- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez csak személyes vélemény. Én nagyon NEM szeretem a MP-t. Sokan nem tudják mit árulnak, meg fele se igaz. Ismétlem magán vélemény. Én Innen szíveebben vásárlok, meg adok is el. Nyilván it is vannak/lehetnek fura dolgok ez tény, de még mindig sokakl jobb ez. MEg itt azért jobban ki tudod szűrni, hogy mi az amit meg szabad venni, és mi az amit nem.
-
Silentfrog
veterán
Iphone telefonról költöztem másik iphone telefonra. Pont ugyanezt játszottam én is, állandóan kiléptetett , kód újra szerződési feltételek elfogadása. Egyszer csináltam teljes törlést is akkor se változott semmi. Tegnap meg elfelejtettem a jelkódot, összekavartam és így teljesen újra lett téve a rendszer. Azóta olyan amilyennek kell lennie. Mellesleg próbáltam másik böngészőkkel is szintén kidobott az oldalról, be kellett jelentkezni . A fura az hogy az Ios száma ugyanaz maradt( a legfrissebb,) de mégis vannak apró különbségek a gyári programokban és a menüben is. Azt viszont nem értem miért.
-
Kaba
veterán
Ipad mini 6 is lesz még az ősszel bejelentve,de nem biztos hogy a jövő héten.Lehet,hogy két Apple-Event lesz.Az első Szept 14-én a második valamivel később az ősz folyamán.A régebbi modellek árai valamelyest,csökkenhetnek,de nem biztos,hogy az újak bejelentésekor még készleten lesznek.
-
milkabrams
őstag
Az elromlás nem hiszem, hogy gyakori, de a 2020-as Air-em hajlik kis nyomásra is, a kijelzőn látom, hogy "besüpped" határozottabb érintésre, nem mindenhol egyformán áll ki a kijelzőn széle a keretből, betettem tokba de mikor ki akarom venni és látom, hogy görbül tőle, inkább hagyom. Ezt kiegészíteném azzal, hogy a 18-as pro nem hajlik, hanem törik.
Ezek miatt nem ajánlom a használt újféle házba csomagolt iPad vásárlását, persze, ha elfogadod ezeket az igen komoly struktúrális és összeszerelési problémákat, egy gyors tabletet kapsz, amin nem szabad spórolni a minőségi tokon.
Elméletileg a 2021-es pro már jobb ezen a téren. Minden esetre az előző Teclast tabletem sokkal jobban össze volt rakva, sőt az összes tabletem jobban össze volt rakva már 7 éve is. -
Ragnar95
félisten
Itt egy iPhone-os leírás, hogy mire érdemes figyelni, ebből az iPhone specifikus dolgok kivételével ugyanaz érvényes az iPadre is.
A legfontosabb, hogy ne legyen iCloud lock rajta, tehát a tulajdonos jelentkezzen ki az iCloudból eladás előtt és lehetőleg te aktiváld a készüléket átvételkor (még otthon vagy a helyszínen nyomjon egy visszaállítást a tulaj).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest