- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi #29833 üzenetére
Nekem a OneDrive minden platformon (Android, iOS, Windows) bevált. Alapvetően én is Android felhasználó vagyok, de tablet fronton nekem is az iPad lett a tuti. A OneDrive szépen beépül a fájlkezelőbe is.
Pont az jutott eszembe, hogy régen elképzelhetetlen lett volna ilyen fokú integráció a két gyártó termékei között. -
válasz
axlfsi #29833 üzenetére
Nem vagyok biztos az itunes mentésben, egyszer próbáltam meg lementeni, de csak a a procreate 80 giga volt nekem, így nem vártam meg. Ezen kívül igazából csak manuálisan tudod menteni a dolgokat, a saját formátumában lehet exportálni belső memóriába, de talán máshova is, én inkább befizetem a 200 gigás icloudot és azt használom ilyesmire.
-
totron
addikt
válasz
axlfsi #29829 üzenetére
Egyik felem együttérez, a másik meg már tudod is mit fog mondani: hagyjuk a backupokat, aránytalanul körítrtt és bonyolított adatmentések valójában. Egyébként is 2 külön helyen tárolunk fontos adatot, minimum duplikálva. Hiába jól összerakott, ha agyon csapja egy ilyen generalitással, jogosan megy el az ember kedve, magam is vállalhatatlannak minősítem az Apple ilyen dolgait. A végére mégis az a nullával való leosztás jön képbe, hogy neked bizony nem volt mentésed. Menet közben nem ítélted elég fontosnak. S ez nem platformtéma. Ez usertéma. (no offense)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest