- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
bollokcs80 #47792 üzenetére
Azért ehhez a 3utools csodához tegyétek hozzá, hogy kapásból 2 kéretlen alkalmazást is felakar tenni a gépre, ha nem figyelsz. Lehet, hogy velem van a baj, de én maradok az Apple Device-nél. Illetve az iCloud-ot használom adatmozgatáshoz.
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80 #34344 üzenetére
A linkelt spigen nekem nagyon tetszik, főleg mert puha a hátulja (nem koppan, ha leteszi az ember az asztalra becsukva). Sajnos a Minire nem elérhető.
p
-
moleculez
veterán
válasz
Nekem ESR magnetic van, bevált. Ha sokat hurcolod akkor inkább tempered glass nem fólia.
-
tl-x
addikt
válasz
Spigen, a többi felejtős.
-
g@bo
nagyúr
válasz
En vmi Spigent vettem. Az első nem lett jó, ami szilikonhàtlapos volt, ez ami van merev műanyag, jó helyen a kivágásokkal. Sztem nem kell fólia, jò ez a lehajtós fedlap. Igaz, èn egyben meg egy 11” case logic tatyóba beleteszem.
-
válasz
bollokcs80 #34320 üzenetére
Lejátszótól függ, vlc-nél nem látok rá lehetőséget, nplayer-nél igen.
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80 #32632 üzenetére
Ha csak netezel billentyűzet módban, akkor nem lesz panaszod szerintem. Bár telefonnál a Samsung fektetett módban nekem csinál olyanokat, hogy hiába állítom webes megjelenítésre, rengeteg oldal mégis a mobilos oldalt hozza fel, ami igen bután néz ki. Tudod, fönt kitakarja a kijelző 30%-át a fejléc, alul a vezérlők és a billentyűzet. Tehát egy ujjnyi csíkban nézhetem magát a tartalmat. Ezt próbáltam ki a Mediamarktban, hogy mikor beírom, hogy www.xy.com akkor a Samsung simán át dobott a mobilos m.xy.com oldalra, az iPad pedig gyönyörűen hozta a webes nézetet és gyorsabban is mint a Samsung. Ez volt az a pont, amikor odamentem az eladóhoz és kértem egy Air 4-te. Hozzáteszem, hogy a Samsungon nem a Chrome-ot használtam (mert azt nem bírom elviselni), hanem a Samsung browsert.
Ja, a fizikai billentyűzet az mindkét márkánál egyformán jó.
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80 #32606 üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg!
-
Divinity
őstag
válasz
bollokcs80 #32606 üzenetére
Ilyen feladatokra mind a két eszköz megfelel.
Ha nyitott vagy Apple irányba akkor ahogy írtad is jobban jársz az Air-el, időtállóság tekintetében is.RDP, VNC kliens van normális, SSH-hoz is vannak alkalmazások bőven.
a Windows-hoz képest viszont nagyon más a felhasználói élmény, ahhoz a Samu féle DeX sokkal közelebb áll. -
wm2
őstag
válasz
bollokcs80 #29924 üzenetére
Én még mindig a jobb BT codecet hiányolom. Android simán körbehugyozza az Applet ezen a téren. Reklámozza itt Tim a dolgokat, hogy Dolby Vision stb, de az A2DP miatt a hangzás még mindig 256 kbps lossy szint.
-
válasz
bollokcs80 #30454 üzenetére
Mi lesz helyette ha nem titok ?
-
kezo0
addikt
válasz
bollokcs80 #30425 üzenetére
Én az alábbit próbáltam már régebben, de valahol elbukott a dolog, és akkor feladtam. (De azért köszi Noxy-nak a segítséget, hogy mit írjak be a Google-be, soha eszembe nem jutott volna, tényleg... Pfff.)
Most felcsillant a remény, hátha időközben bekerült az iTunes-ba egy olyan egyszerű opció, hogy kiválasztható legyen a mentés helye, csak nekem nem tűnt fel, mert egy ideje nem nézegetem a beállításokat... De nem, nem került bele. Mert olyan felhasználóbarát az Apple.
Parancssorban meg bűvészkedjen, akinek hat anyja van, pláne, ha végül az sem működik. -
Noxy
veterán
válasz
bollokcs80 #30425 üzenetére
Nem fogja. Bár mit lehet vele csinálni.
Én pld a NAS-ra másolom, majd törlöm. Ha meg kell, akkor vissza. -
Süvi
őstag
válasz
bollokcs80 #30413 üzenetére
Szia!
-Document alkalmazással mapparendszereteket szinkronizálók felhőről, Nasról, a kiválaszott mappák Offline vannak az Ipaden.
-Biztonsági másolatot érdemes Itunes alkalmazással PC-re, MAc-ra csinálni.
- A PC-s biztonsági másolatot nekem nem C:\users\...\appdatába teszi, hanem átirányítom egy másik meghajtóra.Esetleg még egy pár nap próbálkozást hátha megér.
-
válasz
Hát más szemléletmódot kíván az biztos. Egyébként megértelek, nekem is nehéz volt megszoknom. Zene ügyben mondjuk átálltam a streamszolgáltatókra. Nem gyűjtögeket, másolgatok zenéket. Túl kényelmes vagyok hozzá. De megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá. Gépre soha nem dugtam, onedrive-olok, ott meg van könyvtárstruktúra. De ha lementek valamit a háttértárra, akkor ott csinálhatok hozzá könyvtárakat.
Két apróság.
"Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni."
Ezt nem teljesen értem. Ott van az a megosztás ikon a felfelé nyillal, aztán Mentés a Fájlokba menüpont. Még mappát is csinálhatsz.
"minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba"
Az iCloudnak be lehet állítani, hogy miket mentsen, melyik alkalmazások használják. De szeritem ezt te is megtaláltad. Vagy félreértek valamit? -
Alex91
félisten
válasz
Think different!
Be vagy mar te is gyepesedve...
Nekem mar par dolog jobban kezre all az iPaden, mint az asztali gepen. Bar teny, hogy van amit meg az asztalin tudok jobban csinalni...
-
Årpi
őstag
válasz
A zenei könyvtárazós dolgot megértem, mmint, hogy a te szokásaidnak az úgy valóban nem túl jó. Magát a dolgot nem annyira. Én már jóval az iOS cuccaim előtt is iTunest vagy Foobart használtam a zenéim rendszerezésre, agyf*szt kaptam volna ha mappáznom kellene
Gépre meg szerintem iPhone 4S óta nem dugtam se a telefonokat (amikor az volt) sem az iPadeket.
Sajnálom, hogy nem jött össze a dolog
-
kentucky
őstag
válasz
bollokcs80 #30411 üzenetére
Mit szerettél volna?
-
Kaba
veterán
válasz
bollokcs80 #30374 üzenetére
A Telekomnál szinte minden iPad megtalálható.
A 2019 es ipad 7-99880 Ft
A 2020-as ipad8-134860 Ft
Az Air 3 199980 Ft
Az Air 4 289960 Ft -
válasz
bollokcs80 #30398 üzenetére
Sejtettem, hogy ezért nem ajánlja fel. Köszi
-
sebgutkopf
őstag
válasz
bollokcs80 #30318 üzenetére
FE File Explorer. Vedd meg a teljes verziót és minden gondodat megoldja. Amit az ipad os alapból gusba köt, ez a program felszabadít. Tud igazi mappa strutkurát, lát és kezel minden smb-t a hálózatodon, sőt FTP szervert is tud indítani az ipad-en így pc-ről csatlakozva az ipad ftp-re szépen azt raksz rá és szedsz le, amit akarsz (zene, film, dokumentumok...) wifin keresztül. Filmlejátszásban pedig erős az FE, feliratot, mindent kezel, és használja az ipad hw-es kódolását.
-
Alex91
félisten
válasz
[link] , ez eleg jo, de szerintem az OS reszet kepezo Fajlok is megfelelo lehet...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
iOS-en nincs fájlmásolgatás
A 3UT csak hekkelgeti a rendszert, de nem szabványos.A megosztásokat a gyári fájlok appal tudod menedzselni. Hogy ez tud-e SMB-t az most hirtelen nem ugrik be.
És tudja: link
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80 #30305 üzenetére
Hajra! Hasznald egeszseggel
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80 #30300 üzenetére
Az iPad 7 tokok biztosan jók, én egy ilyet vettem hozzá feketében és meglepően elégedett vagyok vele: [link]
(Hardveraprón árul valaki ebből egy újat elég jó áron, majdnem megvettem backup toknak, nem linkelem, nehogy kéretlen reklámozásnak tűnjön a dolog, de könnyen megtalálod)
-
btudos
nagyúr
válasz
A 6 és a 7 között volt váltás méretben, a 7 és a 8 már megyegyezik ebből a szempontból.
-
Kaba
veterán
válasz
Az Ipad 7 biztosan jó,a hatos nemigen.
-
válasz
bollokcs80 #30282 üzenetére
+ a hangszórók jobb helyen vannak, fektetve stereo.
Amiben pedig a pro még rátesz egy lapáttal:
-4 hangszóró
-gyorsabb gpu
-több proci mag
-több ram
-nagyobb és gyorsabb kijelző (120hz)
-több kamera
-faceid
-vékonyabb kávaAmúgy az a pletyka hogy 30-án már rendelhető lesz az air 4.
A pro-ból pedig márciusra várható egy újabb generáció. -
DaveNo1
veterán
válasz
bollokcs80 #30255 üzenetére
Black Friday környékén van ilyenekre esély
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80 #30253 üzenetére
Jó választás
-
kentucky
őstag
válasz
bollokcs80 #30250 üzenetére
Szuper, köszi a válaszokat.
-
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80 #30244 üzenetére
Pedig a 40-50%-os a deal
.
-
válasz
bollokcs80 #30234 üzenetére
Akkor lenne igazán BB ha Wifi + Cellular lenne.
Mert így a GPS nincs is benne ha jól tudom. -
válasz
amúgy ha az új iPad-et akarod megvenni és van felsőoktatásban tanuló rokonod ismerősöd akkor érdemesebb már így venni 20k kedvezménnyel 115k-ért iStyleból [link]
-
válasz
na így már:
-
válasz
ezeket szerintem már csak a hardverapron érdemes megvenni 70-80e-ért
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80 #30224 üzenetére
Én 2 hete.... vettem az iPad 7 2019 32gb modellt 120k ért, androidról váltottam, nagyon nem bàntam meg. Az ios hamar megszokható, szuper, nekem a 32gb elèg (kevès jatek, inkább tartalom fogyasztàs) az A10 nem korlàtoz, bár a jobbat is elviseltem volna. Ha újra tabletek vennek, iPad lenne. Hja, a kijelző felbontàs paràdès, no nem laminàlt.
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80 #30220 üzenetére
Utoljára 2017-ben volt iPadem. (iPad 5th gen ha nem tévedek). Gyors tapasztalatok ~2 óra használattal:
-Szép a kijelző, tudom, hogy nem laminált mint az Air 3-é, de ha csak nem hardcore Pencil felhasználó az ember és/vagy nem használja egy időben a két modellt, akkor az átlagembernek bőven elég lesz ez a kijelző is. Főleg ismerve az iPad Air 3 viszonylag sokaknál előforduló "white spot" hibáját.
-Naaagyon gyors, az A12 chip teszi a dolgát, öröm használni, nem igazán sikerült megakasztani semmivel.
-AC wifin, 5ghz-en 400/20-at hoz át az 500-ból, bár elég közel vagyok a routerhez.
-32GB-os modellt vettem, mert azért ismerem a felhasználói szokásaimat/tudtam mire számítsak. Minden általam használt program feltelepítése és 3.5GB offline spotify zene letöltése után ~15 GB szabadon felhasználható tárhelyem maradt. (Alkalmazások: Youtube, Spotify, Revolut, Instagram, Google Dokumentumok\Drive\Táblázatkezelő, Twitch, Google Analytics, Gmail, Discord, Slack, Zoom, Reddit, Twitter, Facebook, Messenger...persze ez a lista később bővülhet)
-Öröm, hogy végre nem 12W-os kis szutyok töltő jár hozzá, hanem már 20W az alap itt is.
126k-ért sikerült elhoznom (diákkedvezménnyel), ennyit bőven megért nekem. Egyelőre ennyi.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80 #30220 üzenetére
Elvileg csak az a10 vs a12 a difi, mondjuk így combosabb proci jobb üzemidő mellett jól hangzik, de mekkora felàrral...
-
kuntics
aktív tag
válasz
bollokcs80 #30207 üzenetére
Én ilyet használok 2017es pro-m. Magán a fólián már vannak karcok,hogy alatta a kijelző milyen, azt leszedés nélkül nehéz megmondani,de szerintem véd rendesen. Tényleg tükröződésmentes,aminek hátránya,hogy szemcsésebb a kép. Éppen ezért át kell gondolni a használatát. Én pencil miatt vettem,elötte nem volt rajta fólia.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80 #30207 üzenetére
elég sokan panaszkodtak arra, hogy a matt fóliáktól kevésbé látható a kijelző, stb., én például ezért sem vettem.
ez a karcoktól véd meg, ütésektől, nagy behatásoktól nem. -
mazsiii92
senior tag
válasz
bollokcs80 #30195 üzenetére
Én egyik megoldást sem támogatom vagy ellenzem.
Mindenki maga dönti el mi a prioritás egy készüléknél.
Én személy szerint egyébként is hajlamos vagyok másfél évente cserélni a telefonomat (sajnos nem bírom ki
), az utóbbi 3 telefonom közül egyik se húzta tovább ezért a minél hosszabb garancia pl nekem nem opció , egyedül az iPad az ami most kihúzza a két éves kort.
-
B.i.L
senior tag
válasz
bollokcs80 #30195 üzenetére
Jah,hiába vigyázunk rá!
Én még véletlen törés/vizkárra is gondolok..az plusz kiadás ugye. -
mazsiii92
senior tag
válasz
bollokcs80 #30190 üzenetére
"Abban igaza van, hogy sufniboltból tényleg nem éri meg venni, csak hát sokan ráfanyalodnak, mert kevés a pénz a zsebben.
"
Vagy csak irreálisan drágának tartja a készüléket és belefér az a kockázat, hogy egy évvel kevesebb a garancia.. Nem minden esetben pénz kérdés ez.
-
válasz
bollokcs80 #30185 üzenetére
a vállalkozók mindig sírnak, hogy mennyire szar nekik, főleg handras - amikor még megvolt a boltja, akkor is folyton panaszkodott, hogy neki mennyire rossz és mennyire nincsen pénze
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80 #30183 üzenetére
Itt is, csak annyi a rosszarcú török, meg délszláv nepper, hogy ha ingerenciám lenne rá, se nagyon mernék ilyen helyekre járni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80 #30181 üzenetére
A vírussal nagyon le lettek fosztva a készletek. Home office, home school, vagy egyszerűen csak a karanténban tartalmat fogyasztani. Gyakorlatilag egész évben készlethiány van minden ipadből, kisebb-nagyobb hullámokban, akkora a kereslet. Tudom, kb pont év eleje óta figyelem őket jobban. A drágább modellek általában vannak készleten (wifi+cell, sok gb), az alapmodellek van, hogy hetekre eltűnnek. Air3-at is úgy vettem, hogy ki kellett várni, hogy legyen. Ha valahol leakciózták, ott 1 nap alatt eltűnt mind, csak a drágák maradtak. És itt most a német piacról beszélünk, ami tőkeerősebb, és a kereslet is nagyobb, azaz a kereskedők azért általában nagyobb készletekkel dolgoznak. Ráadásul nem sufniboltokról, hanem a nagy elektronikai multikról, országos hálózatokról, webáruházakról, illetve akár a konkrét apple store-ról.
Szóval, tekintve, hogy a nyakunkon a második hullám, azért én a továbbiakban sem lepődnék meg fennakadásokon az ellátásban, illetve nem számítanék komolyabb bent ragadt készletre a régi modellekből.
p
-
Alex91
félisten
válasz
bollokcs80 #30178 üzenetére
Maj felev mulva aruljak bagoert... Ha sikerul nekik valami raktarkeszletet jo aron megvenniuk.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80 #30169 üzenetére
Hm, nem rossz ajánlatok, főleg a sima iPad ára, ami nagyon kedvező, még sufni helyen sem kapni ennyiért. Az más kérdés, hogy lehet érdemesebb a felárat kifizetni a jobb processzorért, de aki tartalomfogyasztásra használná, annak most nem lehet rossz vétel az alapmodell.
iPad mini-t meg talán még a nyáron akciózták le ennyire, azóta nem igazán figyeltem meg. -
válasz
bollokcs80 #30156 üzenetére
több mint 10 éves regisztrációd van, de eszedbe nem jut hogy esetleg belinkeld?
-
válasz
-
Kaba
veterán
válasz
Kártyás vásárlásnál amit regisztráltatsz még egy 4000 Ft-os kupont is kapsz utólag.
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80 #30149 üzenetére
Bizony, le is mondtam az apple.comos megrendelést és ráugrottam egyre az iStylenál.
-
SharpSA
veterán
válasz
bollokcs80 #30073 üzenetére
Nekem a hangszórók nem egészen világosak az Air 4-en. Úgy láttam a képeken, hogy alul és felül is van 2-2 rács. Akkor most 4 hangszórós lett, vagy legalább fekvő módban is jobb és bal oldalon szól a hang?
-
válasz
a bemutatón is lehetett látni hogy:
air 4 = pencil 2
csóró ipad = pencil 1 -
btudos
nagyúr
válasz
Egész pontosan csak azt támogatja, egyébként elmondták a bemutatón is.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
bollokcs80 #30054 üzenetére
Ha tárhely nem fontos, jobb az Air. Nekem kellett a 128 giga, ezért választottam a 7-et. (Nyolcra meg nem hiszem, hogy váltok, mert még pár hetes, meg az eddigiek alapján több, mint elégnek bizonyult az ereje)
-
Alex91
félisten
válasz
Air3 tunik jobb valasztasnak...
-
válasz
Várd ki a teszteket is szerintem.
-
sasa134
addikt
válasz
Jó kérdés, ugyanezen dilemmázok...azért az a 128gb jól hangzik, másik oldalon ott a kijelző. Árban 30-40Eur különbség van az iPad 8 javára...nehéz döntés.
-
Gergőke88
addikt
válasz
bollokcs80 #30027 üzenetére
Azért általában egy iPad nem útközben van használva, hanem otthon/munkahely/iskola tehát olyan helyen ahol van wi-fi.
Zenét tárolni? Ott az apple music/tidal/spotify.
lehet én látom rosszul.... -
Chereiose
addikt
válasz
bollokcs80 #30017 üzenetére
Hát igen azért a 32gb-ot még mindig erőltetni kicsit gáz már, ilyen tekintetben meg végül is sokat nem nyúltak hozzá a 7-hez képest.
Air már brutál, emlékszem az 1 és 2-es Airnél az volt az úgymond belépő szint ami meg is érte, most meg lényegében azt a kijelző technikát csak kb 2x áron kapod meg.
Van itthon egy air 2-es, korrekt masina még mindig egyébként azt is, nem brutál lassú.
-
Jaded
őstag
válasz
bollokcs80 #29991 üzenetére
Pedig Win után az felér egy nyaralással. Maszkban
-
DaveNo1
veterán
válasz
bollokcs80 #29991 üzenetére
Meglatjuk, air és watchot kevésnek érzem egy eventre.
-
DaveNo1
veterán
válasz
bollokcs80 #29987 üzenetére
Jöhetne az ARM-es Macbook 20 órás aksi idővel, instant buy lenne
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #29978 üzenetére
Kiabrandito lenne egesz event egy darab uj ipadert meg a vacak oraert.
-
parandroid
félisten
válasz
Ha marad a szokásos 1:1 konverzió a végfelhasználói árban, akkor annyira nem nagy növekedés. Az alap air3 is a közelmúltig 550 eur volt, én egy 519-es akcióban vettem, azóta egyszer láttam olcsóbban, rövid ideig valaki 499-ért kínálta, de az talán kétnapos akció volt, és gondolom nagyon limitált készlettel. Szóval ha 600-on indul, és utána 550-560 körülre beáll, az fogható. Olcsóbb meg várható volt, hogy nem lesz, főleg, hogy elvileg kissé a pro irányába mozdul a hardver is, nem? Magyar árról meg ne is beszéljünk, most is 350+ a huf/eur, új termék árazásakor az életciklus alatti trendeket is kalkulálják, na most vajon merre fog változni az árfolyam, ha lesz változás?
p
-
Almacska
csendes tag
válasz
Nem csodálkoznék, ha ezzen a téren is tapasztalható lenne áremelkedés. Tulajdonképpen a tablet piac koronázatlan királya az Apple. De a jelenlegi Air 499$ ami itthon 180 környékét jelenti (van ahol olcsóbb van ahol drágább) ha valóban 569-599 környékén jön kint ki az ára akkor itthon az azért bőven kettő kiló felé fogja tornászni az árát.
-
Rage47
veterán
válasz
bollokcs80 #29961 üzenetére
Apple oldalán nem kell igazolni.
-
Gergőke88
addikt
válasz
bollokcs80 #29959 üzenetére
Istyle?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
bollokcs80 #29924 üzenetére
köszi
-
CharlieDrop
veterán
válasz
bollokcs80 #29921 üzenetére
Esetleg összefoglalnád annak, akinek nincs ideje
megnézni?kösz
-
moleculez
veterán
válasz
bollokcs80 #29909 üzenetére
Ugyanez nalam, gyerekeknek van itthon iPad 2019, nekik jatszani, netezni, rajzolni jo, de egy nagyobb Office doksi alatt izzad szepen. (Neha azon irom a beadandokat, Pencillel). Meg a RAM is nagyon halvany.
Air3 nalam befuto, csak mar megvarom mit guritanak jovoheten. -
válasz
bollokcs80 #29897 üzenetére
Talán egy új mini?
-
DaveNo1
veterán
válasz
bollokcs80 #29889 üzenetére
Este 7-8 ha lesz valami ma. Ott még csak most ébredeznek
-
válasz
bollokcs80 #29889 üzenetére
Nem tudni. Van egy új appleevent hashtag twitteren.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
bollokcs80 #29881 üzenetére
ja, lassú, de az XS-t mégis feltölti 2 óra alatt
-
moleculez
veterán
válasz
bollokcs80 #29884 üzenetére
Akkut meg nem kimelem, azzal toltom ami kezem ugyebe akad, XS max akksija 90% allapotu
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80 #29884 üzenetére
Inkább a melegedés a probléma, ha az mérsékelten jelentkezők, nincs akkora gond.
-
moleculez
veterán
válasz
A gyari toltoje lassu, mikor nem erek ra, kapja is a mabook toltot
-
g@bo
nagyúr
válasz
5w lassú, de éjszaka van ideje töltődni, ezzel kitolva az akku élettartamát, én igy spekulálok
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80 #29828 üzenetére
Leírtad miért olcsóbb
ipad mellé ne vegyünk mar kínai sutyi cuccot...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bollokcs80 #29761 üzenetére
Köszönöm! Nagyon várom már a masinát :)
-
jugeen
addikt
válasz
bollokcs80 #29765 üzenetére
Mióta van 2 év gar. az iPad-ekre az APR-eknél?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80 #29761 üzenetére
Még egy, ezeknél a boltoknál vedd, így 2 év a gari: [link]
-
Gubu0101
veterán
válasz
bollokcs80 #29762 üzenetére
Köszi,igen,arra gondoltam csak nem az írtam
-
Rage47
veterán
válasz
bollokcs80 #29739 üzenetére
Ha az Air4 drágábban jön ki, ami esélyes, ha sok új dolog lesz benne, akkor az Air3 ára nem fog lejjebb menni.
-
aerosmith
őstag
válasz
bollokcs80 #29725 üzenetére
ez lett volna a másik kérdésem hogy mikor várható típusváltás az Applenél? Morcos lennék ha most veszek valami és két hónap múlva itt az újabb sorozat.
-
Gergőke88
addikt
válasz
bollokcs80 #29725 üzenetére
Lehet emiatt van leFosztva a watch készlet is istyleban...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
bollokcs80 #29714 üzenetére
Hát ha nem aktiváltad anno akkor gondolom igen
. De min akarod így most aktiválni?
-
Technocool
csendes tag
válasz
bollokcs80 #29691 üzenetére
A Vodafone is árul iPadet. A 10.2” modellt és független. Öcsémnek olyan van pár hete vettük. Tabletre nem raknak halózati zárat.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Beleraktam most a vodás kártyát és műkődik
Kössz,hogy említetted,korlátlan net van rajta,így ha elfogyna a 30Gb amit kétlek,lesz vésztartaléknak a voda
-
Gubu0101
veterán
válasz
Jó kérdés.Mobilnál tán csak a Telekom adja az iPhone-t függetlenül.
Majd kipróbálom,van vodás kártyám is,hogy záras e az iPad. -
válasz
bollokcs80 #29686 üzenetére
-
válasz
bollokcs80 #29680 üzenetére
Már a popcornt megvettem hozzá.
-
válasz
bollokcs80 #29653 üzenetére
Én a sima iPadet várom . Tizennyolcast váltanám le.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
bollokcs80 #29641 üzenetére
ezért jöhet(ne) egy új Air is
-
válasz
bollokcs80 #29641 üzenetére
Nálatod akkor még is csak jó lenne .
De amúgy értelek. -
válasz
bollokcs80 #29639 üzenetére
A11 alapnak kellene lennie , de azt sem bánom ha bele csíp az A12-be.
-
válasz
bollokcs80 #29637 üzenetére
Így van, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest