- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
Akit esetleg érdekel:
Inew V3 az Antelife spanyol raktárából még 7 órán keresztül rendelhető, antelife2014 kuponkód igénybe vehető rá. Aki lemarad, az a következő közös rendelésbe beszállhat, nem lesz drágább a teló előre láthatólag úgy sem.
-
mathews37
tag
Megjött Megjött Megjött
telenoros kártyát tettem bele felismerta de hivás inditás után bontotta a vonalat kikapcsoltam a 3 g -t és úgy jó lett , 850/2100 -az verzió nincs lila folt legalábbis nem láttam sehol ,most már majd én is bombázlak titeket hülye kérdésekkel !!
-
nash13
aktív tag
Flashtool verziószám mennyire számít? Nekem ez van fenn, tavaly nyáron használtam utoljára MTK6577-es telóhoz.
SP_Flash_Tool_v3.1244.0.sn85 -
integrated
tag
válasz
kocsispeti #2392 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
kocsispeti
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget,vissza olvasgattam,meglettek a driverek és tegnap kb 1 perc alatt sikerült frissítenem a romot 1.0.7 re :-)
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm -
RVR400
veterán
válasz
woteska #2386 üzenetére
Nem kellene senkit sem a telefon formázására buzdítani egy partíciókiosztási "probléma" miatt, mert egyszerűbb egy teljes mentést szerezni, és FW Upgrade módszerrel felrakni, ahogy a youtube-os videó is mutatja.
Szóval SOHA ne ajánld a formázás opciót, mivel mindent töröl, így minden gyári visszaállítás után az IMEI-k is elszállnak, ami megint külön procedúra. Főleg, ha valakinek továbbadod a telót, az meg majd megint elkezd vele mókuskodni egy visszaállítás után, mert éppen elfelejtettél neki szólni, hogy ne használja a telefon egyik fontos alapfunkcióját... -
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki #2388 üzenetére
Köszönöm a linket. Átolvastam de ezt a progit már próbáltam korábban tableten ahol nem működött, és sajnos ez a megoldás is olyan hogy a wifi újrainditásáig él a beállított mac cím. Azért kipróbálom hátha segít. Más 1.0.8-at futtató tulajnál nem jelentkezik ez a random wifi mac cím cserebere?
-
xdgauo
újonc
Kedves Inew V3-at használó társak!
Én is beléptem a közösségbe, bár a magyar forgalmazó készüléke által. A problémám nekem is a Telenoros 3G hívás, illetve nem hívás..
A kérdésem az lenne, hogy valakinek sikerült megoldania a problémát?
Tegnap voltam a telenorban, cseréltettem kártyát, de sajnos így sem működik. Már három különböző típusú és gyártási idejű telenoros kártyával kipróbáltam és semmi változás (volt köztük régi, újabb, és micro sim is).
Egyébként nekem is WCDMA 850/2100Mhz-es a készülék.
Beszéltem a telenorral telefonon is, nem tudják mi lehet a gond.
Szerintem az mtk6582 procival lehet a gond, illetve szoftveres a probléma...
Találtam egy 3G fix beállítást, de mivel nem rootolt a telefonom, ezért nem tudom kipróbálni. Mivel még él a garancia és egyeztetek közben a forgalmazóval is, nem szeretném rootolni...
Esetleg ha van valakinek kedve, kipróbálhatná. A link:
http://www.china-devices.com/Thread-How-to-Fix-3G-on-MTK-6589
Amennyiben van valami további ötletetek, kérlek írjatok!
Üdv,
XDGAUO
-
woteska
csendes tag
Na, leírom, hogy mi volt a problémám és azt hogyan oldottam meg. Én csak a FlashToolt ismertem ki a szevedés alatt, a CWM-hez annyira nem értek, habár onnan telepítve ronthattam el valamit.
A tanulópénzem végül nem a telefon lett, hanem a sok stressz, meg a 3 napos szenvedés.. most vettem.. és el is csesztem.. - gondoltam. Sok embertől hallottam, hogy az MTK-s telefonokat nem tudod kinyírni, ezért is jó. Amit lehetett, én elcsesztem rajta, téglát csináltam belőle. Nem tudtam a végén már bekapcsolni sem. Windows 8 rendszerről pedig elég fos a frissítés, a driverek szanaszét vannak, mondhatni. Konyhai megoldások vannak, hogy úgy mondjam.
A tapasztalataim(ha hülyeséget beszélnék, a többiek majd kijavítanak):
- CWM-el IMEI mentést kell csinálni, valamint ugyan innen a telefonon jelenleg lévő és működő romról is!!! Enélkül bele sem szabad kezdeni. A mentés legyen az SD kártyán és a gépen is, utóbbin két példányban!
- Az utánaolvasáson valóban én is alakíthattam még volna, azt hittem tudom, amit kell, mint kiderül, engem is félretájékoztattak. Elfelejtettek szólni a mentésről, meg úgy ámblokk a szarba bennehagytak, de ez egy másik történet.
- Csak gyári, vagy nagyon megbízható forrásból származó ROM-ot tegyünk fel!
Mondjuk a needrom.com-ról, vagy www.chinaphonearena.com-ról ellenőrizettek a dolgok. Szerintem ezek megbízhatóak, így vettem észre. De csak cikket létrehozók által, a fórumon oldalt látni, hogy milyen rangfokozata van.
Needrom: http://www.needrom.com/mobile/inew-v3-e/SP Flash Tool-al oldottam meg a téglaságot végül, csak azzal tudtam..
Az updatelésnél sok sok hibaüzenetem volt, ezek közül a leggyakoribbak:
- BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
- PMT changed for the rom, it must be downloadedÚgy vettem észre, hogy mindkettő hibaüzenetet valamelyik driver hiánya okozza, vagy pedig az, hogy le kell formázni a telefont, mielőtt updatelnéd.
Win8 iNew V3 Flash Tool driverei:
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools
(Regisztrálni kell, hogy láthasd a letöltőlinket.) Ezen a linken a bejegyzésben van egy másik link is, a cikk alján, ott egy Preloadert tölthetünk le. Ha a telefon nem csatlakozik megfelően(csak akkor)erre szükségünk van. A windows eszközkezelőjét ha megnyitjuk, látjuk, hogy megfelően csatlakozik-e. Ha nem ismeri fel, akkor az ikon az eszközkezelőben sárga lesz, és valószínűleg "ugrálni" fog fel-le, és a lista is újrafrissül.A Flash Toolról, amit tudni kell, hogy a lehető legfrisebb verziót használjuk. A programot elindítva a fölső fülekben megtaláljuk a Flash Tool frissítését(Help menüpont alatt Software update.)
Fontos, hogy a Flash Toolt rendszergazdaként indítsuk el.(Az .exe fájlra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként.)
Fontos, hogy a DA DL All with Checksum be legyen pipálva az Option menüponton, Install/Update címkén belül található.A romfrissítés menete a következő:
A már említett Flash Tool-os beállítások után, és a már mentett(backup) rom és imei után..
1. A telefon kikapcsolása, aksi, sim és sd kivétele.
2. Flash Toolban a romot megnyitjuk(scatterfájl).
3.a Ha full updatelünk, akkor legelőször formázni kell. A Flash Toolban Download fülről át a Format fülre. Hagyjuk AutoFormatFlash-en.
3.b az usb kábelt csatlakoztatjuk a géphez, telefon nélkül
3.c a format fülnél a startra rányomunk(ilyenkor várja már a csatlakoztatást)
3.d a telefont semmit sem nyomkorászva rajta, se vol+ se semmit egyszerűen felcsatlakoztatjuk, és várunk szépen. 10-20 mp is kellhet, amíg jelet ad magáról! ha 1 perc után is semmi, akkor állítsuk le a formatot, húzzuk le a telefont, és újra az egészet azzal, hogy 10 mp után betesszük az aksit, miközben már fel van dugva!
4. ha a formázás megvolt, akkor lehúzzuk, biztonságosan!
5. áttérünk a download fülre, a scatterfile-ra.
6. látjuk bepipálva azokat a komponenseket, amiket telepíteni fog. nekünk innen minden kell fullromupdatenél, kivéve a USRDATA és a CACHE cuccokat. innen levesszük a pipát. ezek olyan részek, amik pl. nekem megmásították az imei számomat. ezeket nem kell telepítenünk, mert a telefon majd magától létrehozza ezeket, és ha a listában benne is van, az azért van, mert különleges esetekben van csak rájuk szükség. egyébként pedig olyan fájl ez a kettő, amit a rendszer, ahogy updateltünk, magától hoz létre, nem kell belepiszkálnunk. ezek a romot legyártó készülékéről valók sokszor, ami nekünk nem jó, nem kell.
7. ha levettük a pipát, akkor rányomunk a download gombra(itt a download gomb annyit jelent, hogy "feltöltjük" a cuccokat a telefonra, és ha rányomtunk, várja a jelet, a csatlakozást) ilyenkor még csak a kábel van rádugva a gépre, és a telefonba se aksi se semmi nincs)
8. a telefont mindenféle nyomkodás nélkül csatlakoztatjuk. ugyan az a történet, mint formatnál, csak ez hosszabb ideig fog eltartani, mármint a frissítési folyamat
9. ha kiírja, hogy complete, akkor ok. az update után a telefon magától fog újraindulni. nem kell lehúzni egyből még! valószínűleg a windows jelenzni fog, eszköz lecsatlakozás hangot, ilyenkor már lehúzhatjuk, a telefon magától újraindul.Megjegyzés:
ha driveres problémánk van, és nem indul el a flashelés, abban az esetben flashtool nélkül úgy csatlakoztatjuk fel a telefont a vol+-ot(aksi és minden nélkül) nyomva a gépre, hogy közben monitorozzuk a történéseket a windows eszközkezelőjében. amikor felugrik a csatlakozott eszköz, és nem jó a driver, akkor egyrészt sárga lesz az eszközkezelőben az ikonja, és "mtxx.." szerű szöveg lesz ott. ilyenkor kattintsunk rá, és próbáljuk a már korábban említett preloaderes cuccot manuálisan (illesztőprogram frissítése) megadni neki.A hibák szinte kivétel nélkül vagy azért van, mert nem formáztál, vagy azért, mert nem jó a driver.
Tessék kijavítani, ha nagyon nagy hülyeséget mondtam, kedves ős- és újtag fórumtársaim.
-
woteska
csendes tag
18 giga romot, flasht, drivert stb szedtem le legalább. Szoftveresen eléggé kitettem magamért. Ami az infót illeti, azután is ahogy írtam, feltúrtam számszerűsíthetetlen számú weboldalt. De annyira felesleges igazából ezt ecsetelni, tudom, az bőven elég. Elhiszem, hogy tapasztalt vagy, jobban értesz hozzá, nem vitás, de ez nem azt jelenti, hogy megfelelően állsz hozzá a másikhoz.
Ezen a fórumon van pár hasznos link, de egyik sem oldotta meg a Flashhelési problémáimat. És utóiratban hiába idézgetsz, szerintem értelmezd inkább, mert segíteni egy linkkel és megoldani ég és föld.
Itt, ahol nem láthatsz, nem hallhatsz, stb.. szerintem elég nehéz megmondani, hogy hőbörgök. De te tudod.
Senkit sem vontam felelősségre, magamra haragudtam, nem másra.
Gyári, iNew romot használtam updatenél, és nem az én hibám, ha közben elakad. Jól megnéztem honnan szedem le, a hivatalos oldalról. A kétségbeesésem látom a kommenteken, nem értem mi célból idézgetsz vissza, remélem te érted.
Ha ez a fórum tele van okossággal, akkor miért nem láttam sem itt, sem sehol máshol, hogy a VRAM és DRAM errorüzenetek azért vannak, mert a telefon memóriáját nem formázza le a FlashTool. Sehol nem láttam, érdekes.
Nem akarok én ezzel többet itt foglalkozni, ha tőlem kérdez valaki valamit, akkor nem leszek seggfej, ennyi a történet. Biztos te már nagyon unod, hogy 100 olyan zöldfülű van, mint én, de ha így van, akkor ez sem a te reszortod, vonulj nyugdíjba.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated #2381 üzenetére
Várjuk a művet!
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2377 üzenetére
Elsőnek küldd el nekem.
Ha valami még eszembe jut, vagy lektorálni kell, akkor belejavítok.
-
mhmpista
aktív tag
válasz
integrated #2377 üzenetére
Valami apródnak, modinak esetleg?
-
integrated
tag
Jelentem kész az 1. Hsz. Várom azt akinek elkuldhetem. World ben írtam meg. Linkeket tartalmaz.
-
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki #2368 üzenetére
Értem én és tudom hogy nem lenne szabad változnia, de tényleg így van.
A mac cím azért nem annyira szentírás, ősidők óta létezik mac spoofing és hallottam hasonló problémáról galaxy nexusok esetében is. Viszont megoldást sajnos még nem találtam. A cím eleje mindig 00:08:22h és a maradék 3 bájt random változik minden alkalommal mikor bekapcsolom a wifit.
-
raulicio
senior tag
válasz
integrated #2373 üzenetére
másik root explorert használok, de nem azzal van a gond, korábban működött. A root is ok. Amúgy közben rájöttem, hogy az SD kártya a gond. onnan nem enged áthelyezni, vagy az azon lévő fájlokat nem tudom módosítani. , de közben megoldódott a probléma mert másolgatni tudom a fájlokat.
Lehet, hogy korábban is ez volt, csak akkor nem áthelyezni akartam a fájlokat. Fene tudja.
-
raulicio
senior tag
valakinek van ötlete, hogy miért nem tudom állítani a "permissions"-t egyik fájnál sem? Korábban gond nélkül ment, de pl a system mappába sem tudok másolni.
Root van, és egészen a legutóbbi rom flashelés előttig minden gond nélkül megoldottam ezeket.
-
Unsign
tag
válasz
integrated #2369 üzenetére
"world" miatt..
Jó munkát, köszönjük a látogatók nevében.
-
iamdoki
tag
-
Unsign
tag
válasz
integrated #2366 üzenetére
Telefonról írsz Te is?
-
yozks
csendes tag
Tegnap érkezett meg a v3-am, és azt vettem észre, hogy minden wifi bekapcsolásnál megváltozik a mac címe. Ez elég kellemetlen mivel a hálózat amin használni szeretném mac cím szűrve van és nem én menedzselem. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van rá valami megoldás? (rom verzióm: cxq 1.0.8)
-
Unsign
tag
Én még 1.04-es rommal kaptam a telefont. Aki frissített újabbra milyen javulást tapasztalt? Nekem jó pár hét után semmi problémám nincs vele, nagyon megszerettem.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2357 üzenetére
Közalkalmazott vagyok, így nem fenyeget a veszély, hogy felvessen...
Amúgy is 17 dollár az akksi, a W8-ét rendeltem meg inkább 7.90-ért, és tutira jó.
A matricára meg bármit rá tudok hazudni. Szerintem szerzek is egy fasza nyomdagépet, és akksikat fogok átcímkézni.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2354 üzenetére
Bekérdeznék a Q9000-es topicba, de úgy látom, hogy kihalt. Vagyis élet sem volt.
-
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2350 üzenetére
Jól van, azért, ha bármi van, vagy hülyeséget írtam, vagy hiányos, akkor írj!
Másik téma, a közös rendelés. Mivel úgy néz ki, hogy jövő hét közepére lezajlik a második kör is, így ha van igény harmadik körre, akkor segítek (vagy valami más igét tegyetek oda
) a beszerzésben.
Tehát, aki írt privit a második körnél, de kimaradt vagy lemaradt, vagy még vakarózott, de most már érdekli az dobjon meg megint privivel. Vagy ha nagyon unatkozok, akkor visszanézem az összeset, hogy ki az, aki még kimaradt, de érdeklődött.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2345 üzenetére
Ment 1 privi, részemtől átadom a megszerzett tudást az összefoglalóhoz, én úgysem segítek.
-
junkpod
veterán
válasz
woteska #2340 üzenetére
Kértél de nem kaptál erre belekezdtél. Sajnos a legtöbb negatív vagy szenvedő írás abból ered, hogy sokan kontrol és tudás nélkül elkezdik felpakolni a bizonytalan forrásból származó romokat. Egyik rom sem hivatalos frissítés hanem újabb telefonokon lévő újabb romok dumpolt változatai. Nem tudja senki mit variáltak hw szinten és mennyire kompatibilisek ezek a romok. Szerintem inkább először tanulni kellene, majd utána neki esni a telefonnak.
-
Lampard19
tag
Érdekes ez a telenoros jelenség. Nálunk is telenoros kártyával van használva és sose volt gond, 1.0.1-el érkezett, most pedig 1.0.8-al van használva. Mindenhogy működik hibátlanul. A kártya pedig 4-5 hónapos nagyjából, gyárilag micro sim.
-
integrated
tag
Akinek bármiféle információja, ötlete és tapasztalata van (jó avagy rossz) várom privátban azokat, és beleveszem az 1. hozzászólásba. Hibák, majd azok megjavítása, ötletek, kiegészítőkkel, programokkal, játékokkal, mindennel, bármivel.
-
RVR400
veterán
válasz
woteska #2340 üzenetére
Kedves Újonc!
Az összes kérdésedre a válasz hamarabb meg lett volna visszaolvasással, ne adj' Isten kereséssel, mint amennyi idő alatt begépelted... Másrészt a mai napon pl egy dologra reagáltam a hozzászólásaid közül, azt is rögtön megkérdőjelezted, sőt még nagy hangon beszóltál egy másik tagnak, aki ugyanazt a problémát említette bővebben kifejtve, meg hőbörögtél. A sorrend:
1. Tájékozódás kereséssel és visszaolvasással.
2. Kérdezés nem világos dolgokkal kapcsolatban.
3. Tapasztalt emberek válaszának nem megkérdőjelezése, hanem elgondolkodás a teendőkön.
4. Esetleges tovább kérdezés.
5. A szükséges információk birtokában a telefon basztatása.Nos, Te néhány lépést kihagytál, a többit pedig összekeverted. Az első hozzászólásod a témában ez volt..., ami annak fényében, hogy utána ezt írtad, eléggé arra utal, hogy a saját hibádból elkövetett baklövés áldozta lettél, amiért mindenki más felelősségre vonható Magadon kívül.
Hozzáteszem mindenkinek van első alkalma, nekem is volt, csak ez NEM A MEGFELELŐ hozzáállás.
Nem okoskodok, az legyen a hülyék reszortja...
Ui: "2 ember segített" "Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni."
-
integrated
tag
-
raulicio
senior tag
Amúgy 1.0.8. GPS problémával kapcsolatban nekem annyi a tapasztalatom, hogy gyári 1.0.8.-al sehogy sem tudtam életet lehelni a gps-be illetve elvétve 1-2 holdat látott, de nem tudott kapcsolódni.
A GPS fix-es rommal (amiben kicseréltek néhány gps fájlt) már működött az AGPS és az EPO viszon nagyon gyenge volt a jel nagyon lassan és nehezen fixált és a gyenge jelszint miatt el is veszítette a fixet.Az 1.0.5 és 1.0.7. hibriddel érdekes módon tökéletesen megy a gps. sokkal erősebb a jel eleve ennek köszönhetően gyorsabb a fix is és meg is tarja a holdakat.
-
woteska
csendes tag
Kedves Őstag!
Olvasd vissza, hogy hányszor kértem tőletek segítséget! Backupot, kérdés, egyéb.. Csesztetek segíteni, ahányan vagytok. 2 ember segített, de egyik sem te vagy. Úgyhogy kérek, ne most kezdjél el okoskodni, mert már meg lett oldva a hiba, és igen, nem fogom leírni azt, ahogy elszúrtam. Egyedül oldottam meg, azt fogom leírni.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
mhmpista #2336 üzenetére
Kiváncsian várom a fejleményeket...
Ezt a szopást.... Vettem az Ebay-en egy Lenovo-t, az nem vette a töltést, eladtam, óriási buktával, mert a kínai leszarta a bajomat, megrendeltem ezt a fastcardtech.com-ról ahonnan közel két hónapig vártam mire megjött, erre ez meg nem megy rendesen. Hát most mit mondjak.... -
mhmpista
aktív tag
En is ebben vagyok.
Kolon kartyan net a megoldas.
Vagy szolgaltato valtas.
Vagy varni az 1.0.9es FWre. Hatha megoldodik.
Hardwer ugyileg tudja. Itt valami szoftveres gigszer van.
Lehet hetvegen irok a inewnak hogy ez a problema. Mert ha komolyan vennek, akkor a kis sarga Huan csak beleirna 1 sort az FWbe es jo lenne.
Nekem 1.0.1es FWvel jo volt.
Esetleg nincsen valakinek linkje 1.0.1es FWhez? Nem talaltam sehol, de visszatennem. -
raulicio
senior tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok...
Nekem is Telenor bajom van. Ma jött meg a telefon, 3G megy, net kiválóan, de hívást nem kezdeményez és nem is fogad. Pontosabban egyetlen-egyszer egy ősrégi feltöltőkártyával ment de másodikra azzal se. Bementem a Telenorhoz, kicseréltettem a kártyát, de semmi. Van erre a problémára megoldás? -
soundman1
senior tag
válasz
integrated #2309 üzenetére
Küldtem üzenetet.
-
didros
senior tag
Ti a flip tokból kivágtátok a műanyag ablakot? Nem igazán érzékeli azon keresztül az érintést, így eléggé körülményes a hívás "felvétele" és befejezése, mert mindig nyitogatom hozzá a tokot.
-
RVR400
veterán
válasz
woteska #2323 üzenetére
Mivel szoftverezés közben sikerült az IMEI leirtanod, így nem biztos, hogy ez a jó út, és nem biztos, hogy jó az, ha többen is elsajátítják a rossz módszert. A V3 flashelési hibaüzenete pedig alapvetően az eltérő scatter fájlok miatt van, így csak azzal kell tisztában lenni, hogy mi az és mire jó, meg a Download Only és a Firmware upgrade opciók működésével. De ezekre ott a gúgli.
-
woteska
csendes tag
Minden sikerült! Köszönöm szépen a segítséget, a linket..
Később írok egy beszámolót, hogy mit hogy csináltam, meg ilyeneket, szerintem a többiek hasznát vehetik, láttam jópár SP Flash Tool hibaüzenetet..
-
woteska
csendes tag
Ember, először azt írta, hogy "Hálózat nem található".
Miután leírtam a kommentet, ez komment 2-vel előttit, azután újra megnéztem, és "IMEI érvénytelen" mind a kettő Sim. Szóval na.. nem neked nem hiszek, hanem nem azt írta. Érted? -
woteska
csendes tag
Nem szóltam!
"IMEI érvénytelen"
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated #2316 üzenetére
Nem lusta vagyok, csak ne haragudjál már meg, hogy az elmúlt 3 napban felkeresett félmillió weboldalt és fórumot nem akarom újra átturni, hogy hol láttam IMEI sz*arakodást.
3 nap alatt olyan szakangolom lett, hogy ezután simán lerakom a nyelvvizsgát..
-
Nem is biztos, hogy az IMEI-vel van baj. Honann tudom biztosra, hogy az a baja?
Csak mert én már nem akarok szarakodni vele, főleg ha nem is biztos. Gondolom megértesz.. -
integrated
tag
válasz
woteska #2314 üzenetére
Nem azért linkelem be mert kedves rendes figura vagyok... hanem mert te lusta vagy visszaolvasni 50 hsz-t, hiszen most írtad le, hogy már mások is IMEI-ztek ( ÉN ) és le is írtam, nekem mi segített.
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
Ezt próbáld meg először, nekem csak akkor működött, ha rootoltam a telefonon lévő rom-ot.
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated #2312 üzenetére
"A mobilhálózat nem érhető el." Semmi hang, ezt írja ki.
-
woteska
csendes tag
Sziasztok!
Téglából csináltam telefont.. 3 nap folyamatos szenvedés.
Leírom később a tapasztalataimat, de most egyelőre az a problémám, hogy nem csatlakozik a hálózathoz a telefon. A SIM-kártyát felismeri, feloldom PIN-kóddal, az SD-t is, tehát valószínűleg szoftverjellegű a porbléma.Várom az ötleteket!
Build-szám
cxq_v3_inew_v1.0.8 -
integrated
tag
válasz
Mecy_Lacee #2306 üzenetére
Nem baj, várom még hátha írnak páran tapasztalatot, ötleteket, aztán nekiállok..
-
karikusz
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy újra indul magától a telefon? Nem kér semmi pinkódot...stb mintha én indítanám újra, csak bejön a boot képernyő és vissza feláll a rendszer.
Szerk: Külföldi fórumokon már pedzegetik a problémát...
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated #2304 üzenetére
Én elküldtem a tapasztalataim.
Privátba ment, nem baj?
-
RVR400
veterán
válasz
integrated #2304 üzenetére
Azért azt beláthatjuk, hogy itt 5-ből 3 probléma abból adódik, hogy az ember azt sem tudja mit csinál. Ezt nem tudod kiküszöbölni semmilyen összefoglalóval, ezért nem jutok vele én sem előrébb. Szájbarágósan leírni meg csak az tudja, aki napközben is otthon ül, nem pedig melózik.
-
integrated
tag
Egy összefoglalót írhatna már valakiii, ha kell megírom én, csak mindenki küldje el nekem e-mailben a tapasztalatait, hibáit, és az azokra talált megoldást.
-
integrated
tag
válasz
kocsispeti #2301 üzenetére
Be van linkelve MINDEN a fórumra, olvass vissza kicsit, rájössz mindenre, le van írva, már többen leírtuk.
-
mhmpista
aktív tag
Az a baj hogy flottas vagyok, es igy nagyon bonyolult a csere.
Jo lenne kiprobalni valami alapbol micro simmes telenorral.
Mert nekem vagott van
Amugy lehet csak az a baja, ha tuti lenne, akkor utana mennek a dolognak.
Kellene talalnom valakit itt a soroksari --- 11ker kornyeken?(#2300) RVR400
Szerintem O adbbol akarta frissiteni. De tenyleg jobb SPToolsal.(#2301) kocsispeti
Driverekert olvass vissza, voltak linkelve. -
kocsispeti
csendes tag
Leirnàtok hogy egész pontosan milyen driverekre van szükség??
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Android szakmai topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest