- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SidCorky
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
Kohautech #27027 üzenetére
Okes, akkor jóL Gondoltam, koszonom.
(#27028) gaben0211 Persze magam is úgy gondolom, hogy prémium terméknél jogosan van elvárása mindenkinek, de azért az megnyugtató, és nem szabad elfelejteni, hogy a garanciális háttér is a prémium kategóriához igazodik. Ettől persze bosszantó ha előfordul bármi hiba.....
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kohautech #27015 üzenetére
A microled az gyk oledes kontrasztot es feketeket tud, de meglepne ha jovore jonne ilyen, tekintve h meretezesi problemak vannak vele, s talan olyan 100 inch jelenleg a legkisebb panel amit le tudnak gyartani, meg a normal teve meret se megy, nemhogy tablet, plane sorozatgyartasban
-
Peterzon94
tag
válasz
Kohautech #27007 üzenetére
Csak azért gondolom ezt, mert a 2017es Pro A10X chipet kapott, majd a 2018as A12X-et. Ha most ősszel nem jött egy Pro A13X-el, miért nyárra készítenék el ezt a chipet, ha rá 3 hónapra úgyis jön az A14 széria, ami már 5nmen fog készülni. Azzal nagyobb durranást elérhetnek, plusz drágábban is adhatják..
-
Madwe
nagyúr
-
Noxy
veterán
válasz
Kohautech #26839 üzenetére
Amíg ezt leírtad, ennyi erővel a Googleba is beírhattad volna: Apple lightning usb c adapter.
-
mv
aktív tag
válasz
Kohautech #26766 üzenetére
Elhiszem, hogy azt hiszed, de nekem az a tapasztalatom amit leírtam. Akksiról hibátlan a gép, töltőre dugva “randomly unresponsive”. Mindíg a legújabb os van fent. Már egy ideje megvan ez a hiba, ezért nem tudom pontosan megmondani hány frissítésen mentem át, de nem volt változás.
-
cAby
tag
válasz
Kohautech #26608 üzenetére
Szerintem is ez inkább HW hiba.
1. alkalommal cserélték a készüléket (legalábbis új széria száma lett, nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a full készülék cserélve lett, vagy csak bizonyos részei), a hiba megmaradt.
2. alkalommal kérte az iStlye, hogy beszéljek az Apple Support-tal, mert kizárt, hogy ez HW hiba legyen.
Az Apple Support a szoftver hibát zárta ki, mondt, hogy vigyem vissza szervizbe.
3. alkalommal cseréltek a készüléket megint. Hazavittem és rögtön bekapcsoláskor elkezdett villogni.
4. alkalommal az IStyle szoftver visszaállítást csinált és szerintük megszűnt a probléma. Pedig ezt elmondtam nekik, hogy ez már megtörtént és nem segített...
Az üzletben bekapcsoltam kétszer, akkor nem villogott. Kijöttem az üzletből, 10 perc után ismét villogni kezdett. Gondolom alapos tesztelést végeztek a szervizesek...
Így 5. alkalommal rögtön visszavittem a tabletet, hogy csináljanak vele valamit.Ez már kész röhej, hogy ennyi időt kell pocsékolnom a javításra és kitudja hol a vége...
-
cAby
tag
válasz
Kohautech #26606 üzenetére
1 hónapja járok vele szervízbe (iStyle), cserélték is már kétszer, de mindig hibás készüléket kapok vissza. Felmerült a szoftver hiba lehetősége is emiatt. Az Apple Support kérte, hogy iTunes-on keresztül állítsam vissza, ha úgy is megmarad a jelenség, akkor 100%, hogy nem szoftver hiba okozza. Megcsináltam, maradt a hiba. Az iStyle meg mondja, hogy 100%, hogy nem hardver hiba.
Sakk-matt.
Elég idegesítő, hogy ennyi idő alatt nem képesek megoldani a problémát és ami a legszomorúbb, hogy nagyon nem is törik magukat (pedig két iStyle-ban is voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest