Itunes ID-hez kell net[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Az Itunes telepitése igényel internet kapcsolatot?
Illetve gondolom Az Itunes ID-hez kell net
Bocsi....csak eggyik ismerösömön segitek mert most kapott egy Iphone 4s-t. -
ryori
senior tag
válasz aprokaroka87 #112890 üzenetére
Nekem mikor először rádugtam gépre, mint a windows phonenál, sajátgépben kijött az iphone ikon, rámentem, ott a képek itunes telepítés után ez megszűnt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest