Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Kezdő appleös vagyok. Tavaly novemberben vettem egy ipad air 5 gen-t alzáról. Egy ideje nem tölti a pencil 2-t illetve csatlakoztatni sem tudom. A ceruzával nincs baj mert másik ipaddel működik flottul. Próbáltam már factory resetet, illetve minden praktikát amit a neten találtam de semmi. Néha amugy felismeri de tölteni akkor sem tölti. Ilyenkor akar egy Istyleban is lehet gariztatni vagy az alzához kell visszaküldeni?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha valakit meg érdekel ipad air 2022,az alzán van még jó áron pár darab.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Végül én is juronics mellett döntöttem. Alzában teljesen bizonytalan, hogy lesz e még 360-ért Air 5 256GB+Cellular. Így aztán felhívtam a euronicsot, hogy nekik valóban van-e 399-ért. Azt mondták utsó darab központi raktáron. Megrendeltem, most várom mi lesz. Igaz rózsaszín, de 100-kért nézhetnek melegnek

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Alzasbol nem rendeltél végül? Én most rányomtam egyre és ki is fizettem. Kicsit mérges vagyok mert múlt het elején írtam a cégünk IT-s emberének hogy 369 ért rendeljen az air5 cellular 256osbol és persze cseszett rá. Szóval most reménykedem, hogy nem dobják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest