Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltn
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Addig ugysem erted meg, amig nem probalod ki. Erintesre van optimalizalva a felulet, kenyelmetlen hasznalni egerrel. De leirni nem lehet mennyire.

-
Zoltn
senior tag
Halló.
Budapesten Air 5 akkucserét csináltatni hol érdemes?
Van valakinek tapasztalata? Jó rossz minden erdekel!
-
Zoltn
senior tag
Hali!
Youtube app egy ideje a kétujjas szét pöccintést full screen helyett zoomal cserélte. Van megoldás arra hogy kikapcsoljam a zoom-ot? Nagyon idegel.
-
Zoltn
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Persze mindig mindenhol. Ezert nem ertem mi a fene ez.
-
Zoltn
senior tag
Az miert van h iPaden a chrome folyton kileptet a PH oldalakrol. Belepek mondjuk a ph fooldalon, atlepek mobilarenara es megint be kell lepni. Forumnal ujbol. Apronal megint. Es ha visszalepek ph ra ujra. Nagyon idegesito. Van erre vmi megoldas? Droidon egyszer bejelentkeztem es az akkor be volt jelenzkezve.
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Tobb kerdesem is lenne. Ezek az ipadek mennyire elromlosak? 2018as 11” prot neztem ki, nyilvan gari egyikre sincs. Kell tartani toluk? Vagy akkor inkabb uj ipad air 4? De akkor meg mar varjam meg a jovoheti apple bejelenteseket hatha olcsobbak lesznek a “regi” modellek?
Kicsit vergodok ezzel.
Illetve uj mini varhato?
z.
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Megkívántam egy retina iPad minit, de használtan szeretném beszerezni. Mire érdemes figyelni? Soha nem volt még apple cuccom, valami speckó dolog esetleg?
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt nem is tudtam.