Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Yptosaurus
üzenetére
Hirdetni nem itt kell, arra van külön megoldás az oldalon....

-
Yptosaurus
csendes tag
Fehér színben van 2 db Inew V3 mobiltelefonom eladó, azonnal átvehető, ha esetleg érdekel valakit. Bontatlan dobozában, 0 perces. Érdeklődni privátban lehet.
-
RVR400
veterán
Jut eszembe! Kicsit próbálkoztam a telefon és gép közötti adatátvitellel memóriakártya nélkül. Sehogy sem akart MTP módban működni. A megoldás, hogy be kell kapcsolni az USB hibakeresést, és akkor működik rendesen. Lehet, hogy ez csak nekem újdonság, és láma vagyok én is, de ez van.

-
RVR400
veterán
-
lasszi
csendes tag
Sziasztok. IMEI szám visszaállításban tud valaki segíteni? Előre is köszönöm.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Az árfolyamot nem biztos, hogy jól nézted, mert inkább 50 lesz a vége. De talán már megérted, hogy miért nem fog Neked rohanni senki, hogy 45-ért odaadhasson egyet rögtön kézből...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
integrated
üzenetére
EUEXP2 nem hoz aksit!
DHL tuti vámolás telefon ár szállítás + (27%áfa)
EUEXP1 nincs semmi csak drága szállítás!(több telefont kell venni úgy jobban megéri) -
cs.j
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
privi ment.
-
integrated
tag
Na úgy döntöttem megrendelem V3-mat a Mixeshop-ról,de segítsetek picit, EUEXP1-el el rendeljem? Mert így igaz, drágább a kiszállítás, de nincs vámon szarakodás igaz? Ellenben a DHL-el igaz?
(nem vagyok túl jó angolból, ha segítenétek mit hogyan megköszönném)
-
RVR400
veterán
-
cs.j
csendes tag
Láma kérdéssel hadd álljak elö: a stock billentyüzet "rezeg" minden billentyü lenyomásakor...
Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? -
Dromedal
csendes tag

-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
Megvan a frissítés 1.0.7 a kínai oldalról!Mérete:645 800 KB
Ha valaki leírná részletesen aprolékosan meg köszönném és hálás lennék.
Üdv!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Ezt hamar tüntesd el innen, mert a fórumon TILOS a hirdetés. Erre ott van a HardverApró!

Kérd egy moderátortól, hogy törölje a hozzászólásodat, mert ha ők veszik észre, az gáz. -
gr8tjoey
aktív tag
Urak,
1 db telefon várja gazdáját. Itt van, nem kell várni egy percet se.
Bontatlan, van hozzá aktív flip tok.
51.000, BP.
Nem küldöm sehová, nem ígérgetem senkinek. Aki előbb jön érte azé.70 938 nyolcvan 76
-
diegho
nagyúr
No jelentem befejeztem a gyors tesztelést és minden jól működik:
OTG azonnal érzékeli az egeret
GPS 12 sec alatt talál jelet
Telenor microsim-el tökéletesen tudok hívni
Kamera király
Antutu 17k+Minden rendben úgy nézem, nem csalódtam.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Látom nagy a család

-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Nem tartalak vissza

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
45-ért természetesen.
Mondjuk engem meg itt szopattok a közös rendeléssel.

(#1560) integrated: Akkor nem értem, hogy miért túráztatsz itt mindenkit....
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Mennyiért? 45k?
Annyiért nem lesz kapható 
-
diegho
nagyúr
válasz
Laza...
üzenetére
Észrevettem, azért írtam amit. Amúgy ez a telefon azért jó vétel szerintem, igazi all round. Az összeszerelés is jó, az anyagminőség is, a kijelző is, a kamera is, a sebesség is, a forma is. A legtöbb kínaiban a kamera és az anyagminőség nem éppen jó, de itt ezek is megvannak.
-
integrated
tag
Nem kell neki a teló úgy

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Ha köcsög lennék, akkor azt mondnám, hogy vajazd le ott a V3-at, ahol a Doogee is megoldható magyarul.
De nem vagyok.
Bár kíváncsi lennék, hogy ha megéri a DG2014 a majd' 70-et, akkor hogy sikerült kiszámolnod ezt a 45-öt a V3-ra? 
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Engem 38-ért is érdekelne

-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
50 felett fogom eladni

-
integrated
tag
Értem, nos engem az iNew V3 érdekelne 45 ért.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Még nem tudom. Paypal költséggel és a botrányos árfolyammal 90 volt a kettő együtt és szeretnék keresni is rajtuk, mert a következő körben 8 magosokat akarok kipróbálni.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Persze, hogy lehet: 49900+27%áfa+2.5%vám+1500 kezelési költség, tehát csupán 66500 forint!
A tokot akkor nem próbálom ki, nem bontom ki a tartozékokat, mert nagy esély van rá, hogy mindkettőt eladom.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Mindent lehet magyar weblapról rendelni, a kérdés az, hogy ez Neked mennyi felárat ér meg.

-
erikkire
csendes tag
Hello

Én is csatlakoznék a következő csoportos rendeléshez
Üdv.:
Erik -
integrated
tag
Tetszik ez a Doogee, és lehet magyar weblapról rendelni
-
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Próbáltam úgy, hogy az 1.0.7 nél cseréltem ki az lk.bin és a boot.img fájlt az 1.0.5 fájljaival, viszont úgy nem indult el a teló, hanem megállt a fehér inew kiírásnál.
Lehet, hogy a régi verziókra az update.zip-et recovery-ből feltéve nem lenne semmi gond, de azt már nem volt kedvem kipróbálni.
Jah, az 1.0.4-et ha visszaflasheltem Firmware upgrade opcióval, akkor be sem kapcsolt a teló.(#1539) diegho: Ragasztós a cucc, le kell húzni a csíkról a fóliát, és rá tudod ragasztani a telóra.
-
diegho
nagyúr
Nem tudom mi lesz, mindkettő teló tetszik, de a Doogee valahogy jobban bejön, lehet azért, mert fekete. Az inew kamerája állat, a doogee vakuja vicc. Az inew tokját hogyan lehet feltenni, vagy hogy működik ez az izé?
-
raulicio
senior tag
Erre már én is gondoltam, hogy valószínűleg az érintő driverrel lehet a gond és ha azt ki lehetne cserélni az 1.0.7-ben, akkor jó lehetne, de sajnos nem értek a főzőcskézéshez.
Amúgy minden lényeges a system fájlban van? mert ha igen, akkor ezt a módszer lehet, hogy kipróbálom.Mondjuk a legjobban egy az 1.0.7 alapú lewának örülnék

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Nincs, mert ebből 3 még fórumtársaknak megy a közös rendelésből, 1 db a visszaküldeni valóm, 1 db a cseretelefonom, és 1 db-ra már van jelentkező, és holnap jön is érte.
-
RVR400
veterán

Nah, próbálkoztam a romolással, ha már telefont cseréltem. Bár így ugyanúgy 850-es verzióm lesz, mint eddig.
Tehát a hibás érintőssel az 1.0.3-ra feloltam az 1.0.7-et, simán ment minden. Ez jött 1.0.5-tel, feltoltam rá az 1.0.7-et, egyből szar lett az érintő. 1.0.5 visszatéve jó. Na most jön a trükk, hogy az 1.0.7 system.img fájlját beraktam az 1.0.5-ös többi fájljához, flasheltem, és jó minden, és 1.0.7 van. 
-
Fefilio
újonc
válasz
Fefilio
üzenetére
Február 20.-án fizetve,most itt tart:
2014.02.28
19:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.03.18
13:42
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.03.18
14:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.03.19
13:53
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.03.20
12:33
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clear -
mhmpista
aktív tag
válasz
csepelball
üzenetére
Az biztos hogy az egyik legszebb telefon a piacon.
Tényleg hajaz a Sonykra de szebb nála. -
RVR400
veterán
Megjött az első rendelés második köre. Viszont ami érdekes, hogy ezek ismét csak a 850/2100-as verzió, és 1.0.5-ös szoftververzió van rajta.
-
csepelball
tag
Kb 1 hete van nálam egy fórumos kollega jóvoltából. Mindenki irigyli a cuccot, még az is akinek Samu S4-e van
álomszép kijelző, gyors. PÖPEC
Csak ajánlani tudom! -
RVR400
veterán
válasz
raulicio
üzenetére
Nem kell aggódni, az első dolog mindig a gyári visszaállítás, és a szoftverfrissítés. Ha ezek megvoltak, csak akkor fut neki árki a hardverhiba elhárításnak. Azért írják biztosra, hogy még véletlenül se kezdjen el az ügyfél aggályoskodni, hanem csinálja meg lelkesen. Az esetek felében azért tudjuk, hogy működik a dolog, és így a user error is kizárható. Így a vevőt is védik, meg magukat is, mert a vevő egy felesleges postázást úszik meg, ők meg a felesleges visszapostázást, meg bajlódást a csomaggal és a telóval.
-
raulicio
senior tag
válasz
mhmpista
üzenetére
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert kicsit gyanús nekem, hogy csak próbálkoznak, hátha megjavul.
Ha még senki nem jelentkezett ilyen hibával, akkor honnan tudják, hogy a szoft. frissítés biztosan megoldja a problémát?
De persze vannak még csodák!
Esetleg a titkos oldalról letöltött 1.0.7-es romnak a bájtra pontos méretét megírnád? Bár sajnos biztosan ugyan az mint ami publikusan is elérhető.
-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
A mikrofonos problémában van egy kis fejlemény.Hátha valakit majdan érdekelni fog ja.
Beszéltem a MiniDealos csapattal és azt mondák hogy felveszik a gyárral a kapcsolatot.Majd szolnak ha valami van.Az mondta még ilyen jellegű hibávál nem fordultak hozzájuk!
Meglepődtem mikor 5-perc múlva írták hogy meg kell frissíteni a telőt és küldtek a kínai oldalt jelszóval amin letöltetni kellet az új szoftvert vagy ilyesmi.Le is töltöttem de még nem csináltam ilyet úgy hogy ha valaki segítene megköszönném.
A verzio 1.0,7.
Azt mondta a Kínai hogy ezzel menni fog és hogy ez tuti jó frissítés.
Hát egyenlőre ennyi!
Üdv!
-
tutis
addikt
Első hsz-t módosítani kellene már, a sok kép szerintem felesleges, inkább a romokat kéne linkelni, root megoldást, stb..
Le kellene írni az előfordulható típusproblémákat is, csak hogy mindenki teljes körűen tájékoztatva legyen a várható problémákról.. -
Fefilio
újonc
Az enyém most van a vámon.
Ha meg érkezik írok véleményt.
Olvasva a hozzászólásokat elég jó telónak tűnik,
bár vannak olyanok akiknek volt némi problémájuk vele. -
tutis
addikt
válasz
raulicio
üzenetére
Mikrofon problémához: nekem az előző telómnál elromlott a mikrofon, én is csak headszettről tudtam telefonálni.
Írtam az eladónak, aki INGYEN küldött egy cseredarabot, és itthon kicseréltettem a speedshop-ban.
Ja és csak hogy biztosra menjek, vettem még1 mikrofont, cirka 2 egész dollárért
(itthon belekerült volna vagy 5-10ezer ft-ba az alkatrész) -
mathews37
tag
inew v3 mellet gondolkodom még iocean x7hd és cubot x6 -on ezek kb egy árban vannak van valakinrk tapasztalata hogy melyik a jobb a 3 közül láttam teszteket abban a cubot x6 érte el a legtöbbet valami 26000pontot de volt egy videó ott meg egy s4 mini mellé rakták de olyan homályos volt azoz képest a kijelzője hogy nem tudom lehet hogy csak rosszul vették mert az s4 alatt van valami tok és lehet hogy már akkor más a rálátási szög passz . ja most látom ez a Cubot One de szerintem a kijelzője ugyanaz .https://www.youtube.com/watch?v=EhDz-v6AN8A ez a videó .
-
mathews37
tag
Srácok én eddig megakartam rendelni ezt a telefont de olvasgatva a fórumot kezdek elbizonytalanodni hozza a hibát hol a mikrofon hol a 3g hol meg az érintő képernyő , dátum beállitás , érdemes ezt megvenni ?,
-
mrgymisi
tag
válasz
andrasxx
üzenetére
Őőőőőőő, amikor beletettem a telenoros új, már micro simet, akkor még nem volt semmi változás. A gyári beállítás visszaállítása után tűnt fel hogy maxon megy a net és tudok telefonálni is. Szerintem az utóbbi volt a nyerő, de mindenesetre nem mertem még, és nem is fogok hozzáérni sem a simkártyához, nehogy valami megint elbaszódjon
A dögös ruszki csajos videoklippek viszont hiányoznak
szarkamzus -
mrgymisi
tag
Én ötödik napja hajtom a kis fehéret és az enyém is a TELENOROS tipikus hívás problémával kezdődött. De szerintem az hogy kikapcsoljuk a 3g-t az nem megoldás mert aki okostelefont vesz, az a net miatt veszi meg azt, és 2g-n nem lehet netezni. Úgyhogy ez nem megoldás. Valaki ajánlotta hogy csináljak egy "Gyári Beállítások Visszaállítását", amit meg is tettem és láss csodát a probléma eltűnt. Hozzáteszem hogy az első dolgom az volt hogy mentem a telenorhoz a MICRO SIM kártyáért, amit egyet, ingyenesen adnak, azaz kicserélik a normál kártyádat ( ments le mindent a normál simről mert elfog veszni). Szóval én egy kártyacsere és hardres után megoldottam a problémát és panasz nélkül fut minden, a kijelző a töltő egyaránt, sőt lemeríteni sem bírom. Reggel 10től este 10 ig be van kapcsolva a 3g H+, és estére ilyen 30-50% körül mozog az akksi töltöttsége. Komolyan mondom problémát okoz lemeríteni. Így este csak kikapcsolom és reggel felteszem tölteni majd 100% on leveszem. Szóval nálam minden tökéletesen működik, kivéve a flip caseből felvenni a hívást, valamint a home gomb, de ha diszkréten elkezdem nyomkodni 15ször akkor egyszer úgyis végre hajtja a home-ot. Szóval egy szó mint száz, én elégedett vagyok és szomorúan olvasom a sok negatív értékelést :S
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Annyiért nem lesz kapható 

szarkamzus