- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Koszonom, hogy irtal, de nem, sajnos nem volt elerheto a belso tarhely; Apple logoig toltott be, 5 percenkent (kb.) bootloop onnan... es csak azert, mert nem tudott rendesen lefrissulni...
Nagyon ledobbentem, en nem is gondoltam volna, hogy ilyen kardinalis problemak elo tudnak fordulni Apple (iOS) platformon (tenyleg nem vagyok kepben) ... elfogy a hely, lefagy a rendszer, frissitest javasol, az nem fut le, majd javithatatlan lesz es csak a restore segit ...
Kabare! Androir ilyen talan sosem csinalt (kezdetektol kovetem), legfeljebb csak a legelejen voltak olyan gondok, hogy a user data "osszeert" a telepitett szoftverek tarhelyevel es emiatt belassult, de egy reboot es maris nemi cache, ez-az-amaz felszabadult vagy legfeljebb Windows-ra dugva tarhelyet elerem, de ha minden kotel szakad, OS (firmware) ujrahuz es megyunk tovabb. A user data-t NEM bantjuk, nem nyulnak hozza(!!!)ITT egy pelda, de hemzseg tole a net, forumok.
... a third party "szoftvergyartok" (igen, legalabb harmat talaltam, latszolag teljesen kulonbozo gyartotol, de a GUI alapjan, azonnal latni, hogy ugyanaz a belcsiny) 40-60+ dollarokert igernek megoldast (de nem garantalnak(!)).
Sajnos meg a 3uTools sem segitett, akarhogy probaltam (minden variaciot megprobaltam mar, tobb fw verzioval, stb, stb ...iTunessel sem).
... s vegul az iTunes - habar arrol tajekoztatott, hogy ha majd esetleg nem jelente megoldast a problemara a Frissítés lehetőség, akkor a Visszaállítást kell majd alkalmazni - végül önkényesen, csinált egy visszaállítást(!!!) ... egy felet nem kattintottam semmire, a vegtelensegig ugyeltem erre kinosan, mert egy ev grafikai munkajat veszhet el es legfeljebb, ha nem megy az OS update, majd donthetek meg ugy, hogy szakemberhez viszem, adatmenteni, whatever ... hat nem ugy lett.
Visszaallitotta gyari allapotara
Igy jartunk.
Szerk.: hab a tortant (es nemikepp vigasz a leleknek), hogy ha napi szinten keszitunk iTunes bakupot local, akkor SEM lett volna megoldas: ICloud restore, Procreate stuck at 55%
Tenyleg semmi flame es fika, magat a vasat es az eszkozt szeretjuk, csodasan osszerakott es popec vas (7.4, 10.5"-os iPad Pro), de en komolyan almomban nem gondoltam volna, hogy ilyen szintu general bugok vannak, meg rendszerszinten is (hogy az teljes adatvesztessel is jarhat...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- CPU léghűtés kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest