- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Kellene egy kis segíség!
Az autó hangszóróin keresztül szeretném az iphoneon tárolt zenéket hallgatni.
A kocsi régebbi, nincs bluetooth, de még jack aljzat sem.
A Densionnak van ilyen terméke, de marha drága...
Egyéb javaslat, tipp?
15000ért lenne Pioneer autórádio, amibe van bluetooth.Xiaomi 14T
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, van valami alternatíva a gyári kamera appra? Leginkább a videófelvétel miatt kérdezem, mert az valami botrány, hogy mennyire nulla beállítási lehetőségek vannak benne! Se felbontás, se semmi! Akár valami cydia tweak is jó lenne! Volt 3 giga szabad helyem a hétvégen, Punnany koncerten akartam csinálni 3 videót, 4-5 perceseket és a harmadikat már nem tudtam befejezni, mert betelt a memória Beértem volna 720p-s videóval is!
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz TheMarci #113695 üzenetére
és (#113696) adika4444!
Igen, az be van kapcsolva, és onna szinkronizálja.
Viszont most próbáltam rendbe tenni a PC-n az icloud fiókomba belépve, de ott meg semmi nincs..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz zaiczd #113693 üzenetére
Hogyan lehetséges, hogy egy teljesen resetel-t telefonra visszakerülnek a korábbi képeim?
Új készülékként állítottam vissza...Bocs, $[!]eEpWa|ke, nem neked ment volna...
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
zaiczd
tag
Sziasztok valaki akinek van tapsztalat ebben segítsen nekem. adott egy iphone 5s, felismeri a sim kártyát (telekom függő), tudok hálózatok között választani többet is lát, de nem kapcsolódik fel rá, fent folyamatosan azt írja ki hogy nincs hálózat, tegnap itt azt mondták többen hogy gyanús hogy le van tiltva, lekérdeztem telekomban nincs tiltva a készülék. Mi lehet a gond? Mi miatt nem csatlakozik a hálózatra? tanácstalan vagyok
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
dome29
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi , hogy valaki azt mondta "létezik" olyan program, hogy ha valakinek magyarul beszélek híváskor, ezt a hívott félnek Pl: angolul fordítsa le.
hallottatok már ilyenről? egyáltalán létezik ilyen ??
iphone 6 plusApple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
pingwin92
aktív tag
Gyerekek, valaki segítsen!
Hogy lehet kikapcsolni az iTunes-ban, hogy megnyitáskor ne akarja egyből folytatni a felfüggesztett app letöltéseket? -
addikt
Van olyan időjárás progi, ami letisztult és nem a GPS alapján keresi a helyzetet? Én szeretném megadni, hogy fixen melyik város adatait mutassa. Ezt ha jól látom a gyáriban nem lehet beállítani. Sőt a gyári widget el is tűnt, nem is tudom visszarakni valamiért a widgetek közé.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
r3dsnake
nagyúr
A telóm nagyon képben van. Random feldobott fél évvel ezelőtti nem fogadott hívásokat:
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
Tudtok olyan tesztet magyarul ahol frankon leirjak, hogy spotify vagy apple music a jobb?! Esetleg ti velemenyetek mi?
-
polonic
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz polonic #113665 üzenetére
Ha erre van igényed akkor tényleg gáz, viszont szerintem 10-ből 9 és fél embernek megteszi 1 fiók is.
Persze semmiből nem állna betenni a sok felesleges mező közé egy választási lehetőséget, de hát ne legyenek ilyen nagy elvárásaink az iOS-sel szemben.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Az mekkora szar, hogy ha új kontaktot mentek el, akkor ott nem lehet választani, hogy melyik fiókba mentse. Mindig át kell állítanom, hogy melyik az alapértelmezett fiók és csak akkor menti a kívánt helyre.
-
buci30
addikt
A Sygic-nal 70% a világ térkép ha valakit érdekel 😊
99,97€ --> 29,99€ 👍iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
ryori
senior tag
[link]
Ezek a signal Boosterek valóban működnek? -
ryori
senior tag
válasz Megane2000 #113658 üzenetére
Én apple adapterrel töltöm az órám is nem apple kábellel persze, mert mágneses töltője van, saját kábel.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Megane2000 #113658 üzenetére
Nem.
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Az létezik hogy eredeti apple adapter csak eredeti kábellel tölt? Mert nálam ez a helyzet.. -
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #113653 üzenetére
Nekem ez hobbi, van aki bélyegeket gyűjt, én meg szeretem a telefonokat b@sztatni, viszont ettől abszolút nem érzem gyerekesnek magam...
-
nederlanden
senior tag
-
-
-
zaiczd
tag
sziasztok! Járt már valaki úgy hogy a telefon felismeri a sim kártyát, szolgáltatónál lát többet is, ki is tudom választani de felül mindig azt írja ki hogy nincs szolgáltatás. Valami ötlet?
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #113643 üzenetére
Nem folynék vitába ezzel kapcsolatban, csak annyit megjegyeznék hogy nem tudom mi a gyerekes ebben, de tulajdonképpen nem is érdekel, mert az a lényeg amit használok nem kell mindenkinek tetsszen, csak legfőképpen magamnak.
ryori: Könnyebb felrakni mint egy átlátszó fóliát, hiszen ha ez alá bemegy egy kis szösz úgysem látszik mivel nem átlátszó. Nekem 2 perc volt az egész felrakása (előre, hátra, körbe).
[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz Joe Swanson #113638 üzenetére
Syncios, or iFunbox, 3rd programok a barátaid ebben a dologban. Ezek minden telón lévő médiát le tudnak menteni PC-re.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
addikt
válasz nederlanden #113570 üzenetére
Ugyan csak a régi i5-m volt, de marhára meglepődtem, hogy mennyivel jobb méret, egy kézzel tudom használni, nem úgy, mint a mostanit. Az igaz, hogy a tartalom fogyasztásnál a +0,7" jól jön
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ryori
senior tag
Régebben írtam hogy itthon állandóan dobálja a wifit időközönként, most átálítottam DHCP-ről BOOTP-re, és most nem dobálja, utánanéztem mi is ez a BOOTP dolog de még nem tudom pontosan, lényeg, nem dobálja
Viszont a mobil hálózatot igen, kiírja: nincs szolgáltatás, elmegy az egész, ezt is bizonyos időközönként, változó, van mikor 30 percig nem megy el, van mikor 1 órát is stabil.Viszont a kérdésem az, hogy el e vigyem szervízbe? mert attól félek, hogy elviszem, valamit babrálnak, majd jönnek elő a hibák ugye még csak pár hetes a készülék, így original garancia van rajta, de azért tartok tőle hogy valami megbabrálnak.... ha pénzről van szó, sosem lehet bízni a szervízekben
Pedig jó lenne, lehet az antennájával van valami, vagy nem tudom -
Joe Swanson
senior tag
A Linktunes tweakkel, leszedtem pár zenét a telóra, azt nem tudom szinkronizáltatni a géppel?
-
polonic
félisten
A field testben azt hol látom, hogy 3g-n milyen frekvencián lóg a telefon?
4g-nél meg van, ezt hol nézzem. -
madle
őstag
Ha valaki Lifeproof tokot akar vásárolni, nézzen rá a kis írásomra, nagyjából leírtam a véleményem 1 év távlatából.
-
Telda
addikt
válasz rayoliviero #113629 üzenetére
Köszi!
Az anchor szintén fizetős, viszont az iBlank működik, igaz kicsit macerás, de jó. -
csab2
veterán
Olyan valaki aki jól tud angolul, nem jelenteni az Apple-nek azt a hibát, hogy diktáláskor kiírja mindig azt, hogy Vessző, és nem pedig veszőt rak. Köszönöm!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
ádika86
aktív tag
sziasztok!
tudnátok ajánlani jó üvegfóliát iphone 5S-re? előzőleg glass m 0,15mm-est rendeltem ebay-ről azzal meg voltam elégedve, nem volt zavaró, mert vékony és lekerekítettek a szélei, viszont az most épp out of stock. köszi! -
addikt
válasz B-L-A-C-K #113614 üzenetére
Hát ma megveszem és betesztelem. Végül is eBay-en 1500 és lutri, illetve sok idő mire megjön. Speedben 2100 és fél év gart vállalnak. Még ha utángyártott is bevállalható számomra.
A mostani akkum reggel 7 óta kb 10 perc netezéssel 65%-on van. Szerintem ez nem az ideális.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Tibee86
nagyúr
válasz gabormgp #113623 üzenetére
2 telefont bontottam ki fóliázott dobozból, mindkettőt két héten belül garanciáztatnom kellett, a refurbished meg lassan egy éves lesz. A refurbished telefont legalább átnézik, nem csak csomagolják. Többet biztos nem fizetek sok tízezret azért, hogy én bonthassam ki.
[ Szerkesztve ]
-
gabormgp
senior tag
válasz Kicsirics77 #113587 üzenetére
Van rá gari,de nem hinném hogy ezért cserélnek,mert annyira nem gaz.A másik meg hogy normális ember ezzel nem foglalkozik csak én kb..
A refurbtól meg fosok..Olvastam másoktól hogy még kb rosszabb lesz mint volt,mert más hibák is előjönnek. -
jani70
aktív tag
vagy esetleg a startmobil.hu?
-
jani70
aktív tag
partnerogsm-röl tapasztalat valakinek?
Megbizható webshop,érdemes onnan iphone venni? -
Telda
addikt
Hali!
Megoldható lenne valahogy, hogy az ikonokat szabadon tudjam mozgatni és ne ugorjonak automatikusan a másik után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest