Új hozzászólás Aktív témák
-
sfbukfenc
tag
A következő módon tudod meggyorsítani:
A postaimport@posta.hu e-mail címre küldj egy levelet, a levél tárgyában a nyomkövetési szám szerepeljen.
A levélben küldd el a paypal bizonylatot és a webshop rendelésről a számlát. (képernyőmentés vagy pdf, én pdf-ben küldtem)
Meg egy kis rizsa, hogy miért küldöd nekik.Az áfát a postásnak fizeted.
Még minimum egy héttel számolj, míg megkapod. -
dpit9
csendes tag
Nekem is ezt írtak h válasszak mást mertnincs készleten,aztán 1 napon belül jött egy másik mail h feladták;-)
-
dpit9
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda, hogy a postai nyomkövetés azt írja"adatbekérés a címzettől".
Hogyan tudom meggyorsítani a dolgot?emailben küldhetem nekik az adatokat?vagy telefonon hogy ne kelljen megvárni míg a levél ideér és a válaszlevél vissza?
Milyen adatokra lesz szükségem?áfa és vámfizetés utalással történik?
Innentől még hány nap lehet míg elér hozzám a kis telom?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv -
cs.j
csendes tag
kíváncsian várjuk!
én feb. negyedikén rendeltem meg a Pandawilltöl. Tegnapelött írtak mailt, hogy késni fog a szállítás, mert nincs készleten
..Tudni azt, hogy az iNew feb. 20 után szállít nekik csak... + minöségellenörzés, nem várható, hogy márciusnál hamarább elindítanák a küldeményt....
Felajánlotta a Pandawill, hogy módosítsam a rendelést, ha nem szeretném megvárni..
Így találtam rá a Cubot One-ra....
Szerintetek, mennyire van a Cubot One pariban az iNew V3-mal?
(kb. egy árban vannak amúgy..) -
iamdoki
tag
Nos, berendeltem én is egy ilyen telefont magamnak. Mivel nem rendeltem még kínai oldalról, és szerettem volna minimális kockázattal rendelni, ezért egy hardverapro-s kollégán keresztül zajlott a dolog. Nekem Svédországból küldték ki, így nem is lesz vám, mert ugye EU-s országok közt szabad áruforgalom van. Majd megkérdezem a srácot, hogy melyik oldalról rendelte, mert ez sokaknak nagy segítség lehet, akik ilyen készüléken törik a buksijukat
-
ggiiddaa
csendes tag
-
dpit9
csendes tag
most néztem ,pandán megjelent feketében is a kicsike....szerintem a fehér sokkal pávább
viszont még valami van hozzá amiről lila gőzőm sincs hogy mi:
http://www.pandawill.com/prototype-shield-protoshield-v3-expansion-board-with-mini-bread-board-for-arduino-mega-blue-white-p79829.html
erről volna szó!
mi a bánat ez és mire való? -
ReggElek
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a plafon amit kilehet hozni ebből a 13 Mp Sony kamerából vagy ez még javítható szoftverrel vagy bármivel? Nem fikázás a dolog csak néztem a képeket amiket csináltak vele és mivel nem volt még ilyen paraméterű eszközöm ezért kérdezem! Ettől függetlenül nagy a sansz hogy berendelek egy ilyet mert minden másban ideális csak ezt szeretném megtudni még!
Köszi előre is!
-
bubu256
tag
A 2.hozzászólásban levő képen olvasható hogy "Wireless Charging".
Tud erről valaki valami bővebbet? Milyen töltővel működik?
Próbálta már valaki? Köszi! -
mdav88
aktív tag
Kicsit rákattantam erre a rendszerhasználtos dologra flasheltem mindefélét, de a hibát nem program okozta, hanem az automatikusan hagyott fényerőszabályzás...
kikapcsoltam, most nem jelenik meg a fogyasztók között android rendszer. Kíváncsi vagyok az akkuidőt hogyan befolyásolja... -
ztm2000
csendes tag
Március közepétől a Concorde választékában is ott lesz, saját márkás néven és más-más modulokkal, tehát NEM ROM kompatibilisek. Ha valakinek a magyar garancia, support számít és hajlandó emiatt kicsivel többet fizetni. Bár ha Kínából DHL-el rendelitek, a vám/adó/gyenge forint miatt szinte ugyanott van az ára.
-
csoki98
tag
Sziasztok!
Nem is tudom mikor bukkantam rá erre a telefonra, de első látásra megtetszett. Vékony, gyors, és jól néz ki
Most éppen egy THL W8-at használok és felmerült bennem, hogy leváltanám. Árba nagyjából mind a 2 ugyanannyiba kerül. Megérné beruházni a V3-ra? -
sfbukfenc
tag
válasz
Mecy_Lacee #174 üzenetére
A Vodának 2100 és 900MHz-n is van 3G szolgáltatása. Azokon a területeken, ahol 900-n, ott nem megy.
Nem vagyok vodás, de a nagyobb városok esetében úgy tudom, 2100 van.
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatukat, és kérdezd meg, ahol használnád a telefont, melyik van. -
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Aki vodánál van (2 számom is van ott...), az megtudná mondani, hogy a 3G simán megy vele?
Mintha valahol olvastam volna, hogy egyes európai szolgáltatóknál ez nem megfelelően működik.
Remélem nem hülyeség, amit kérdezek.Válaszokat előre is köszönöm.
-
Gaabe
tag
Nekem a stock 1.04 van és nincs android rendszer fogyasztó. A múltkor nem tudom mi lelte, reggel levettem a töltőről kb fél hétkor, elraktam zsebre, nem volt a 3g bekapcsolva, 11 óra körül elővettem netezni egy kicsit, és látom 98% on van az elem... ilyen még nem volt. Általában 86% körül szokott lenni 11 és dél között, telefonhívás nélkül.
-
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #159 üzenetére
-
Badboys
őstag
Valamilyen alkalmazás beragadhatott. Tedd föl a Playon található Gsam alkalmazást az meg mutatja mi fogyaszt. Remélhetőleg szerencséd lesz. Esetleg még szóba jöhet egy gyári vissza állítás. Ez azzal jár,hogy kapsz egy alap készüléket és újra kell belaknod a készüléket. Vagy egyenként leszeded az alkalmazásokat amit föltettél ez a hosszadalmasabb megoldás. A Gsam ot ajánlom elsőre.
MÁS:
Esetleg valakit érdekel egy csere keressen privátban. ONE -
dpit9
csendes tag
trackingnumbert követtem és az az utolsó bejegyzés hogy vámkezelés elé állítva február 5 én!
csak most vettem észre és nekiálltam örülni a fejemnek ,hogy már itt van a telo,de akkor ezekszerint még nyomkodhatom egy darabig a kis sonymat:/ -
mdav88
aktív tag
Akksira visszakanyarodva : 29%on van a készülék, 2óra kérernyő üzem(automatikus fényerővel).... 80%-át az android rendszer használta el...
Mivel próbálkozzak? Valakinek van ötlete?
-
r107
csendes tag
Követed a RAG-szám alapján, hogy hol jár a küldeményed?
Magyarországra érkezés után vámkezelik. Kaptál már postai úton levelet arról, hogy közöld a küldeményed tartalmát? Ha azt megválaszolod (megelőzendően elküldheted a vamkezeles@posta.hu-címre), akkor a beküldött dokumentumok feldolgozása után pár nappal nálad is lehet a telefon. -
A vámon már túl van a telefon? Mert az, hogy beérkezett az országba, még elég kevés, utána először a vám elé kerül, ami jelenleg elég lassú (akár 1-2 hét is lehet önmagában ez), és aztán vagy bekérik a vámolási információkat, vagy nem, majd megy tovább a postára. A postán belül általában 2-4 munkanap, ritkán, de előfordul több is.
-
dpit9
csendes tag
üdv !
olyat szeretnék kérdezni tőletek,hogy Magyarországon mennyi idő alatt jut el a telo hozzám?
már 5 én megérkezett a magyar postához,de még se híre se hamva:/
én meg már tűkön ülök
aki már kézhez kapta légyszi meséljetek
előre is köszi! -
ctibor
senior tag
Én eleve 1.0.4 ROM-mal kaptam a telefont. Furcsa volt, hogy noha a Google szolgáltatások, Play, stb. rajta vannak, de olyan Google programok, amiket a legtöbb telóra előre telepítenek, hiányoznak (Gmail, Google+, Hangouts, YouTube stb.). Ez nem lenne baj, hiszen felteszed magadnak, ami kell. De nem tökéletes minden:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, ha a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban rányomok, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Eddig ezeket a gondokat vettem észre.
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #159 üzenetére
-
sfbukfenc
tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Nem volt töltőn közben. Miért lett volna? Pont arra voltam kíváncsi, hogyan bírja az akksi hosszabb navigálás közben állandóan ébren lévő képernyővel. Ezért is írtam le, hogy automata fényerőn és nagyrészt sötétben mentem, mert ez valószínűleg jótékony hatással volt a fogyasztásra. Autóban csak a meredek részeknél volt a telefon.
Mellesleg, ha töltőn lett volna közben, a 2. képen a töltés szó alatt látszana.
Egyébként sem dicsekvésképpen tettem fel a képernyő mentéseket, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat.
Volt ZTE V967S telefonom, 2500mAh akksival, ugyanezt azzal végigcsinálva az 50%-ra merült le.
De ha megnyugtat, csütörtök-szombat ugyanezt megcsinálhatom úgy is, hogy végig rajt lesz az autós töltőm. -
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos #156 üzenetére
Valahol mintha lenne egy es file exprolerrel való wifi alapú megosztás is... de nem tudom hogy külső vagy belső memóriára vonatkozott...
-
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos #154 üzenetére
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok !
Megcsináltam a teljes mentést, szépen felment rá a gyári 1.0.4, minden ok, viszont számítógépre csatlakoztatva nem hajlandó megosztani a memória tárterületét...
Mi lehet a baj ?
Az a rész még bejön, mikor kiválasztom, hogy háttértárként szeretném felcsatolni.
Az USB tár bekapcsolása gomb viszont nem ugrik be, a zöld droid a kezében a pendivel ... -
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes #152 üzenetére
Én meg csak annyit hogy bírjon ki két napot XD
Félretéve a tréfát, hogy jöjjön hozzá javítás, vagy nagyobb akksi. -
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes #150 üzenetére
haha, akkor nem kéne annak a görbének felfelé is ívelnie ha töltőn van?
-
mdav88
aktív tag
válasz
sfbukfenc #148 üzenetére
Engem csak az aggaszt, hogy az android rendszer igen sokat eszik, szvsz egy gyári hiba!
Nálunk valahogy erősebb a merülés mértéke is... Ha igaz az akksi gyári mérete, és a 82es soc energiaigényére vonatkozó szerény adat, akkor két napot el kéne menjen... Nálunk ez még nem fordult elő
Viszonyításképp a lenovo a830asm 2250es akksija vígan bírja a két napot.
Zárójelben megjegyzem azt is, hogy az akksi merítők közt NINCS android rendszer nevű fogyasztó. -
cs.j
csendes tag
válasz
meridaharcos #143 üzenetére
Vajon a szállítási költség is ÁFA alap tétel?
(avagy csak a tényleges áru értéke képezi az ÁFA fizetés alapját, a csatolt szolgáltatások (pl. szállítás ugye) pedig nem ??) -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Valaki, aki rendelte ezt a telefont külföldről, legyen szíves mondja meg, h mennyit kellett a feltüntetett áron kívül fizetni? Vám,áfa, ilyesmi...köszi! -
Ha akku nélkül próbáltad, akkor az jelenthetett problémát.
Jellemzően a 6577-es még az, amit akku nélkül lehet menteni.
A6589/72/82 behelyezett akkuval menthető komplett.
A data nem minden esetben adja ki a megfelelő számértéket, a FAT pedig nem is érdemes arra, hogy readback-kel mentsd (hiszen az egyszerű SD, amit bármivel lehet gépre másolni) -
SP flashtool-lal menthető a komplett nem piszkált ROM.
Annál teljesebb mentés nem nagyon van.Aztán CWM, stb...
-
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos #131 üzenetére
Nekem is ez volt... Úgyhogy kihagytam, megpróbáltam flashtool readback-kel, azzal mutyizott valamit, de nem tudom jó lett-e...
Hagytam a francba mert éjjel 2kor már nem annyira mozgatott -
válasz
meridaharcos #131 üzenetére
Először fel egy CWM flashtool-lal, utána egy jól irányzott root.zip, utána pedig már sikerülni fog az MTKDroidTools-os mentés.
(Rootmentes mentésre lehetőség van SP flashtool-lal is, bár nem a legegyszerűbb)
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm telója is megérkezett, épp csinálnám a teljes mentést.
Az MTK Droid Tools nem tudja valamiért megkapni az ideiglenes root jogot."[+] This may take a few minutes.
[-] Failure.
ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!
--- ERROR : SU inaccessible
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=502084#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5"Mi lehet a probléma ? Ti hogyan csináltátok ?
Köszi előre is! -
Nem érték függő, és tök mindegy, hogy megállítják-e a vámon, lásd még 1001/2013/EU rendelet 566-odik oldal, 8517 12 00 KN kóddal jelölt termék:
Mobiltelefon-hálózatokhoz vagy más vezeték nélküli hálózatokhoz való távbeszélők | mentes (a szerződéses vámtétel alól)
-
tfalcon96
aktív tag
De ott az Aliexpress is, saját védelmi rendszerrel, ott 60 nap a védelmi idő.
-
raulicio
senior tag
válasz
zolipapa66 #121 üzenetére
Nyilván te tudod, de kb 2,5 perc a paypal reg, ha van egy bankszámlád és hozzá egy bankkártyád és mondjuk nem szomáliában laksz... Amúgy paypal nélkül én sem rendelnék soha kínából.
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66 #117 üzenetére
asszem erre az összegre vám még nincs, csak áfa. Még így is olcsóbb, mint itthon bárkitől - használtként így már gari nélkül megvéve.
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66 #115 üzenetére
ha nincs Pay Pal-od, akkor csinálj! E nélkül én nem mernék vásárolni kínából.
Ha neadjisten baj lenne a cuccal, akkor (ha jól tudom) 45 napod van visszahívni a pénzedet....
-
sfbukfenc
tag
válasz
zolipapa66 #117 üzenetére
Bár már nem akarsz kintről venni, de ha a későbbiekben mégis.
Az utalást felejtsd el, csak paypal-al fizess!!! -
karikusz
tag
válasz
zolipapa66 #115 üzenetére
A vám, ha vám köteles akkor 2.5% Az áfa meg 27%
-
zolipapa66
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, ha megrendelem a mixeshop-ból akkor mennyi lesz a vám és áfa kb?
És ha jól értelmezem utalni is tudok? mert pay-pal om nincs.
Köszi előre is -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #112 üzenetére
Azért mert a kedves gyártó a korai darabokat egész egyszerűen tele hibával adta ki és a folyamatos frissítésekben ezeket többé-kevésbe javítják. Ezek persze a hivatalos frissítések. Aztán meg vannak az okos programozók, akik hobbiból nyúlnak bele a romba, javítanak, átalakítanak ezt-azt. Ha neked tetszenek a módosítások, használod, ha nem nem.
Amúgy a nagyobb gyártók (HTC, Samsung, Sony) is ad ki frissítéseket a telefonjaihoz, pedig ők azért picit többet adnak a tesztelésre, de mindezek ellenére olyan még nem nagyon volt, hogy egy telefon az első SW-e tökéletes lett volna...
-
karikusz
tag
válasz
sandorwat #111 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit furcsa a kérdésem. Miért jó, hogy az eredeti beállítású telefont buheráljátok? Rom frissítés stb. Csak mert rengeteg helyen olvasom, hogy csinálják orba-szájba, aztán megy a nyígás, hogy nem működik a telefon ha nem sikerül az ilyen frissítés...stb. Mivel tud (tudhat) többet a telefon egy rom frissítés után?
-
Gaabe
tag
Instructions
- (Optional) Backup apps and data with Titanium, or with CWM that has the option to restore /data only - Note: For those who want to try it, you can just wipe /cache and dalvik instead of factory reset at the end. This firmware won't flash over your /data, but not wiping /cache after the install will likely cause an issue with boot. If you want you can do try this (Flash firmware > boot into recovery > wipe cache only > reboot). You must be using the 3.5GB EBR on your current ROM for this to work. If you're using stock EBR or any other EBR on your current ROM, you must factory reset at the end.
- Install PDANet ADB Drivers
- Extract and run latest version of SP Flash Tools
- In SP Flash Tools, select 'scatter loading' and choose the scatter in '!Files_To_Flashtool' folder extracted from the ROM download
- Turn off phone
- In SP Flash Tools, Click FIRMWARE -> UPGRADE. If you want to leave your current recovery/EBR or anything else unflashed, then unselect what you want left alone and use 'DOWNLOAD' instead of FIRMWARE UPGRADE.
- Connect phone - If the ROM upgrade doesn't start, remove your battery for a second, then put it back.
- Boot into recovery and factory reset
- (Optional) Restore apps and data with Titanium or 'Advanced restore' /data only with CWM recovery. Do not do a full CWM restore, you will lose your new firmware and be back to where you started. -
nandozo
tag
Sikerült leszednem végre...
1.0.4 - CWM & Root
https://mega.co.nz/#!pwF33JrC!U5eOrHHZfZ1d295M-HHY_nYqXRYamYrDRw3IKP5-tbUKitkat style Beta
https://mega.co.nz/#!8hVxBKYA!LlhOT5dJOkTsW6oSmPNC7EBUY32aCrfpQ_WE0yfMlZsSP Flash - needrom ajánlásával...
https://mega.co.nz/#!V1F0QB4L!_gxB-5CBqPXdV7e34bmR-Rvj1JHRuMUXOjE5wTpCrlIHa valakinek lesz tapasztalata, akkor várom az információkat :-)
Addig nem piszkálnám a telefonom, holnap már munka, telefon nélkül meg ha valami félremegy akkor félkezű az ember...
-
sandorwat
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem egy 1.0.4-es romot, viszont az istenért sem akarja flashelni az SP Flashtools.
http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g
Lépésről lépésre ugyanazt és ugyanúgy csinálom, de semmi. És ugyanaz a rom is.
Tudja valaki miért lehet?v5.1343.01-es verziójú flashtools van fent.
-
nandozo
tag
Szia,
A needrom-on van.
Tényleg valaki nem tolná fel az 1.0.4.-et (ami rootolt stb..)Egyik sem rootolt amit én a needrom-on találtam. A chinaphonearena-hoz még nincs regisztrációm.
1.0.3. (needromról)
https://mega.co.nz/#!xoc3WYBK!4V4fhcvNhii2dUwaLhk4mq9FmIc8BwuAq_CZ5RqkRVc1.0.1B (szintén)
https://mega.co.nz/#!M18xFDTI!VEBQdk3mmQRkCygZgVivQTubSuk6JvRkHDEqx2tDgLwViszont még nem flasheltem a telefonom sose.
-
raulicio
senior tag
A postázással kapcsolatban egy elavult hiedelem, hogy meg lehet úszni a vámot. Erre határozottan NE építsen senki. Illetve 100-ból egy telefon ha átjön áfafizetés nélkül. Rohadtul nem csak a gyorspostás csomagokat fogják meg.
Ha áfamentesen szeretnél valamit, akkor az eu-n belülről kell cégre rendelni. Mert természetesen ha magánemberként rendeled az euból akkor is kell áfát fizetni rá, csak akkor ott fizeted az áfát ahonnan küldik.
A lényeg az, hogy NEM LEHET MEGÚSZNI AZ ÁFA FIZETÉST! Nincsenek erre trükkök meg módszerek. Szépen félre kell tenni a pénzt az áfára, aztán ha esetleg valami csoda folytán mégsem kell fizetni, akkor lehet csendben örülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest