Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Aztán megint ki kellett kapcsolni...megint semmi..megőrülök !!!!
-
integrated
tag
Megpróbálom rootolni az 1.0.8at és visszavarázsolni az imei,t mert nem tudom újra flashelni :S
-
zolipapa66
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Na most bekapcsolt......valami lesz.
-
iamdoki
tag
1.0.4-en a GPS teljesen jó nekem. Bár van mobilnetem, de navi közben nem használom.
Bonyhád-Szeged oda-vissza tökéletes volt tegnap is. Pontosan navigált a készülék.
Erősen gondolkoztam, hogy haverom gépén flashelek egy 1.0.7-et vagy 1.0.8-at, de egyre inkább úgy gondolom, hogy maradok a hibás töltésjelzésnél, ezzel egyszerűbb nekem együtt élni, mint egy rossz navival
Mondjuk kicsit kiábrándító az, hogy a kicsi kínaiak ha valamit javítanak, akkor okoznak 3 másik hibát.Majd ha ez stabil lesz, akkor ezt feldobom, mert korábbi készülékeimen is remek volt a miui

-
zolipapa66
tag
Tudnátok segíteni?
Kifagyott a készülék, és csak aksi kivét segített, de azóta nem kapcsol be. (persze benne van az aksi) -
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.

Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!

-
junkpod
nagyúr
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Az 1.0.8-at nem viszi (még) a legfrissebb Framaroot sem (100%).
IMEI problémára pedig szerintem vissza kell flashelni 1.0.x-re, de nem a 8ra
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Read Back? Azzal kiolvasol, nem pedig flashelsz...
-
integrated
tag
Megpróbáltam vissza felrakni az 1.0.7et de 19% Read Back-nél megállt xD
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Továbbra is ez A MobileUncle tools megkapja a root jogosultságot?
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Látom megy a buhera 1000-rel

A sima 1.0.8-nál még mindig nem jó a sima GPS.
Felraktam most ezt: [link]
(ROM v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz)Szabadban 10-15 perc után fixelt sim kártya és minden nélkül 8-ból 6 holdat, Majd GPS kikapcs bekapcs és 1mp alatt fixet talált, szóval teszi a dolgát rendesen mindenféle internet kapcsolat nélkül. Utána beraktam a simet akkor 3:29 alatt talált elsőre fix jelet.

Szóval használható a gps fix-es 1.0.8.
A home gomb működik az imei-k megmaradtak. A töltésről csak később tudok írni.
A flash-elés után nem bootolt újra valamiért a telefon, nem is tudtam bekapcsolni. Lehúztam az usb-ről majd visszadugtam ekkor elindult a töltése a telefonnak és be tudtam kapcsolni. (lehet, hogy az akksit is kivettem, mielőtt az usb-re visszadugtam de ezt nem mondom 100%-ra).
Remélem ez volt az utolsó posztom a témában és mindenkinek menni fog úgy a telefon ahogy az meg van írva!

Szerk: Azt elfelejtettem leírni, hogy iGO Primo v9.6.29.379219 -val tesztelve gyalogosan, és méterre pontosan mondta a járdán, hogy hol forduljak jobbra-balra

-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem tudok többet segíteni, nálam rendben ment elsőre.
Itt találtam még korábban egy leírást: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE
A LOST IMEI SOLOUTION: résznél van ami neked kell, annyiban bővebb, hogy az IMEI2 adatai is ki vannak írva.
Talán RVR400 tud valami okosságot mondani. -
soundman1
senior tag
Több mindenre jó a CWM, de majd az okosabbak elmondják vagy google-ol egy kicsit.
Ha már tettél fel pl. Aroma install-os Romot a telóra, akkor fogod értékelni mi az a főzött rom. Jelenleg csak "gyári" foltozott romokat töltögetünk egymás után a telóra. Másrészt nem vagy kiszolgáltatva driver verzióknak, USB kábelnek, áramszünetnek, ott van az SD-n a zip fájl és onnan telepítesz.
Pl. Aromában össze van rakva egy rakat alkalmazás a romba, és a rom frissítés során választhatsz a Romfőző által összerakott pakkból, hogy milyen kamera vagy böngésző vagy launchert, stb. akarsz a romfrissítés során telepíteni.Egyébként új ez a rom frissítés nekem. Korábban voltak a gyári romok a gyártó hivatalos oldalán, meg a főzött romok, most meg chinaezmegaz oldalakon jelenik a rom, majd a changelog-ot utólag a tesztek alapján írogatják a user-ek?! Hogy van ez? A kínai (MTK) telóknál ez a norma?!

-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem kéen vmi wifi kapcsolat h elküldje az adatokat? vagy vmi? Bármit csinálok Failed to send, factory reset is volt
-
integrated
tag
Most ugyan az, Failed To send.. :S
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Hol akadtál el? Az "IMEI Ellenőrzése tárcsázóban" résztől kezdted? A megelőzés részre majd térj vissza, ha már van IMEI-d. Milyen adat küldésről beszélsz? Csak lépésről lépésre végig kell menni, valamit nem jól csinálsz.
-
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ne ess kétségbe, ha a mérnöki menüben eljutsz az utolsó képig, és ha a ""-k között nincs a teló hátulján levő IMEI szám(ok), hanem úgy van mint a képen, akkor már írhatod is a macskakörmök közé a számokat sorban úgy ahogy az adatlapon van, újraindítod a telót és voálá, örülsz!
Utána a Beállítások/Állapot/Imei információ-ban leelenőrizheted, hogy minden frankó lett. -
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
mi a veszélyes a flashtoolsban?
amúgy én pl azért mert a recoveryből való telepítéssel mindig szívtam. Mindig volt valami ami nem stimmelt. (nyilván ez sokszor az én hibám volt).
Flashtoolsal szép tiszta frissítést lehet csinálni és még egyszerűbb is. + olyan dolgokat is lehet javítani vele, amiket recoverys telepítéssel nem feltétlenül.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ha jó az 1.0.8, akkor ne rakj vissza másik romot. Ha azt írja a lehúzott értesítési sávnál, hogy érvénytelen szolgáltató vagy valami ilyesmi, akkor törölted valamelyik vagy mindkét IMEI-t.
Úgy látszik te is úgy jártál, mint én, bár én formatot nyomtam a Flash Tool-ban. Majd csak kiderül, hogy neked mitől mentek el az IMEI-k.
Én ezzel a módszerrel raktam vissza és tökéletes:
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.htmlEgy életre le van fotózva az akksi alatti rész, feliratok.
-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Csak azt nem értem hogy miért a veszélyesebbflashtool frissitéseket válssztjátok a szokásos cwm módszer helyett...
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Most már meg megint ugyan úgy nem akarj afelrakni az 1.0.7et mint tegnap az 1.0.8 at xD
-
integrated
tag
Pint sem kéri, várok 5 percet és kiírja h 1-2 helyben nem található sim.
Nyomok egy factory resetet hátha, neked vmi ötlet? Am mozog benne a sim, az is lehet h én bambáskodom és mindig rossz helyre megy bele :S
csillag kettőskereszt 06 kettőskereszt és kiírja h imei Érvénytelen :S Ez most mit jelent?

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
PIN-t sem kér? Nem az IMEI ugrott?
-
integrated
tag
Hát ez meghalt, más simmel se működik..
-
barany75
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Én most raktam fel a 1.08-at. Eddig ok.
Nekem csak úgy ment fel, hogy akksi nélküli telepítés. Úgy nem ahogyan korábban leírták. -
integrated
tag
Sikerült felrakni az 1.0.8at 1.0.7ről is, másik usb bemenettel és a driverek újra telepítésével sikerült, most tesztelem, "lakhatom" be újra, rootolni, stb, stb...

Szer.: Remélem az akksitöltés megjavul.. (88%-STOP nem lesz ennél.)
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Deep Sleep - 598-1040-1300 MHz. Nekem ezek között váltakozik. Legtöbbet 1040-en megy, meg gonodlom nem az összes maggal.
-
integrated
tag
12 óra munka idő alatt a telefon a szekrenyben volt. 1%ot merult az akksi. 06:00-18:00ig.
-
integrated
tag
Egy fontos észrevétel ami sokat segíthet az akksi merulesen. Ugy veszem eszre hogy a processzor mindig 1300on porog,ha kell ha nem. Ergo nem ondemand modban ami, annyit tesz hogy ha nincs szukseg a 4magra es a teljes kapacitasra akkor is fullon porog. Ergo fogyasztja az akksit. Egy overclok jovolna a telora h ondemandra tudjuk allitani a processzort. Mert ezzel maganak allitja be h ad adott tevekenyseghez mennyire porogjon. Jól tudom? Jól

-
integrated
tag
1 óra és haza érek aztán megpróbálom feltolni a bika pc-mről az 1.0.8at.
Szerintetek lesz erre főzött 4.4? Mert gyári szerintem tuti nem lesz. -
Mecy_Lacee
senior tag
Ígéretemhez híven leírom tapasztalatom a vodafone 3G-jével kapcsolatban 4-5 napi használat után.
Az alábbi útvonalon figyeltem:
Tolna-Szekszárd-Baja-Mélykút-Jánoshalma. Az alábbi településeken volt 3G a telefonnal.
Borota-Rém, a telefon nem talált 3G-s vodás hálózatot. -
RVR400
veterán
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Van nálam pár Neo N002. Az akksi vastagabb, mint a V3-ban, és nehezebb is legalább 30%-kal, és 1850-re van címkézve. Szóval kicsit szkeptikus vagyok én azzal a 2500-zal szemben...
-
Emirabdul
tag
Asszony teloja ami vizben uszott megjavult :-)6000 penz volt a tisztitas plusz a hangszoro nem mukodott ugyhogy azt is javitottak.
Viszont a hivasnal plusz hivasfogadasnal olyan mintha ugy erzekelne hogy rajta van a tok (ablakos) es nem az egesz kepernyon mutatja a hivast hanem csak azon a kis teruleten.
Otlet ? -
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Az első sorod a hátlapra vonatkozott. (és erre reagáltam)
Az akksinak meg nem tudom a méreteit, én biztosan elkérném rendelés előtt. Nem tudom ugyanabba a méretbe hogyan fér el + ~32% kapacitás. Bár írni, matrizázni bármit lehet
-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy antenna nincs benne. Figyelted?
-
RVR400
veterán
" I'm sorry, but that's a secret chef
It was necessary modify system 5 files. "Sok értelme van titkolózni, mikor 5 perc alatt megtalálható, hogy melyik fájlok nem egyeznek...

-
didros
senior tag
Láttátok már? [link]
-
mhmpista
aktív tag
Megjott az en szepsegem is.
Nagyon rendben van!
850mhzes verzio, 1.0.1es FWvel.
A date, time crash az itt is megvan.
Valaki irta hogy mi is a megoldas ra, ezt eltudnatok mondani megint?
Illetve mi a konkluzio az FWvel kapcsolatban? A 850mhzes verziora erdemes feljebb tolni? 1.0.7? vagy 8 kellene ra?
Vagy erre a vegyes megy ra?Aksi nem tul izmos, remelem beall idovel. De erre szamitottam is igazabol.
GPSt picit tesztelgettem az alap navi-val nagyon elnavigal, bedob a szomszed utcaba meg ilyesmi.
Ezt hogy tudom megcsinalni? Mintha arra is olvastam volna megoldast.
Lumiarol valtottam, soha nem volt kinai telom azert vagyok ertetlen
Koszi!
-
mathews37
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Meg kellene tudni az aksi pontos méretét ,(oldalakon szokott lenni paraméter ahol lehet hozzá rendelni pót aksit vagy fórumos kollégák között is olvastam hogy van ilyen valakinek az lemérhetné egy tolómérővel ) .de érdemes utána menni azért 25000 nem 1830
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tutis
addikt
okés, csak azt hittem az új első szériás romokban sincs ez még javítva.

Az a baj hogy már annyiféle rom van, nehéz követni miben mi működik és mi nem.. Mondjuk én meg vagyok elégedve ezzel a rommal is, a töltési jelzés hibához már hozzászoktam, nekem felmegy 100%-ig a töltés, csak ahogy észrevettem az elején hamar merül. Szerintem csak rosszul mutatja a százalékokat.
GPS nálam működik, bár navigálni még nem navigáltam vele, de majd letesztelem.
Fényképező 2.0-ás. Más hibaforrás most nem jut eszembe.. -
tutis
addikt
Páran említettétek hogy az új rommal, 2.0-ás lett a rekesz. Fura mert nekem az 1.01-es rommal is 2.0-át mutat a kép részleteinél..
-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ami ebbe való aksi [link]
nem lenne jó inew v3-ba méretileg megegyezik meg szerintem ez az utánzata nem?
-
didros
senior tag
Hol találom az USB debugging módot? Nekem nincsenek "fejlesztői lehetőségek" a beállítások menüben...
-
kmarci25
veterán
válasz
lavjaman007
üzenetére
Hát, azért majd teszteld le, mert csodálkoznék, ha ez tényleg 30 ezer mAh lenne...

Nálatok a (hátsó) kamera lencséje nem karcosodik? Nem tudom azon milyen borítás van (pl. GG), de kicsit aggaszt, hogy mivel a kidudorodik a lencse, mindig azon fekszik a telefon és így könnyen összekarcolódhat. Oké, lehet hozzá vágni fóliát, de nem olyan könnyű szépen, szabályosan kivágni...
-
lavjaman007
csendes tag
17.53 dollárba kerül banggood-on, ami kb. 4.000 Ft.-ra jön ki. A tanáccsal már elkéstem, mert a kezemben van a power bank.
5V-1A & 5V-2A
5V-1A
30.000 mAh.
Nekem ez hozzátartozik a pecához kicsit. Sátorba/kocsiba be, film, ha kapás van este úgyis látom, hallom.
Nem offolok tovább.
-
kmarci25
veterán
ja, az full kamu lesz. Lesz nagy meglepődés, mikor a telefon akksiját 30%-kal tudja tölteni, úgy hogy a powerbank közben csutkára lemerül...
Ergo: vigyázni kell ezekkel és inkább a drágábbat megvenni. Ebay-es topikban nézz körül, ott adnak tanácsot, hogy melyiket érdemes. -
didros
senior tag
válasz
lavjaman007
üzenetére
Többnapos folyóvízi pecázáshoz egy okostelefon lenne az utolsó dolog, amit magammal vinnék..

-
RVR400
veterán
válasz
lavjaman007
üzenetére
8 dolláros 30 Ah-s? Szerintem legalább 1 tizedesjeggyel el van írva.

-
lavjaman007
csendes tag
Akkuproblémát én a 30.000 mah power bankkal akarom kiküszöbölni. Többnapos folyóvízi peca során remélem hasznos lesz. És szinte egy inew v3 pótakksi árából megvan.
Már csak a telefonnak kellene megjönnie. -
didros
senior tag
Ha video lejátszáskor (MX Player) becsukjátok a tokot, akkor nektek is újraindul a telefon? (1.0.5)
-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
lőj egy-egy képet 12 mpx-el meg 18mpx-el, szerintem még csúnyább is lesz a 18mpx-es..
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
1.0.7es rommal javult a kamera. Mar nem 12 Mpx-t tud a telefonom hanem 13-18

-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Ugyan abba az USB slotba csatlakoztattad a telefont ahova az előző telepítésnél? Én jártam úgy hogy másik slotban nem működött.
-
integrated
tag
Hàt engem ez a lila folt kikeszit.. Asszem visszakuldom kinaba vagy keresek egy magàn mobil szervízt és velük megjavíttatom. Tud valaki egy jó mobil szervízt? Kijelző panel cserére
-
integrated
tag
De rajottem miert van lila folt a kijelzon.. Allitsatok be feher hatteret, vegyetek le a hatlapot es nyomjatok meg az akksit. Ugy fog megjobban megmutatkozni. Tul nagy nyomas erte a kijelzot ezert serult. Nektek is ott van, mar irtatok egy paran. Romolni nem sikerult 1.0.8ra.. Majd holnap visszarakok egy regebbi verziot es arra talan ratudom huzni. Jó éjt
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Tuti fent van a telefon driver-e a pc-n?
http://singledrivers.blogspot.hu/2014/01/download-inew-v3-usb-driver-for-windows.html
Asszem ez kell, hozzá. (vagy ilyesmi)
-
integrated
tag
Download only üzemmódban semmit se csinál, filmware upgrade-nél pedig Read Back és 6%nál megáll..

-
integrated
tag
Letöltöttem, de semmi, nem is reagál, rádugom az usb és jöna töltőképernyő aztán sekép se hang az SP Flash tollsban, nem csinál semmit :S
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a baj, hogy életlenek.
Próbáld ki, hogy exponálsz majd elhúzod egy picit a telefon majd gyorsan megint exponálsz, majd megint elhúzod, és megint exponálsz.. nem lesznek élesek a képek, mert nem tud olyan gyorsan fókuszálni. Pl. ha egy vízbe ugró emberkét akarnál lefotózni akkor egy elmosódott pacát látsz majd a fotón, mert mire befókuszálna addigra a vízben van az emberke
Ugyan úgy mint a RVR400 linkelt fotójánál a kocsi elmosódott. -
karikusz
tag
Nekem csak az a bajom, hogy nem tudsz gyors fotókat csinálni. A Samsung S2 is ugyan ilyen volt. Ellenben pl a 6230i-vel gyorsan el lehetett kapni a pillanatot élesben. Igaz nincs olyan színmélysége...stb de a telefon az telefon nem fotómasinéria. Bulis fotókat kell vele készíteni. Én amúgy 550D-vel tolom: [Pár fotó]
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a lényeg szerintem, hogy több gyártósoron készült telefonokról beszélgetünk ahol más alkatrészeket és más programozást is kaptak a telefonok. Ezért lehet az, hogy valakinek az 1.0.4, valakinek az 1.0.7 és valakinek az 1.0.8 a legmegfelelőbb.
-
integrated
tag
válasz
karikusz
üzenetére
Ma eddig "csak" 8 ember írt nekem hogy csináljam meg nekik a telefont, meg segítsek ebben abban, segítek ha tudok, de látjátok nekem se sikerül elsőre minden, és nem is vagyok online egész nap, mert dolgozok.. holnap is 4kor kelnem kellene, de itt vagyok és értetek szenvedek

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Utána már csak a módosítatlan 1.0.7 fog felmenni simán, mert azoknak egyezik a partíciókiosztása. De egy teljes 1.0.4 vagy 1.0.5 FW UPG-s flashelése után felmegy a mixelt 1.0.7.Viszont érdekes módon elsőre nekem is tükrözte az érintőt az eredeti 1.0.7. Felraktam az 1.0.8-at (FW UPG móddal), aztán vissza az eredeti 1.0.7-et, és jól működik az érintő. Szóval ez is egy megoldás, hogy jól működő 1.0.7 legyen a telón.

(#2105) karikusz: Jó, hát mellette kattingatva egy EOS 400D-vel nyilván nekem is feltűnik a lassúsága, de amúgy szerintem teljesen tűrhető.
Szóval itt a kép majdnem nyersen, de ugye ide csak 8 MP-t lehet ide feltölteni. Jah, mellesleg 2x digitális zoom mellett készült:
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem baj, mert olyan dolgokat írsz le amiből más rájöhet, hogy neki miért nem megy (már ha veszi a fáradtságot és vissza olvas). Szerintem a chinaphone-on össze-vissza mókolt cuccok vannak. Az akksi töltöttség meg mindegy, csak ne legyél 5-10% alatt. Az alatt amíg csatlakozol a pc-hez és telepít, jó ha 1%-ot merül a telefon. Az a lényeg, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)