Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topicot, de most már úgy érzem, el kell mesélnem a történetet, hogy barátnőm hogy járt az ebayes Inew rendeléssel.
Kezdődött az egész január 14-én, amikor is leadtuk a rendelést 199$ fejében. Pár nap múlva írt az eladó, hogy gond van mert a gyár leálláson van valami new year holiday miatt és hogy majd csak február 10-én tudja postázni. De ad pluszba egy 16 gigás kártyát. Osztottunk-szoroztunk és belementünk. 1-2 hét után a fastcardtech akciót hirdetett 168$-ért. Mondanom sem kell az idegességi szintet

Február 15-én írtam egy email-t, hogy ugyan mi lehet a csomaggal. Azt a választ kaptam, hogy a gyár még nem termel stbstb és következő hétfőn azaz 17-én postázva lesz a csomag. Ebben a tudatban a tegnapi napig csak várakoztunk, gyanús lett hogy miért nem jött még meg. Írtam egy normális hangnemű levelet ismét. Majd jött a válasz, hogy előző héten - azaz valamikor március 17-21 között - lett feladva a telefon! Na hát erre már nem tudtam szép hangnemben válaszolni. Ha ezt időben tudjuk, akkor még az elején visszakérjük a pénzt. Azóta már láttam hardverapron másnapi kézhezvétellel hirdetőt. A fastcardtech-es akcióról nem is beszélve.
Egy biztos, ebayről telefont soha többet. Hiába nem az eladó hibája, ha tényleg úgy van mint írta... -
mathews37
tag
sziasztok . azt hogyan tudom ellenőrizni hogy feladták e már a telefont ? (mixeshop euxp1 paypal-on keresztül lett vásárolva )
-
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
- állítólag a gps és az nfc közös antennát használ

- "feladatkezelő": home gomb hosszan nyomva
- v1.0.6 még nem volt
- GPS test progi (szvsz) nem jó, könnyen blokkolja kilépés után is a gps-t, inkább a MUT-ban lévőt javaslom, ott lehet hideg-meleg indítás teszteket is nyomni.
- a kínai progik miatt én azért nyomnék egy factory resetet mielőtt belakod -
tutis
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
képernyőmentés: bekapcs gomb + hangerő lefele gomb egyszerre.
gps: ami a hátlapon van antenna az nem a gps hanem az nfc antenna.
a gps test progit töltsd le marketről, én mindig azzal szoktam elsőként pozícionálni. Ha nagyon meg fog műholdat, van trükk a gps beállítására, több helyen részletesen leírták, rá kell keresni. -
kmarci25
veterán
Megérkezett tegnap a készülék!

A build-szám: cxq_v3_inew_v1.0.6 Ez mond valamit? Nem akarom romolni, csak úgy megosztom.
Nagyon tetszik, szép, könnyű, elegáns a készülék szerintem. Minideal-től érkezett DHL-lel, rootoltan, valami kínai superuser volt rajta, mikor letöltöttem a SuperSU-t, az automatikusan eltávolította azt. Meg van még valami kínai market szerűség (legalábbis annak néz ki). Feltöltött 100%-ig, azzal nem volt gond. Egyelőre egy normál T-s sim van benne, ma cseréltetem azt le micro sim-re, és megy be mellé egy vodás is. A T-ről megy a 3G szépen, nem dobálja a hálózatot, remélem a microval is jó lesz.Lenne pár kérdésem:
- hogyan készítek képernyőmentést? (Ha ezt megírjátok, akkor feltöltöm a képet a kernelről, romról, build-számról)
- próbálgattam a GPS-t, eddig nem sok sikerrel...
Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?
- láma kérdés, de: a feladatkezelőt hogyan hozom elő? (amikor jobbra húzással bezárhatom az éppen futó programokat.) -
iamdoki
tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Ó, te nagyon király vagy!
Nekem eszembe sem jutott a win8 ezen hülyesége
Köszönöm szépen! -
diegho
nagyúr
No megjött az sms a banktól, úgy néz ki háromszor vettem meg... nem volt semmi success üzenet
na most utaltathatom vissza. Reggelre kiderül mennyiszer vettem meg, eddig egyszer sem tűnt el a kosárból a cucc, most 3.-ra eltűnt és ott van az order listán egyszer. -
miklosandras
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Nekem is Win 8.1 64bit -em van, a driver felrakása volt a legnehezebb, mert 8.1 -re nincs aláírt driver, de azért van rá mód, hogy így is feltegyük:
Go to Start - Then Command Prompt
Enter command "shutdown /r /o /f /t 00"
Click the "OK" button
System will restart to a "Choose an option" screen
Then select "Troubleshoot" from "Choose an option" screen
Then select "Advanced options" from "Troubleshoot" screen
Then select "Windows Startup Settings" from "Advanced options" screen
Click "Restart" button
System will restart to "Advanced Boot Options" screen
Select "Disable Driver Signature Enforcement"
Restart & install drivers.. -
diegho
nagyúr
Az nem gond levonhatja nekem 800 szor is, ha visszautalják utána, de akkor próbálkozok, mert paypalra belépve a mypaypal-ban sem látszik a vásárlás.
Megvan a gond. Most már a mixeshop oldala is megállt, azt írja karbantartás van. No mindegy reggel újra próbálom, addig még meggondolom, hogy kell-e iocean x7 hd vagy inkább 2 umi x1pro.
-
erikkire
csendes tag
Egy gyors kérdés
Hogy tudom fényképezni a telefon képernyőjét? :'D -
raulicio
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
én win 8-at használok, bár most csak v3xxx veziójú sp flashtools-al tudtam frissíteni.
Amúgy az 1.0.8 packben van updates.zip is szóval elméletileg fel lehet tenni recoveryből is, bár én az sp flasht jobban szeretem.
Viszont a framaroot-tal nem tudtam rootolni. Mindhárom alternatíva failed...
-
diegho
nagyúr
Jajj istenem. Continue checkout után feljön a paypal bejelentkezés, vagy credit card beírás, ott paypal-ra megyek, belépek, countinue és visszadob oda ahol előtte continue to checkout-ot választottam. Így már világos? kétszer játszottam ezt el, ha megcsinálom 8szor és később mégis elfogadja a vásárlást, akkor vissza tudom utaltatni a pénzt paypalal? Nem szeretnék egy lakás áráért telefont venni..
-
RVR400
veterán
PErsze, mivel előbb választottad ki a fizetést, mint ahogy kijött volna a szállítással együtt lévő végeredmény. Ezért mondtam, hogy előbb kell a Continue checkoutra nyomni a mixeshop oldalán, hogy kiválaszd a szállítási címet, és módot, és csak a végeredmény kiszámításakor alul kiválasztani a Paypalt.
(#1767) soundman1: Rápróbálhatsz az 1.0.8-ra, a fentebb említett system.img cserével. Nekem a wifi mindig jó 1.0.7-tel, folyamatos sebességgel töltötte le a Real Racing3-at meg a Most Wantedet is.

-
soundman1
senior tag
Tegnap délután simán ment minden, ki érti ezt?
Visszamentem a bootloop-os 1.0.7-ről 1.0.3-ra bebootolt, majd rá az 1.0.4 az is rendben, majd az 1.0.7 és voálá elsőre bootolt.
Ma még ráment a délelőttöm, mert elrontottam a backupot tegnap reggel.
Azt hiszem most egyben van minden, úgy hogy nyomok egy Mybackup-ot.
Egyébként a wifi nálam ugyanolyan gyenge maradt. A tapasztalatom mindként romnál ugyanaz, elkezd 54 v. 40 Mbps-al, majd fél perc múlva 1 Mbps-ot mutat a sebesség, ha rábökök a csatlakozott hálózatra.
Talán kicsit gyorsabb a rdsz és kevesebbet eszik az 1.0.7 az 1.0.4-hez képest.Más:
Ha a képernyő záron "csiptetek" az óra felett, lehetőség lenne valamit szerkeszteni a képernyő záron, balra egy "+" jel és widgetek sorozata jelenik meg, balra meg a fényképező, de nem tudtam semmit átállítani és menteni sem. Ez nekem új volt, használható ez valamire? -
-
iamdoki
tag
Halihó!
Sajnálom, de nem tudom, hogy mikor tudom megírni azt az összefoglalót...az első munkahelyem, egy konferencia, kicsi idő a párommal, aztán a második munkahelyem közt mostanság nem sok időm marad...plusz rám szakadt egy rakás maszek meló is, bár ugye ennek örülök
Sajnos az a fránya pénzmag az úr, ha már az egészség adott 
Egy olyan kérdésem viszont lenne, hogy sikerült már valakinek Win 8 alól SP Flashtools-al romot frissítenie? Nekem sajnos nem megy, és hiába kerestem itt rá, nem találtam még erre választ. Az 1.0.8-at szeretném feltolni a kicsikére. Megy esetleg valahogy CWM-ből?
Tudom, hogy a fele off volt, ne haragudjatok, hirtelen így tudtam leírni

Előre is köszi a segítséget és a megértést!
-
RVR400
veterán
A credit card=paypal+banki váltás, mivel a bankod fog ugyanannyi dollárt, ugyanakkor, ugyanúgy váltani. Viszont, ha drágább is lenne így a paypal valamennyivel, akkor sem éri meg rizikózni a tisztán csak bankkártyás fizetéssel. Így legalább véd a paypal, de egyébként lehet gáz. Jelen pillanatban pl úgy állok velük, hogy múlt hét kedd óta náluk még nem jött el a holnap....

-
diegho
nagyúr
Mixeshop fizetésnél melyik a legolcsóbb? Credit card, Paypal paypal konverzióval, paypal banki konverzióval?
-
RVR400
veterán
Sajnos ez is csak ugyanúgy mixelve jó, ahogy az 1.0.7 is. Tehát csak a system,img-t kell kicserélni, és úgy jó. Tehát a fixes 1.0.7 (az eredeti 1.0.5) scatter fájlja, meg az 1.0.8 system.img-je, és ennyi az egész. De ahogy nézem az 1.0.7 és az 1.0.8 scattere megegyezik, így akinek nem gond, hogy elveszti a programjait és a beállításait, az tolja fel simán az 1.0.8-at, talán a későbbiekben már nem módosítgatnak a partíciókon.
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
A scatter fájlja más. Megér egy próbát az 1.0.5 scatterével felrakni, ha a fájlok beleférnek a partícióméretekbe, és ugyanúgy Download only az userdata és cache nélkül. Mondjuk nem értem, hogy minek variálnak a partícióméretekkel is állandóan, mikor semmi értelme nem volt az előző frissítésnél sem.
Lehet, hogy meg is próbálom, bár ha nem lesz jó a megoldás, és utána frissiben fel kell rakni, akkor kicsit morcos leszek, mert nem fogok eleget aludni.

-
raulicio
senior tag
1.0.8:
touchscreen ok
home gomb okegyelőre ennyi. én sem tudtam felrakni úgy, hogy ne kelljen a userdata és cash részeket is flashelni, szóval most data visszaállítás apptelepítés és walking dead
-
erikkire
csendes tag
Valaki tudna segíteni légyszíves?
Lemerült teljesen a telefon, mennyi ideig kell tölteni? Mert ugye az első töltés a legfontosabb
És töltés közben lehet használni? 
Köszönöm
Üdv.:
Erik -
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Az update.zip szerintem CWM-es,ami mappában van pedig flash tool-os.De nem vagyok szakértő! Sok ember van itt aki nálam jobban vágja.
-
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Nem a chinaphonearena-án volt a link. Az enyém 900/2100.Nem mertem még felrakni,mert ügye a 850-re írják.
Megvárom a külföldi tapasztalatokat.Bár az 1.0.7 is 850-re volt és felment. -
lasszi
csendes tag
Az 1.0.8 talán kicsit gyorsabban. [link]
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
az OTA frissítés az mit jelent? mi féle fajta?
-
hungobungo
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
AZ OTA frissítésre vajon miét nem futja nekik?

Használjatok jdownloader-t vagy más több szálú letöltőprogramot, a kínai oldalak rohadt lassúak tudnak lenni...
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Túl sokat Neked sem kellett volna visszaolvasni...
(#1735) Vjankovics82: Viszont nem értem, hogy miért tesznek különbséget, ha az 1.0.7 jó volt mindkét verzióra...
Mondjuk 10 óra, mire lejön.

-
Vjankovics82
senior tag
inew v3 v1.0.8(Support WCDMA 850/2100)
hivatalos oldalon!!! állítólag sok minden javítást tartalmaz! [link]kipróbálom mert az a 7 es verzió se valami jó mert eldobálja a wifit és még mindig van töltés ugrás!
-
Dromedal
csendes tag
Gyerekek elment a teloról az IME szám!Van ilyen?A hangszórós problémás vagyok és a hangszóró az nem javult meg.Mindenféle frissítést kipróbáltam már.
Szerintem megy vissza a kinaiakhoz.Gondolom nem lesz egyszerű de majd beszámolok róla!
Hacsak valakinek nincs megoldás a zsebébe.
Üdv![ Módosította: CoolMan ]
-
tutis
addikt
Megjelent az 1.08as verzió is a 850/2100-as változathoz..
-
raulicio
senior tag
válasz
erikkire
üzenetére
A date & time hibára két megoldás van. szoftverfrissítés vagy gravitybox.
Ha szoftverfrissítés, akkor RVR400 verziója. Úgy tűnik az működött eddig mindenkinek (erre sajnos garanciát nem tudok vállalni)
A gravityboxot, pedig az xposed frameworkön keresztül tudod felrakni, mitn modult. Abban van Date & time fix (és még rengeteg egyéb hasznos és haszontalan dolog
A linkelt oldalon van leírás a telepítéshez, ami csak elsőre tűnik bonyolultnak. -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtél ész nélkül flashelni mindenfélre romot, majd utána naponta háromszor leírtad, hogy mennyire szar ez a telefon. Én meg bátorkodtam megjegyezni, hogy nem szar a telefon és a hiba a te készülékedben van mert többen teljes megelégedéssel használjuk a telefont.
Azóta te személyes küldetésednek tekinted, hogy bebizonyítsd, hogy mennyire rossz ez a telefon és mi mind szemetek vagyunk, mert nekünk működik.Egyébként a chinaphonearena-n is aktív vagyok szóval remélem ott is összefutunk! Mindig jót szórakozok az írásaidon.

-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Ma hozzájutottam a saját kis iNew v3-omhoz
Nagyon köszönöm Yptosaurusnak, tőle vettem a telefont
Hihetetlenül szép telefon, a kijelző minősége csodálatos
Minden működik, a home gomb is
egyedül az idő beállítás nem működik, de tényleg beállitja magátol az időt
De ezt nem lehet kiküszöbölni, nem? De amugy nem zavar, csak érdeklődöm
amugy meg Telenoros vagyok, hivni rögtön tudtak mindenféle állitgatás nélkül
azt nem probáltam hogy tudok-e hivni mert nincs pénz a kártyámon. -
Emirabdul
tag
Reggel hívtam a postát h merre jár a csomagom. Mondták úton van ma 5ig megjön. Persze... Megjött... Rühelem a magyar postat...
Off vége -
RVR400
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Profile/My money/My preapproved payments -> Update -> Set available funding sources -> Conversion options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-
junkpod
nagyúr
visszaolvastam, és ha kérdezett akkor kapott választ, annak ellenére, hogy 3 naponta homlokegyenest mást állít, mást szid... Amikor nem kérdezett csak ömlengett, na akkor kapott hideget-meleget...
Szerintem itt sokan segítenek sokaknak, akinek meg ez kevés vagy csak önnön user-errorságukon nem tudnak túllépni, az ne olvasson itt, egy kattintással lehet törölni a kedvencekből... -
duronx
senior tag
Nem szeretnék senkivel sem összeveszni vagy bárkinek is igazat adni, de azért az a kijelentés hogy ebben a fórumban csak lehurrogás és "basztatás" van az nem teljesen igaz. Megesik természetesen az is, de azért a segítő szándék is jelen van, ami valljuk jól esik mikor szarban a haza. Talán ha készülne egy összefoglaló akkor kevesebb lenne a kérdés és a feszültség is.
-
mathews37
tag
hát akkor ezt benéztem egy kicsit ... buktam a telón akkor 1200ft

-
mathews37
tag
No én is megrendeltem ... kicsit drága a paypal 1 USD 236 ft banki árfolyam 230-232 ft de ha van valami a paypal visszatudja szerezni a lóvét szerintem ennyit megér .tehát 165 +36 (mert két telót rendeltem ) 201 dollár 47436 ft , ezzel csak azt akarom mondani ha valaki csak egyet szeretne az nyugodtam megveheti ithon a fórumos pajtiktól 49 -50e be.
-
tutis
addikt
MHL-t tudja a teló?
-
nash13
aktív tag
Tegnap néztem, hogy ma pandán akció lesz 154.99-el. Most felmentem és 167.19 az ár. Csak vevőcsalogatás volt vagy még kell valami kuponkód??
-
integrated
tag
A tegnapi nap én is megrendeltem az én "kis" V3-mat, amint megjön neki is állok a nyüstölésnek, esetleges hibák kijavításának. Amint a kezemben lesz beszámolok nekem milyet küldtek..

-
kerio73
csendes tag
Itt le van írva részletesen hogyan kell, http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE
-
kerio73
csendes tag
Csatlakozom, karikusz- hoz, itt tényleg nincs válasz csak okoskodás, nekem jó a telefon, aki nem akar variálni, kínlódni a rom-al az ezt tegye föl http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-3-3-5GB-internal-rooted-full-touch-CWM. Nem kell root-olni, és stabil.
-
nash13
aktív tag
Azokat kérdezném akik Jiayu G3-ról váltottak, hogy mennyire gyengébb náluk az akkuidő és mennyire zavaró a +1cm hossz? Köszi
-
Emirabdul
tag
válasz
karikusz
üzenetére
Én hozzá is szoknék de ez most a kedvesemé és én voltam aki erőltette
hogy ilyet vegyen :-) Ezért vagyok ráfeszülve pöppet :-)
Eddig kb 8 kinai mobilom volt most is egy zopo-m van tehát vágom h
nemminden úgyvan ahogy írják. De eddig mindig megoldottam és mindig sw volt a ludas.
Az enyém holap jön... Kiváncsian várom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?

Azt hiszem most egyben van minden, úgy hogy nyomok egy Mybackup-ot.