- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buci30 #13014 üzenetére
a hangszórókon kívül sok különbség nincs a kettő között
jó-jó, jóval erősebb a hardver, de jelenleg ezt SEMMI nem használja még ki
játékok az Air2-n is pont ugyanolyan folyékonyak, a 2GB RAM pedig már itt is megvan, szóval hétköznapi használat mellett (értsd: nem profi grafikus, aki munkára használná) szerintem nincs értelme cserélni
max akkor, ha égeti az ember zsebét a pénz, és mindig a legújabbat akarja
-
Noxy
veterán
válasz
buci30 #13022 üzenetére
Te még nagyon sokat nem tudsz.
Többek között a Google használatát sem., de segítek: Google keres: kodi for iOS.
Kodi (szoftver] Most röhöghetsz magadon.
Én semmi sértőt nem válaszoltam neked, csak csupán leírtam hogy mim van és mi van rajt plusz ott volt ez is:Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni.
Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben. -
blakey
titán
válasz
buci30 #11625 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, nPlayer egyszerű, gyors, teszi a dolgát. Infuse Pro az nPlayer tulajdonságain felül borítókat, infókat is gyűjt az anyagról. Sima Infuse nem ér semmit.
Infuse Pro ill. nPlayer tud DTS/DD. A Infuse mellett szól még, hogy a filmekhez feliratokat is letölt, nem kell vesződni a kereséssel. -
Auratech
őstag
válasz
buci30 #11538 üzenetére
Az Air3 A9X procija valószínűleg kisebb órajelen fog menni, mint a pro-ban. Az Air 2-4600-as geekbench értéke és a pro 5400-as értéke között nincs akkora mozgástér. Kérdés mekkora ram lesz benne. A szoftveres kompatibilitás miatt 4-re szavazok. Marketing szempontok szerint meg új proci de kisebb ram, hogy ne csak a plusz 2" miatt érje meg pro-t tartani.. Fene tudja. Az Air2 naprakész lesz még két évig legalább, a 16-os verziókat kivéve. Az új típus leginkább az Air tulajdonosokra tesz nyomást, hogy váltani lenne érdemes. kérdés, goy mekkora árkülönbözet lesz Air2- és 3 között...
-
bok92
addikt
Gyári billtok nincs is( tudtommal), egyedül az iPad Pro-hoz lesz.
Én egy ilyet használok két hete.[link]
Nem valami olcsó, de minőségi nagyon. Egyedül a háttérvilágítás az ami nem lenne rossz, ha lenne, de anélkül is meg lehet lenni. Leglább nem merül le olyan gyorsan a tok. -
Alex91
félisten
WiFi-n lehet, hogy akadni fog, es ha csak DLNA-t lat, akkor is lehet gond.
En azt mondom, hogy vegyel egy NAS-t. Ha olcsobbat veszel, akkor nezz utana, hogy lehet-e ra tenni Transmission-t! Ha nem gond, hogy kicsit szenvedni kell vele. Vagy vehetsz dragabb NAS-t, ami alapban tud letolteni. Ha a lejatszas nem menne, akkor meg mindig vehetsz melle mediaplayert.
Ha regi a routered, akkor esetleg egy jol megvalasztott ujjal is lehet megosztani, letolteni egy kulso hdd-re. Ez lenne talan a legolcsobb, ha ugyis van mar kulso hdd-d, de nem biztos, hogy a legjobb megoldas.
-
Alex91
félisten
A NAS-on futna egy torrent kliens, mint a szamitogepeden. De ezt a klienst egy webes bongeszobol lehet elerni s menedzselni. Szoval iPad, PC, telorol is el lehet erni. A kliens a NAS-on fut, oda tolt, igy nem kell menni a PC-nek allandoan, ez meg mehet 24 oraban alacsony fogyasztassal.
Ha a TV-n, vagy a lejatszon nincs halozati csatlakozo, akkor sajna vagy TV csere, vagy egy halozati medialejatszo beszerzese is kell, hogy a TV-n is kenyelmesen hasznalhato legyen.
Esetleg ez [link] lehet meg jo, mert ez nas+medialejatszo is, es az ara is elfogadhato...
-
waces
aktív tag
mivel maga a nas chasis csatlakozik a hálózatra (wifi vagy ethernet), így nem kell más.
a torrent letöltésnél a nason kell futnia a torrent kliensnek (transmission pl) és akkor maga a nas végzi a letöltést, seedelest a mac/ipad/pc nem szól bele a történetbe.
és mivel a legtöbb nas dlna-t támogat így tul.kép más nem is kell. (újabb okostv-k pl automatikasn el tudják érni a dlna megosztásokat, vagyis közvetlenül a nasrol tud lejátszani - bizonyos ökölszabályok betartása mellett). de követheted a hagyományos utat is és a nason levő megosztást simán felmappeled a pc-re, mint hálózati meghajtó és onnan éred el a tartalmat.egyszerűbb ha megmondod, hogy mit szeretnél és ahhoz alakítod a szükséges eszközöket. (pl ha tárolni is akarod az adatokat, akkor az 1 diszkes nas nem játszik, mert az single point of failure, vagyis ha a diszk meghal, akkor az adatok is. min 2 diszkes kell ilyen esetben tükrözve, vagy 4-6-x diszkes raidben)
-
Syl
nagyúr
>Ez A nas tema igy engem is erdekelne mi kell hozza stb.?
Egy NAS
Egyébként nálam is egy egylemezes Zyxel dolgozik már évek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest