Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Rendelt valaki i8000-et? valami tapasztalat?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Binya70
üzenetére
Lehet hogy csak lemerült miközben nem volt helyes az akksikijelzés.
Dugd fel töltőre és várj negyed-félórát mielőtt bekapcsolod.Más, inew kész a rommal ami mindegyik hw-re jó lesz csak még nem publikálták. Elszórtak egy infomorzsát, hogy kitkat is készül amire inkább koncentrálnak.
-
Laza...
addikt
válasz
Secretknight
üzenetére
Na igen, csak éppenséggel ettől olcsóbb vagyok én is, és ez is tuti eredeti + azonnal vehető/vihető, tapiztható, estébé

-
Secretknight
aktív tag
214$ áfá-val mindennel,DHL 5 napos szállítással :
http://www.coolicool.com/inew-v3-mtk6582-13ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android422-3g-smartphone-g-33210
jó cég,ha gyorsba kellett telefon sokat rendeltem tőlük, egy sem volt selejt!
-
Binya70
tag
Na most segitsetek ha tudtok! Mint irtam tegnap jött meg ès pont itt olvasgattam amikor 1x csak kikapcsolt! Azóta nem tudom bekapcsolni, semmire nem ragál! Remèlem nem levèlnehezèk lett belöle! Kèrem aki tud segitsen! Köszi elöre is!
-
Binya70
tag
Jah ès most jutott az eszembe, hogy akármit csinálok a sz.gèppel, az istennek nem látja a telót! Na meg a 32gb kártyát sem! Irja hogy milyen driver hiányzik neki de hiába szedem le ès telepitenèm de nem engedi! Azt irja hibás telepitès ès töröl aztán kilèp! Vagy 4fèlèt lehuztam de semmi eredmèny! Nem akarok uj rendszet rakni a telo miatt! Köszi a válaszokat!
-
Leleményes
tag
Na fasza a vaku kontakthibás... gondoltam hogy az lesz, a proci felett van ami pedig szeret melegedni...

-
woteska
csendes tag
Láttatok már ilyet?
28 giga.. Végülis nincs gond, csak érdekes. Egyébként a rom 1.0.8, ha ez számít.Valaki írta, hogy karcolódik már most. Na, nekem is karcolódott. Aztán rájöttem, hogy a képernyővédő(ami mintás, és rá van írva, hogy melyik gomb melyik) alatt gyárilag van egy igazi képernyőfólia.
Az meg karcolódik..Egyébként a teló a téglagyártásom után plottul müxik, nincs baj. Ami a panaszom, az a már megszokott mindenki által definiált: szar az akksi. Ennyi.

Ezen felül meg fogok tőle válni, mert nem elég az akksi. Ennyi a baj, de tényleg.A tapasztaltabbakat kérdezem, hogy mit tudnak az új oktakóros iNewről?
Engem az is érdekelne, hogy mi a t*kömnek 8 mag?Infósként abban bízom, hogy ezek a magok kisebb energiát zabálnak, pontosabban a skálázásuk jobb.
Ha van 5 futó folyamat, akkor tegyük fel, hogy 4 magosnál 598 MHz a legkisebb energia. És lehet, hogy az az 5 folyamatnak csak 250 MHz nyi energy kellene. De amit felvesz, ill. a min. amit tud, az az alap 598.
Ennek így van alapja, vagy rosszul gondolom?! Mer' amúgy logikusnak tűnik, de nem a hardveres részéhez értek leginkább a dolgoknak..Köszönöm a válaszokat!
-
raulicio
senior tag
Ezzel nem értek egyet, mert volt olyan rom, amivel nekem majdnem tökéletes volt a gps, viszont pl az új 1.0.1-ben ami a telenor miatt van fenn egyszerűen használhatatlan, tehát a gps teljesítménye nálam egyértelműen rom függő, ráadásul nem is csak egy féle hibát produkál, pl az első gps fixes rommal nekem gyakorlatilag egyáltalán nem működött a gps

1.0.5-el vagy 1.0.7-el meg tökéletes volt.
-
Binya70
tag
Sziasztok. Tegnap jött meg a szèpsèg, ès kapásból rendeltem hozzá lefele nyilós tokot! A kèrdès ehhez a tokkal müködik a kèpernyö zárolása nyitása? Van már jól müködö rom , ès èrdemes rárakni?
-
andrasxx
tag
válasz
Freezee
üzenetére
én is ezt tettem fel [link]
és a flashelés után még szükség volt egy gyári állapot visszaállításra és utána lett jó.
Az én telefonomra is feltettem (sajátomra a voda 900 MHz miatt tettem fel) és egy másikra is, aminek ténylegesen Telenoros problémája volt és tökéletes lett. Már egy hónapja fent van mindkét telefonon, és a rom is tud mindent, ami nekem kell. GPS is tökéletesen működik. Álló helyzetben 10-15 mp alatt talál pozíciót a gps. Autóban mozgás közben kb fél perc kell neki. Kamera gyönyörű képeket csinál.
Én csak ajánlani tudom! -
RVR400
veterán
válasz
Secretknight
üzenetére
Ha szerintetek a fenti linken levő tesztképek jobbak, mint amit a V3-mal csináltam, akkor kidobom a kukába az EOS 400D-met is a V3-mal együtt.

-
Secretknight
aktív tag
Nekem is volt ilyen wave-m nemrég adtam el.Fényképben és videóban is simán volt egy szinten a V3-al hacsak nem jobb.És ezt elfogulatlanul mondom ,mert azon bada op.rendszer van ,ami manapság nem igazán használható.A V3 sokkal jobban használható okostelefonnak. Viszont a wave kamerája engem is megdöbbentett .Most is elfogadnám bármelyik mobilban.
-
Laza...
addikt
Na megvolt a MIUI rom, szép, müxik (elvileg) Telenoron is a 3G, (nem tette ki a H+-t), csak 3G-re állítva lehet telefonálni, hívást fogadni.
De:
- hiába állítod magyarra, angol lesz. Tulajdonképpen tökmind1 milyen nyelvre van állítva, csak a kikapcsolás lesz az adott nyelven
- Nem lehet az értesítő ledet beállítani (nincs is benne
)
- talán ebből kellene a modem img-ket kioperálni és párosítani a gps fix 1.0.8 német rommal, és akkor végre minden OK lenneNagyjából ennyi

-
barany80
csendes tag
Hali! Valaki tudja, hogy a DHL-es vámnyilatkozatra, amit küldenek mit kell írni? Mivel természetesen GIFT, meg alacsony ár lesz ráírva, de valójában meg 2 INEW V3 lapul a csomagban!!! Help!!!!

-
hetven9
csendes tag
1.0.8 MUT szerint 900-as romnál vannak kamera gondok, vagy ez valóban ennyit tud? Elég gyengének találom ahhoz amiket hallani lehetett róla.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Venni kell egy BT-s GPS vevőt, ez a végleges megoldás. Mondjuk még érdemes megvárni az új szoftot a telóhoz előtte, de szerintem nagy csodák nincsenek.
-
Mecy_Lacee
senior tag
GPS javítás:
Az alábbi hozzászólásban levő [link]-et kipróbáltam. Kicsit csalódtam, nem ujjongok. Jobb lett, de ezzel a beállításnál is hibázgat.#3758 RVR400
Ne érts félre, nem költök én rá. Van egy Neverloss N627 a kocsiban, ha nagy baj van. Csak próbálgatom a telefon GPS-ét, melyikkel jobb. -
Laza...
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ennél a romnál elvileg jó a 3G. (de szar a kamera és a videó)
Ma este felrakom, egy próbát megér, barkácsolók majd csak összegyúrnak vmit belőle ha müxik

-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Tudtommal ez mindenkinél működik, csak a modemcserés megoldás nem jó a 850-es szoftnál.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Akkor a jelenlegi felállás szerint Telenorosként nem tudnom sehogysem használni netre + hívásra a V3-mat? Semmilyen megoldás nincs még jelenleg?
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
valaki nem tudja hogy kell a belső partíciót felosztani hogy 10 gb szabadon használható legyen???
-
-
RVR400
veterán
válasz
miklosandras
üzenetére
Keress helyben valami műszerészt, aki erősítők, stb javításával foglalkozik, valószínűleg van wellere, és mivel szét lett szedve a teló, így nem fog okvetetlenkedni, hogy nem ért a telóhoz, mert csak a forrasztást kell megcsinálnia.
-
miklosandras
csendes tag
Sziasztok,
Noh, a tóba esett telefonomról pár információ. Másnap reggel bekapcsoltam, a touchscreen -en kívül minden működött. Hazajöttem, szétszedtük a telefont, közben megsérült a bekapcsológomb (2 szálas, valszeg az egyik szál megsérült), viszont a touchscreen meg helyrejött

Szóval, esetleg tudna ebben segíteni valaki? Bekapcsoló gomb megforrasztásában? szerintem 2 kábellel is megoldható, de a mobil szervízben nem akarták megcsinálni, sokba kerülne a telefon, ha nem tudnám megcsináltatni a bekapcsoló gombot... Minden segítségnek örülök

-
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Itt csak az a kérdés,hogy egy ilyen telónál,amihez a gyár kiadja a firmware-t,magyarul le tudsz tölteni egy szűz ROM-ot,minek kellene menteni,hiszen felnyomod a gyárit és kész a gyári állapot.
-
janek69
senior tag
Én csak azért szeretem a karórán is pl. a TWRP-t,mert amikor egy ponton úgy éreztem,hogy minden alapvető funkciót tud a telefon,minden be van állítva és stabil,ott csinálok egy full mentést és utána lehet telepítgetni minden vackot. Ha valami elkezdi szívni az aksit,vagy fagyogat,akkor csak elindítom a TWRP-t és visszarakom a működő állapotot és ehhez nem kell gép.
-
kmarci25
veterán
Teljes rendszermentést szeretnék készíteni. Hogyan, mivel? Kérlek segítsetek!
(Nincs semmi gond, de jobb a biztonság...) -
hetven9
csendes tag
válasz
hetven9
üzenetére
Flash Tool is megvolt... Feltette. Legalábbis azt írta, és a pipa is megvolt a végén. Viszont hiába nyomok rá MUT-ban, hogy recoveryt indítson, csak nem akar. Bejön a fehér kép az iNew felirattal pár mp-re, aztán eltűnik. (Itt kéne bejönni a CWM-nek, de nem jön.) Utána megint bejön a fehér kép, majd az animáció, és indul a rendszer. Tehát az egymás utáni 2 fehér képernyő csak akkor van, ha recovery-t akarok indítani.
Pedig ennél egyszerűbb nem is lehetne: [link] -
hetven9
csendes tag
Az mitől lehet, hogy a Mobileuncle Tools nem teszi fel a cwm-et?
Hibát nem ír, de mikor újraindítaná recoverybe, az nem sikerül. -
junkpod
nagyúr
flip cover szenzor önállósult működésre úgy látszik megoldás lehet az XPOSED/MAGNET OFF modul telepítése és bekapcsolása, de mintha ez az iránytűt is tanácstalanná teszi, hogy ez milyen hatással van a GPS-re azt este tesztelem és beszámolok.
régebben valaki kérdezte, hogy lehet kikapcsolni a fejlesztői mód menü megjelenését: ha belépsz a fejlesztői módba akkor legfelül jobb oldalt lesz egy kapcsoló erre, ott ki lehet kapcsolni, bekapcsolni vissza a szokásos módon persze.
-
junkpod
nagyúr
Inewék szóltak, hogy késni fog picit a rom...
-
janek69
senior tag
válasz
lavjaman007
üzenetére
Lökj egy linket,hogy melyik típust vetted.
-
lavjaman007
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat, a baj az-az, hogy sim memórián vannak a névjegyek. Megpróbálom szinkronizálni, hátha.
Jut eszembe a power bank kiválóan teszi a dolgát. Tartós teszten volt suliban. Jó pár unalmas előadás során kincset ért. 2 telefont tud párhuzamosan tölteni intenzív használat mellett.
Gondoltam, hogy letesztelem, hogy hány alkalommal tudja felküldeni a telefont, de miután 6 alkalommal megvolt 10%-ról 100-ra leálltam vele.
Szerintem 5.000 Ft nem pénz érte. -
byrolord
csendes tag
válasz
Laza...
üzenetére
Bocsi, elfelejtettem megköszönni a választ, most pótolom: köszönöm.
Viszont nem segített, az audió beállításokkal variáltam, de sistereg. Olyan, mintha túl érzékenyre lenne állítva a mikrofon. Nincs valami rendszerállítási lehetőség, ahol az érzékenységét lehet mókulni? Mondjuk a Mobileuncle toolsban? -
L.Dick
csendes tag
válasz
Lorena I.D.
üzenetére
Először ellenőrizd, hogy a telefonodon a beállítások/sim-kezelésnél le van-e tiltva az adatkapcsolat, vagy csak a 3G van letiltva, majd a telenor online ügyfélszolgálatánál ( https://online.telenor.hu ) ellenőrizd, hogy a szolgáltatásoknál letiltották-e a Mobil Online Start szolgáltatást. Ha ezek nincsenek letiltva, akkor nagyon gyorsan össze tudsz szedni egy 5000 Ft körüli mobilköltséget
-
janek69
senior tag
válasz
Lorena I.D.
üzenetére
És híváslistát nem kértél? Gondolom nem tőlem hallod először,hogy ilyen "okos" rendszerekre mint az android lehet viccess progikat írni,amik ezt azt felhívnak úgy,hogy te nem is tudod.
-
Lorena I.D.
csendes tag
-
-
junkpod
nagyúr
Szerintem mostantól kár bármire megoldást kérni, várjuk ki az új romot.
-
byrolord
csendes tag
Ahogy ígértem:
Nem tud valaki véletlenül a sistergésre megoldást (videófelvételnél jelentkezik) -
raulicio
senior tag
válasz
Lorena I.D.
üzenetére
Nem teljesen értem ezt sem. Ha egyszer a telefonon kikapcsolod az adatkapcsolatot, akkor nem használ mobilnetet sehogysem a telefon.Ráadásul 5000 HUF az még a rabló sima netnél is 2-300 MB tehát az időjárás widget frissítése elég sokára tudja elhasználni. Ha meg alapvetően nem netezel a telefonon csak wifit használva az megint fura mert ha wifire kapcsolódik a telefon, akkor automatikusan lekapcsolja a mobilnetet
Persze, ha pl a play store úgy van beállítva, hogy automatikusan frissítsen és ne csak wifin, akkor elképzelhető ilyen mennyiségű adatforgalom. Amúgy meg minden appnál be lehet állítani, hogy melyik használjon mobil netet, stb.
-
Lorena I.D.
csendes tag
Ööö... a másik! Az előbb elfelejtettem leírni, hogy nálam központilag(!) le van tiltatva a 3G. Menet közben nincs szükségem rá, otthon pedig két net is fut ("T-boly" és DIGI). Kétszer Viber-telóztam az elmúlt időszakban (kizárólag az ingyenessel, netessel wi-fin, nem Viber Out volt) és tegnap mégis leszívta a Telenoros feltöltőkártyámat csontig, több mint 5 eFt-ot nyelt be a mocsok. Nem először. Régebben hármat, akkor tiltattam le központilag a netet. A weben keresztül magam végeztem el, és egy Telenoros stúdióban is leellenőriztettem ez cc. két hete, amikor ez az iNew telóm megjött, mert a régi SIM-emet ki kellett cseréltetnem, nem működött ebben az új telefonban (4-5 éves volt). A telón kizárólag wi-fit használok, ám nem szívesen, mert azzal, hogy bekapcsolom rajta, szinte már le is merült tőle az akkum.

Summa summarum: a kérdésem tehát konkrétan az, van-e valakinek tippje arról, mi történhetett? Hogy tűnt el a feltöltőkártyámról ötezer forint, központilag(!!!) letiltott netszolgáltatás mellett?!
NEM telefonáltam le, azt sosem erről intézem! Már iNew hibára is gondoltam... 
Azonnal panaszt tettem ugyan a Telenornál, amikor jött az SMS, hogy 600 Ft. alá süllyedt az egyenlegem, de hát, gondolom, mindenki jól ismeri, hogy is "működik" ez minden szolgáltatónál: ülnek egy hónapot a dolgon, aztán "sajnálkozva" megvonják a vállukat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lorena I.D.
csendes tag
Hogy lehet az, hogy egy ilyen szuper kis ketyerében nem lehet saját csengőhangokat kiválasztani alapértelmezettnek, és személyekhez külön-külön hangként is saját, feltöltött zenét beállítani? Vagy ez is csak akkor működik, ha már rootolva van a teló? És ha már root, némileg fentebb (e fórumban) volt olyan jó, és adott egyikőtök egy linket ( hálám érte!
), ahonnan le lehetett tölteni az appot hozzá, ott azonban több is van. Nem tudom, melyiket kellett volna letöltenem, ezért logikai alapra építve a legnagyobb számút szedtem le (Framaroot-1.9.2.apk), remélve, az a legújabb, "az kell". Feltelepítettem ugyan, de tovább még nem nyúltam hozzá. Mentésem sincs még a jelenlegi rendszerről (nem is tudom, hogy és mivel kell -- amivel még én is boldogulhatok...
), és egyelőre nem is mertem meglépni. Igazából "fogalmam sincs, mit csinálok", emiatt sem. 
Én vagyok az, akinek ősrégi a ROM-ja (build: cxq_v3_inew_v1.0.1), ezért csak egy giga tárhelyet lát sajnos a "kicsike".
És én is Telenoros vagyok. -
raulicio
senior tag
válasz
Hannibal9013
üzenetére
Nincs külön 900-as meg 850-es. Bármelyik V3-ra felrakható a 900-as rom, amivel működik a Telenor 3G + a telefon hívás.
(#3694) Leleményes válasza Leleményes (#3684) üzenetére
Nem értem a kérdésedet. Mi köze a zsírnak a karcokhoz?
A kezdetektől fólia nélkül használom, ez majdnem 5 hónapot jelent, ez alatt sikerült két karcot rávarázsolni, magam sem tudom hogyan. Bár én nem hímestojásként bánok a telefonokkal, mert számomra ez egy használati tárgy, ami max egy évig használható és nem egy műalkotás. Ha téged zavarna egy esetleges kisebb karc, akkor használj fóliát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor lehet ezt is megnézheti a kolléga.
Concorde meg a needromos 114-et flashalgeti

28 giga.. Végülis nincs gond, csak érdekes. Egyébként a rom 1.0.8, ha ez számít.

)

Voda vidéki 3G net, legalábbis amerre jártam, mindig fogta. Menet közben nem szoktam figyelni, mert vezetek...

Mondjuk én mindig FT-szal rakok fel CWM-et.
Persze 1-2 hónap mit számít! 

NEM telefonáltam le, azt sosem erről intézem! Már iNew hibára is gondoltam... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), és egyelőre nem is mertem meglépni. Igazából "fogalmam sincs, mit csinálok", emiatt sem.