- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
erikkire #6443 üzenetére
Esetleg nézd meg a külföldi rendelések téma összefoglalóját és akkor talán oszlik kicsit a köd...
Amúgy meg a minidealen is minden lépésről-lépésre atom szájbarágósan van, szóval 8 általános elég a megértéséhez.
Amúgy meg alapvetően két szállítási kategória van. Futárszolgálat (pl. dhl) és posta. Utóbbi nyilván lassabban szállít, ráadásul a magyar királyi posta is ül rajta 1-3 hetet, ezért rohadt lassú.
-
RVR400
veterán
válasz
erikkire #6190 üzenetére
1. 32 éves vagyok, eddigi életem során sosem jutott még eszembe TELEFONT PORSZÍVÓZNI. (valószínűleg már nem is fog)
2. Küldd vissza, mielőtt szétpereg, vagy valami baromi jó és vékonyan kenhető ragasztóval (nem pillanatragasztó) próbálkozhatsz.
3. Talán egy másik kábellel kellene csinálni.
4. USB tárhelyként nyilván nem fogja azt a memóriát felcsatolni, amit menet közben is használ a teló, merthogy a programok arról mennek, stb. Tehát MTP eszközként tudod felcsatolni. -
-
ctibor
senior tag
válasz
erikkire #2027 üzenetére
Szia,
a build számod alapján a te telefonod a WCDMA 900/2100 3G sávokat tudja. Arra pedig egyelőre csak az a firmware (ROM) van, ami most rajta van a készüléken. Az 1.0.7-es és 1.0.8-as ROM-ok egy másik hardware változtatú készülékhez vannak.
Tehát NE TEDD FEL egyiket sem. Várj a te készüléked frissítésére.
-
integrated
tag
válasz
erikkire #2027 üzenetére
Nash13-Gravitybox (root előtte) megjavítja a dátum-idő menüpontot.
Természetesen fellehet, én is most azt töltöm. De, ahogy elnézem, és gondolom, neked nem kellene ilyesmikkel foglalkoznod, ez jócskán haladó szint, mert könnyen csak ronthatsz a helyzeten.
Rootolni->Framarottal PC-re telepíted, felismeri a telót programot megnyitod 2 kattintás és már rootolva is van, én egy Shuami nevű progit használtam(asszem ez volt a neve) a lényeg hogy kínai programvolt de rootolta.
Frissítés előtt mentsd el az adataid (Backup Proval) Spflash Tools- nevű programmal tudod frissíteni (pc-n nem, nem a telefont kell agyba főbe nyomkodni, azon csak egy USB Debug módot kapcsolj be.
Tools-ba betöltöd a Scatter fájlt,(a romot amit letöltöttél) aztán ezt a videót követve végig mész a folyamaton.
http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/ Itt találsz romokat.
https://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g És itt egy videó ami mutatja mikor mire kattints! -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
erikkire #2002 üzenetére
Akkor csak nekünk van/lett ilyen? Lettünk még. Üdv a klubban. Nem hiszem el...
Na mindegy.Nekem a Home gombbal semmi gondom, GPS viszonylag jól navigált. Nem figyeltem annyira, mert a telefontartóba nem fér bele a "kicsike", így viszont csak hallgattam a kocsiban, meg rá-rá pislantottam.
Jelet pillanatok alatt fog.Tipo után egy megváltás ez a telefon.
-
gaboru
csendes tag
válasz
erikkire #1917 üzenetére
Wakelock detector progival tudod megnézni mi nem hagyja aludni a telefont. Nekem is itt ajánlották. Azt nézd meg, hogy a CPU-t mi tartja ébren. Bár ha használsz Facebook és Viber alkalmazást akkor azok is szívják az akkut. Arra meg itt a Greenify: https://www.dropbox.com/sh/9n0qb80d4udq8kz/DyE55UvgFY Nekem eddig jól szuperál. Sorban telepíted az Xposed keretrendszert, utána a donation packet meg magát a programot. Hibernáld le azokat a programokat amik nem mindig kellenek és sokkal tovább bírja majd az akku. Root kell hozzá.
-
tutis
őstag
válasz
erikkire #1917 üzenetére
Ezt tedd fel: wakelock detector
-
gr8tjoey
aktív tag
-
raulicio
senior tag
válasz
erikkire #1730 üzenetére
A date & time hibára két megoldás van. szoftverfrissítés vagy gravitybox.
Ha szoftverfrissítés, akkor RVR400 verziója. Úgy tűnik az működött eddig mindenkinek (erre sajnos garanciát nem tudok vállalni)
A gravityboxot, pedig az xposed frameworkön keresztül tudod felrakni, mitn modult. Abban van Date & time fix (és még rengeteg egyéb hasznos és haszontalan dologA linkelt oldalon van leírás a telepítéshez, ami csak elsőre tűnik bonyolultnak.
-
RVR400
veterán
válasz
erikkire #1172 üzenetére
Ezt ide, meg az összes előzőt is oda kellett volna...
Vagy olvasgass vissza itt 1-2 oldalt, és utána írj.
-
karikusz
tag
válasz
erikkire #1102 üzenetére
2x gondold meg a cserét. Én is S2-t cseréltem le, bár nem azért mert nem voltam meg elégedve vele, hanem mert betört a kijelzője. Az S2 sokkal megbízhatóbb. Ha csak telefonálásra, meg Facebookozásra használod akkor nyugodtan cseréld le mert szép a készülék, és szép képe is van. 2 dologban veri az S2-t a telefon:
1: szép a telefon kijelzője ( felbontás, kontraszt arány, betekintési szög)
2: a telefon gyorsaságaMásban alul marad: megbízhatóság, nem minden funkciója úgy működik ahogy kell (pl gps), sok hiba ahogy itt a fórumon is olvashatod. A fotók nem szépek (HD videót még nem próbáltam), a zene is sokkal silányabban szól rajta még jó zenelejátszóval is a .flac formátum. Nagyon érzékenyek a gombok (bekapcsolás, hangerő). Ha nem akarsz rom frissítésekkel bajlódni meg minden nyavaját állítgatni a telefonon, hogy használható legyen akkor nem ajánlom.
A telefon amúgy tényleg nagyon tetszetős, de nem egy megbízható...
Számomra nagy csalódás a telefon az S2 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest