- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CharlieDrop #40986 üzenetére
Alzasbol nem rendeltél végül? Én most rányomtam egyre és ki is fizettem. Kicsit mérges vagyok mert múlt het elején írtam a cégünk IT-s emberének hogy 369 ért rendeljen az air5 cellular 256osbol és persze cseszett rá. Szóval most reménykedem, hogy nem dobják vissza.
-
válasz
CharlieDrop #41016 üzenetére
Szerintem nem lesz mert az emberek azt se tudják miről van szó.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
És a tavalyi prot már nem lehet kapni.
-
válasz
Azért elég sok minden a Pro javára.
-120Hz kijelző
-FaceID
-4 hangszóró
- plusz kamera+Lidar…
Nem csak az alap háttértár a különbség,
nem eléggé néztél utána -
Szotyi222
aktív tag
válasz
CharlieDrop #40897 üzenetére
🤔 lehet hogy nem az de 276 k [link] M1
-
mazsiii92
senior tag
válasz
CharlieDrop #40897 üzenetére
előző héten kellett volna nézelődni
Mi is akkor rendeltük és a héten jött meg, még a régi áron sulis akcióval plusz iPad + Airpods kombóval.
-
válasz
CharlieDrop #39886 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, nekem őszintén szólva eszembe se jutott. A DuckDuckGo úgyis fent van, most jut eszembe, kipróbálom.
-
válasz
CharlieDrop #39883 üzenetére
Nem, csak safarit használok. De miután mindegyik böngésző a Safari motorját használja, így ez nem is olyan lényeges, nem?
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39809 üzenetére
Az AltStore-ral lehet esetleg próbálkozni, mintha onnan elérhető lenne, de ahhoz kell egy gép is és nincs gyakorlati tapasztalatom vele.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #39805 üzenetére
Jailbreak nélkül kizárt, hogy menjen, a videóban is a Cydia impactort használják, meg 9-es és 11-es OS-ről van szó...
-
válasz
CharlieDrop #39414 üzenetére
Persze, én is kerestem ezt, azért tudom hogy nem lehet. Vicc hogy még google térképen megosztott hellyel azt is látom hogy havernak hány százalékon van az akkuja..
Akkor az apple saját widgetje miért nem tudja hogy a telefonom mennyin van -
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #39398 üzenetére
Felrakod egy allvanyra, azt kuldod a zenet wifi-n…
vagy keresel a hasznalt piacon egy B&W Zeppelin, Philips, JBL sokkolot ligthing csatoloval.
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #39396 üzenetére
Elolvastad a cikket egyaltalan…? Ezen nincs BT…
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #39394 üzenetére
Ja, de ezzel siman megy Airplay-jel, vagy a Sonos app-pal, ha sztereot szeretnel veszel kettot…
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #39392 üzenetére
Az mar idejetmult dolog…
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #39389 üzenetére
-
Amilo02
aktív tag
válasz
CharlieDrop #38319 üzenetére
Már nem emlékszem az összesre mert már októberben lecseréltem M1 pro-ra. Ami rémlik, hogy a weboldalak tartalomfogyasztásánál már jelentkezett a “lassulás-szaggatás”, flightradar teljesen letérdeltette stb…
-
Amilo02
aktív tag
válasz
CharlieDrop #38315 üzenetére
Air2-t pont azért adtam el, mert már akadozott
2015 vagy 2016 óta szolgált ki.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #38222 üzenetére
Hát, a sima billentyűzetnél hangosabb, de a blue switchesnél halkabb
-
SharpSA
veterán
válasz
CharlieDrop #37966 üzenetére
Normál 18mm-es lapokkal terveztem. Aztán a végén kiírtam mindegyik méretét és levágattam. Otthon meg lamellával és ragasztóval fogattam össze az egészet.
Az app nem kimondottan bútor tervezésre való, de erre is használható. -
DGery
aktív tag
válasz
CharlieDrop #37910 üzenetére
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #37894 üzenetére
Lehet.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #36889 üzenetére
Security szempontból igen, felhasználóiból nem
De hát ez van, ezt kell szeretni...
-
sebgutkopf
őstag
válasz
CharlieDrop #36744 üzenetére
Tableten nekem se. A multitasking osztott képernyős módjait sokkal könnyebben és jobban lehet kezelni ipados 15-el. Számomra ez az egyetlen hasznos újdonsága az új ipadOS-nek.
-
válasz
CharlieDrop #36682 üzenetére
M1esek nincsenek már rajta valamiért
-
Parson
addikt
válasz
CharlieDrop #36123 üzenetére
Na ez az összehasonlitás tényleg komoly, kipróbálom otthon este az iPad 8-on én is... aztán ha ott is van, akkor szerintem engem ez a mértékü hiba iPad 9-en hidegen fog hagyni.
sasa134 -> Na erre lesz az apple magyarázata az, hogy rosszul tartod az iPad mini-t!
Végeredményben eszerint ez a jelly scroll akkor mindig is jelen volt... viszont nálam pl Samsung monitorokon (egymás mellé állitva fekve és állitva is használom ugyanazt a tipust és ott) ez egyáltalán nem jelenik meg... Hogy a francba jött ez az egész akkor most elö ennyire durván??
-
sasa134
addikt
válasz
CharlieDrop #36123 üzenetére
Értem, de ez miért vigasztalja a leendő iPad vásárlókat? Csomó más terméknél előfordult, iPadnél (ennyire durván), nem volt látható, mint most, tehát eddig ebből a szempontból jó terméket kaptunk a pénzünkért, most meg szart.
-
Noukoum
veterán
válasz
CharlieDrop #35594 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop #35594 üzenetére
64 és 256 van.
-
honeypot
tag
válasz
CharlieDrop #35537 üzenetére
És ott a Mini is.
-
ricogsm
őstag
válasz
CharlieDrop #35515 üzenetére
-
Kaba
veterán
válasz
CharlieDrop #35483 üzenetére
Amit bemutatnak az kapható is lesz,olyat nem szoktak prezentálni,ami csak később lesz elérhető.
-
Zoltn
senior tag
válasz
CharlieDrop #35448 üzenetére
Persze mindig mindenhol. Ezert nem ertem mi a fene ez.
-
HardRic
addikt
válasz
CharlieDrop #34796 üzenetére
Tanultam csak nem magyar billentyűzeten.És pont, hogy gépírásnál kell minden ékezetet kb. kisujjal összeszenvedni.
-
OCTAMD
őstag
válasz
CharlieDrop #34652 üzenetére
Foto?
-
btudos
nagyúr
válasz
CharlieDrop #33854 üzenetére
Nekem cellular modell kellett, 300k-ért jutottam hozzá a Telekomnál, 260k lett volna az Air. Az M1 nekem teljesen felesleges lett volna, bőven jó lesz az A12Z is mindenre amire nekem kell az iPad még évek múlva is, és nem akartam még 40-50k-t költeni az idei modellre. Az Air 2-t megjelenéskor vettem 2014 végén, azóta egy minimális kijelző-elszíneződést és a gyengülő akkut leszámítva semmi baja, remélem az utóddal is ennyire problémamentes lesz az együttélés, de ott a 3 év jótállás, ha mégse.
-
moleculez
veterán
válasz
CharlieDrop #33740 üzenetére
Pythonra van elég jó IDE, de azon kívül nem ajánlom fejlesztésre. A 2015 MBP semmiképp nen cserélném iPadra ha a fejlesztés ssempont.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #33742 üzenetére
Nézd meg a textastic és draftcode progikat. Van Wordpress is iPadre.
-
Divinity
őstag
válasz
CharlieDrop #33742 üzenetére
Ott inkább egyéb problémák lépnek fel majd. Pl, hogy az os lelövi a háttérben futó appokat, így ha nem iSH-n belül akarsz Vi-ban fejleszteni akkor lefogja lőni pár percenként
Amit viszonylag korrekten meglehet oldani az a Python de kb ennyiben ki is fújt minden mást főleg remoteban célszerű rajtuk egyenként meg rengeteg kompromisszumot követelnek
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #33740 üzenetére
Leginkább nem lehet fejlesztéshez használni szerintem. iSH alá lehet ezt azt telepíteni, de az meg egy emulált x86-os környezet, ott meg a teljesítmény lesz nyűgös...
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #30319 üzenetére
iOS-en nincs fájlmásolgatás
Pedig van. Mappa másolás viszont nincs. Minden olyan app-ba lehet fájlt másolni ami az iTunesben ott van a fájlmegosztásnál.
Pld: VLC, meg az összes média lejátszó app, de lehet a Firefoxba, vagy a MobilePrint, vagy az Open VPN app-ba, de lehet a Sygic-be is. És a többi...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #30319 üzenetére
Tud SMB-t gyárilag.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CharlieDrop #30188 üzenetére
14.1-be csak az új iPhone-ok támogatása kerül bele, ezért van most 14.2 béta, abba mennek a javítások és új fejlesztések.
-
Gubu0101
veterán
válasz
CharlieDrop #30188 üzenetére
2-re ugrottak egyből,asszem a szifonon írták,hogy meglepő.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
CharlieDrop #29922 üzenetére
Redditen bukkant fel egy magát "belsősnek" feltüntető figura és szivárogtatott kb. mindenről, utána válaszolgatva a többiek kérdéseire.Redditen bukkant fel egy magát "belsősnek" feltüntető figura és szivárogtatott kb. mindenről, utána válaszolgatva a többiek kérdéseire.
Ami az iPadeket érinti, szerinte az eddigi Air4 design és specifikációk igazak, azt leszámítva, hogy nem lesz se kijelzőbe se bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó, marad a TouchID keskenyebb kávákkal. Elvileg mini is lesz, Pro frissítés már idén nem várható. A sima iPad-ről sem esik szó (sajnos
). USB-C bizonytalan, Pencil 2 támogatás szintén.
Hogy mi igaz belőle, mi nem, az jó kérdés. Van aki szerint Tim Cook írt be részegen.
Az illető szerint az Apple-nek külön részlege van a (hamis) kiszivárogtatásokra.
Itt az eredeti link: [link]
-
válasz
CharlieDrop #29922 üzenetére
Összefoglalom, redditen a csávó azt állítja mindent is tud, rengeteget kérdeztek tőle, amikre válaszolt is, ezt nem lehet összefoglalni, az maga a videó, a teljes pedig a leírásában egy reddit link.
Hogy kamu-e? Simán lehet az is. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
CharlieDrop #29888 üzenetére
Na mi van már? Fél négy és még sehol semmi.
-
válasz
CharlieDrop #29859 üzenetére
Nem, azt októberre mondják most és még ez az event sem biztos.
Az is lehet, hogy ezeket is csak bemutatják, aztán majd később lesz elérhető. De holnap kiderül ha egyáltalán lesz valami. -
axlfsi
veterán
válasz
CharlieDrop #29823 üzenetére
Koszonom, hogy irtal, de nem, sajnos nem volt elerheto a belso tarhely; Apple logoig toltott be, 5 percenkent (kb.) bootloop onnan... es csak azert, mert nem tudott rendesen lefrissulni...
Nagyon ledobbentem, en nem is gondoltam volna, hogy ilyen kardinalis problemak elo tudnak fordulni Apple (iOS) platformon (tenyleg nem vagyok kepben) ... elfogy a hely, lefagy a rendszer, frissitest javasol, az nem fut le, majd javithatatlan lesz es csak a restore segit ...
Kabare! Androir ilyen talan sosem csinalt (kezdetektol kovetem), legfeljebb csak a legelejen voltak olyan gondok, hogy a user data "osszeert" a telepitett szoftverek tarhelyevel es emiatt belassult, de egy reboot es maris nemi cache, ez-az-amaz felszabadult vagy legfeljebb Windows-ra dugva tarhelyet elerem, de ha minden kotel szakad, OS (firmware) ujrahuz es megyunk tovabb. A user data-t NEM bantjuk, nem nyulnak hozza(!!!)ITT egy pelda, de hemzseg tole a net, forumok.
... a third party "szoftvergyartok" (igen, legalabb harmat talaltam, latszolag teljesen kulonbozo gyartotol, de a GUI alapjan, azonnal latni, hogy ugyanaz a belcsiny) 40-60+ dollarokert igernek megoldast (de nem garantalnak(!)).
Sajnos meg a 3uTools sem segitett, akarhogy probaltam (minden variaciot megprobaltam mar, tobb fw verzioval, stb, stb ...iTunessel sem).
... s vegul az iTunes - habar arrol tajekoztatott, hogy ha majd esetleg nem jelente megoldast a problemara a Frissítés lehetőség, akkor a Visszaállítást kell majd alkalmazni - végül önkényesen, csinált egy visszaállítást(!!!) ... egy felet nem kattintottam semmire, a vegtelensegig ugyeltem erre kinosan, mert egy ev grafikai munkajat veszhet el es legfeljebb, ha nem megy az OS update, majd donthetek meg ugy, hogy szakemberhez viszem, adatmenteni, whatever ... hat nem ugy lett.
Visszaallitotta gyari allapotara
Igy jartunk.
Szerk.: hab a tortant (es nemikepp vigasz a leleknek), hogy ha napi szinten keszitunk iTunes bakupot local, akkor SEM lett volna megoldas: ICloud restore, Procreate stuck at 55%
Tenyleg semmi flame es fika, magat a vasat es az eszkozt szeretjuk, csodasan osszerakott es popec vas (7.4, 10.5"-os iPad Pro), de en komolyan almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen szintu general bugok vannak, meg rendszerszinten is (hogy az teljes adatvesztessel is jarhat...).
-
g@bo
nagyúr
válasz
CharlieDrop #29823 üzenetére
Érdemes megnézni a
Sandisk iXpand 16gb usb 3.0 + lightning pendrive -ját. ( cca 9e )
Persze van nagyobb is.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
CharlieDrop #29646 üzenetére
Olvastam mindenfélét már, tippeltek új alapot, Airt, Pro-t, jövő tavaszra pedig új minit.
-
Chereiose
addikt
válasz
CharlieDrop #29650 üzenetére
Az sem rossz, van itthon egy Air 2 is kicsit többet gondolkodik de nem laggol vagy ilyesmi.
-
Chereiose
addikt
válasz
CharlieDrop #29646 üzenetére
Remélem azért a mostani 7. generációs "budget" Ipad kitart 2 évig még laggolás nélkül ha már most vettem
Valamint nem zuhan be az ára sem használtan, ha bár még az 5. generációs is egész szép árakon megy aprón...
-
válasz
CharlieDrop #29555 üzenetére
Nekem is, és köszöni szépen nagyon jól van. Igaz már már néha lassú, de bírja a strapát
-
parandroid
félisten
válasz
CharlieDrop #29469 üzenetére
Jaja, ez mind megvolt már évek óta. Közben lejárt a kártyám, beállítottam egy újat, de mint kiderült, külön meg kell ezt csinálni az apple payhez, és külön a store-os vásárláshoz is.
Azt pedig továbbra is hibának tartom, hogy ipad-es alkalmazásokat nem tudok az iphone-on (vagy interneten bármilyen böngészőből) megvenni. Ha pl épp akciós valami, de nincs nálad az ipad, akkor így jártál...
p
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #29440 üzenetére
Értem, tehát ebben az esetben akkor tökmindegy melyik opció adott. Köszi
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #29309 üzenetére
Igen.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop #29004 üzenetére
Én magamtól ezeket találtam de még nem próbáltam: DraftCode és Textastic Code Editor
-
válasz
CharlieDrop #27956 üzenetére
24.
[link] egér -
Cyberbeni
addikt
válasz
Kedden este 7-kor(legalábbis iOS 90%-ban ilyenkor szokott). De hogy melyik hét, az kérdéses, de van aki jövőhétre tippel.
-
kezo0
addikt
válasz
Több olyan hír volt, hogy tegnap. Aztán amikor tegnap mégsem jött, azt írták, még ezen a héten...
-
mSchumi87
senior tag
válasz
CharlieDrop #27665 üzenetére
Internet, filmezes bar nem tudom ez jo e arra mivel itt 4:3 a keparany ha jol tudom, itt ott par jatek
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #27409 üzenetére
Fájdalmasan lassú. Pláne, hogy a sima iPad csak 2.0-t támogat (de az iPad Pro-val is lassú volt a külső vinyó.)
-
Downsampling
senior tag
válasz
CharlieDrop #27409 üzenetére
Igen, én is pendrive-os megoldásra gondoltam. Több helyen is hirdetnek olyanokat, amik iPhone-nal, iPad-del működnek, csak nem tudom, ez mennyire igaz...
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #27385 üzenetére
Jó, hát pont erről beszélek baszki
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #27380 üzenetére
Nem ennyi, mert nem "kötődik össze" a csillió másik weboldallal, ahova be van épülve adsense meg google analytics.
-
Zolix
tag
válasz
CharlieDrop #27125 üzenetére
Sikerült ds4-el összekapcsolódni, nagyon jó így játszani!
-
válasz
CharlieDrop #26877 üzenetére
Jah, ahhoz ne.
-
válasz
CharlieDrop #26875 üzenetére
Ha rajzolni akarsz akkor Apple.
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #26870 üzenetére
Pixel és Dash 3 (ilyennel már írtam, elég nagy a késés
)
Nagyon nagy az ugrás ezek az Apple Pencil és írásképes tabletek között. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #26868 üzenetére
Adonit tollakbol [link] van.
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #26866 üzenetére
Igen az, inkább arra, nehogy elhagyja az ember.
Elég jó áron vannak az adonit termékek most. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop #26864 üzenetére
Igen, én használtam ilyen Air2-n
-
válasz
CharlieDrop #26812 üzenetére
Nem hinném hogy kihalóban lenne
Ahogy olvasgatom a külföldi oldalakat is, inkább csak stagnál.
-
kezo0
addikt
válasz
CharlieDrop #26754 üzenetére
Egyértelműen NEM jó hozzá. A mások által említett apró különbségek mellett a kamera sem pont ott van az 5-ösön, mint a 4-esen.
-
SidCorky
őstag
válasz
A fóliák biztosan jók, tokoknál azért érdemes vagy kipróbálni vásárlás előtt, vagy neten rendelni, hogy otthon ki tudd próbálni és ha nem jó, akkor vissza tudd kérni az árát. A gombok pont annyival vannak lejjebb vagy feljebb (már nem emlékszem pontosan, melyik) tolva, hogy ha pontosan van kivágva a helyük egy Mini 4 tokon, akkor a Mini 5 gombjai már lehet, hogy nem lesznek lukon.
-
Serpiko
addikt
válasz
Igen jó hozzá.
-
Kohautech
junior tag
válasz
CharlieDrop #26680 üzenetére
Ezt írtam en is
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #26658 üzenetére
150k icentre-ben az Air3!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #26657 üzenetére
vazz, asszony addig tökölt, mire elfogyott
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #26655 üzenetére
Ugyanannyi van mindkettoben, 3 GB RAM...
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #26653 üzenetére
Ha kijelzo meret nem zavar, akkor megeri, ez jo ar.
-
ricogsm
őstag
válasz
CharlieDrop #26560 üzenetére
https://prohardver.hu/tag/kzp.html
Nek is
Köszi a válaszokat -
wm2
őstag
válasz
CharlieDrop #26020 üzenetére
Azt hiszed az A12 annyival erősebb az A10X-nél? Ne a szintetikus teszteket nézd. Azzal semmire nem mész. Én zenélek is. Egyszere fut a Garageband (több sáv), Hokusai, Auria, internet, felhők, chat stb. Meg sem kottyan a 2017-esnek. Ellenben memória az kell ide. Én inkább ennek veszem hasznát, mint +1500 geekbenchnek.
-
válasz
CharlieDrop #26020 üzenetére
Ez felhasználás függő, ha nem játszók rajta és csak multimedia és online tartalom fogyasztás az elsődleges arra bőven erős. Bár a mai játékokkal is könnyedén el van.
-
Csillagkuty
tag
válasz
CharlieDrop #25923 üzenetére
189k-ért vettem előfizetéssel
-
Timbersaw
újonc
válasz
CharlieDrop #25923 üzenetére
170k körül ,használtan 130k
-
birorichard
őstag
válasz
CharlieDrop #25655 üzenetére
Atrendeztem kicsit, szetszortam a group-okat, most mar sokkal jobb. A masodik oldalon volt kb ~100 app csoportokba rendezve, ez nem tetszett neki, valami cacheeles nem mukodhet vagy nem tudom. Ettol fuggetlenul szanalmas, h egy os 7. foverzio (redesign ota) final release-e igy viselkedjen, na mindegy, remelem javitjak.
-
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop #25599 üzenetére
Igazán vékony nincs abból, meg puha a vége
-
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop #25596 üzenetére
Van BT-s ceruza
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CharlieDrop #25538 üzenetére
Így van, az inkább Catalina fícsör, csak az ipad támogatja majd.
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop #25538 üzenetére
Gondolom kell hozza a Catalina, de az meg nem jott ki..
-
Noukoum
veterán
válasz
CharlieDrop #25408 üzenetére
Még várni kell másfél hetet
. Remélem nem hiába, mert bétát nem teszteltem és direkt nem is nagyon olvastam róla / néztem teszteket.
-
kkdesign
senior tag
válasz
CharlieDrop #25405 üzenetére
szeptember 30-án jön az ipadOS(ez a része dupla lett, megelőztek
), 13.1el indít, az ios13.1el együtt adják ki.
-
válasz
CharlieDrop #25405 üzenetére
Szept 30.-án jön az IpadOS.
-
buci30
addikt
válasz
CharlieDrop #13018 üzenetére
Air2-őm nekem is van
-
Noxy
veterán
válasz
CharlieDrop #12055 üzenetére
Mert valszeg Air 2 van.
De azért lehetett itt ott olvasni, a hűdefasza lett 9.3-ról, oszt jött a pofára esés, a Safari buggal 1ütt. -
válasz
CharlieDrop #11866 üzenetére
Szívesen! A földrajzi koordinátákat bele kell másolni.
-
válasz
CharlieDrop #11855 üzenetére
-
Chereiose
addikt
válasz
CharlieDrop #11638 üzenetére
Igen azon én is csodálkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest