Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
kocsispeti #2297 üzenetére
Vedd ki az akksit, és ne nyomj egy gombot sem! A Download gomb lenyomása után dugd fel a telót a gépre. De az előzmények fényében valószínűleg a driverek sem lesznek fent, úgyhogy akkor amiatt nem fog menni....
-
mhmpista
aktív tag
válasz
kocsispeti #2297 üzenetére
Akkor a bekapcs gombot megkell nyomni elojon a szoveg.
Amugymeg inkabb SP Toolal csinald.
Csak ott a driverekre nagyon figyelj. Legyenek feltelepitve. -
kocsispeti
csendes tag
Kérlek segítsetek:-(
Sehogy sem bírom le frissíteni a romot.
Levan töltve minden hozzà,de mégis mikor oda jutok hogy nyomom a két gombot egyszerre,ezt írja ki:egy android figura,és a szöveg,nincs parancs:-(
Mit csinàlok rosszul??
Kérlek segítsetek -
didros
senior tag
válasz
mhmpista #2294 üzenetére
Azt mondod, hogy a 3G kikapcsolása mellett sem tudsz hívást kezdeményezni? (Pontosabban nem jön létre a telefonos kapcsolat?)
Banális feltevés, de én az elején a teljes adatkapcsolatot lőttem ki és nem a 3G-t külön. Az úgy nem jó! Nem így csináltad Te is véletlenül??
Amúgy meg ha a Telenornál ingyenesen kicserélteted a sim kártyát újra, akkor állítólag működik 3G-vel is. -
mhmpista
aktív tag
Na hat nekem is ez a telenoros mizeria lett a vesztem.
Feltettuk az 1.0.8at, es minden megjavult kiveve a telenor.
Home gomb pocre 100%os, time megjavult, nagyon fain. Szoval a telefon maga, nagyon tetszik de sajnos nekem igy nem palya...
Sajnos.
Szoval ha valakit erdekel dobhat privit ennek a hibanak a fenyeben.
Minden mas fasza.Akar meg cserelem is nem telenor bajos v3 ra
Asszem a 900mhzeseknek nincs ez a gondjuk.
Aki viszont valahogy megoldotta az irhatna hogy hogy. De szerintem ez mar nem a romon mulik.
Bar az alap 1.0.1el meg jo volt. Lehet megerne visszatenni ra? -
wvzsolt
csendes tag
Nekem is LG 3D-m van még most is. A kamera hiba az első hónapba jött elő. 2 hét és cserélték. Az óta rendben működik. Mondjuk csak 2.3.5 van rajta mert a T nem hajlandó új szoftvert kiadni rá mint a kártya függetlenekre. Én is úgy gondoltam többet ennyi pénz nem adok telóért. A memóriát megeszi a rengeteg felesleges app ami rajta van.
-
RVR400
veterán
válasz
gr8tjoey #2290 üzenetére
Optimus 3D-m volt, az LG sosem ismerte el, hogy a térerő jelzős, de nem elérhetős probléma létezik. 4.0 jött ki rá, amikor az összes hasonló kategóriás telóra már a 4.1-et kezdték el kiadni. Én "csak" 80-at adtam érte, mindez már 2 éve volt. Na akkor és ott megfogadtam, hogy soha többet nem veszek LG-t, de talán még más hasonló brandet sem. Az LG-s szíváshoz képest eddig talán még a legrosszabb kínai teló problémái is eltörpülnek ,csak sokan felnagyítják, mert féláron csodákat várnak Kínából...
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
adams55 #2287 üzenetére
Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről.
Nekem van egy LG Optimus G-m amit tavaly vettem nyár végén a fenti összeget megközelítő számért. Azért adták el 2 hónaposan 30 bukóval, mert hibás volt a kamerája (akkor nem vettem észre mikor vettem), de sebaj, garis. Leadtam, gariban cserélték a kamerát olyan 6-7-8 hét alatt. Már nem tudom mennyi idő volt, de pokol sokáig tartott. Először visszakaptam 2 hét múlva, de ugyanúgy szar volt, akkor visszaküldtem.
Mikor kész lett, fura volt, hogy eláll az oldala. Összerakásnál odacsíptek egy vezetéket a hátlap, és az oldallap közé, ezért nem pattant össze, de ez nem zavarta a buzikámat, hogy összecsavarozza.
Felhívtam a boltot, azt mondták semmi gond, csak vigyem vissza, és leadják megint. Akkor szétszedtem én, és összeraktam, persze a műanyagok már eldeformálódtak a szerelés miatt. Úgyis tokban van, nem látszik, hagytam az egészet.
A telefonnak 2-3 ismert hibája van, az egyik az, hogy a 2G-3G váltások miatt egyszercsak leesik a hálózatról, és nem lehet felhívni. A kijelzőn nem látod a hibát, térerőt mutat, wifi van, minden jó, csak a gsm része hal meg. Amíg nem akarsz hívást indítani fel se tűnik - iszonyúan zavaró hiba, sose tudod, hogy még működik-e a zsebedben a telefon, vagy sem. Ki lehet védeni, hogy fix 2-3-4G-s hálót állítasz be. Egy másik hiba, hogy néha kihangosítva veszi fel a telefont.
Nem telt el pár hónap önfeledt használat, jött a következő probléma, 10-20-30%-os töltöttségnél kikapcsolt a telefon, és nem lehetett bekapcsolni. Akku.
Ez azért is csodás, mert ahhoz bontani kell a házat, csak úgy nem lehet akksit cserélni. Szervizben 4 hetet mondtak rá, inkább rendeltem a netről 4500 Ft-ért. Az első akksi amit küldtek teljesen halott volt, de addigra a gyári akksi olyan szinten fújódott fel, hogy már nem mertem visszarakni. A második akksi jó lett, de ezek ugye 2x3 hét alatt jöttek meg. A sok szétszedéstől mostmár elég viseltes az LG.Ezt az egész regényt azért írtam le, mert annyira nem triviális, hogy 100 rongyért akkora nagy boldogságot is kapsz a drága teló mellé.
Egyébként meg az iNEW az LG-vel összehasonlítva is nagyon jó készülék. A magam részéről pont nem érdekel mit mutat az akku %-ban, nyúzva is lazán kihúzza a napot, az utolsó 30%-ot alig lehet lemeríteni órák alatt se, a képe csodálatos, gyors, bitang jó fotókat csinál, és még szép is.update: 4.1.2 van az LG-n, és nincs rá újabb. Ígérik a 4.4-et de még a fasorban sincs.
-
adams55
tag
Üdvözlet. Hozzászólnék az előttem szólókhoz, akik negatívan jellemezték a telefont. Pár APRÓ dolog, amivel ha kompromisszumot kötsz, akkor legjobb vétel ez a telefon:
- Garanciáztatás kicsit lassú
- Akksi -> Vásárláskor látod mit veszel, és akár milyen hiper készüléket veszel, a Lenovo P780-on kívül minden telót fel kell dobni este töltőre, ha nyüstölöd. Érdekes mód nekem mobilnettel Viber + FB , 3 google fiók+youtube fiók sync + netezés kevés játékkal estig kibírja az akksim. Más készülék is így merült.
- Lila kijelző: Valami silány rendelés volt amit vettetek, vagy nyomás érte az IPS-t . Nem betonból van a készülék, hogy erősen kell nyomogatni. Nekem 2 hónapja megvan, nincs lilásodás, sem más probléma
- Szoftverezettség -> A készüléknek nincs akkora androidos háttere, hogy minden hibát megjavítsanak napok alatt, de ennyi pénzért nem is kell többet várni. Mellesleg gyári rommal minden megy nekem személy szerint, az óra crash-en kívül. De ezt a telefon a hálózatról kéri, akkor miért a beállítás?Ha hiper szuper telefon kell valakinek ilyen felszereltséggel, és minden rendben legyen a szervízzel, szoftverezettséggel, akkor nem kell sajnálni a készülékre 100-150 ezer Forintot. Mert ennyiért vannak az olyan telefonok, amit bekapcsolsz, megy minden, friss és gyors az android / szoftverezettség. Nem kell sajnálni a pénzt, nameg nem kell szájhúzással vélekedni a készülékről. Ennyi pénzért Best Buy , akárki akármit mond.
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated #2208 üzenetére
Milyen oprendszerről voltál?
És a linket azokhoz a driverekhez meg tudnád adni nekem?
Már nagyon el vagyok keseredve..
-
woteska
csendes tag
Valaki találkozott már azzal az SP Flash Tool-os hibaüzenettel, hogy:
"PMT changed for the rom, it must be downloaded"?
Help pls! -
Mecy_Lacee
senior tag
-
Vjankovics82
senior tag
Doogee To Copy iNew V3! koppintás: [link]
sokan próbálják lemásolni az inew v3-at!
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2278 üzenetére
"Japó - Nindzsaaaa"
-
integrated
tag
Nem tudok mondani egyfasza app lock programot, ami jelszoval lezar egy applikaciot?
-
ctibor
senior tag
Asszem én is a szerencsésnek közé tartozom. A teló eddigi rövid története:
850/2100 mhz változat, 1.0.4-es ROM-mal jött. Egy bug-ja volt, a date/time crash, de ha nem piszkáltam, akkor jól mutatta az időt.
Pár hét után rootoltam és CWM touch recoveryt tettem fel. Telepítettem az Xposed framework-öt és annak moduljaként a Gravity Boxot, és utóbbi segítségével a date/time bug is javítható volt (bár még egyszer jelzem: felesleges).
Az 1.0.8 gyári ROM kiadásakor nem bírtam magammal
és telepítettem. A recovery segítségével, SD kártyáról akartam (update.zip), hogy megmaradjon a root és a touch recovery, de nem sikerült. Végigcsinálta a folyamatot, de utána ujraindítva leragadt az inew logónál.
Az SP Flash Tool segítségével tudtam végül feltenni a ROM-ot, de így a root és a recovery ugrott. Újra még nem rootoltam, mert egyelőre nem érzem szükségét, és míg korábban pár mp volt a Framaroot progival, az 1.0.8-nál az nem működik, más módot kell keresni.
Most egy bug jelentkezik néha: a telefon külső behatás nélkül 1-1 pillanatra váratlanul bekapcsol majd kikapcsol. Napi 1 max. kétszer teszi, nem zavar. Telefon jó, töltés normális (estére 30-40 %-on áll), GPS jó. Foltot nem látok.
-
iamdoki
tag
A chinaphonearena-s drivert valaki tudja linkelni nekem? Hiába lépek be az oldalra, nem látom a linkeket. Az oldal újra kéri, hogy regeljek, vagy lépjek be... Csináltam még egy reget, a helyzet változatlan...
-
karikusz
tag
@ Laza..., @tutis: Köszi. Tényleg. Azt bogarásztam délben
Azt kerestem ami a Samsungnál volt, hogy be lehetett állítani, hogy melyik alkalmazás ne induljon magától sima adat kapcsolat esetén. Ezt tudjátok merre találom?
-
wagzo
csendes tag
válasz
junkpod #2263 üzenetére
Köszönöm, hazamegyek megpróbálom, mert most nincs nálam ez a teló!
Ez akkor nyilván ugyanaz, mint a normál webes böngészőben a Hangouts.
Viszont ha ezt telepítettem a webes gmail-ben, és másnak ez nincs telepítve, akkor nem tudtunk egymással "csetelni"
Akkor ez jelen esetben is így lesz?
Köszönöm. -
woteska
csendes tag
Valakik megtennek nekem hogy valamelyik gyari romrol csinal egy backupot???
Bootloopba kerultem, es nem tudok kijonni sehogy. Help pls! -
karikusz
tag
Ezt tudja valaki, hogy mi a manó? Eddig nem emlékszem, hogy lett volna a nyitás előtti képernyőn ilyen kék köröcske. Ha hosszan nyomom akkor a bal oldalt kijön az a mérce szerű valami meg kiírja, hogy 0/39MB
-
wagzo
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már ilyen kérdés.
Nem találom az alkalmazások között a talk (google csevegő) alkalmazást.
Én vagyok vak, vagy valóban nincs rajta.
Ha tényleg nincs alapból rajta, akkor hogyan lehet ráokosítani.
Emlékezetem szerint kerestem ezt a "játékbolt"-ban is, de ott sem találtam.
Köszönöm. -
karikusz
tag
válasz
soundman1 #2217 üzenetére
Eddig nem tapasztaltam hogy probléma lenne vele. A GPS nagyon szépen fixálja és mutatja pontosan, hogy hol vagy, bár nagyobb autós távon még nem teszteltem csak gyalogosan cikkből a cakkba a lakótelepen. Méterre pontosan navigált.
Most egy pár perce felvettem a hívást, majd újra indult a felvétel után 5-10 másodperccel.Remélem ez csak valami kósza hiba volt. Az 1.0.4-nél volt ilyen de akkor sokszor csinálta, most 2 nap alatt ez volt az első.
-
-
tutis
őstag
válasz
raulicio #2255 üzenetére
Ha nem a %-ot nézed mi alapján tudod hogy merül egy akksi vagy nem? Pont az a gond a telónál hogy hibásan mutatja a százalékokat, de ez csak visszajelzési gond lesz szerintem, maga az akksi teljesítménye egy átlagos akksihoz hasonló, nem esik le az első 5 percben ténylegesen 86%-ra, csak a vissszajelzés alapján..Ugyanúgy merül mint bármelyik ilyen teljesítményű akksi..
Én nem parázom túl ezt az akksi dolgot, mivel úgy tapasztalom hogy normál merülési viselkedése van. Akit zavar hogy mennyit mutat az akksija, vegye le a százalékos kijelzést... -
-
raulicio
senior tag
A nem egyenletes akku merülésnek az az oka, hogy ha nem veszed le a töltőről pontban akkor amikor elérte a max töltöttséget, akkor az akku szépen elkezd merülni egy bizonyos szintig annak ellenére, hogy töltőre van dugva a teló és végig 100%-ot mutat..
Az első kb 15% így gyorsan leszalad, viszont a maradék az normálisan csökken már.Legalábbis régen ez volt, amikor figyeltem gsam-al az akku töltöttséget. Nekem este 10-11 körülre 40-50 százalékra merül általában.
-
raulicio
senior tag
válasz
integrated #2222 üzenetére
Mégis mit vennél meg ha előre tudnád, hogy hibásat kapsz?
Amúgy az én kijelzőmnek semmi baja...
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2243 üzenetére
Ha van egy tapadókorongod, akkor próbáld már meg rácuppantani, és finoman húzni kifelé az üveget. Ha nincs tapadókorongod, akkor szerezz, és utána csináld a cuppantást.
-
integrated
tag
Le fogom fényképezni de nem tudom mennyire lesz látható, mindenesetre ott van nálam, én látom. A kijelző közepétől kissé jobbra és kissé lentre kb egy 3mmX3mm-es lila folt van ott, ha megnyomom kissé a telefon hátulját a nyomás ott összpontosul ahol a lila folt van, BÁRHOL nyomom meg, akkor is ott kezd el mocorogni a kijelző ahol a lila folt van, szerintem összerakásnál ott erősen megnyomták, és azóta érzékeny ott.
-
junkpod
veterán
GPS problémával küzdők felé egy kérdés: az A-GPS beállításoknál lennie kel egy "profilválasztó" vagy hasonló beállításnak, ahol nokia és google szervereket lehet kiválasztani. "állítólag" a kínai telók a Nokia profillal jönnek gyárilag, de tapasztalatok szerint európában a google beállítás működik jobban.
Ez megér egy próbát (persze aktív nettel), hogy gyógyítsatok a képességeken egy kicsit.(másik kínai telón - ZP700 - google beállítás mellett, max 3-5 perc volt a legeslegelső fix)
-
kmarci25
veterán
(Lehet, hogy csak várnom kellene nekem is ~20 percet a GPS jelre első alkalommal, még nem próbáltam)
Ezt töltsd le, állítsd Európára és Magyarországra, mobilnetet, wifit, gps-t kapcsold be, indítsd el ezt. És tedd a telefont olyan helyre, ahol szabad rálátás van az égre. Nálam a teraszon volt, kb. 18 perc alatt fixálta a műholdakat, azóta 2-3 másodperc alatt megtalálja.
-
didros
senior tag
Én is tökéletesen elégedett vagyok a telefonnal! Mixeshopból jött a közös rendelés keretében.
850/2100-as verzió eredetileg 1.0.5 firmware volt rajta, amit frissítettem 1.0.8-ra pontosan ez a leírás alapján:
◄iNew-V3-1-0-8-rooted-Pre-installed-CWM-► - Szerintem ez a legjobb eddig. Mivel CWM-et is tartalmaz és 1 kattintással rootolható is CWM-ből.
Lila folt nincs a kijelzőn, és minden tökéletesen üzemel kivéve a GPS-t. Azonban én azt amúgy sem használnám, max. évente két alkalommal. Megvárom míg lesz egy gps-fix update ehhez a romhoz.(Lehet, hogy csak várnom kellene nekem is ~20 percet a GPS jelre első alkalommal, még nem próbáltam)
-
kmarci25
veterán
válasz
#39868659 #2237 üzenetére
Minideal. Írtam nekik, hogy rootolva küldjék, úgy is jött. Kedden rendeltem, csütörtökön átadták a DHL-nek, pénteken a DHL bekérte a vámkezeléshez a papírokat, kedden jött a futár, ÁFA-t kifizettem, telefont átvettem. Kettő darab jött, az egyik az enyém, a másik bátyámé, semmi gondunk vele.
Egy dolog zavar, most jut eszembe. Az, hogy a kamera hátul kidudorodik, és semmi nem védi a lencse előtti műanyagot, azaz nincs kis gyűrű körülötte, így amikor leteszed az ér le, így karcolódhat. Erre kellene valami megoldás. Az ebay-es szilikon tok nem tetszik, de lehet, hogy csak a fénykép sz@r. Nem használ valaki ilyet? Ha igen feldobhatna róla egy képet, ahol benne van a telefon...
Navi és net: nálam nem fétis a net nélküli navi. Azért érdekel, mert esetleges külföldi autózásnál nem lesz netem, és akkor jó, ha anélkül is valamennyire megbízható.
-
törölt tag
Ha írnátok ki honnan rendelte az kizárhatná kétségeimet.
kmarci25
tutis -
kmarci25
veterán
válasz
#39868659 #2231 üzenetére
Szintén semmi gondom a készülékkel. Lila folt nincsen, pedig keresem, de nincs. Akku tölt rendesen, igaz, hogy merül is, de ezzel meg tudtam békélni. GPS működik, net nélkül is gyorsan pozicionál, az első "belövésre" kellett várni (~20 percet), azóta szinte rögtön pozícióra tesz, műholdat megtalálja.
Egy hete van nálam a készülék, egyszer fagyott le, akksi ki-be segített csak. De ez user error volt, valami fagyasztós alkalmazás kavart be. Tegnapelőtt egy alkalommal egyszer csak elnémult beszélgetés közben, de az lehet sok minden hiba, nem feltétlenül telefon.
Szóval nekem semmi gondom vele, sőt nagyon tetszik a készülék. Igaz, nem is mókolom (root azért van, de úgy jött a webshopból), nem is akarom mókolni. Két kártyával használom, kezeli jól mindkettőt (T és voda).
-
woteska
csendes tag
Ugyan ez a bajom, mint Pistának.
Pár kommenttel korábban leírtam, hogy mit frissítettem(volna).
ADB-t este próbáltam, de hát a konzolt nem találtam meg, az OTA cuccokat se vágom, de azt hiszem ez az egyetlen módszerem maradt, mert az SD-kártyát sem ismeri fel.
Valaki írja már le mit csináljak:S
És ADB-s frissítésnél OTA módszerest hogy pakoljam fel? Mert ha jól tudom 101-re nem tehetek 108-at. -.- -
tutis
őstag
Én is ebbe a csoportba tartozom. Kibontottam a telót, és azóta használom, teljes megelégedéssel.
- Lila foltos kijelző: Nálam nincs, akárhogy nézem, ergo nem lehet mindegyik kijelző hibás (kellene egy felmérés kinek lila foltos és kinek nem, hogy lássuk a százalékos eloszlást)
- Időbeállítás probléma: ez nálam is jelen van, de azt nem értem, hogy kinek nem jó az, hogyha a hálózat általi másodpercre pontos idő állítódik be automatikusan, ki akarja manuálisan állítgatni a dátumot meg időtÉn örülök a legjobban amikor arra sem kell figyelnem hogy most jól jár-e az óra vagy állítgassam manuálisan, a hálózat megteszi ezt automatikusan, szóval ez egy olyan hiba a telefonban, amit szerintem észre se kellene venni - mindenesetre ezt inkább mondanám típushibának mint a lila foltos kijelzőt
- Akksi probléma: Nekem minden töltés eléri a 100%-ot, utána viszont tényleg gyorsan merül látszatra, majd utána meg alig, szerintem inkább töltöttségi visszajelzés jellegű a probléma mint más. Tegyetek bele egy másik akksit, szerintem akkor is ugyanezt fogjátok tapasztalni, hogy 86%-ig gyorsan merül, utána meg lassabban. Mindenesetre ez típushiba. Nem értek az akksikhoz, de nehezen tudom elképzelni hogy egy telefon amiken egész nap ugyanazok a szoftverek futnak, azt mondja magában: Na jó, ebből az akksiból most 5 perc alatt elhasználok 14%-ot, de utána meg 2 óra alatt használok el 14%-ot.. (de mondom, lehet rosszul gondolkodok)
- GPS probléma: 1 órás tesztem alatt jól navigált, nem vitt zsákutcába, másik utcába, teljesen jól működött a legújabb 3 betűssel. De természetesen elhiszem hogy valakinek rossz. Én nettel együtt használom, tök jó dolog volt hogy real time mutatja az úton folyó munkálatokat, torlódásokat. Egy navitól ne sajnáljuk a netet, mert megtervezheti nekünk a legrövidebb utat offline is, de ha az az út fel van bontva akkor utána meg szidhatod a navit ha dugóban állsz.. -
tutis
őstag
válasz
integrated #2222 üzenetére
Erről a hibás kijelzőről tegyél már fel képet mert én akárhogy nézem az enyémet, semmilyen lila foltot nem látok..
-
törölt tag
Integrated teljesen pontosan jellemezte a készüléket.
Szép és nem több.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha mind sz@r akkor minek is viszik mint a cukrot, vagy csak egy webshopba fut be az összes minőség ellenőrzésen ( kínában beszélek itt baromságot ) bebukott, amit kinyom. De tényleg van itt olyan aki semmit nem piszkálva tudja használni a nem rózsaszín kijelzőjű, nem 80%-os akkutöltöttségű telefonját? -
cs.j
csendes tag
Jo reggelt!
Talalkoztatok esetleg olyan tunettel, hogy telefonalas kozben alig hallasz valamit, mert halkan szol a hangszoro?
-
mhmpista
aktív tag
Nemigaz.
Eddig nagyjából jó volt a teló, home gomb kivételével, meg talán a gps is gyenge volt. Ja meg az óra.
Mondom felupgradelem hisz miért van az upgrade.
Erre nem ment fel semmi rá, nagy nehezen adb?ből feltettük haverral az 1.0.4et. Erre rá már semmi nem sikerült.
Majd elindulok haza, mondom jó legalább egyet léptünk 1.0.1ről legalább 1.0.4re feltettük, erre 1 telefon beszélgetés után nem hajlandó több hívást indítani.
1 beszélgetés lement az upgrade után, de kész azóta semmi.
Elindítom a hívást majd kb 2 mp és megszakad....
akit hívok annak kijelzi de azonnal szakad....
Komolyan mondom felbasz.
Net van, eddig is volt.
Telenort látja.
Nem tudom mi legyen most.
Akár hogy próbálom az 1.0.8at feltenni nem akarja.
Próbáltuk a gps fixeset az originalt, flessel, OTA update.zip ből sehogy sem jó....
update.zipnél a particióra hivatkozott, csak a 1.0.4 ment fel.
aztgondoltuk majd erre felmegy.... hát nem.
Próbáltuk win 8.1 alól. Azt hittük az a baj. Most szarakszom vele win7 alól itt sem jó....
Esetleg lenne valaki aki feltette itt pesten a 850mhzes példányára és sikerült neki az hajlandó lenne nekem segíteni?
Lehet az usb vagy driver vagy ilyen vackok a baja?
Lehúzott aksival sem megy, bedugott aksival sem.
Nem indul ez a status bar tök fehét 0% és kész.
Vártam 10 percet akkor sem. Gyári visszaállítás is megvolt.
Minden leírás alapján próbáltam, de sehogy sem jó. Most van egy 5 colos tabletem. Ennyi. Szétbaz ideg
-
woteska
csendes tag
Ki lett véve az SD kártya, már azt sem ismeri fel. Help!!!
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated #2226 üzenetére
Ezzel az egésszel már csak annyi a baj, hogy nem indul el felfelé a csík. Win8 alól vagyok egyébként.
-
integrated
tag
válasz
woteska #2225 üzenetére
Belinkelem én hogy csináltam annó!!
10 perc alatt frissítettem 1.0.1-ről 1.0.7-re. Erikkire verziója is ez ami nekem volt.
Leírom részletesen ide, utána mindenki a saját felelősségére próbálkozhat, HA akar.
Letöltitek ezt, regisztrálni kell a weboldalra. (Ez RVR400-ROM-ja, full magyar, semmi gond nincs vele)
http://www.needrom.com/mobile/v3-e/
Utána letöltöd az SP Flash Tool nevű programot. Megnyitod, és jobb oldalt láttok majd egy Scatter loading fülecskét, erre rákattoltok és kikeresitek ezt a fájlt(MT6582_Android_scatter.txt) <- ott találod ahova RVR400 romját letöltötted(Asztal, vagy letöltéseid mappádban). Utána kissé balra középen lesz egy legördülő fülecske ott kiválasztod a "Download only"-t. Majd ezek után rákapcsolsz a fentebb lévő nagy zöld színnel jelzett Download feliratra. INNENTŐL KEZDVE EZZEL NEM CSINÁLSZ SEMMIT!
HANEM-> Bedugod a KIKAPCSOLT telót a PC-be (lehetőleg win 7/8 legyen fent, és a driverek is szintén)
Amint bedugtad vársz 10 másodpercet, és EGYSZERRE SOKÁIG lenyomva tartod a hangerő fel-és bekapcsolás gombot. Na már most ha minden jól ment a PC-n elkezd töltődni a kis csík alul..1%..2%..3%..stb, ekkor elengedheted a 2 gombot a telefonon és VÁRSZ NEM PISZKÁLSZ SEMMIT amíg el nem éri a 100%-ot, ha elérte akkor újraindul MAGÁTÓL a telefon. Várj 1 percet nyugi, újra fog indulni. Ha meghallod a bekapcsolást jelző dallamocskát kihúzhatod az USB-ből a telefont.
Nagyon szívesen.-> Saját felelősségre csak!! Driverek legyenek letöltve!! win7en csináltam, szerintem xp-n nem fog menni. -
woteska
csendes tag
válasz
integrated #2224 üzenetére
Tudnál nekem linket adni, ami biztosan okés?
Sajnos nincs rutinom, azért kell szájbarágni, mert ez az első amit csinálok. De mindent a nagykönyv szerint csináltam, mégis szar.
Szóval kérlek
-
integrated
tag
Drivereket szedd le googleből, az a pdanet szart sem ér..
-
integrated
tag
-
integrated
tag
válasz
xperiasigi #2219 üzenetére
De ha tehetném nem venném meg újra, úgy hogy tudnám hogy gyárilag hibás a kijelző.. Rohadt idegesítő. Nem akar elmúlni.. Ideiglenes megoldás ha megnyomkodom azon a ponton a telefon hatuljat. De ennyi..
:"( :"(
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
SOS!
1.0.1-es gyári romra feltettem a gyári 1.0.3-at. A CWM-et elindítottam A Mobileuncle MTK Toolsból, újraindította, kikerestem a .zip-et, és feltette. Ezután újraindítottam, faszán elkezde az Andó lefrissíteni magát, optimalizálta a már meglévő alkalmazásokat, ezután Kezdő alkalmazások címszó pörgött 1 óráig, és meguntam. Ezután kivettem az aksit, visszatettem, indítottam, és a kezdő iNew-es logós szarság villogott és itt megáll a tudomány.
Most mi a francot csináljak? :S
power+vol up al próbáltam feltenni sd-ről, de ott meg hibát ír ki. FlashTool-al pedig nem indul el a telepítés. Próbáltam a PdaNetdrivert frissíteni, de onnan a Windows8fuck hiányol digitális aláírást. Kb. lövésem sincs, most mit csináljak.
Szeretnék segítséget kérni, kb. szájbarágósan, hogy most mit lehet.
Köszönöm szépen!! -
integrated
tag
válasz
xperiasigi #2219 üzenetére
Sokunknak hibas a kijelzo"lila foltos" kezemben 4 iNew V3 volt eddig, mind hibas volt kijelzo ugyileg. Baratnom tegnap kapta meg, azt még nem néztem.
Akksi sokunknál hamar lemerül. De ilyen kijelző mellett nem csoda. GPS tűrhető. Külsőleg észbontóan szép. Játékok pöccre futnak rajta. Most is egyszerre hallgatok zenét, mobilnetezek, Dead Trigger 2 fut és be se lassul.. Kötelező programok a telefonra:
-Clean Master
-Battery Calib.
-Xposed Installer
-Gravity Box
-GPS Fix
-DU Battery
Valamint nem árt frissíteni, ezt azt segít... -
xperiasigi
őstag
Sziasztok.lenne par kerdesem.
1.es legfontpasabb beszerzes menyire bonyolult es megbizhato(garancialisan pl)
2.menyire smooth a cucc?
3.bar most is kinai telom van es inkabb ilyeneket veszek mint szarszungot vagy ragott alnat de mindig megkerdem milyen a minoseg kulsore belsore? Vannak komolyabb tobbeknel elofordulo hiba? Esetleg vasarlasnal figyelni valamire?
Koszonett -
integrated
tag
válasz
Vjankovics82 #2216 üzenetére
Kapcsold ki, akksi ki, várj 10 másodpercet akksi be, es most tedd fel tolteni, de ne kapcsold be.
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz #2184 üzenetére
Ha valami nem oké a 1.0.8 GPS fix rommal írj róla.
Ez a gps fix csak az 1.0.8 hibáját javította olyan minőségre az offline gps-t, mint amilyen az előző romokban volt a gps a-gps nélkül, vagy azt jelenti, hogy ez a rom verzióban jobb lett a gps a korábbi romokhoz képest? -
tutis
őstag
válasz
Vjankovics82 #2214 üzenetére
Battery calibration programot kellene megpróbálni, hátha segít..
-
Vjankovics82
senior tag
az igen hazajöttem a melóból 7%-on volt az aksi rá egy 5 percre felugrik 65 %-ra
ez most mi hogy most meg 63 % újraindítottam és ugyanazt mutatja! nem semmi ez meg bolondult!
-
tutis
őstag
1.01-es rom, gps teszt: Ma sajnos meg kellett látogatnom a toshiba szervizet, mivel a laptopomba ismeretlen okból beleömlött valami folyadék (valszeg tej).
cirka 1 óra navigálás volt a 3 betűs navi programmal. Azt hittem ide-oda fog navigálni, de pozitívan csalódtam.
2x ugrált csak a navigáció a helyzetet keresve, mindkétszer szerintem azért mert kikapcsoltam a képernyőt, mivel dugóban álltam, és nem volt nálam autós töltő.
Összességében azért mindig azon az úton mutatta a navigációt ahol ténylegesen voltam, időben jelzett a kereszteződéseknél, stb.. -
soundman1
senior tag
válasz
zolipapa66 #2203 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet, mikor az Intellicovert próbálgattam a flip tokkal, és boot után auto indításra állítottam. Nézd meg van-e ilyen progit, és egyből vedd ki a boot-al való auto indítást, és mivel nem kompatibilis a progi vagy bug-os töröld le és keress hasonlót.
Elindul már a teló? -
wvzsolt
csendes tag
válasz
integrated #2208 üzenetére
Innen töltötted le: http://www.shuame.com/
És így csináltad? http://www.youtube.com/watch?v=LbPeBcZQ1wA -
integrated
tag
Sikeresen rootoltam az 1.0.8-at is, ne Framaroottal, vagy Vroottal csináljátok azok szarok, nekem van egy spéci kínai progim hozzá, eddig mindent rootolt elsőre, hibák nélkül.
Shuame root a program neve. USB hibakeresés módban rádugod a BEKAPCSOLT telefont, akksi is legyen benne, majd megnyitod a kínai programot, felül középen egy kis fülre rákapcsolsz majd megjelenik egy ablak abban asszem a kék kockára kapcsolsz, (ha nem lesz jó akkor a fehérre kapcsolj) és el is indul magától. telefonra feltelepít 1 kínai programot amit utána letörölhetsz plusz a Kingusert, és már rootolva is van max 10perc volt nekem és rootolta ezt is ahogy az 1.0.7-et is, WIN7, driverek OK. -
integrated
tag
Na srácok, sikerült. újra flasheltem a telómat 1.0.8-ról 1.0.8ra
IME-t megint nem látta, de most engedte átírni Command Sent, sikerült, Reboot, majd meg is találta a hálózatot, miden törlődött róla, kivéve a Sim kártya tartalmát. Egyenlőre biztos, hogy nem nyúlok hozzá újra
-
integrated
tag
válasz
integrated #2205 üzenetére
Beállításokba meg látja h az 1 simbe Tmobil hu bene van.. de em talál hálózatot..
-
integrated
tag
Az mit ad.. sp-be az 1.0.7es sctatter fájlt választottam ki, elezde újra flasheli kiírta h ok erre még mindig a telefo 1.0.8-at ír, pi kódot kért, de *#06#-re még mindig érvéytele imeit ír. xD már teljese összezavarodtam..
-
junkpod
veterán
válasz
soundman1 #2181 üzenetére
Ahogy mondod.
Illetve a flashtool a partíciókiosztásokat is képes variálni és érzékeny területekre is írhat, míg a cwm-es rom telepítés csak a system partíciót írja felül plusz törlöd kézzel a data-t.
Én csak akkor flaheltem eddig mikor partíció kiosztást kellett variálni. Imei szám is flashtool hiba miatt veszhet, ha a systemen kívül más partíciót is nullázol. -
integrated
tag
PMT changed for the ROM, it must be downloaded. Ezt a hibaüzenetet adja amikor 1.0.8ről visszaakarom húzni 1.0.7re, ötletek? mert még mindig nem engedi IME-t visszaírni, és egyenlőre flashelni sem.
-
kmarci25
veterán
válasz
zolipapa66 #2200 üzenetére
Tettél fel valami alkalmazást? Nekem eddig egyszer fagyott le, valami alkalmazással kotorásztam. Visszakapcsoltam és leszedtem azt az alkalmazást. Nem lehet, hogy valamit elállítottál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xbox Series X|S
- Politika
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest