Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem a OneDrive minden platformon (Android, iOS, Windows) bevált. Alapvetően én is Android felhasználó vagyok, de tablet fronton nekem is az iPad lett a tuti. A OneDrive szépen beépül a fájlkezelőbe is.
Pont az jutott eszembe, hogy régen elképzelhetetlen lett volna ilyen fokú integráció a két gyártó termékei között.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem vagyok biztos az itunes mentésben, egyszer próbáltam meg lementeni, de csak a a procreate 80 giga volt nekem, így nem vártam meg. Ezen kívül igazából csak manuálisan tudod menteni a dolgokat, a saját formátumában lehet exportálni belső memóriába, de talán máshova is, én inkább befizetem a 200 gigás icloudot és azt használom ilyesmire.
-
totron
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Egyik felem együttérez, a másik meg már tudod is mit fog mondani: hagyjuk a backupokat, aránytalanul körítrtt és bonyolított adatmentések valójában. Egyébként is 2 külön helyen tárolunk fontos adatot, minimum duplikálva. Hiába jól összerakott, ha agyon csapja egy ilyen generalitással, jogosan megy el az ember kedve, magam is vállalhatatlannak minősítem az Apple ilyen dolgait. A végére mégis az a nullával való leosztás jön képbe, hogy neked bizony nem volt mentésed. Menet közben nem ítélted elég fontosnak. S ez nem platformtéma. Ez usertéma. (no offense)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest