- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Tegnap délután simán ment minden, ki érti ezt?
Visszamentem a bootloop-os 1.0.7-ről 1.0.3-ra bebootolt, majd rá az 1.0.4 az is rendben, majd az 1.0.7 és voálá elsőre bootolt.
Ma még ráment a délelőttöm, mert elrontottam a backupot tegnap reggel.
Azt hiszem most egyben van minden, úgy hogy nyomok egy Mybackup-ot.
Egyébként a wifi nálam ugyanolyan gyenge maradt. A tapasztalatom mindként romnál ugyanaz, elkezd 54 v. 40 Mbps-al, majd fél perc múlva 1 Mbps-ot mutat a sebesség, ha rábökök a csatlakozott hálózatra.
Talán kicsit gyorsabb a rdsz és kevesebbet eszik az 1.0.7 az 1.0.4-hez képest.Más:
Ha a képernyő záron "csiptetek" az óra felett, lehetőség lenne valamit szerkeszteni a képernyő záron, balra egy "+" jel és widgetek sorozata jelenik meg, balra meg a fényképező, de nem tudtam semmit átállítani és menteni sem. Ez nekem új volt, használható ez valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, 3 év garancia, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt hiszem most egyben van minden, úgy hogy nyomok egy Mybackup-ot.