Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
barrique
tag
Sziasztok!
Lehet ezzel a telóval olyant,hogy ha hívnak,de nem tudod v. nem akarod fölvenni,előre beállított szövegű sms-t küldjön egy gombnyomásra? -
RVR400
veterán
válasz
lavjaman007 #3696 üzenetére
Abban az esetben, ha SIM névjegyet használsz, nem tudod megcsinálni. Telós névjegyen nem tudom, hogy működik-e, de gmailbe szinkronizált névjegyen működik az egyéni csengőhang.
-
tutis
őstag
válasz
nevet megnyitod, bal gomb, felugró listában csengőhang.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Személyek -> Névjegy kiválasztása -> Bal menü gomb -> Csengőhang.
-
lavjaman007
csendes tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogyan lehet beállítani személyre szóló csengőhangot?
Névjegyzékben a konkrét személynél nem lehet hozzáadni. Próbáltam magához a zenéhez hozzárendelni az embert, de csak annyi van: Use as ringtone. És akkor mindenkihez hozzárendeli.
Ötlet? -
Leleményes
tag
válasz
Leleményes #3684 üzenetére
Valaki?
-
dSERiES
senior tag
42eFt-ért valakinek nemkell 1 szép darab? Fehér, v1.01 'újabb' ROM-mal szerintem hibátlan...gps megy, akksi 100%-ra tölt stb.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Hannibal9013 #3690 üzenetére
15-én jön egy hivatalos rom frissités - állítólag. Én azt megvárnám, hátha javít valamit.
-
janek69
senior tag
válasz
Hannibal9013 #3690 üzenetére
Nekem ugyanez a gondom,de én már rendeltem,mert ha visszább olvasol nekem is írták,hogy van egy firmware amivel megy,bár elég régi.A megjelenés előtt álló legújabb firmware-ről semmit nem tudni.A 900/2100MHz-es verzióról még mindig annyit tudni,hogy azokban egy beragasztott kis cetli van ezzel a felirattal,viszont a gyár valakinek azt válaszolta,hogy ők csak 850/2100-es verziót gyártanak.Egyébként a telenornál a 900MHz éppen nem fontos,csak a vodánál lenne az bizonyos külterületeken.Magyarul nem azon múlik,de még eddig senki nem jött rá,hogy mi az ami abban az 1 firmware-ben más a telenor szempontjából.
-
Hannibal9013
újonc
Sziasztok!
Jövő hónapban szeretnék venni egy ilyen telefont. Sokat olvastam a telenoros összeférhetetlenségrőll,ami nekem nagy probléma lenne. A kérdésem az,hogy honnan tudnék BIZTOSAN 900/2100MHz telefont rendelni szerintetek? Az nem kizáró ok ha sokat kell várni mire megérkezik,csak érkezzen és tudjam használni telenor kártyával (+3g) -
Emirabdul
tag
valaki látta már közelebbről ?
-
asprey
tag
Sziasztok! Van egy ilyen telom 1hetes eladó. 49e. Azonnal vihető. Érdeklődni priviben.
-
Leleményes
tag
Levettem a foliát, egy napot volt így. A képernyőn lettek foltok ahol könnyen zsíros lesz, letörölhető ruhával. Ez karc, kopás lenne? Ha egy nap után ilyen, mi lesz idővel? (Vigyázok rá pedig)
-
byrolord
csendes tag
Videófelvételnél sistereg a hang!!!
Harmadszor kérdezem ezt a problémát. Namostakkor ultimátum: ha meghatározott időn belül nem kapok választ, naponta megismétlem a kérdést!
(a meghatározott idő egyenlőre nincs meghatározva) -
janek69
senior tag
WOW! A kínai lefényképezte a fekete iNew V3-amat mielőtt elküldte. Azt kell mondjam,hogy nagyon szép a fehér,de a fekete űbereli. Már csak 30nap kb. mire megjön. :-(
-
tutis
őstag
válasz
Lorena I.D. #3668 üzenetére
Rootolás a legkönyebb, framaroot-al kell, feltelepíted az appot és a legalsó barahirt választod, 1 kattintás és rootolva is van a teló
-
Lorena I.D.
csendes tag
Ittenkám, hogy miért adod mindig a számba...?!
Köszi szépen a választ. Akkor most menjünk szépen kézen fogva, vissza az óvodába: hogy kell a szoftvert frissíteni?És létezik valahol Pesten olyan szerviz, amelyikhez bevihetem, és megold rajta mindent, amit szükséges?
Sacc-per-kábé, milyen vastagon fog vajh' a tolluk? Nem amelyikkel repülnek... (
) Kérdezzek még?
-
RVR400
veterán
válasz
Lorena I.D. #3668 üzenetére
A lehető legrégebbi szoftververzió van a telódon, ahol még nem egyben kezelte a memóriát a teló, így a programok telepítésére "csak" 1 GB tárhely van. Mondjuk azt sem egyszerű telerakni alkalmazással, de ezek szerint Neked sikerült, nem sok embert ismerek, akinek ez ment (konkrétan egyet sem). Első körben frissíteni kellene a szoftvert rajta, természetesen ez adatvesztéssel jár, tehát nem marad semmi a telódon.
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
balaaa88 #3667 üzenetére
Ez a build-száma: cxq_v3_inew-v1.0.1
Rettegek a rootloástól!Nem is értek hozzá, és tele is van már a kis ékszerdoboz (telószámok, appok, ez meg az).
Ezt elvállalnák nekem valamilyen mobilos szervizben, srácok? És sokba kerül?
Nem merem magam megcsinálni.
A gépen "csodákat művelek", messze nem felhasználói szinten babrálok, de a telóm... nem csak nem értek igazából hozzá, de nagyon féltem is. Sokáig álmodoztam róla, mire meglett.
Szerelmes vagyok belé! Az oldalborda ismer engem jól, mégis elbizonytalanodva sasolgat felém, ferde szemeket meresztve, mint a teló származási helyén élőké, hogy biztos csak a telót babrálom, nem valakivel kommuikálok esetleg, akivel nem kéne?
Szóval ennyire dúl a "láv".
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Lorena I.D. #3666 üzenetére
Melyik szoftververzióval kaptad? Beállítások -> A telefonról -> Build-szám?
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A szíves segítségeteket szeretném kérni. Az iNew v3-as telóm a 16 G helyből (leszámítva a rendszer méretét) nem lát szinte semmit. Van 11 G szabad helyem, és örökké kétszáz-akárhányról gagyog, nem lehet telepíteni. Van SD kártyám ugyan, de nem tehetek át rá mindent, mert onnan nem fut minden... Ráadásul 11 G helyett nem szándékozom ebek harmincadjára ereszteni.
Nem tudja valaki tapasztaltabb "róka" (
), mi lehet a gond?
És hogyan tudnám orvosolni?
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok
Próbálta már valaki vezeték nélkül tölteni a telót? Nekem nem működik... -
raulicio
senior tag
válasz
junkpod #3639 üzenetére
Érdekes...
Jómagam elég sok firmware verziót kipróbáltam. Jelenleg az újabb 1.0.1-t raktam fel tegnap a telenor net+ telefonálás miatt, de annak ellenére, hogy gyorsan van gps fix az endomondoban össze-vissza mér. Sokáig használtam 1.0.7/1.0.5. hibridet és azzal nem volt panaszom egyáltalán a gpsre. Most meg 2 km-en mér 3 és felet meg ilyesmi, pedig mindent ugyan úgy csinálok és ugyan azon az útvonalon próbálom. Fura... -
raulicio
senior tag
A te problémádat tényleg nem értem, mert amellett, hogy létezik töltés probléma és amint azt már a telefon megjelenése után pár nappal többen jelezték, teljesen feltölteni az akksit csak külső töltővel lehet. Ettől függetlenül én és még sok ezren tudjuk tölteni a telefonban is az akksit, szóval ha neked nem lehet, az rohadt nagy pech meg garanciális ügyintézés. Mást erre nem tudok mondani, hacsak nem vagy mobil szerviz és nem tudod magadnak megcsinálni, ami gondolom nem vagy, mert akkor nem itt lennél.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
Laza... #3655 üzenetére
Kicsit félek ettől az új fw-től. Úgy várjuk mint a messiást, de elég régóta piacon van már a telefon, és nem is ez lesz az első frissítés. Az elejétől fogva ismertek voltak a típushibák, és az előző frissítésekben nem nagyon lettek ezek javítva. De drukkolok, hogy ne legyen igazam :-)
-
Laza...
addikt
1.1.4 V3 - mi lesz benne?
- WIFI és GPS jel javítás
- Akksi töltöttség hibás kijelzés
- Valami új power management, ezt nem tudni mi is lesz pontosan.
forrás -
barna.r
csendes tag
Hali Van egy Inew v3 a családban és fotózás közben egyszer csak elejtették. Végülis semmi baja nem lett a telefonnak csak a kijelzőnek a ragasztása elengedett. Nem szeretnék a kínai szervizhez fordulni mer elég hosszadalmas művelet lenne és türelmetlen vagyok 1 kicsit. Hozzátok fordulok hogy nincs e valami ötletetek hogyan is lehetne megragasztani?? Egy sima gsm szervizben megtudnák oldani?
-
junkpod
veterán
válasz
janek69 #3645 üzenetére
Egyébként a doksi főcíme: software release notes, tehát nem hw dolgokról írkálnak.
inkább az az érdekes, hogy az 108-as változatból van kétféle is!
ha beírod a tárcsázóba: * 789 * 1 # akkor kiírja a build verziót és ott az utolsó szám: B08 vagy B09, holott mindkettő 1.0.8 verzió!!! Az én official ROM-om B09-es. Kíváncsi lennék egy CZ GPSFixesre.(vicces mire megjön az 114 addigra sikerül mindent megtudni és kijavítani majd?
)
-
janek69
senior tag
Na még meg sem jött a telefon,de már felidegesített. Egyetlen dolog miatt választottam ezt,a Sony camera miatt.Erre leszedtem az official 1.0.8 firmware-t és van egy docx documentum benne.
A táblázat első oszlopa 1,2,3,4 -el jelölt sorokat tartalmaz,majd a sorokhoz tartozik,flash,kamer,subcamera...
Az 1-es sorban a camera IMX135 ez a Sony kamerája
a 2-es oszlop OV12830 omnivision 12.8Mpx kamera
a 3-as oszlop GC2035MIPI
a 4-es oszlop OV5647 OV5647 is a 5-megapixel CMOS image sensor built on OmniVision'sAz ideg szétcsesz és ennyit az egyforma hardverről.Fogadni merek,hogy az 1,2,3,4 számok az aksi alatt levő verzió lehet,ami most ugye V4,ami azt jelentheti,hogy a főkamera OV5647 ami 5Mpx és csak 13-nak hazudja magát.Lehet elírás,de az OV12830 sem nyugtat meg hiszen csak kizárólag a Sony IMX135 miatt rendeltem meg.Ha ezt tudom Lenovo p780-at rendelek és tuti nem lesz gondom az aksival.
-
I.papi
tag
válasz
junkpod #3639 üzenetére
Nem nincs már semmi app,ezt is körbejártam..
Kezdtem az 1.01-es stockkal amivel kaptam,majd végigjátszottam minden rommal..
Teló nem melegszik,nincs app beragadva..
Kikapcsolt állapotban is ha felteszed,jelzi ugye szoftveresen a töltést(elem ikon zölden,%),
Úgy hagyod fél nap és lemerült a telep.. -
I.papi
tag
válasz
raulicio #3638 üzenetére
Nem érted a problémát...
A töltést jelzi a teló...
Ha külső töltővel feltöltöd, felnyomja 100%-ra..
90%-ról még vissza is tölt,ha lehúzod..
Ez után hiába jelzi a töltést,a % esik és lemerül a telefon..
Kikapcsolt állapotban ugyanez..
Magyarul töltővel NEM tudod feltölteni,csak külső töltővel..
SW problémát hagyjuk,mert 1 hét alatt minden ROM-ot végigpróbáltam,nem láma vagyok hidd el..
Amit észrevettem az az,hogy pl. nem vesz fel annyi áramot amivel feltöltené az akksit,ezt próbáltam leírni..
Nem az akkukijelzés zavar,hanem nem használható a telefon,mert nem tudod feltölteni..
Vagyis használható csak nagy sz..s árán,napi egy szétszedéssel akksi cserével...
Töltő,kábel kérdést is körbejártam, 3 félével is.. -
junkpod
veterán
épp a nopkban volt eszmefuttatás másik topikban arról, hogy mi mondja meg a telefonnak, hogy töltőn vagy usb-n lóg, és a-szerint határozza meg a max töltőáramot (USB-n max 0,5A szokott lenni míg hálóztain a maximum) és ez vezetékkel is kiváltható.
De ha neked hálózatot ír ki akkor rendben van.
Azt mondod akkor is merül töltés közben ha ki van kapcsolva a kijelző? nem telepítettél valami olyan appot ami állandóan pörgeti a CPU-kat? Melegszik a hátlap töltés és kijelző nélkül?
más... GPS: újabb gyöngyszemet találtam, ha kikapcsolom az AGPS-t SOKKAL gyorsabb a fix és általábna is több holdat nagyobb térerővel fog! Az már régenn is feltűnt, hogy sokszor csinált olyat YPGS induláskor, hogy csak sokára jöttek meg a piros holdak is, majd 1 perc folyamatos hold "üres" jelek halmaza után újra eltűntek a holdak és máshogy jöttek vissza. Olyan mintha az EPO és az AGPS vitatkozna azon, kinek van igaza. Most az YGPS szinte azonnal beadja a piros holdpöttyöket és 20-30mp alatt van fix, sőt beltérben is ugyanígy csak kevesebb holddal. Valamint a fogott és tartott holdak száma és térereje is megnőtt.
Szóval EPO be, AGPS ki, v1.0.8 ROM + v101-es modem fájl durván tökéletes GPS-t ad. -
raulicio
senior tag
Nem egészen értem, hogy nálad mi a hiba, de ha a töltőn hagyod a telefont feltölt 100%-ra majd hiába jelez töltést elkezd csökkenni az akkufeszültség. ilyet tapasztaltam én is. Mondjuk el sem tudom mondani, hogy mennyire nem zavar engem hiszem alvó állapotban ugyan úgy merül a teló, mintha nem lenne töltőn.. Az is lehet, hogy már javították újabb firmware-ben.
-
janek69
senior tag
Hát ezt átb..szásnak hívják. Én azért kicsit rudosnám őt,mert akkor intézze ő a kínaival,vagy nem fizetted neki ki az áfát? Szerintem keress valami megoldást még ha útálod is,mert a kínai nem javítja hanem cseréli és akárhogyanis ha eladod 20-ért akkor 30-at vesztesz szemben a 3000ft-os postaköltséggel.Az áfáról meg gondolom vannak papírok,így azt nem kell kifizetne,visszafele ingyen küldik.
-
I.papi
tag
válasz
janek69 #3634 üzenetére
Na ezt értettem..
ÁFÁ-t kellene fizetnem,kedves kolléga akitől vettem utólag közölte,ezért nem megy vissza kicsi kínaiaknak..
Ja,50k-ért sikerült belenyúlnom..ez már az ingerküszöböm...
Ezt már le is ....
Köszi a felvilágosítást..
Megveheted ha érdekel
Amúgy sehogyan sem tölti fel,próbáltam más töltővel is,csak merül és merül..
Ja,kikapcsolt állapotban sem tölti az akksit,csak jelzi,majd ha elfogyott a szufla,kikapcs..
20k-ért is adom,csak ne lássam többet.. de az az allja.. -
janek69
senior tag
Nos a hibád több dologból is adódhat,de ezek csak találgatások.
1. valami tönkrement a töltőelektronikában. Ha így van én akkor sem árulgatnám 25k-ért,hanem 3000ft-ból visszaküldeném a kínai meg kicseréli neked.
2. Akkor is így viselkedik,ha a töltőáram nem éri el a telefon fogyasztását,amit okozhat a töltő,ha nem tud elég áramot,valamint okozhat egy rossz csatlakozás és kábel is.
Gondolom a gyári töltője min. 5V 1000mA-es vagy 5V 1A ha nem 2A. Mivel többen írták,hogy bekapcsolt kijelzővel képes 3 óra alatt lemerülni ha macerálod és alapul vesszük,hogy 1830mAh az akksi,akkor az azt jelenti,hogy a teló képes akér 600mA vagy afelett fogyasztani,tehát bekapcsolt kijelző mellett egy síma 500mA-es USB töltő,vagy egy síma USB port nem képes feltölteni,sőt lemerül,csak lassabban.
Ha feldugott töltő mellett pont annyira merül mint anélkül,akkor abszolút semmit nem tölt,ha lassabban merül le,akkor tölt csak kicsi az áram. Na nem okoskodok tovább. -
janek69
senior tag
Még fel sem adták a telóm,de mivel a fene már majd meg esz kínomban gyüjtöm a tools-okat.
A kérdésem,hogy melyik a jobb ezen a telefonon illetve ki mit használ? TWRP vagy CWM ???? -
balaaa88
aktív tag
válasz
kocsispeti #3626 üzenetére
1.0.8 nem megy framaroot-al. RootGenius-al viszont igen. A rootolás 5-10 percig is eltarthat neki.
-
kocsispeti
csendes tag
Sziasztok,szeretnék segítséget kérni.
Tegnapi nap folyamàn felraktam az 1.0.8 as romot,és az istenért sem tudom rootolni a framaroottal.
Tudnátok valami tippet adni hogy mi lehet a gond??
Előre is köszönöm -
janek69
senior tag
Mint elektronikai szakember ezt a részét nem nagyon értem: "Mitől lehet,hogy 80% alatt a töltési áram 3,7 volt,80% fölött 4-4,1 v.." A Volt az az akkumulátor feszültsége és nem a töltési áram,ami ugye Amper,vagyis jelen esetben mA lenne.Amit leírtál az teljesen rendben van, a töltésjelző a %-os értéket a feszültségből számolja.Az aksi feltöltött értéke 4.2V itt kellene neki 100%-ot mutatni,de amint mások írják nem jó a kijelzés. A battery meterekkel az a tapasztalatom,hogy a töltésnél valóban mutatniuk kellene az áramot,de én még nem láttam,hogy bármelyik is jó értékeket mutatott volna MTK-s kínai telefonnál.Általában a kompatibilitási listában nincs is kínai teló ezeknél.
Neked csak egyszerűen nem tölt a telefonod.Ha töltőre rakod,akkor egyáltalán jelzi,hogy rádugtad?
Gondolom másik kábellel már próbáltad. -
Atomgeszi
nagyúr
Egyelőre elég hibás az akksi % jelző. 88%-nál általában megáll töltés közben, majd hirtelen ugrik 100%-ra. Ilyen apróságok. Tudnak róla, javítás alatt van, de azt hiszem 1.0.8 romban már javították a töltöttség jelzőt.
Amúgy semmi lehetőség,hogy ha felteszek egy új appot akkor ne boruljon fel az appok sorrendje az oldalakon?
-
I.papi
tag
Üdv srácok,
Hozzáértéseteket kérném...
Mitől lehet,hogy 80% alatt a töltési áram 3,7 volt,80% fölött 4-4,1 v..
Persze 80% alatt nem tölti fel az akksit.. DU battery monitorral néztem..
A needromról az összes romot felraktam már,format download only,sw upgardevel,formattal,de semmi változás..
Stock romokkal is próbáltam,semmi..
Töltőfej,töltő cserével is..
De a töltést jelzi szoftveresen..
Hardware hiba?!
Jelenleg ott tartok mérgemben 25k-ért árulom..
Aki tud ötleted adni megköszönném.. -
barrique
tag
Köszi.Remélem én is,hogy olyasvalaki is válaszol akinek már van...
-
barrique
tag
Tudja az autofókuszt a teló?
-
balaaa88
aktív tag
Elvileg 05.15-én jön ki az új stock ROM inew v3-hoz. Source: CPA
-
barrique
tag
Köszi,még valami:
Autofókuszt tudja,mert a leírásban nem találom? -
Laza...
addikt
I8000 van már valakinek? Vagy látott már valaki ilyet élőben?
-
barrique
tag
Sziasztok!
Mi ahivatalos weboldala az iNew-nak?
Köszi. -
janek69
senior tag
válasz
junkpod #3602 üzenetére
Engem az érdekelne,hogy a telenor 3G megy-e azon az 1.0.1-esen kívül mással,vagyis majd az újabbal.
A kínai iNew telefon nem szereti a telenor kínai ZTE állomásait,hát ez hihetetlen. Naná,hogy telenoros flottában vagyok és lassan úton van a telefon,de szeretem a kihívásokat. :-) -
junkpod
veterán
Nincs kedve valakinek tesztelni a needromos 114-est?
CPA-n páran mégis felrakták és dícsérték. Bár ha tényleg pár nap múlva jön a hivatalos, lehet nincs értelme. -
janek69
senior tag
Ez igen! Mint internet szolgáltató én is ilyet szeretnék beíratni a mi ASZF-ünbe mint amit itt a nagy magenta 60Mbit/s alatt írnak apró betűkkel: garantált az esetek 100%-ában 0 Mbit/s. Ha meghalna a net,akkor mutogatnám az ügyfeleknek,hogy a garantált még mindig meg van mit akar,ne reklamáljon csak lökje a lóvét.
Ezek alapján azt gondolom,hogy ez az esetek 10%-ában sem éri el a 60Mbitet. A feltöltési irányról meg az égvilágon semmit nem írnak.Legalábbis itt a reklámban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest