Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frozt92
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
MasterCard-os. Most nincs rajta pénz, nem tudom megnézni sajnos. De amikor volt rajta még 3-4 ezer forint is, akárhogy próbáltam nem jött össze.
Lehet az volt, amit írtál, az az invalid payment method, már nem emlékszem pontosan.
Ha valaki tudna küldeni gift-be vagy valami, kifizetném, megköszönném, ha nem találok más megoldást. -
frozt92
csendes tag
Sziasztok!
Az AppStore nem fogadja el a bankkártyám, másik nincs. Valami ötlet? Rámásznék az Order & Chaos Online-ra... :/ -
frozt92
csendes tag
Valaki tud errol valamit? Nalam inditas utan a menuben villan egyet a kep aztan fekete marad a kijelzo (kozben a gamecenter udvozol). i5 iOS6.0.2
https://itunes.apple.com/hu/app/dropple./id569757873?mt=8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mobil-Lottón nyertem, és még az is rajta volt, rá pár napra kivettem egy atm-nél az összes pénzt róla. 

Az AppStore nem fogadja el a bankkártyám, másik nincs. Valami ötlet? Rámásznék az Order & Chaos Online-ra... :/