- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
pach-adams
üzenetére
Azért ez nem olyan nehéz kérdés. Azt kell eldönteni, hogy szeretnél egy "fullextrás" megbízható, de kisebb teljesítményű telefont, vagy szeretnél egy nagyobb teljesítményű, fapados, kiforratlan, ám de még meg sem jelent telefont. (Amúgy csak jelezem, hogy az ilyen elővételes telefonok a legritkább esetben érhetőek el akkor, amikorra ígérik őket, magyarul nem vennék mérget rá, hogy pl a pandawill által jelzett 03.10-én lenne nekik akár egy darab is.)
-
raulicio
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Ettől én is féltem , amíg nem érkezett meg a telefonom, mert nekem is egy magán microsimem van és ezen használom a netet is + egy céges normál, amin csak telefonálok. Szerencsére ennél a típusnál ki lehet választani, hogy melyik foglalat legyen 3g-s. Sajnos nem minden típusnál van így, de ez most szerencsére lényegtelen.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Kb. egy, másfél éve volt előre dedikálva, melyik foglalat tudja a 3G-t és melyik nem. A 2012.októberi Jiayu G3 készülékem még ilyen volt.
Azóta javult a helyzet. A Xiaomi Hongmi, a THL T100s esetében már felületről lehetett állítani.(#692) DittyCat: Most fog átesni a vámkezelési eljáráson, aztán átkerül a kiszolgáltatási részlegbe, onnan kiadják a futárnak, aki kiviszi Neked és beszedi az ÁFÁ-t. A nyilatkozatot előre is kitöltheted, de ha nem teszed meg, akkor a futárnál is lesz egy példány.
Hát el nem kapkodták, az biztos. Nyilván a bolt kamuzott a készlettel és nem adta fel előbb. -
RVR400
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Nos, nekem 1 db vodás kártyám van. Meg van vágva, de kipróbáltam adapterrel is, és mindkét foglalatban megy a 3G. Egyszerre két kártyával nem tudom, hogy mit csinálna, de valószínűleg úgy sincs gond, hogy melyik foglalaton menjen a 3G.
(#692) DittyCat: Nekem pont így van egy csomagom. Felhív a futár, hogy fog csomagod jönni, és megkérdezi, hogy van-e nyilatkozatod kitöltve. Ilyenkor megkérdezheted, hogy mennyit kell fizetni.
De ezt csak akkor, amikor már az van, hogy kézbesítés folyamatban, viszont szerintem az már csak holnap lesz, mivel reggel 8 körül már szét szokták dobálni a holmit. -
DittyCat
tag
A DHL-nél felgyorsultak az események. Tegnap este már Lipcsében volt a küldeményem, ma éjjel pedig már Budapesten. Tudja esetleg valaki, hogy mi történik most? Csak kiszállítják és helyben megmondják, mennyit fizetek, vagy esetleg megkeresnek előtte?
Köszi előre is!Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen telefonom lesz. Természetesen majd írok tapasztalatokat. Női szemmel
! -
kmarci25
veterán
-
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: milyen típusú SIM kártya illeszthető a készülékbe (normál/micro)? Illetve melyik típusú kártya az elsődleges, amelyik WCDMA képes?
(Adott egy magán SIM, ezzel menne a net, és egy céges SIM, amihez nincs net csomag. A céges SIM-et értelemszerűen nem vágatnám le micro SIM-nek, ezért remélem a micro SIM foglalat az, ami WCDMA képes.)
-
Unsign
tag
válasz
pach-adams
üzenetére
Jó helyen kérdezed

Kevés szabad ram önmagában nem probléma egyébként. -
RVR400
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Xposed kernel és Gravitybox kell hozzá.
-
Leleményes
tag
hogyan tudom beállítani, hogy hosszan nyomva a hangerőt számot váltson? powerAMP-t használok, de gondolom alaplejátszóban is kéne ilyen lehetőségnek lennie...
-
pach-adams
tag
Szerintetek melyikre lenne érdemesebb beruházni, egy iNew V3-ra vagy egy Cubot X6-ra?
Van itt egy Antut-s kép az X6-ról és nekem nem stimmel valami.

Valahogy túl kevésnek látszik az a szabad RAM mennyisége
És ugye egyértelműen látszik a V3-ban több szabad RAM-ot mutat.

Szerintetek? Érdemes lenn várni erre az X6-ra, vagy venni egy iNew V3-mat?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Hmmm. Értem én, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze...

Eddigi készülékeim 2300mAh vagy afölötti akkuval rendelkeztek (2-4-8 magos), ebből kiindulva merészeltem haloványnak titulálni a V3 akkuját.
De azért köszi.Mi ez a "Telenoros mizéria"? Nekem is ilyen kártyám (is) van.

-
slezakimi
senior tag
A Telenoros mizériára lett megoldás ?
Nagy a csend körülőtte .
-
Sanyesz.
őstag
Urak! A csillagok jelenlegi állása szerint jó esély van arra, hogy egy ilyen készüléket vegyek.
Egy nagyon őszinte, pár mondatos leírást szeretnék kérni a készülék erősségeiről és gyengéiről.
Van ezen a készüléken jól működő (értsd SMS-t, nem fogadott hívást jelző) értesítő LED? NFC rendben működik? Az akkuja látom elég halovány, de én elsősorban telefonálásra és netre használnám.
Köszönöm előre is.
-
silver10
aktív tag
válasz
raulicio
üzenetére
Kösz mindenkinek a válaszokat. A kérdezősködés után hamar megválaszolták a dual sim telós topikban. Kisebb lehet a méret. Hamar rá is dobtam és mentettem ezzel is. Feltelepítettem amire tudom, hogy szükség lesz. Ki is próbáltam amit csak tudtam. Miracast, OTG NTFS-sel, navi(borúsabb időben elég hamar talált jelet az1.emeleti ablakba és meg is tartotta). Leginkább gyalogos módban lesz használva úgyis. Zenelejátszás Poweramppal. Kicsit soványabb hangzás mint a ZP 990, de. tűrhető. A Full HD filmeket. is simán viszi. Úgyhogy holnap átadom a gazdájának. Volt vele egy kis + időtöltés, de rokon az rokon, és újabb tapasztalatok

-
szabi820
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Nem az én munkàmhoz való.Nagyon kell rà vigyàzni.
-
szabi820
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Amit Kínàból rendelnek az sem lesz ettől különb.És ez helyben van.
ui.:nem retkes a mancsom
-
vtomi1111
újonc
sziasztok... hol lehet beszerezni ezt a telot? inew v3-at
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
szabi820
üzenetére
Sok sikert én is megpróbáltam, tök mindegy,h hány napja használod,mert onnantól,h egy retkes mancs megtaperolta, az már értékcsökkent, ha érdekel is valakit, akkor max a kétharmadáért az eredeti értékének, v. sokkal inkább vesz egyet Kínából,annak minden kockázatával...
-
szabi820
tag
Az enyém eladó. Érdeklődeni pü.-ben.2 napja hasznàlom.
-
vontod
tag
Csak hogy idetaláljak.
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
ok, akkor ne hidd el nekünk
(rakd az arcodhoz a kijelző üvegét, nyilván nem közvetlenül nyomkodás után, és érezni fogod, hogy sokkal hidegebb. mint a műanyagok. mást már nem tudok kitalálni neked, vagy koccints hozzá egy boros poharat 
amúgy meg szargagyi műanyag és csak szívattunk, mert mi ilyenek vagyunk. Tegyél rá egy robbanás álló plexi tokot!

-
silver10
aktív tag
Valaki feltette már a telóra a CWM recovery-t? Azt néztem, hogy a gyári 5MB a 6.0.4.4-es Touch meg 6MB. Nem jól tudom, hogy byte-ra meg kell egyeznie?
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Ez csak hit kérdése

Nyilván úgy is lehet használni egy mobilt, hogy raksz rá 5 fóliát meg tokot, meg belehúzod még 2 sízokniba + 1 méter bubisfóliába és akkor tuti, hogy még fény sem éri, de könyörgöm ez egy használati tárgy és nem egy 100 milliós kínai váza!
A gorilla glass pont azt tudja, amit ígér és amire a mindennapi használat során szükség van, kulcs, pénzérme a zsebben nem karcolja meg, de ha nekiesel egy ütvefúróval/gyémántvágóval, akkor megadja magát, ha meg 2 méterről ledobod valami keményre, akkor eltörik az üveg. Gondolj bele, hogy egy teljesen sima üveget sem túl könnyű összekarcolni, hacsak nem próbálkozol igen erősen, ez meg erre van kitalálva.
Amúgy rakass rá fóliát, mert ez láthatóan megnyugtat majd. Máshogy amúgy sem tudnád összekarcolni, csak ha fólia is van rajta.
-
cs.j
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Mi célt szolgál ez az USB driver?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Már megvan, USB módot váltottam,és láss csodát...települt is!
-
Makkapakka
csendes tag
Abban tudna-e segíteni valaki,h miért nem sikerül USB driver -t telepítenem, vagyis azt írja,h ha csatlakoztatom a telót USB hibakeresési módban akkor települ a driver...de nem történik semmi, csak a gép felismeri a v3 -at,de a driver nem települ...valami ötlet?
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Esetleg igen kemény edzett acéllal tudnád megkarcolni, de ha kételkedsz,próbáld ki a gombot az ablakon, persze ne a közepén, vagy valami más üvegen.. .örülök, ha segíthetek

-
Leleményes
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
köszönöm segítséged! attól félek a nadrágon lévő fémgomb megkarcolja... zseb felett van, és elég esélyes ha nem figyelek. mondjuk flip tokot is használom, szóval lehet tényleg teljesen felesleges...
-
Makkapakka
csendes tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Az pedig üveg.A fólia felrakásának két módja van,de azt jelzem,h teljesen felesleges...na szóval a buborékokat bankkártya élével kell kihúzni a legkózelebbi széle felé,ezt lehet szárazon v. nedvesen de a legjobb ha gőzt csinálsz a fürdőszobában,mert akkor effektíve nincs víz ami bemehet a készülékbe, de por sincs amit a statikuselektromosság a legtisztább szobában is egyből odavonz.Visszarakni a leszedett fóliát nem egyszerű,mert az új az három,rétegből áll...amit sorrendben kell lefejteni egymásról..az alsót a felhelyezés előtt..az utolsót a buborékok kipaszírozása után,mert egyébként a bankkártya megkarcolja a védőfóliát...de találsz videókat a youtubeon..ha meg rám hallgatsz leveszed az összeset...mert fémmel sem tudod megkarcolni,nem hogy körömmel.
-
zs.olti
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Az az igazság, hogy a GSMArena.com adatait veszem figyelembe, és ott majd minden telefon esetében le van írva a specifikációk között a HSDPA átvitel elméleti maximuma. Itt már általános a középkategóriás telefonok között a 14,4; 21 és a drágább mobilok között a 42 Mbps sebesség. Az iNew márka azonban nem szerepel az adatbázisban. Munkám miatt fontos a gyors net, bár tudom, hogy nemcsak a készüléken múlik a sebesség.
Jelenleg egy 2,5 éves LG Optimus 2X-et, ami már nem igazán felel meg a kívánalmaimnak. Én 3,1 Mbps-t mértem mobilnet alatt, Telenoros hálózaton, Újpest központban.
Neked az a 0,72 nagyon kevésnek tűnik... -
Leleményes
tag
válasz
raulicio
üzenetére
miután az Xperia X8-amat 3évig olyan karccal kellett néznem, amivel a kis 3 collos képernyő felén nem lehetett olvasni, félek. Ezért inkább felrakatom valamilyen mobilboltban a fóliát. Nagy do it yourself ember vagyok, de félek hogy elbaszom és rendelhetem kínából... samu gorillája keményebbnek tűnik.
-
raulicio
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
megnyugtatlak, gorilla glass és kb egy hónapos használat során egyetlen karcot sem sikerült ejteni rajta, természetesen elvből nem használok fóliát, mert az ugye megkarcolódik és ronda lesz
tokot sem használok, még mielőtt valakiben felmerülne. -
Submarine
senior tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Enyémen rajta van a gyári.
Apropó, de csak ha nem vagyok indiszkrét:
Mi lett, megúsztad az áfát?
-
Leleményes
tag
Ti használtok fóliát? Asszony körme szépen megkarcolta a fóliát, felszedtem mert beparáztam a képernyő karcolódott, visszarakni már nem tudtam mert alászálltak egyből a szöszök és ott nem ragadt vissza. Most buborékos? Fóliát meg telefont inkább beviszem mobilboltba hogy rakják fel...
Egyébként szerintem ez nem Gorilla Glassos üveg. Ha erősebben megnyomom a képernyőt színeződik, ismerős Galaxy S3 illetve S4-e pedig betonkemény.
-
Submarine
senior tag
válasz
silver10
üzenetére
Valószínűleg.
1.01-nél semmi hibát nem tapasztaltam. Se kanócos, se wifi-s elérést, bármelyik tárhelyet tekintve.A sebesség dologhoz nem tudok hozzászólni.
"Mordorban" élek, 10 megabitnél gyorsabb netet még nem láttam (telefonnal azt is wifin - mobilnetet csak a horror híréről ismerem). Tudom ez "szörnyű". Sajnos az élet ilyen csapásokat tartogat..
De én még ezt is túl tudom élni!
Ja, ennél a "csigatempónál" még nem volt gond a cuccal.
-
silver10
aktív tag
Az1.0.4-es gyári eredetileg egybeparticionált belső tárhely miatt van, hogy PC-n(WIN7) USB kapcsolattal csak Médiatároló módban látja az intéző a belső SD-t és a behelyezett külső SD kártyát egyaránt? Mert USB háttértár módban csak a külső SD látszik. Van arra valami mód, hogy ilyenkor is megjelenjen mind2?
-
RVR400
veterán
A háztartások nagy részében nincs 21 Mbps sebesség szerintem korlátlan netre. Mobilnetre meg azért jó ekkora sebesség, hogy 1.5 perc alatt elhasználhass egy alap 200 MB-os netet, egy 2 GB-osat meg negyed óra alatt.

Szóval, ha Neked kevés a 7 Mbps sebesség, akkor húzogasd Magad után a UPC-s kábelt.
(#641) Makkapakka: Most amúgy országosan ennyire lassú a Voda?

-
zs.olti
csendes tag
Hello!
Végigböngésztem a hozzászólásokat, de azt még nem láttam leírva mennyire vagytok elégedettek az internet sebességével 3G alatt.
A gugli sem dob ki érdemleges információt, csak, hogy "up to 7,2 Mbps". Ez mondjuk elég kakának tűnik.
A mai telóknál úgy gondolom a 21 Mbps alapkövetelmény kellene, hogy legyen.
Mi a valós helyzet/érzet a V3-nál?
Ez nálam egy igencsak sarkalatos kérdés, vásárlás előtt. Köszi. -
Gaabe
tag
Eszembe jutott még, ez a szoftverfrissítés dolog, ami ugye a gyártó oldalán nem elérhető, valószínűleg a needromon is csak azért vannak mert azokból a telefonokból szedték ki a romot amit szépen sorban kiadtak egymás után, tehát szvsz szó nincs arról, hogy ilyen meg olyan jó a terméktámogatás mert 1 hónap alatt 4 romot is kiadtak, mint ahogy azt írják sok helyen, attól félek ezután az 1.04 után már nem lesz több, mivel a lényegi dolgok javultak,és minek fejlesztenék tovább.
-
Gaabe
tag
Rootolás után az sd maid pro val történő állítgatás után némileg javult az akkuidő, már csak a telefon tétlen és cella készenlét van írva fő fogyasztónak, azokat meg gondolom nem lehet kiiktatni mert akkor nem tudnak hívni, de javítsatok ki ha nem, így van.
-
raulicio
senior tag
Nem akarlak elszomorítani de az a telefon semmivel sem vékonyabb, vagyis a V3 is 6,5 mm papíron. A DG 2014-nek pont ugyan olyan ívelt hátlapja van. Inenntől sakkozd ki a végeredményt.
A legjobb a gyári promószöveg: "5,5mm thickness of the visual"
Gyengébb kamera, gyengébb akku, rosszabb kijelző, nincs Gorilla Glass (karcolás álló üveg a képernyőn, hogy ne kelljen mindenféle hülye fólia), nincs nfc, kisebb a ROM.
Amúgy tényleg ugyan olyan, meg jobb vétel is egyértelműen... -
junkpod
nagyúr
válasz
Submarine
üzenetére
A ramban levo app nemfogyaszt többet. Viszont ha kilövöd és ujra akarod használni akkor az ujra indítás betöltés igen.
Az előző grafikon a google helyszolgáltatások ebrentartotta a telot es nem ment le alvoba.
Ha energiat akartok sporolni akkor a wifi alvást állitsátok be, bt csak ha muszáj, es rakjatpk fel olyan appot ami a telo alvas-ebrenlétet naplozza, hogy kiderithessedmi ragad be aktivan. -
Unsign
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Köszi, megnézem.
-
zolipapa66
tag
Pl:
Felragasztod a matricát az éjjeli szekrényedre, ami be van programozva, hogy mondjuk repülő mód és ébresztés bekapcs.
A kocsit mobiltartójára ragasztva,GPS bekapcs, navi app indítása.
És hasonlók.
Azért haladunk már valamerre, persze ez nem NFC fizetés, de innen csak egy ugrás [link] -
Unsign
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Például mire? Nem jártam még körbe ezt a témát
-
cs.j
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Pontosan!
Talán egyben pozitívabb a DG2014, mint a V3: sokkal vékonyabb.Szerintem lesznek sokan, akiknek nem fog hiányozni se as OTG, se az NFC (ez utóbbi funkció kihasználhatatlan lesz még jó ideig Mo-n szerintem), a gorilla glass-ra meg visszakérdeznek, hogy milyen majom? Pláne kettö?!? WTF??
Igen könnyü lemondani ezekröl a feature-ökröl, s mindjárt ki fogja adni, hogy jobb vétel a DG..
Én pl. azért döntöttem a V3 mellett elsösorban, mert ezt már lehetett kapni, míg a másikra csak elörendelés volt. Meg hogy annak a kamerája igen kiáll a házból..
A plusz funció+spec. már csak a hab volt a tortán...
-
zolipapa66
tag
válasz
police911
üzenetére
Én is a két készülék között variáltam de..... ezt egy srác írja
The Doogee2014 in terms of specs may be a bit similar to the Inew V3 but it lacks the OTG and NFC capability which the Inew V3 has. The Inew V3 also has gorilla glass 2, ultra sensitive touch screen and an increasing fan base thus meaning more developers. Inew have also released 4updates in one month teething out those minor issues which the mobile had, already developers are coming out with roms. I forgot to mention the 13mp sony sensor with an F2.0 aperture. The camera, NFC and OTG capability, gorilla glass 2, ultrasensitive touch screen were enough to persuade me to pay an extra $25 and I think its enough to persuade any logical person to buy the Inew V3. I've had it for a month now and its fantastic, I've lost count of the amount of compliments its getting. -
endurofan
csendes tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
pedig jó ár. ha most lennék rendelés előtt engem érdekelne

-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
gyönyörködöm benne még

a Lenovo a660 után nem kicsit kiváncsiságból antutu 17080 lett
pikkpakk betölt
és az aksi is megfelelő -
raulicio
senior tag
válasz
police911
üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Dual simes okostelefonok gyűjtő topikját, ott biztosan készségesen megosztják veled az emberek a tapasztalataikat a kérdéses készülékről. Ugye ez az inew V3 topikja, így elsősorban erről a telefonról olvashatsz itt, más telefonokról meg főleg máshol

-
raulicio
senior tag
ha már a kollégád gondolatolvasásról írt...
...szóval pont ugyan ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is, hogy mégis mi a búbánatnak cseszegetik a memóriát? A rendszer úgy van kitalálva, hogy addig tölti a memóriát, amíg van szabad kapacitás és csak akkor kezd bezárogatni, amikor elfogyott a memória. A rendszer sebességét vagy az akku élettartamát ez nem befolyásolja a tapasztalataim szerint. Szóval azon túl, hogy játszani lehet vele, hogy mennyi a szabad memória, mire is jó ez az egész?
Mellesleg felteszel 3 programot, ami eszi a telefon erőforrásait, hogy azokkal szabadítsd fel ugyan azokat az erőforrásokat?

Az 512MB RAM-os acer A1-emen én is szórakoztam ezzel egy ideig, aztán rá kellett jönnöm, hogy tök felesleges.
Ami viszont az extrém merülést illeti érdemes lehet megnézni, hogy véletlenül nem egy gonosz kis program okozza a galibát, ami nem engedi a telefont szunyókálni...
-
police911
csendes tag
ez valami konkurencia lenne?
http://www.1949deal.com/doogee2014.html#specifics
van valakinek ilyen?
-
RVR400
veterán
-
Submarine
senior tag
válasz
Submarine
üzenetére
Néha sikerült 500 Mega fölé kipucoválni
De nem kell túlzásba vinni.
Szóval én így próbálkozok, más nem tudom hogy csinálja, vagy mit nem.
Autostartokat meg leállíthatod, amire nyilvánvalóan nincs szükséged.
Ezek csak gyorsindítóként működnek ugyanúgy mint windózon is.
Egyelőre a rendszerbe nincs szándékom belebújni. Sztem ez bőven elég.
Ha megy a wifi, gps, az mindig jobban eszi az akksit. Vagy mint én is tapasztaltam, és egy itteni kolléga i említette a minap a clean master legfrissebb is művel olyat, hogy fel-fel ébresztgeti készenlétből.
Ezt nem nagyon lehet kiszűrni, csak ha észreveszed. És jól tippelsz, hogy mi okozza.
Jó játék.
Mondjuk lehet hogy ez itt végül is off lenne.. -
Submarine
senior tag
Én még használom mellette a Clean Master 3.8.6-ot (abban még nem találtam különösebb sallangokat) - memória gyors kipucolására.
Az sdmaid-et gondolom az unlockerjével együtt raktad fel.
Ne olyan bonyolult, csak oda kell figyelni, és szól hogy mi fog történni.Amit én szoktam csinálni:
1. menü gomb hosszan nyomva, előjönnek a háttérben aktuálisan futó alkalmazások (innen tanultam
) kilökök mindent oldalra
2. CM-et megbököm, hogy pucoljon a memón még amit tud (de lehet ez felesleges, csak még ezután fogok rájönni).3. És időszakosan át lehet nézetni az sd maiddel, és kitakarítani a vackokat (hetente).
4. Vírusírtónak meg fennt van az AVL pro, de ezt csak ha eszembe jutna alapon, nem fut vagy keres állandóan.
Na amit kérdezel, az SD Maid:
- Programkezelés
Itt tudod az autostartokat is mókolni:
A googleplay szolgáltatásokat én pl sikeresen gyalultam az imént, úgyhogy itt kell nagyon vigyázni, hogy mire "bököl".
Egyel visszább a menüben ezek vannak még:
- Hibakereső
- Rendszertisztító
- Programtisztító
- Adatbázisok
stb..
Ezeket lehet még bátran használni elsősorban, ezekkel annyira nem kell vigyázni, rájuk bízhatod magad.
Na valami ilyesmi, de még én is most tanulgatom, szóljatok bele ha valami hülyeséget mondtam! -
karikusz
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Szerencsés vagy. Hol rendelted?
-
slezakimi
senior tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Honnan rendelted?

-
Gaabe
tag
leírhatnátok, hogy az appcontrolban miket kell tiltólistára venni nálatok, hogy is néz ki az sd maid
-
Vjankovics82
senior tag
én tegnap rendeltem meg és már fel is adták DHL!!! még egy nap se telt el!

jövőhéten biztos itt van!

-
Submarine
senior tag
Nem vagyok android buherátor, de anno win xp-nek a lelkét is kitapostam.
Egy párszor hanyatt is dőlt, de aztán megtanultam életre kelteni is.Szóval ez a linux alapú virtuális gép is ilyen, csak könnyebb vele elbánni.
Mióta kirootoltam (köszönet a topiclakóknak), tudom az sd maid -et használni, azzal egész jól a körmére tudsz nézni a dolgoknak (automatikusan induló progikat is tudod szabályozni pl.).
Nem mondjuk cukrászati érdeklődési kört igényel a dolog az igaz, de annyira nem vészes.
Az a progi egészen megbízható. És a ram felét fel lehet szabadítani vele, az meg ugye appok-alkalmazások nemhasználatával jár, és ez az android-energia megmaradás alaptörvénye..
Én ebben látom a megoldást, de nem biztos hogy jól látom.
-
szabi820
tag
Megjött nekem is mai nap.Eddig minden szép és jó.Viszont miért eszik ez ennyi ram-ot?
300 körül van a szabad memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!
!
Ahogy más telefon fényképeinél láttam, az egyik foglalathoz oda szokták írni, hogy "WCDMA". Csak az inew v3-ról nem találtam ilyen képet...