Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
az OTA frissítés az mit jelent? mi féle fajta?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Profile/My money/My preapproved payments -> Update -> Set available funding sources -> Conversion options -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-
iamdoki
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
Idő közben valami orosz oldalon találtam, és jól szuperál. Most már csak a win 8.1 alatti mtk driverrel szívok. -
kimista
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
jiake v8ad van eladó? nem láttam a listában
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Látom már megválaszolták, úgyhogy hagyjuk.

-
attee21
csendes tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
Valószínüleg a Firefox b@szakodott...a linkelt Flash player+gyári böngésző eddig teszi a dolgát. -
raulicio
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
olyan szállítási móddal jön, amivel nem kell semminek csusszannija...
Amúgy meg aki más telefont akar venni, az egészet nyugodtan átfáradhat más témába osztogatni az okos tanácsait.
Amúgy tök nyilvánvaló, hogy a Shenzhen chuangxinqi communication co., LTD gyártja a telókat a concorde csak ráteszi a logóját.
Én konkrétan áfát fizetve vettem 50k-ért a V3-at, annyit bőven megért, mondjuk az is igaz, hogy decemberben a concorde még a fasorban sem volt, minden esetre 65k-ért már elgondolkoznék más telefonon...Arra a beígért kit-katre meg nagyon kíváncsi leszek

-
tutis
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Mixeshop. 165 dollár a teló. 32 dollár fejenként a vámmentes szállítás 2 telónál. Árfolyamtól függően 43-45ezerre jön ki összesen.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Miért nem írtátok már le, hogy Mixeshop EUEXP.

-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo
üzenetére
Európai unión belül nincs vám és áfa...
tutis én is kettőt vettem, de pont amikor legtöbb volt a dollár, így 87-re jött ki a doogee és az inew együtt, ma adták fel, talán a héten már itt van.
-
integrated
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ergó összegezve V3 60ezer fullosan3-4-5 hét szállítással a Concorde 65e 1-2-3 NAP szállítással. Concorde nyert nálam akkor..
-
mrgymisi
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Átállítottam Angolra, rámentem a Date & time -ra és kilépett a beállításokból.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Khmm. Szerintem ezt nem nekem szántad...
-
tutis
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
az az előzmény, de én arra gondolok amit a felső sorban látsz kövér betűtípussal, ott is kéne lennie. Alapból csak a külső sd van ott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest