Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
adams55
tag
válasz
Dromedal
üzenetére
Nem kell felhúznod magad, a 2 fő hozzászóló nem csak téged tilt ki a "fórumáról" hanem mást is. Mindenki hülye, Ők pedig az okosok.
Ma volt alkalmam BP -en motorral Sygic-el 1.0.1-es szoftverrel teljesen mókolatlan rommal menni egy fél napot. Sygic nem dobálózott, még a szűk egyirányú utcákban sem. 3 betűs hamarabb talált jelet, viszont dobált össze vissza. Maps tökéletesen fel akart vinni az M3-asra, akár megtiltottam neki akár nem. Ha valaki leírja nekem hogyan kell egy szűz telefonról leszedni a romot, akkor szívesen csinálok nektek egy teljes mentést. ( Nincs Rootolva, semmi egyéb )
-
-
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ezek szerint nem csak én nem tudom (sikeresen megoldott garanciális ügyintézések után sem), sőt felénk még a posta sem tudja ezek szerint, hogy küldeményenként plusz 6500 Ft lóvét le kellene gombolnia a plusz nyomtatvány miatt, a V3 pedig nem egy autóalkatrész, és ismét köszönöm a teljesen irreleváns információkat, amiket megosztottál velem. A befizetett ÁFA visszaigénylése pedig megint egy másik eljárás.
Ilyenkor komolyan felsőbbrendűnek érzed amúgy Magad? 
(#3464) L.Dick: Volt már fentebb linkelve, de: itt a 900-as 1.0.1. Lehet, hogy lassan és csak többszöri próbálkozásra jön le.
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ha gyerek lennék, Te pedig ilyen kérdés feltevésével felsőbbrendűnek gondolod Magad a korod miatt, de én mégis tájékozottabb lennék, valamint a hozzáállásom is komolyabb, akkor az Neked már régen rossz lenne szerintem...
Érdekes, hogy ez csak Nálad jelentkezett értéknövelő tényezőként, még soha senkinek nem merült fel pluszköltségként a kitöltött CN22 vagy CN23, de biztosan velem van a probléma.
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak... -
tutis
addikt
válasz
Dromedal
üzenetére
Tanulságképpen: Írsz a minidealnek, hogy megadta magát a mikrofon, küldjenek cserealkatrészt. Kifizeted a mikrofont (kb 2 dollár) meg a postaköltséget ami ismét pár dollár, tehát kb 1000 Ft-ból kezedben a cserealkatrész. Elmész egy komolyabb szervízbe, és ott kb 3-4 ezer ft-ért kicserélik a mikrofont.
Én a speedshopba mentem, felárrral (7ezer ft összesen), de 1 órán belül végetek a telóval. (nekem hangszóró csere volt egy telómnál, de a lényeg ugyanaz)
Nem kell hetekig várni, olcsóbb is az itthoni szerviz, ilyen potom dolgokért nem küldtem volna vissza a telót.. -
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Te akkor postacsomagként adtad fel a telót, nem pedig levélpostai küldeményként ezek szerint. Másrészt, ha visszautalta Neked a paypal a vételárat, akkor innentől kezdve már hová tovább? Vagy mi változna? Telót visszaküldted, pénzt visszakaptad, innentől kezdve megoldódott a dolgod a kínaiakkal.
Ne érts félre, de a hozzászólásod amúgy senkinek sem segített, mert már az elején nem jól adtad fel, a többi már csak hab a tortán. Másrészt, aki Kínából rendel, az már az elején tudja azt, hogy garanciális ügyintézése nem lesz 1 hónapon belül.(#3455) janek69: Ez azt jelenti, hogy az egyetlen egy 900-as verziós szoftverrel, ami felflesselhető bármelyik telóre, megy a Telenor. A többi próbálkozás nem járt eddig sikerrel elvileg, de még mindig nincs telenoros kártyám, hogy kipróbáljam.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Túl sokat Neked sem kellett volna visszaolvasni...
(#1735) Vjankovics82: Viszont nem értem, hogy miért tesznek különbséget, ha az 1.0.7 jó volt mindkét verzióra...
Mondjuk 10 óra, mire lejön.

-
raulicio
senior tag
válasz
Dromedal
üzenetére
Feletted 5 hozzászólással linkelte RVR400 a megoldást...
Rakd fel az ő 1.0.7. változatát a needromról és megszűnik az érintő gond. Bár azt kétlem, hogy a mikrofonon ezt bármit is javítana.
bwooster:
Maradjunk annyiban, hogy "megtehetem" és ezzel szerintem a vita el is dőlt. Legközelebb az élő fába köss bele! Köszi!
-
mhmpista
aktív tag
válasz
Dromedal
üzenetére
Hát ha a hardver elszállt akkor elszállt. (jelen esetben a mikrofon)
Garanciáztatni kell, vagy javíttatni.Amúgy mástól kérdezem aki már csinált ilyet: Mennyire macera gariztatni kínába?
Amit én hallottam hogy rendben legariztatják nem szórakoznak, csak a szállítás idő+pénz miatt gáz, amúgy rendben szokott menni.
Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest