Hirdetés
- Tasker
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Chereiose #42436 üzenetére
Én személy szerint tetszőleges BT bill + egér. A billes tok csak útban van ha épp nem használod és hátra/össze van hajtva. Egy tisztességes tok, és akkor tabletként teljes értékű, hameg kell bill akkor úgyis le kell ülni egy asztalhoz. (Hacsak nem a Bp- Fonyód vonalon írod az öledben a doktoridat minden nap.)
-
válasz
Chereiose #39515 üzenetére
az akutális árfolyam szerint fogják megállapítani az összes újonnan megjelenő eszköz árát
iszonyatos áremelkedés lesz idén szerintem nyugodtan meg lehet venni most is a dolgokat
csak hogy példát mondjak, ha MOST adták volna ki, akkor a 330 USD a kinti árat úgy kell átkonvertálni magyar HUF-ra hogy 330 USD -> 330 EUR (130k HUF) -> +27% -> 165ezer HUF lenne
vagy megfordítva az egyenletet -> a horribilisen fosszar forint miatt jelenleg az USA nettó árnál is olcsóbban tudod megvenni itthon ha tényleg 120k az alap wifis modellemlékeztetőül JELENLEG 375 USD és 400 EUR
szeptember környéke óta
USD +30%
EUR +16% -
-
Carline
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #32284 üzenetére
Én egy ESR hátlappal használom a 10,5Pro-t és a Smart keyboardot, nagyon szeretem, szerintem van ilyen 10.2-re is.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Chereiose #30014 üzenetére
Én is örülök, hogy fejlesztettek rajta, de reménykedtem, hogy a tárhelyet is felnyomják 64 GB-ra...
Az Air is jól sikerült, de eléggé elszállt árban is, nekem az már nem pálya.
Egyébként ahogy számolgatom, nem nagyon módosítottak az árfolyamkockázaton.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose #29507 üzenetére
még a 2017es ipad is lepipálja alap használhatóságban és gördülékenységben a 150-160k alatti konkurenciákat. a 2019essel meg végképp nincs semmi gond alap felhasználásnál!
a 3gb ram is megfelelő alap felhasználásra
szerintem nem bánod meg a 10.2-t. Nyilván támogatási időben az air nyerne, de valmit valamiért
még kb 3 évig szerintem tuti rá a szoftverfrissítés is!
.
-
Syl
nagyúr
válasz
Chereiose #21898 üzenetére
Akkor te még nem használtál normális ujjlenyomatos telefont.
Meg kell nyomni (hogy feléledjen a kijelző), majd rajta tartani az ujjam. Honor 8-am volt az iPhone előtt, azon lezárt, inaktív kijelző mellett is elég volt csak hozzáérni a szenzorhoz, egy tizedmásodpercen belül bent voltam a telefonban. Hozzá képest a Face ID is csigatempó
-
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
Chereiose #21539 üzenetére
Szia!
Én [Ilyet] használok. Ez egyben tok is. Műanyag, így félek hogy nem lesz olyan hűde tartós. De egyébként nagyon jó. Angol kiosztás, így én vettem rá billentyűzet matricát, még azokat is félbe vagdostam, mert totál máshol vannak a gombok, de ha megszokja az ember akkor nagyon király4-5 napig nekem bírja, bár max 1 órát ha bevan kapcsolva billentyűzettel. Sosem visított még hogy lemerülne de általába előbb adok neki enni idaddel együtt
Én reménykednék benne, hogy valaha az ios felismer egeret, na az igencsak jó lenne, akkor végképp helyettesítene mini laptopot nekem -
wm2
őstag
válasz
Chereiose #21541 üzenetére
Célszerű a google segítségével nézelődni. Több szempont van ugye, hogy kinek melyik jön be. Vezetékeshez a Lightning – USB 3 kameraadaptert kell megvenni, ahol van töltési lehetőség és ezzel már az Almás vezetékes is működik plusz 2db usb hubal. Célszerű viszont vmi bt-s tokosat nézni. A jobbak drágák, igen. A műbőrt nem szeretik. Ezt rengeteg helyen olvasom. Rövid életű.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Chereiose #18811 üzenetére
En is ezen dilemmaztam. Ha ltes modell kell akkor qrvadraga a 2017es. En 75ert vettem itt air2 lte-t 16gigaval. Teljesen elegedett vagyok. Ha jol lattam a teszteket es jol emlekszem sokkal nem gyorsabb az uj iPad. Van meg egy faktor amit nem szabad elfelejteni. Az air2 vekonyabb es konnyebb. Nalam az ar mellett ez sarkallt arra hogy inkabb hasznalt air2-t nezzek.
Szerk.: cserebe a tok kinalat viszont lof...semmit nem kapsz hozza mar. Marad az eBay es tarsai meg az unicerzalis tokok. De egyszer szerzek hozza egy smart case-t az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose #16756 üzenetére
Használható, de kérdés megéri-e az a minimális árkülönbséget az Air2-höz képest. Legutóbb amikor néztem az árakat (~fél éve) 20k-val voltak nagyjából olcsóbbak az Airek használtan, annyi ártöbbletet pedig szerintem mindenképp megér az Air2. Főleg a 2x annyi RAM, illetve a split screen multitasking nagy előnyök szerintem az Air2 javára.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
Chereiose #15443 üzenetére
Tárhely: 16, 64 vagy 128GB.
2014-ben az Air 2 iOS 8-al jött ki. A 32-es verzió egy "ráncfelvarrás", tehát friss gyártás, emiatt van rajta 10.
Érdekes ez, mert pl. a 3GS is úgy indult útnak, h 16-os volt a legkisebb, majd kifuttatás idejére bejött a 8GB és a többi eltűnt.Tény, hogy szerintem az asztroszürke hátlap a legszebb
Kérhetek tőled vmit?
Ha használod a tabletet, pl lefekvés előtt, akkor benthagynál a Safariban megnyitva 5-6 oldalt? És amikor megint előveszed, pl holnap, amikor ráérsz, megnéznéd, h ezek az oldalak újratöltenek-e ha használatba veszed a Safarit?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose #15367 üzenetére
A következőkkel van tapasztalat:
Eredetihez hasonló
Rock márka
Ebből is vettünk párat -
Auratech
őstag
válasz
Chereiose #15340 üzenetére
Nekem van ilyen átalakítóm. Még a 4-hez vettem. Egy komplett arm minipc van benne 256mb rammal..
Sokat nyavajogtam, mérgelődtem a felbontás anomáliái miatt.., mikor egy lg optimus x2 tudja a fHD-t hdmi-n, natívan..
A konverter kütyü az ipad képét tömörítetlen 1600x900-ba kapja a csatin. (a csati adat-sávszélessége a korlát)
Azért ronda a betűkép..Azt skálázza fel fHD-re. Igazi almás neszeneked..öszvérmegoldás..
A kisebb pld 1280x720/800 felbontást natívan kitolja. Annak nem aliasinges a képe..
Az Apple tv megoldások jobbak, a laggot és a stabilitást kivéve..
A mai erőforrások lehetővé tennék (szoftveresen) a natív fHD megjelenítést, de tojnak rá..
A régi 30pin-vga adapter csak egy kábel volt, (abban még nem volt frame server..)
Lehetne már mondjuk 4K-s verziója annak a rohadék csatinak.., ami amúgy jól működik..[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Chereiose #15340 üzenetére
Nem lehet. És nincs kínai másolata sem. Ezekben egy komplett áramkör van, ami a lightningból kijövő jelet konvertálja, valamint nem is megy ki a kimeneten a FullHD felbontás. Ennyiért használtan AppleTV 3rd gen-t lehet kapni, ami lényegesen sokoldalúbb eszköz, és megkapja vezeték nélkül az iPadről a FullHD képet. De ilyen kábelre véletlenül se költs szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose #15303 üzenetére
Eredetileg én is az Air 1 és 2 között vacciláltam, végül a 2 mellett döntöttem és szerintem nagyon megérte. Újonnan mindenképp 2-t vennék már csak, használtan ha sikerül kifogni nagyon jó ajánlatot, akkor az 1 is megérheti.
Lassúnak nem lassú az 1GB RAM miatt az Air 1 sem, inkább az zavaró, hogyha váltogatsz az appok között, újratölti őket. Illetve a valós multitasking (2 app egyszerre a kijelzőn) az Air 2-vel jelent csak meg, ami szerintem egy nagyon hasznos feature, így én már csak emiatt is a 2-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.