Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dromedal
csendes tag
válasz
adams55
üzenetére
Haho!
Gyerekeken nem szoktam felhúzni magam!
12-évig voltam 4-nagy autómárka márka szervízvezetője!Gondolhatod mennyi hülyével hozott össze a sors!
Egyetemi pszichológus oktatta nekünk hogyan ismerjük fel és hogyan kezeljük ezeket az emberfajtákat!
De legalább nem csak nekem tűnt fel hogy itt egy-ketten csak ész osztók!
Nem nagyon írok fórumokba főleg nem no-ném neveknek akik nem vállalják fel magukat.
Már sajnálom hogy ide is írtam persze a nagy semmit!
Többet nem fogok!
Na üdv! -
Atomgeszi
nagyúr
[link]
Valaki használ ilyen Qi töltőt ?
Ezt egyébként a géphez kell csatlakoztatnom, vagy az usb kábelt bedugom a fali aljzatos töltőmbe és jó? Bár az nem ad le annyit, mint ez kéri. Szóval ezt a részét nem vágom. -
I.papi
tag
Üdv!
Srácok tudnátok segíteni rootolásban?
Feltettem ezt a vonino JAX QS romot,minden jó,szuper is lenne,de nem rootolt..
Amiket próbáltam:
framaroot,vroot,eroot,shuame,denius root,mtkdoidtools,de egyik sem működik.
Van ötlet mivel tudnám rootolni?
-
junkpod
nagyúr
válasz
adams55
üzenetére
Neked gondjaid lehetnek... itt a fórumon nem divat a rosszindulat, nem kell azt feltételezned.
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy csak a fizetős utakat lehet kikerültetni a navikkal és ha az m3-hoz ragaszkodot akkor vélelmezem, hogy a díjmentes szakaszt erőltette.
A franc se akar itt beszólni senkinek. -
adams55
tag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Nekem a 85% -ig hamar merülés a probléma + az óra, de hát szolgáltató által frissül az idő. Home gomb nagyobb ujjal rendelkezőknek észre sem vehető
Amúgy igen, a feljebb nyomod meg az a megoldás. Várom hogy jöjjön a KitKat, ha azt kidobják erre valószínűleg úgy fogják, hogy meg lesznek ezek a gondok oldva. Tényleg olyan hibák ezek amit csak az vesz észre, aki a hibát keresi a telefonban. 50-ért ilyen hardver mellett semmiség, nyugodtan állíthatom.@Junkpod : Nagyon beszóltál , de ne etesd a trollt, inkább próbáld máshol levezetni a feszkót, ne egy fórumot használj erre, ez nem az a hely.
-
barrique
tag
Ezek az árak tokkal-vonóval értendők,Angliából jön,egy ezen az oldalon ismert és ajánlott ember által intézve...
Egyébként azért soha,mert otthon wifi,melóban wifi,Balcsin,nyaraláskor,ha kell wifi.Különben nem vagyok netfüggő,kibírom napokig,eddig is így volt...úgyhogy soha!
Melyik éri meg jobban? -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
adams55
üzenetére
Nekem 1.05 van, semmi mók, gyári az egész.
- a töltéskijelzés olyan amilyen (engem pont nem érdekel, nyomkodva tudja a szűk 1 napot, békénhagyva 36+ óra lazán. Már nem is töltöm csak a kocsiban)
- a home gomb néha szarozik (egy picit feljebb kell megnyomni mint ahol gondolná az ember)
- waze használhatatlan, sygic tökéletes, maps tökéletes, traffi hunter tökéletes.
- néha a képernyő felvillan
- 3-5 naponta újraindul, de nem veszem észre, csak abból, hogy írja, hogy csak 1 SIM van benne.
- viszont szépen fényképez, gyors, szép jóEzek olyan piti hibák, hogy nem is tudom. Eddig minden telefonommal volt valami nyűg, ezek engem egyáltalán nem zavarnak.
-
barrique
tag
Sziasztok!
Erről hallott már valaki?http://www.fastcardtech.com/Nibiru-H1-android-phone.html
Az lenne a kérdésem,hogy ha soha nem mobilnetezem,akkor szerintetek melyik éri meg jobban?
a Nibiru H1 220$-ért vagy az iNew v3 195$-ért? -
dkekesi
tag
Kijött MTK SOC-os telefonokhoz az Android 4.4.2.
http://www.gizbeat.com/4337/elephone-releases-kitkat-4-4-2/
Lehet, hogy hamarosan iNew-ra is lesz? -
adams55
tag
válasz
Dromedal
üzenetére
Nem kell felhúznod magad, a 2 fő hozzászóló nem csak téged tilt ki a "fórumáról" hanem mást is. Mindenki hülye, Ők pedig az okosok.
Ma volt alkalmam BP -en motorral Sygic-el 1.0.1-es szoftverrel teljesen mókolatlan rommal menni egy fél napot. Sygic nem dobálózott, még a szűk egyirányú utcákban sem. 3 betűs hamarabb talált jelet, viszont dobált össze vissza. Maps tökéletesen fel akart vinni az M3-asra, akár megtiltottam neki akár nem. Ha valaki leírja nekem hogyan kell egy szűz telefonról leszedni a romot, akkor szívesen csinálok nektek egy teljes mentést. ( Nincs Rootolva, semmi egyéb )
-
L.Dick
csendes tag
Köszönöm, de sajnos nem sikerült tesztelnem, mert a telefonom az 1.0.1 rom feltöltése után inkább téglába ment, próbáltam utána a hivatalos 1.0.1 romot is feltenni, de arra is ugyanaz volt a rekciója, így egyenlőre sajnos nem tudom megmondani, hogy jó-e a romod a telenoros kártyával.
-
-
janek69
senior tag
Fura,hogy a concorde-nál azt írja,hogy tudja a glonass holdakat is.
-
barrique
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Kösz a tippet!
-
barrique
tag
Nincs véletlenül valaki Pécsről,aki feketét rendelt?
Nagyon megnézném közelről...! -
RVR400
veterán
Nah, hozzám is elért egy fekete a pótolt telókkal együtt (továbbra is jobban tetszik a fehér), most hozta a futár.Viszont részemről tényleg befejeztem a közös rendelést végleg, mivel hiába fizettem rá plusz pénzt az EUEXP1-re, a mixeshoposok simán elküldték akksi nélkül a telókat, és az akksikat még valószínűleg fel sem adták semmilyen módon.

-
b.ben
csendes tag
Sziasztok
olyan problémám merült fel, hogy bizonyos időközönként felvillan a teló és kb 2-3 másodpercig világít, illetve ha nem használom, sokszor lecsatlakozik a wifi-ről, aztán automatikusan vissza. Mi lehet a gond? -
-
RVR400
veterán
válasz
janek69
üzenetére
Igen, ez az a probléma, ami tényleg érthetetlen, mivel pl a Vodánál segít a 900-as dolgon, ha az 1.0.8-ason cserélem a baseband fájljait, mert pl Boldván csak 900-as 3G van. Ott eddig nem ment nekem csak 2G-n a teló, de most már simán jelzi a 3G-t (H+), amikor ott haladok el, és megy is a net, meg a telefonálás is (telefonálással eddig sem volt gond). De elvileg ez a megoldás viszont nem jó a Telenor problémájára továbbra sem.
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ezek szerint nem csak én nem tudom (sikeresen megoldott garanciális ügyintézések után sem), sőt felénk még a posta sem tudja ezek szerint, hogy küldeményenként plusz 6500 Ft lóvét le kellene gombolnia a plusz nyomtatvány miatt, a V3 pedig nem egy autóalkatrész, és ismét köszönöm a teljesen irreleváns információkat, amiket megosztottál velem. A befizetett ÁFA visszaigénylése pedig megint egy másik eljárás.
Ilyenkor komolyan felsőbbrendűnek érzed amúgy Magad? 
(#3464) L.Dick: Volt már fentebb linkelve, de: itt a 900-as 1.0.1. Lehet, hogy lassan és csak többszöri próbálkozásra jön le.
-
Dromedal
csendes tag
Témát én is lezártnak tekintem!
De ez egy fórum ha jól tudom és az számomra azt jelenti hogy bárki és bármit hozzászólhat a témába!
Lehet hogy neked ez gagyi már de lehet hogy valakinek új az információ!
Nem gondolod?
Mellesleg csak megjegyzem 2006-ota Ebay tag vagyok és annyit autó alkatrészt adtam el amennyit ha te 200-évég élsz akkor sem adnál el!
Ha valaki tudja a PayPal és az eladás-garancia-visszaküldés-folyamatát az biztos nem te vagy,de mindegy!
Szeretek beszélgetni és segíteni másoknak de olyannal is szívesen megosztom a tapasztalataimat akik sokat képzel magáról és közben egy nagy 0-ák!
És hidd el nagyon sok ilyennel találkoztam életem folyamán!Föleg Magyarországon!!!!
Szép napot neked!!!!! -
gabor#
tag
Na végre meghozta a postás. Létezik a fekete.
[link] -
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ha gyerek lennék, Te pedig ilyen kérdés feltevésével felsőbbrendűnek gondolod Magad a korod miatt, de én mégis tájékozottabb lennék, valamint a hozzáállásom is komolyabb, akkor az Neked már régen rossz lenne szerintem...
Érdekes, hogy ez csak Nálad jelentkezett értéknövelő tényezőként, még soha senkinek nem merült fel pluszköltségként a kitöltött CN22 vagy CN23, de biztosan velem van a probléma.
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak... -
tutis
addikt
válasz
Dromedal
üzenetére
Tanulságképpen: Írsz a minidealnek, hogy megadta magát a mikrofon, küldjenek cserealkatrészt. Kifizeted a mikrofont (kb 2 dollár) meg a postaköltséget ami ismét pár dollár, tehát kb 1000 Ft-ból kezedben a cserealkatrész. Elmész egy komolyabb szervízbe, és ott kb 3-4 ezer ft-ért kicserélik a mikrofont.
Én a speedshopba mentem, felárrral (7ezer ft összesen), de 1 órán belül végetek a telóval. (nekem hangszóró csere volt egy telómnál, de a lényeg ugyanaz)
Nem kell hetekig várni, olcsóbb is az itthoni szerviz, ilyen potom dolgokért nem küldtem volna vissza a telót.. -
Dromedal
csendes tag
Te gyerek vagy?
Nem figyeltél elégé!
Fórumon mindenki azt írja kell CN-23!!!Nem kell ezért írtam meg a tapasztalataimat!Ha CN-23 adod fel akkor is levélként megy el csak más a díja!
Másrészt ilyenkor buktál egy vámot és a visszaküldés árát!
De bocs ha te egy agytröszt vagy és mindent tudsz akkor nem neked szolt az írásom!
Tehát el sem kellet volna olvasnod és legfőképpen meg nem fikáznod!
Üdv!
Zseni! -
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Te akkor postacsomagként adtad fel a telót, nem pedig levélpostai küldeményként ezek szerint. Másrészt, ha visszautalta Neked a paypal a vételárat, akkor innentől kezdve már hová tovább? Vagy mi változna? Telót visszaküldted, pénzt visszakaptad, innentől kezdve megoldódott a dolgod a kínaiakkal.
Ne érts félre, de a hozzászólásod amúgy senkinek sem segített, mert már az elején nem jól adtad fel, a többi már csak hab a tortán. Másrészt, aki Kínából rendel, az már az elején tudja azt, hogy garanciális ügyintézése nem lesz 1 hónapon belül.(#3455) janek69: Ez azt jelenti, hogy az egyetlen egy 900-as verziós szoftverrel, ami felflesselhető bármelyik telóre, megy a Telenor. A többi próbálkozás nem járt eddig sikerrel elvileg, de még mindig nincs telenoros kártyám, hogy kipróbáljam.
-
-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
Garanciális probléma megoldásával birkózom és megosztom veletek az eddigi tapasztalataimat hátha valaki hasznát veszi!
Szóval én vagyok az akinek 2-nap után megadta magát a mikrofonja!
Mivel senki sem akarta megjavítani a telot(GSM boltok és szervizek)meg hát vásároltam hozzá 1-év garit így arra az elhatározásra jutottam hogy vissza küldöm a féladónak!
Egy kis internet böngészés után bubis boríték 4-négyes formátumú jól becsomagolva gyári dobozba és le egyeztetve az eladóval irány a posta!
CN-23 kitöltve boríték megcímezve!
Nyugta a kezembe 9240-ft Jelzem Békéscsabáról!
Nos itt az első lecke!
CN-23 nem kell!!!
Emeli az értékét a csomag díjának mivel ott mindenféleképpen rá kell írnod mit küldesz és mi az értéke!
A postai alkalmazott 5-10 napot mondott a csomag megérkezésére.Ajánlott egy 5-naposat is de annak 13900.-ft lett volna a díja.
Nem kértem mivel ez már így is bukta volt!
Postai nyomon követés!
Eltelt 5-nap és a csomag még mindig itthon volt!Felhívtam a postát és kérdeztem miért mikor nekem 5-10 napot mondtak hogy Kínába lesz!
Válasz:Vámolják és biztos hogy nem lesz ott 5-10 nap alatt minimum 20-nap!Az ottani ügyintéző szerint!
Szuper!
Másnap kaptam a postától (vámosztály) egy levelet amibe benne voltak a kísérő dokumentumok magyar vám befizetését bizonyító és a CN-23 hogy ezek nem kellenek!!!!
Ok! gondoltam jól van!
Csomag nyomon követése kétnaponta!Még végül látom kézbesítve!
Április 30-án!
Tehet 20-nap!
MiniDeal.net ma felveszem a kapcsolatot velük és kérdezem hogy meg e kapták a telefont.
Igen csak elfelejtettek jelezni mikor pedig meg ígérték!Nos jól van de mikor kapom meg a másikat?
Hát ők most továbbították a gyárnak és majd szolnak ha kész van vagy nem lehet megcsinálni akkor küldenek egy másikat ingyen!
Jó jó de mégiscsak mondjon valami időpontot!Nyugodjak meg sietnek és szólnak!
Nem tudtam belőlük kicsavarni egy dátumot sem!
Szóval itt tartok!
Még egy tipp!
Időközben én jeleztem a PayPal-nál hogy szarakodnak és lezártam a követelésemet.El küldtem a szállítási számot és amikor automatikusan kiírták hogy kézbesítve a hülye PayPAl vissza utalta a vételárat és a szállítási költséget mert gyorsabb postával kértem a telefont.
Jelenleg a kínai ebből semmit nem jelzett vissza!
Egyenlőre ennyi!
Ha lesz változás folytatom.Remélem segíthettem hátha valaki hasznát veszi a hozzá szólásomnak!
Én biztosan nem rendelek többet Kínából!!!!
Üdv! -
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
A Telenoros problémával kapcsolatban végül is az egyáltalán kimondható,hogy a 900/2100MHz-e készülékekben tuti jó a 3G vagy ez a tétel sem állja meg a helyét?
-
jimmy5
aktív tag
Hali Skacok !
A kamerát át lehet állítani MPEG4-re 3GPP-ről ???
Van valamilyen mód rá ?
1.05 szoftver van rajta.Előre is köszi !
-
janek69
senior tag
Az én véleményem szerint,ha egy akksi nagyobb kapacitású,akkor jelenleg még annak a mérete is nagyobb,azonos (li-ion) technológia mellett. A THL W8 2000mAh-s akksiját szokták belegyűrni szó szerint,mert leszedik róla a műanyag fóliát és úgy kicsit szorulva belemegy. Ezt én is csak olvastam más fórumokon.
-
Gaabe
tag
A nemrég megjelent inew i8000 2270mAh akkuja nem e jó a v3 ba?
-
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Ha a kamera a fontos, Hongminál nem találsz jobbat (igaz, abban Samsung kamera van). Az iNEW v3 ha nem Telenoros vagy, akkor is tökéletes. Én viszont Hongmi "hívő" vagyok, bár abban meg a videó hang ami nem tökéletes, de kinek mi a fontos. Nekem ami fontos, azt mind tudja a Hongmi, a gyengeségei (nekem) egy legyintéssel elintézhető (nem jó hang a videó alatt - bár ez már megoldva,) gombok nem világítanak, az akksija egy jó komprumisszum.
Az iNEW egy igazi öszvér: semmiben nem kiemelkedő, de mindenben átlag, vagy afölötti teljesítmény (kivéve akksi). Remélhetőleg a bugjai is megszűnnek, támogatás/frissítés folyamatosnak mondható - foglalkoznak vele.
-
janek69
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
No befejezem a témát,mert ez már nem is nagyon ide tartozik.Nem az Ali-val van a baj,hanem azzal,hogy belefutottál valamibe.Igen sok szemét is van ott,de szerinted a vaterán nincs.Hamarabb rendelek az aliról,mert onnan tuti visszakapom a pénzem,ha baj van.Nyilván én is azért tendálok itt is 1 kereskedő felé,mert tudok több elérhetőségét és így talán nem tűnik el,ha gari gondom van.Nekem csak a pandawill-el volt rossz tapasztalatom,lehet nem is ők tehettek róla,de azért még más kínai webshopból merek vásárolni.
Ami ide vág. Mennyire ajánljátok ezt a készüléket ti mint használók? Én nem találtam más alternatívát ebben a kategóriában.
Fontos a jó kamera és csak ez az egyetlen,amiben ez a sony kamera van.A gorilla glass-t is fontosnak tartom.A Lenovo p780 nem lenne rossz a 4000mAh-s akksival,de a kamerája nem győz meg kicsit sem. -
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Ezt Neked kell eldönteni. De ilyen összegnél 10 dolcsin filózni... kinek mi, mit ér meg. Nekem inkább legyen 10$ több, de tudom hog yha baj van, van hova visszaküldeni, majd ezután ismét visszakapom készüléket. Tuti biztonság nincs, de az ali nekem az érzetet sem biztosítja - ennyi.
-
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Onnan rendelsz ahonnan akarsz

A jó kereskedő nem az aki olcsó, és hamar szállít (nálam). De kinek mi a fontos. Nekem ezer forinton, és nem is kettőn múlik ez
Jellemző általában ez. Firss, ropogós, minden szava igaz. Én kerülöm az alit, az biztos
-
-
Laza...
addikt
-
janek69
senior tag
Várd ki,hogy akik már rendeltek megkapják és rendelj 8-at. :-)
[link] [link] [link] stb. stb.
Az én kereskedőm 160dollár mondott rá,de én azt soknak tartom.Sógorom a pandawill-nél vette 155-ért,én annyit sem szeretnék érte fizetni,kivéve,ha a wcdma 900/2100MHz-es verzió.
Persze ezeknél nincs feedback ezért várom én is,hogy megszűnnek,vagy 1x csak megkapják a rendelők. 60 napig nem akarom az alibabanál parkoltatni a pénzem,mert ugye visszaadják,csak addig jól kamatozik nekik. -
raulicio
senior tag
Az elmúlt néhány nap tapasztalatai:
Vvoltam pár napot külföldön és a v3 volt az elsődleges navigáció prágában. Teljesen tökéletesen működött sygic-el autóban. Gyalogosan már nem volt tökéletes. A compassal vannak gondok, mert a sygicben is körbe-körbe forog az iránytű. Ezt már többen jelezték, más programokkal kapcsolatban. Nem igazán tudom, hogy ez HW vagy SW probléma. nem használok tokot, nem volt mágnes a közelben, stb,NFC-vel küldöztem fájlokat LG G2-re és vissza. Ezt a funkciót csak most próbáltam először, de teljesen hibátlanul ment.
Ja amúgy nekem újra az 1.0.5./1.0.7. hibrid van fent, a smartdigis rom jó volt de nekem sokkal pontatlanabb volt a gps.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Abban már nem tudok segíteni, nem vagyok annyira perfeckt (sőt). Keresd Cappát, Ő nagy mágus

-
junkpod
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Fw upgrade , da dl kipipálva, user és cache is legyen betallózva és partíció gondok eljerülésére az 108 officialt javaslom.
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Nem lett átparcionálva a telód? Mert így hogy keresgélek, nekem az jön le, hogy olyankor jön elő ez a hiba
-
L.Dick
csendes tag
Néhány kód
*983*32#
*789*1#
*983*0#
*086*#
*983*7#
*#06#
*2366*#Az utolsó hivatalos rom cxq_v3_inew_v1.0.8
http://osztott.com/MPUD -
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
???
-
janek69
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Igen,vérzik is a szívem a kamera miatt. Az N8 kameráját az új nokiák némelyikét kivéve semmi más márka nem űbereli.
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
diego65
üzenetére
Kár,hogy rosszabb mint a V3. Nagyobb kijelző kisebb felbontás,kevesebb ROM,8Mpx kamera,nagyobb akksi,de még akkor is a V3 lesz a nyerő nálam. Nézegetem egy ideje a piacot,nekem a kamera fontos,így nem találok jobb cuccot a v3-nál. A lenovo P780 tetszene a 4000mAh-s akksival,de abban gyengébb a kamera. Egy Nokia N8-am van (eladó sorban) és kamerában nincs alternatíva,mert Nokia-t windowsal nem akarok venni,mert drága.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-INew-V5C-V5-V3-SmartPhone-MTK6582-1-3Ghz-Android-4-2-2-5/1831260331.html -
junkpod
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Válaszd a firmware upgrade opciót a download helyett.
-
janek69
senior tag
Láttátok,hogy van már V3-ból WCDMA 900/2100 verzió is. Én most készüpődök venni ilyen telót és megpróbálom a 900/2100-ast még ha kicsit drágább is lesz.[link]
Na persze nem ettől az eladótól,mert nem szállít magyarországra és ennyit nem adok érte,mikor már 140 dollár alatt is lehet a 850/2100MHz-es verziót kapni. -
tepimartin
tag
válasz
petiteto31
üzenetére
Köszi a segítséget srácok!!! A GPS fixer alkalmazással meg sok tesztelgetéssel kinthagyással életre bírtam a GPS-t. Ha lesz alkalmam kipróbálom mennyire fix. Most az 1.0.8-as német ROM-mal. Még egyszer köszönöm örök hála a bíztatásért és a segítségekért. Jó kis csapat ez

-
Hajmási01
csendes tag
Üdv ezt már probálta vakai? Mintha rendszergazda jogot kapnék. Vagy nam?
*#*#3646633#*#* -
junkpod
nagyúr
Ha van új csipes útleveled akkor telepítsd az nfc pasport reader appot és rakd rá a telót az útleveledre. Nagyon kúl!
-
csabi078
újonc
Sziasztok!
Sajnos nem jutottam előbbre a sim felismertetéssel. :-(
Valaki van Heves megyéből aki tud nekem az imei szám frissítésben segíteni? :-( -
gumedli
csendes tag
Nos 24 órája van meg a szerkezet és marha jó.Bele csaptam 2 kártyát(voda és drei at) és hibátlanul hasít a gép.Olyan mint egy szamuráj kardocska
Osztrák neten nagyon keményen dolgozik, wifin itthon szintén teljesen hibátlan úgy hogy azt hiszem jó lesz ez a kis kici kinái cucc 
Kellemes kezelhetőséggel és szép fehér tisztasággal bír a cucc
Ja és köszi a rengeteg kommentet hiszen ezek alapján döntöttem és cseréltem
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok, olyan problémát más is észlelt már, hogy ha töltőn van a telefon akkor elég rosszul érzékel?? vhogy nem lehet iylenkor normálisan görgetni meg ilyenek.. idegesítő
-
diego65
csendes tag
Hírlevélben most kaptam: iNew V5 Jön a nagytesó?

-
diego65
csendes tag
válasz
rokarudi
üzenetére
..Ez igy korrekt, annyival egészíteném ki, hogy ha már az MTK Tools fent van, akkor az YGPS app is megcsinálja a műhódok "hideg" indítását,(FULL és COLD) illetve, az első pozicionálást nem ajánlott emeletes ház erkélyéről végezni, mert utána a "földszinten" össze-vissza dobál...
-
byrolord
csendes tag
-
gumedli
csendes tag
Szevasztok. Nos friss V3 gazdi lettem én is
Lassan már 13 órája birtokolom a kicsikét, zsír minden szimpi a telefon. screenshot dolgot nem találok rajta esetleg ha tudnátok ebben segíteni.Olvastam itt hogy kikapcs+hangerő de vmiért nem okés.Lehet makk vagyok ehhez 
-
dzsonaj
tag
Sziasztok,
Teljesen gyari a telefonom, tetszik is, de egy dolgot nem ertek: iszonyatosan zabalja az akksit. Van olyan, hogy uresjaratban par perc alatt 5-10%ot zuhan. Sync nincs bekapcsolva, es az akkuhasznalatnal az android rendszer 63% hasznalatot ir. Valaki tapasztalt mar ilyet?
-
junkpod
nagyúr
válasz
tepimartin
üzenetére
Márpedig olyan nincs, hogy 21 hold van látókörben. Valami nagyon rossz. Frissítsdcaz epot manuálisan.
De a legjobb ha felrakod az 108 officialt ahogy korábban is írtam.
Most jártam meg bp-sóstó zoo-bp kirándulást wazeval és mindössze egyszer volt egy 5mp-ez zavar az erőben.Laza:
Eddig is 17k volt az antutu, nem? 900mhz+datetime bug=101 , de ne legyen igazam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem tud vezetéknélküli töltést a teló, valamint az univerzális bedugós "vevők" is nehézkesek a V3-nál, mivel a kamera pont útban van.

Amúgy igen, a feljebb nyomod meg az a megoldás. Várom hogy jöjjön a KitKat, ha azt kidobják erre valószínűleg úgy fogják, hogy meg lesznek ezek a gondok oldva. Tényleg olyan hibák ezek amit csak az vesz észre, aki a hibát keresi a telefonban. 50-ért ilyen hardver mellett semmiség, nyugodtan állíthatom.

Osztrák neten nagyon keményen dolgozik, wifin itthon szintén teljesen hibátlan úgy hogy azt hiszem jó lesz ez a kis kici kinái cucc