Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Na 13:38-kor átvettem a futártól. Már csak a munkahelyen tudom részlegesen tesztelgetni. Kicsit furcsa a kamionplató méretü ZP 990-em után. 1.0.4-es ROM-mal jött a Mixeshoptól. Este kipróbálok otthon Miracastot, OTG-t egyebeket. Hétvégén mentegetek, telepítek aztán jön a Framaroot. Hétfőn átadom. Szerintem fog tetszeni a leendő tulajnak. Amúgy tényleg pofás és karcsú darab, gördülékenyen fut és a Zopo után is szépnek mutatkozik a kijelző. Autómata fényerőállítás jó, kamera a várakozásnak megfelelő. A ledje egész jó fényerejűnek hat.
-
andrasxx
tag
válasz
Lazarrus #594 üzenetére
Igen, erre már én is eljutottam, sőt vasárnap óta így van használva...de sajnos ez nem megoldás, mert mobilinternet így csak edge sebességgel van...
Ez csak ideiglenes megoldás
Annyit még, hogy a probléma az új, fehér teleírod kártyával van. A régi sárga pannonos kártyával hibátlanul működik....
-
r107
csendes tag
-
Lazarrus
újonc
Na hölgyek urak a telenoros usereknek találtam megoldást a hívás problémára.
beállítások/továbbiak/mobilhálózatok/3G szolgáltatás: kapcsoljátok ki a 3G-t és lehet használni a "telefon funkciót" -
Submarine
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
Lazarrus #590 üzenetére
Ez rajtad ugyan sem segít, de én egy T-mobilos (saját) mini simmel és egy Telenoros (céges) normál simmel használom és mindkét kártyával tudok hívást indítani és fogadni is.
Ha jól emlékszem másnak is volt gondja telenoros kártyával, de őszintén szólva nem tudom mi okozhatja...
Az imei számot meg tudod nézni és a szolgáltatónál meg tudod kérdezni, hogy esetleg letiltották-e vmilyen okból, de azért fura lenne, mert mi okuk lenne csak úgy letiltani.
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- A telefon nagyon gyors.
- Az enyémen sincs piros NFC felirat. És ez még semmilyen problémát nem okozott.
- Nekem is fehérben tetszik jobban
(ezt a "fekete a pasis, a fehér az csajos" dumát valami nagyon hülye találta ki, más birkák meg viszik tovább)
- Vodás vagyok, még nem tapasztaltam hibát.
Lazarrus: szerintem ezzel menj be a szolgáltatóhoz, ezt csak ők tudják megválaszolni (vagy még ők sem).
- Én eddig csak annyi negatívumot tapasztaltam, hogy a gps nagyon érzékeny. Rossz időben nem nagyon fog semmit. De ez lehet minden eszközre igaz, nem értek a témához túlságosan.
- Szóljon aki nem kapott választ! -
Lazarrus
újonc
Sziasztok. Kb 2 hete jött meg az Inew v3-as telóm. Remekül fut a telefon se lag se melegedés. Egy kis bökkenő van, hogy a telenoros kártyámmal nem tudok telefonálni vele. Ha hívnak azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva ha én akarok hívni egyből megszakítja a hívást. Sms küldés detto. Próbáltam T-mobile-os kártyával és Vodással is. Mind a kettővel tudtam telefonálni. Több forumon olvastam, hogy az IMEI szám van letiltva. Cseréltem rajt romot is, az se oldotta meg a problémát. Szerintetek, hogy lehetne működőképessé tenni a telefont? Gondolkodtam rajt, hogy átmegyek a másik két szolgáltató egyikéhez, de mi van ha egy hét után ott is letiltják a telót? Légyszíves segítsetek!
-
iamdoki
tag
válasz
Makkapakka #587 üzenetére
Ha előbb tudtam volna, hogy hirdeted, lecsaptam volna rá ennyiért. Ha a vámon fennakad, és rányomják a 27% ÁFÁ-t, akkor drágábban jön ki az ember...
-
Makkapakka
csendes tag
-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #581 üzenetére
1949deal.com
182 USD és (+akksi+tok+2db fólia) de én még januárban megrendeltem cakkpakk vám áfa 52ezerre jött ki
fehér -
endurofan
csendes tag
Egy kérdés akinél már van a telefon.
A hátlapon nekem nincs NFC felirat (a netes fotókon van)
Nálatok a hátlapon van ilyen piros NFC felirat -
endurofan
csendes tag
Sziasztok...
Megjött a V3 gyönyörű telefon beleszerettemÉs még a királyi posta és vám szuttyogást is feledteti
-
Mecy_Lacee
senior tag
Ide is berakom: [link]
Vodásoknak...
De csak azért, mert a telóm, ha inden igaz, elindult földrészeket átívelő hosszú útjára.
-
salieri.
őstag
válasz
Makkapakka #575 üzenetére
Melyik sablon mérvadó?Link?
-
Makkapakka
csendes tag
-
salieri.
őstag
A szolgáltató ingyen cseréli a sim kártyát micro simre?
Most nézem ,hogy nem normál méretú megy a 2-es slotba.
Valamint ti töltitek a gyári töltővel? -
szabi820
tag
Melyik kártyahely az interneté?A micro?
-
police911
csendes tag
sziasztok
tegnap rendeltem a mixeshop-ról inew V3-at. sima SG posttal rendeltem, remélem, hogy hamar feladják.
azt írta az ügyfélszolgálat, hogy 3-5 nap, mire el tudják küldeni, mert készlethiány van... -
Laza...
addikt
-
salieri.
őstag
Ma megjött a mixeshop rendelésem, javaslom aki DHL küldést választott indítson Disputeot !
Megrendeltem 02.14-én ,nem történt semmit 21-én dispute,majd 24-én kaptam tracking számot. -
raulicio
senior tag
Ez azért még egy kínai gyártótól is elég furcsa lenne.
Ráadásul kicsit sántít is a dolog. Az otg-vel az ég világon semmi probléma. Az elsó szoftver volt a hiba, amit rég javítottak. Képernyő problémáról sem hiszem, hogy beszélhetünk. Igaz itt is van egy hibás darab a fórumon, de Sam S4-ből is lehetne találni hibásat bőven, ez sajnos benne van a pakliban.
Az nfc-nek sincs semmi baja. bizonyos gyártó tagjeit nem kezeli, de ez az nfc chip hibája és nem az inew-é. más telefonban is előfordul.
Ráadásul mindezek ellenére a romot csökkentik? hát: -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #556 üzenetére
Igen, nagyon türelmes vagy!
Egész biztos, hogy aze-bayről többet rendeltél, de az e-bay az e-bay, a kínai webshop az meg kínai webshop. A tehenet sem hasonlítod a százlábúhoz, pedig mindkettő élőlény...
Amúgy meg még azt is mondhatnám, hogy igazad van, de ezt nem kell hússzor leírnod, pláne nem ide! Ráadásul a kínai rendelésekkel kapcsolatos tapasztalataid megosztására van külön fórum!!! Külföldi rendelések és postázás a neve, és naponta 10-en bosszankodnak úgy mint te, még új barátságok is szövődhetnének a sorstársaiddal! A közös anyázás összehozza az embereket!
A mekis példád nem tudom, hogy jön ide, de biztos fiatal vagyok még, meg aztán mekibe sem járok...
-
Gaabe
tag
Nem akarok jósolni, de minden rendelésemet pénteken vette át a mixeshoptól a Dhl, és hétfő délben vettem át a cuccost, most +1 nap a vámellenőrzés miatt. Amint a dhl pickupolja a csomagotokat, kaptok azonnal egy smst egy UK számról, hogy vegyétek fel a kapcsolatot emailben a dhl vámosaival.
-
dpit9
csendes tag
üdv!
TELENORba voltam ma és kérdeztem hogy miért van ez hogy nem vagyok elérhető és én se tudok hívni...
azt mondták ez előfordul ,hálózati hiba de most a NAPKITÖRÉS miatt volt...hát nem tudom ,csak remélem hogy igazuk van. -
didros
senior tag
válasz
slezakimi #560 üzenetére
Annyira talán nem is bánnám a kisebb romot, ha mellette valóban csak javítások lennének még a telefonon Akku, stabilitás.. Csak sajnos nem jellemző a kínaiakra, hogy egy második gyártási szériában javított terméket dobnak piacra. Inkább olcsósítanak még rajta amit tudnak.
-
didros
senior tag
Heccből rákérdeztem egy aliexpresses eladótól.
Válasz:
hello dear, i haven't got the news from our suppliers now, and now the phone is out of stock, tomorrow we will get the new supply, will check the phone to see whether it changed or not
Viszont csak lehet valami igazság ebben a holnapi szállításban... -
didros
senior tag
Mai hír az egyik telefonos fórumon:
Someone on an other forum (Dutch) tries to order an iNew v3 via Aliexpress, but the selller said he couldn't deliver it.
Here is the reason why:
Quote:
Hello my friend,
do you accept the new V3 2014 with 1G ram and 4G rom with a 16G tf card, it support NFC and OTG and it is more stable,
The old V3 was stopped selling because of its battery and screen problem.
If you accept we can send today.His product information is not updated yet but probably there will be some fixes for our iNew in a new batch.
Érdekes, nem? Vagy csak valami hamisítványt akarnak rásózni az ürgére...
-
RVR400
veterán
válasz
karikusz #556 üzenetére
Minden webshop eljátssza ezt legalább egyszer... Elsőre indítottam volna a dispute-t, ha ennyire nem tudok várni valamire. Ha egyik webshopban sincs készleten, akkor máshonnan sem kaptad volna meg hamarabb, csak véleményed szerint.
Viszont így sehonnan sem érdemes megrendelni, mert ha a gyártó nem szállította le senkinek időben, akkor aztán megrendelheted 5 helyen is, egyik sem lesz hamarabb.
Részemről tényleg befejezem ezt a végeláthatatlan dolgot, mert úgyis csak a saját igazadat látod, nem globálisan az egész rendelősdit. Valóban egy mocsok szemét banda az összes kínai, de ha nem tudsz várni, akkor:1- nem kell rendelni
2- nem kell hagyni hitegetni Magad -
karikusz
tag
válasz
raulicio #555 üzenetére
Bocs de szerintem ez is a megfelelő hely, mert itt kérdezi mindenki, hogy honnan érdemes ezt a telefont rendelni.
Ha vissza olvastál volna akkor láttad volna, hogy nem vagyok türelmetlen típus, lehet, hogy már picit többet rendeltem az ebay-ről mint te. Ott tudod, hogy mikor adták fel, sima postával, és tudod, hogy közel egy hónapot vársz a termékre, mert nem gyorspostával rendelted. Itt előre lett egyeztetve a shoppal, ami azt jelenti, hogy azt ígérték, hogy ha megrendelem, akkor múlt hét csütörtökön feladják és DHL-el holnapig (28.-áig) megérkezik. Ehhez képest még a mai napig nem adták fel.Még egyszer leírom: Egyeztetve lett a webshoppal, nem csak vaktába lett rendelve!!!
Fiatal versenyzőknek: Bemész a Mekibe, megkérdezed mikor lesz kész egy sajtburger? Azt mondják, 2 perc és kihozzák. Te megrendeled/kifizeted és leülsz. 3 nap múlva is ott ülsz és még a húst sem sütötték ki hozzá...
-
raulicio
senior tag
-
RVR400
veterán
válasz
karikusz #551 üzenetére
Ő az offline rendszerükből nézte ki?
Ezt amúgy ne ide írd be, hanem a kínai webshopos rendelősbe, meg olvasgass bele, és ne rendelj egyetlen egy kínai webshopból sem.
(#552) gr8tjoey: Egyelőre úgy néz ki, hogy lesz, mert van egy okos kollégám, akinek mindig később jut eszébe, ha mégis kell valami. Ahogy tegnap leadtam a rendelést, utána fél óra múlva szólt, hogy neki is kellene telefon... Mosolyogtam egyet, aztán közöltem, hogy ismét nem sikerült időben eldöntenie.
Szóval, ha belátható időn belül feladja a mixeshop a cuccot, akkor utána nyugodtabban megyek neki még egy körnek, mert így nálam szerintem megint lesz 2 db rendelés legalább.
-
karikusz
tag
Gerinctelenül hazug a MIXESHOP!
Mai nap is utánakérdeztem, hogy mi a helyzet a több napja (egy hete) "majd ma feladjuk...majd ma feladjuk...majd ma feladjuk" csomagommal, ugyanis tegnap azt írták, hogy a weboldalukon ugyan processing van de skype-on küldik a DHL-es tracking kódot. Másodszori rákérdezésemre ezt a választ kaptam:
"4632218721, not online yet , dhl will update it a little later"
Nem szeretem ha hülyének néznek, így írtam a DHL-nek, hogy azonnal látható-e a feladás után az online felületükön a csomag, vagy kell átfutási idő?
A válaszuk az volt, hogy valóban van átfutási idő, míg az online követő felületükön láthatom, de azért utána nézett, hogy valóban fel lett-e adva.A válasz:
"Ellenőriztem, sajnos még nem történt feladás ez alatt a fuvarlevélszám alatt."
Vicces, hogy előre le lett egyeztetve velük, hogy múlt hét csütörtökön feladják (ezért is lett náluk megrendelve) és egy hét után sincs semmi feladva. Szóval mindenki gondolja meg 2x is, hogy tőlük rendel! Ez a tipikus olcsó húsnak híg a leve. Inkább a drágább helyről rendeltem volna meg (2-3.000-rel több) de akkor nem lenne ez a herce-hurca.
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Már az első oldalon olvasni olyat, hogy a THLW8-as akksija jó bele.
Van egy ismim aki olyannal tolja, ha elérem, majd kipróbálom..Egyébként akksit majd egyszer vennék hozzá, meg valami pofás esetleg flip bőrtokot, vagy linkeltetek már hordozhatós töltőt is..
Előbb tájékozódjunk, aztán majd ha kialakult, erre is összeállhatnánk páran.
Én ebay-től sem zárkózom el.Egy észrevétel:
a töltőnek a vezetéke túl merev, és néha szinte féltem a microusb csatlakozót hogy eldeformálódik valami.. -
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Makkapakka #475 üzenetére
Írok privátot
-
ÁrPi2
senior tag
hmm...Rémlik nekem is a különszámolt PayPal-fee...
Ahol más boltban ilyen különszámolással találkoztam ott tán 4 százalék volt ez. Mixeshopon mennyi?
Továbbá arra hogy a paypal kb. 8-10 forinttal drágábban váltja dollárra a forintot:
(OFF)(Elon Musk vagy kicsoda ebből építi az űrhajóját, nemde?)(/OFF)
Szerencsére a PayPal bejelentkezésed (webes "account"-od) alatt (illetve akár a pp fizetési procedura során , kis vékonybetüs linket követve) rendelkezhetsz azaz konfigurálhatod hogy NE PayPal barátunk hanem a számlavezető bankod váltsa a forintocskát (ezek 8-10 Forinttal kedvezőbbek).
-
eJeti
csendes tag
A Mixes-ről várható költségekről csináltam egy táblázatot a napokban :-) Itt elérhető.
Árfolyam állítható, az mindent befolyásol, de jól látszik h 10 db esetén 20%-al olcsóbban jön. -
ÁrPi2
senior tag
Mixeshop, EUEXP1 kiscsapatban vagy csak úgy több darabos vásárlás:
"1 db telefon ára=165 USD, ez is tiszta, így 3 db ára 495 USD."
Jobb a helyzet ennél is : Sok ? Ócóbb.
Három darab vétele esetén 163 per db.
A legkedvezőbb például 10 fős vásárlói gruppéban (ugye ha mindenki egyet akar
) már csak $156 per darab
az EUEXP1 szállítás pedig 10darabra $160 ami egyre vetitve: $16/darab. Egy ára kézbe tehát $156+$16.
( Qty.Range(unit) Price(per unit) Discount )
-
Leleményes
tag
Automatikus fényerő, wifi, mobilnet egész nap aktív, osztály, főleg asszony játszott, fotózott vele, zenehallgatás 1-2 óra, böngészés. Játék elég sokat ment. Szerintem jól bírja. Akinek ennél több időre kell telefon, az áldozzon rá többet...
-
dpit9
csendes tag
Van repülő mod de nem volt bekapcsolva szoval nem tudom ... Arra gondoltam h 3g nek lehet valami köze hozza de annyira bem ertek az ilyen dolgokhoz sajna..
Aggodom mert amugy eszre se vettem volna h nem ernek el... Fontos lenne azert barmennyire okos még is csak telefon -
Leleményes
tag
Van lehetőség arra, hogy a hangra fotó módnál a "hajcsa" kínai szó helyett mást lehessen mondani?
-
cs.j
csendes tag
Szia!
Ha újra működik a telefon, én nem aggódnék! Lehet hogy telenor cella hiba volt, és amiatt b.szakodott neked, ki tudja.. Próbáld ki holnap is!Mondjuk én spec. néha igen tudnék örülni, ha akár csak egy fél órácskára elnémulna a telefon, nem csörögne, legalább tudnék dolgozni közben
-
cs.j
csendes tag
Erre a Pandawill customer service azt mondta, hogy az iNew gyár nem tudott szállítani, mivel a rendelt kijelzők elakadtak a Hong Kong-i vámon. Amint befejeződik a vámprocedúra, fogják tudni a gyártásban utolérni magukat.
Ők megmondták a frankónak tűnő információt - persze tudni kellett kérdezni tőlük, de fontos volt megtalálni ott is a megfelelő kollégát...
Ettől ugyan a teló még mindig nincs feladva, de van egy értelmes sztori mögötte, hogy miért is nem..
Én sem vagyok boldog a késedelem miatt, de alapvetően számoltam az ilyen eshetőséggel, hiszen mégsem a már jól ismert szomszéd boltból vásárolok, hanem a világ túlsó végéről, de főleg bagóért. A gyorsposta meg remélem tényleg gyors lesz, mihelyt lábra kél a csomag(mondjuk el nem tudom képzelni, mi történik a gyártósorral, ha napokig áll a buli a késve érkező alkatrészek miatt.. - a létező legnagyobb bukta ez a vállalatnak..)
-
dpit9
csendes tag
SOS valaki segítsen ki legyen kedves ha tud
győr mellett lakom egy faluban ,telefonáltam minden faszán működött,de mikor ma bementem győrbe se én nem tudtam hívni senkit,se engem nem tudtak hívni!
telenoros micro simet használok!
mikor hazaértem megint működött minden ahogy kell!
városban egyből azt írta hívás befejeződött,vagy foglaltat is jelzet 2-3 másodpercig ....
remélem valaki tud rajtma segíteni,akár privát üzenetben is mert ez kicsit aggasztó hogy odébbmegyek 20 km-t aztá a v3 as csak egy mp3 lejátszó funkciót tölt be kb...
előre is köszönötem! -
Kistilk
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy valakinek V3-ra van szilikon tok raktáron? -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #526 üzenetére
Értem és osztom is ezt a véleményedet a készletnyilvántartásról és annak közzétételéről, de sajnos ezen innen nem tudunk változtatni. Csak magamat tudom ismételni, miszerint az ideiglenes készlethiány a kínaiaknál nem jelent készlethiányt. Csak kb. akkor raknak vmit out of stock-ra ha már nem gyártják az adott dolgot. Ez sajnos olyan dolog, amit minden kínai rendelés előtt mérlegelni kell.
Mindegyik ezt csinálja. -
didros
senior tag
Az a gyanúm, hogy a legtöbb webshopban most készlethiány van ebből a telefonból. A gyárban meg éppen gőzerővel dobálják össze az új készülékeket, hogy ki tudják elégíteni a megrendeléseket.
-
karikusz
tag
Szia!
ebay-en rendelgettem nagyon sokat, az utóbbi 10-15 termékből, 5-6 termékkel voltak szállítási problémák (40-50 nap). De ott tudtam, hogy várni kell a termékre, mert sima postával lett rendelve. Most először rendeltem kínai webshopból, csak azért mert az előzetes egyeztetéskor azt írták, hogy múlt hét csütörtökön feladják, és ha DHL-el kérem akkor Február 28-ra itt lesz.
raulicio:
Engem csak ez bosszant, hogy ígérgetnek össze vissza. Mondja meg, hogy nincs raktáron a telefon, de egy hét múlva lesz akkor tudjuk küldeni. Ehelyett meg minden nap csak azt írják a skype-on, hogy "inew v3 today will send out sorry for delayed dear"..."today later"... szóval ez dühít. Gerinctelen kis férgek az ilyenek.
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #521 üzenetére
Hehe, ha majd több rendelés lesz a hátad mögött, akkor rájössz, hogy 6 nap az nagyon rövid idő, ráadásul MINDEN kínai webshop így működik.
A szállítási idő pedig a szállításra vonatkozik, nem a feladásra. Ergo a DHL-es szállítással a feladástól számítva jön meg 1 héten belül. Ha félre értelmezted az baj, de nem a kínai tehet róla. Ezért kár "anyázni" meg idegesíteni magad... -
RVR400
veterán
Lehet izgulni, leadtam a rendelést.
-
dpit9
csendes tag
SOS valaki segítsen ki legyen kedves ha tud
győr mellett lakom egy faluban ,telefonáltam minden faszán működött,de mikor ma bementem győrbe se én nem tudtam hívni senkit,se engem nem tudtak hívni!
telenoros micro simet használok!
mikor hazaértem megint működött minden ahogy kell!
városban egyből azt írta hívás befejeződött,vagy foglaltat is jelzet 2-3 másodpercig ....
remélem valaki tud rajtma segíteni
előre is köszönötem! -
RVR400
veterán
válasz
karikusz #521 üzenetére
Ezek szerint még nem rendeltél túl sokat, ha ennyire optimista tudsz lenni.
Sajnos nekem már majd' mindegyik nagyobb webshoppal volt ilyen problémám, és refundom is. A mixeshopnál ez lesz az első rendelés, ha tartják magukat a péntekhez vagy a hétfőhöz, én maximálisan elégedett leszek. Talán a banggood volt eddig az egyetlen webshop, amivel nem volt gondom.
-
karikusz
tag
Mixeshoptól ne rendeljetek! 6 napja rendeltem, még mindig nem adták fel. Skype-on folyamatosan írok nekik, és mindig azt írják, hogy majd ma feladják... kamu ferdeszemű parasztok. Gerinctelenség felvenni a megrendelést úgy, hogy nincs raktáron, és ki sem írják, de a Skype-on sem írja a tetű, hogy van vagy nincs raktáron csak, hogy majd ma feladják! Ennyit, hogy rendeld DHL-el, hogy gyorsan legyen nálad a telefon. Akkor tiltanák le a DHL-es opciót.
Na írok neki megint, hogy mi a manó van?! -
didros
senior tag
Még csak a felénél járok, de ez bizony egy érdekes topik!
-
raulicio
senior tag
válasz
zoramino #514 üzenetére
nem igazán tudom, hogy mire gondolsz. Nincs 4.4 a V3-ra!!! Ha a smartdigi féle romra gondolsz, ami 4.2 és bizonyos elemeket átemeltek a kitkatből, akkor azzal kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert rohadtul zavaros az egész + a kötelező adomány miatt + nem tud a csapatukból senki angolul, szóval én elvből nem nyúlnék hozzá
Itt a fórumon mintha valaki írta volna, hogy kipróbálta és tetszett neki. Keress vissza, hogy ki volt az és kérdezz tőle. -
zoramino
csendes tag
4.4-et próbált már valaki rátenni? Nekem nem indul vele. Azt csináltam amit a needrom-on leírtak, van valami egyéb trükkje?
-
didros
senior tag
Számítógép USB portjára csatlakoztatva kb. mennyi idő alatt töltődik fel teljesen az akkumulátor?
Más telefonoknál azt tapasztaltam, hogy jót tesz neki a kisebb árammal (0,5A) való lassabb töltés. Hátha ennél is beválna majd. -
mdav88
aktív tag
A jelenség nálam is adott, egyelőre annyit csináltam, hogy feltettem a gsam-ot ezzel kicsit normalizálódott a töltés, 3,7v helyett 4,1v tölt...
De valószínű hogy a stock 1.0.4 helyett valami más rom után kell nézzek.(chinaphonearenan van olyan stock amiben emelik a töltő feszültségét, hogy tovább töltsön, mert kb 4,3v-ig kéne töltenie) -
Neo23
csendes tag
Ma reggel észre vettem egy érdekes dolgot 25% töltöttségnél elkezdtem tölteni a telefont, majd valaki hívott lehúztam majd néztem hogy a 10 perc töltés után 100 %-ra ugrott a töltés kijelzés, most azóta persze gyorsan merül, kb percenként 1%.
-
Leleményes
tag
Láttam már, de telefonon biztos máshogy mutat!
-
Laza...
addikt
válasz
Leleményes #506 üzenetére
gondolom ez az
-
Leleményes
tag
Szilikon tokról kaphatnánk képet?
-
vizslakutya
senior tag
De jó,hogy még egy kicsit benéztem ide a csoportos rendelés miatt (sok sikert Hozzá
),mert elkaptam ezt a rootolási írásokat és örömmel jelentem,hogy az Alcor Acess tabomat teljes sikerrel kinyitottam vele,köszönet érte
-
RVR400
veterán
Nah, eJetivel való levélváltás után azt mondom, hogy aki még be akar szállni, és legkésőbb holnap délelőtt át tudja utalni a pénzt, annak intézem a rendelését.
Így végülis mindegy, hogy mennyit rendelek, már az ár úgyis jó lesz, és senkinek nem áll nálam pénze sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tippmix
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest