Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
ÁÁ vesszen meg a hátlap, szopattam magam az NFC-vel, erre kiderült hogy nem nyomtam vissza rendesen a hátlapot az NFC antennánál

-
teo027
tag
A Banggood.com oldalon 147 dollár
-
teo027
tag
Sziasztok, nem szerveződik mostanában csoportos rendelés?
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
most kaptam kézhez a V3-asom. v1.0.1es verzió van rajta és már az első 10 percben újraindította magát

Az idő/dátum nálam is leáll amikor rá akarok kattintani, de ez nem zavar. (jól állítja be magától az időt)
Viszont az újraindítás az zavar. Érdeklődnék hogy melyik romra érdemes frissítenem?
Frissítés előtt kell valamit csinálnom? (pl. mentés?) -
tutis
addikt
válasz
viktorider
üzenetére
1.01 van rajta nekem, minden működik eddig amit néztem, hozzá nem nyúlnék...
-
junkpod
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
mi lenne ha indítanál egy touch kalibrációs appot, tuti létezik ilyen?
-
viktorider
csendes tag
csak egy kérdés. miért játszik mindenki uj romok, frissitések telepítgetésével ?
ennyire szar a gyári vagy mi van ? -
Vjankovics82
senior tag
na nekem úgy maradt a képernyő a 1.0.7 rom verziónál félre kalibrálva!
semmilyen rom nem hozza vissza!
senki ne próbálkozzon vele 
hogy a picsába állítom vissza? még a mentésem se segített rajta!
-
iamdoki
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
Idő közben valami orosz oldalon találtam, és jól szuperál. Most már csak a win 8.1 alatti mtk driverrel szívok. -
Emirabdul
tag
Ha valakinek van eladó felesleges darabja jelentkezzen privatban. Kínai rendelést kihagynám.
Thx -
raulicio
senior tag
kicsit kaotikusak ezek a frissítések.
nekem V3.0-ám van, tehát régebbi. az 1.0.7-el rosszul van kalibrálva az érintőképernyö kb egy fél képernyővel feljebb érzékel mint ahol hozzáérsz :/
felraktam az 1.0.5-öt, most azzal jó.Remélem ezzel az 1.0.7-el lehet majd vmit kezdeni...
meg persze jó lenne egy frissített lewa verzió

-
hungobungo
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Ha másképp nem megy, és root-olt a telód és van kedved kipróbálni (nem ronthat el semmit): cwm_alapu_recovery_keszitese_mt6575_mt6515_mt6577...
-
iamdoki
tag
Halihó!
Próbálom leszedni a CWM-et, de a chinaphonearena-n hiába jelentkezek be, nem akarja kidobni a linkeket nekem, folyamat azt írja, hogy logineljek...
Nincs valakinek feltöltve valahova? -
erikkire
csendes tag
Hello mindenki

Kérlek Titeket, aki Esztergom közelében lakik, írna nekem privátban üzenetet? Köszönöm
Üdv.:
Erik -
gaboru
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Kösz a tanácsot! Felraktam. A CPU wakelock alatt találtam egy 1013-as modult, azon belül egy AudioOut_2-t, aminek irreálisan fullon van a kék csíkja a többivel ellentétben, de "csak" 1:41 percet ír ki működésnek és 216 indulást. Valószínű minden alkalmat regisztrál amikor hangot ad ki a teló és annak az össz ideje ez. Nem hiszem, hogy ez merítheti e ennyire, de mindjárt rákeresek hátha írnak róla. A Deep sleep és Awake idők teljesen reálisak. Mindenesetre nagyon köszönöm! Nem ismertem a progit
Még figyelgetem vele a cuccot. -
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Kipróbáltam, nekem jól működik. Sajnos a hardverhibás érintőmet ez sem javította meg.
Csak nem értem, hogy miért kell az egész tárhelyet beáldozni a telefonnak. 
-
gaboru
csendes tag
válasz
Emirabdul
üzenetére
Nekem is ugyanaz a problémám (V3-E, cxq_v3_inew_v1.0.3). Sőt, ha a régebben futtatott alkalmazásokat akarom előhozni (középső gomb hosszan), akkor a világító led alatt kell nyomva tartani. Ha pont a lednél nyomom, akkor rezeg, de nem csinál semmit. Amúgy kezdem megszokni. Nem úgy, mint az akku időt... Az nálam iszonyatos rövid. Reggel töltőről lehúzástól, munkahelyre beérésig (kb. 1 óra), 85%-ra leesik. Ja, közben nem használom. Néztem engineer mode-ban az aktuális akku fogyasztást (FG_Battery_CurrentConsumption) és teljesen feltöltött állapotban 900-1000mA-t mutatott. Ahogy esett a töltöttségi szint úgy csökkent ez az érték is. Nem értem, de mindenesetre érdekes.
-
Emirabdul
tag
Sziasztok.
Valakinek olyan gond hogy a középső menügomb,ami visszavisz a főképernyőre,nemmindigcsinálja a dolgát ? Pl megnyomom rezeg de nem csinal semmit. 2-3 nyomas utan visszalép.
Köszi -
integrated
tag
Minél többet nézem annál jobban tetszik

-
tutis
addikt
NFC-t próbálta már valaki?
-
hungobungo
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A K900-nak komoly melegedési problémái vannak, ne vegyél.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Kamera minőségben milyen a kütyü ?
Egyszer volt a kezemben ilyen, de a fókusszal mintha lennének gondok... vagy szoftver hiba volt ?
Illetve akkuidő milyen ?Lenovo K900-at néztem, de nem tudom melyiket vegyem.
Nincs nagy kedvem sok pénzt költeni Intelékére.
Köszi !

-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Pl. itt
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Ezt csak az 1.0.3-as verzióra tudod feltenni elvileg.
-
kimista
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
jiake v8ad van eladó? nem láttam a listában
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Jónak kellene lennie, mert ahhoz való. Este lehet, hogy teszek vele egy próbát. Úgyis megy vissza a teló, ha megérkezik az első rendelés második köre.
-
raulicio
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
meg kéne nézni az akku alatt, hogy melyik változat a tiéd! Sima V3 900/2100 WCDMA-val? vagy a régebbi 850/2100-as V3-E?
-
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Akkor az enyémre lehet, hogy jó lesz, mert ez meg túlzottan reagál rá.

-
soundman1
senior tag
Nekem is ez a kérdésem:
"OTG kábelből mindegy melyiket veszem?"
Lehet, hogy valamelyik kábel nem kompatibilis ezzel a telóval, és ezért csak kipróbálás után szabad OTG kábelt venni?
Én egy "Delock 65325 Adapter" nevű konvertert néztem. Kis helyen elfér, nincs kábellel összekötve a két csati. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Ha annyira sürgős neked, miért nem nézel szét a hardveraprón? 50-ért már kapsz vadi újat és nem kell várnod 10 napot. A Concorde se biztos, hogy 20.-án megjelenik, ez már a második időpont amikorra ígérik a készletet. Lehet, hogy csak március vége lesz mikorra meg lehet venni a magyar változatot.
-
mdav88
aktív tag
Kint van az 1.0.7 verzió:
chinaphonearena -
mathews37
tag
válasz
viktorider
üzenetére
nekem kellene egy fekete hátlappal ! hogyan gondolnátok az együtt rendelést ?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Látom már megválaszolták, úgyhogy hagyjuk.

-
integrated
tag
Garancia? 1 év?
-
attee21
újonc
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
Valószínüleg a Firefox b@szakodott...a linkelt Flash player+gyári böngésző eddig teszi a dolgát. -
erikkire
csendes tag
válasz
viktorider
üzenetére
Én lehet

-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
USD 229.5300
-
viktorider
csendes tag
sziasztok !
rendelnék mixeshopról, EUEXP1 -es szállítással !
benne van vki ? és akkor a pkg-t szétdobhatnánk egymás között
-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Egy telefonnál a 45, az necces lesz. Mostanság olyan 227-228 a dollárárfolyam.
(#1339): és hol 220 Ft az árfolyam?

-
integrated
tag
A lényeg a lényeg, Mixeshop EUEXP, 45 ezer forint (kb). Ennyiért már megéri kivárnom azt a 10 napot. Igaz én csak egyet rendelek majd.
-
raulicio
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
olyan szállítási móddal jön, amivel nem kell semminek csusszannija...
Amúgy meg aki más telefont akar venni, az egészet nyugodtan átfáradhat más témába osztogatni az okos tanácsait.
Amúgy tök nyilvánvaló, hogy a Shenzhen chuangxinqi communication co., LTD gyártja a telókat a concorde csak ráteszi a logóját.
Én konkrétan áfát fizetve vettem 50k-ért a V3-at, annyit bőven megért, mondjuk az is igaz, hogy decemberben a concorde még a fasorban sem volt, minden esetre 65k-ért már elgondolkoznék más telefonon...Arra a beígért kit-katre meg nagyon kíváncsi leszek

-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Ha jól vetted ki a részletekből, akkor ne egyet rendelj! Három készüléknél kb. 26$ a felár készülékenként.
(#1336) tutis: Emiatt számolgattam, hogy háromnál éri talán meg a legjobban (ésszerű mennyiség mellett)Amúgy nem tudom, mit erőltetem ennyire a V3-at, amikor nincs is ilyen telefonom.

-
tutis
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Mixeshop. 165 dollár a teló. 32 dollár fejenként a vámmentes szállítás 2 telónál. Árfolyamtól függően 43-45ezerre jön ki összesen.
-
integrated
tag
Na akkor holnap meg is rendelem, az L9 emet eladom 30ba kb és szinte ingyen lesz egy zsír új pöpec telóm
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Miért nem írtátok már le, hogy Mixeshop EUEXP.

-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo
üzenetére
Európai unión belül nincs vám és áfa...
tutis én is kettőt vettem, de pont amikor legtöbb volt a dollár, így 87-re jött ki a doogee és az inew együtt, ma adták fel, talán a héten már itt van.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Látom sikeresen meggyőztünk, hogy ne iNew V3-at vegyél.

A #1317-ben próbáltam felhívni a figyelmet a csoportos rendelésre. Szerintem már három telefonnál megéri, többnél persze még kedvezőbb az ár.Ne haragudj, de nem értem, miért érdeklődsz itt a V3-ról, ha bemagyarázod magadnak, hogy nem éri meg és nem is ez kell neked. Erre varrjál gombot...

-
integrated
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ergó összegezve V3 60ezer fullosan3-4-5 hét szállítással a Concorde 65e 1-2-3 NAP szállítással. Concorde nyert nálam akkor..
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Nem titok. A fórumban csoportos rendelést csinálnak, 10db vásárlása esetén 1db ára 172$ áfával szállítási költségestül szőröstül bőröstül mindenestül stül! Lehet számolgatni

hungobungo az konkrétan 225 Ft/$-os árfolyamon számolva 38700 forint BRUTTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kell belemagyarázni semmit, ennyi a végösszeg, nem több. Ja hogy 10db-ot kell venni? Naés? 3 nap alatt elmegy az összes 55-ért

-
hungobungo
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
43 + 27% + 1500 ft vámügyintézés, az kb. 13000 ft plusz.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Az már mindennel együtt van, ha okosan csinálod és olvasod a fórumot, vagy van befektetni való pénzed.
-
integrated
tag
Diegho arra a 43ra jön 10 e ft vám nem?!?!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
A #1303-ban adtam egy ötletet. Linket hadd ne tegyek ide más hirdetéséről.

A csoportos rendelésről nem is teszek már említést. -
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Ez a kijelentésed így leírva "szentségtörés".

(#1311): Egyébként nincs igazad. A V3-at sokkal olcsóbban is meg tudod (tudnád) venni. De te tudod...

-
integrated
tag
A concordot itthon megtudom venni 65ezerert,a Inew v3-mat vámmal mindennel egyutt kb ugyan ennyiert.. ergo nem fogok heteket varni aV3ra mikor a concordot holnapra is megkaphatnám...
-
integrated
tag
Ugyan az, ahogy olvasom.. ugyan az van benne, külseje is u.a. ...
-
integrated
tag
válasz
czaczaczacza
üzenetére
Akkor ezért volt ismerős ez a Concorde.. mert ugyan az a 2

-
soundman1
senior tag
-
czaczaczacza
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Itthon így keresd : ConCorde SmartPhone 5005 2014. 03. 20-tól... 65ezer jó magyar forint
-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Miért nem nézel körül a Hardveraprón, esetleg az Apródon. Szoktak kínálni vadonatújat is. Itthon "hivatalos" formában nem hinném, hogy valaha is árulni fogják.
-
integrated
tag
Na hali skacok, jelenleg egy másfél éves Lg Optimus L9et használok, semmi gond nem volt vele ez alatt az idő alatt, de beleszerettem ebbe a "kis" kínai telefonba. Egy dolog tart vissza attól, hogy megvegyem, ez pedig a macerás rendelése. 50 e Ft a teló plusz egy tízes a vám. Ja meg látom van aki csak 4-5hét után kapta meg, ez valóban ilyen macerás és bonyolult, vagy csak én lihegem túl. Lehet megvárom míg itthon forgalomba jön ha igen...
-
mrgymisi
tag
Alig 12 órája van a kezemben a kicsike és azt kell mondjam lenyűgöző. A hívás-net-óra probléma megoldódott a rendszer visszaállítással, hiszen valamiért nem ismerte és nem fogadta el a telenoros kártyát. (manuális időbeállítás most sem műküdik) de nincs is rá szükség hiszen szinkronizálta a kártyáról az időt. A home button továbbra is játszadozik magával, de igazából ez annyira nem mérvadó. Ez egy szuper telefon.
köszönöm a segítséget a hardresettel :*
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy meg nem is tudok letölteni a playről hogy állítsam be a fiókom mikor fordítva van minden a telón!

senki ne próbálkozzon vele

Csak nem értem, hogy miért kell az egész tárhelyet beáldozni a telefonnak.