- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
cappa72 #5170 üzenetére
Tehát ebből kifolyólag ha nincs valami gáz,akkor az /data/nvram törlésével nem száll el az IMEID. Az én agyam szerint ezt az nvram könyvtárt az első bootkor hozza létre és akkor másol bele adatokat és pont azt kellene megtudni,hogy azokat honnan másolja ide be.Nyilván valamelyik image-ben van,csak melyikben?
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #3348 üzenetére
Próbáltam már így flashelni, mert volt nálam olyan telefon, aminél minden mindegy alapon kipróbáltam. Ha a NODL opció ott van a scatter fájlban, akkor az annyit jelent, hogy flashelésnél ezekhez nem nyúl, így a Flashtool fel sem adja a listában. De ugyanígy megoldható pl, hogy beírod a NODL-t a cache és userdata partíciókhoz a scatter fájlban, mondjuk az FW Upgrade opció így ezek nélkül is végigmegy, mivel az összes scatter alapján flashelni való partícióhoz van fájlod.
Amint kiveszed a jelölést a scatterből, máris ott lesz a listában, és hozzá tudod adni a megfelelő fájlt. -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #3342 üzenetére
Jogos, a DD-s küldésre nem gondoltam. Rájöttem, hogy a DT elsőre mindent ment, csak átalakítás után nem rakja be a NODL jelzésű részeke., Itt kellene a módosított scatter fájl, hogy a NODL jelöléseket kiveszi az ember belőle, és úgy ezeket is fel lehet tolni a Flashtools-szal, nem kell DD-zni kézzel.
-
tepimartin
tag
válasz
cappa72 #2519 üzenetére
Közben jelentem sikerült megcsinálnom a mentést. Most felteszek majd egy CWM-et meg jól belakom a telót.
Költözök a ZTE-ről. Köszönöm szépen a segítségeteket! Ez tényleg egy jó kis közösség.
Ha már itt tartunk. 1.0.8-ról érdemes felpakolni ezt az új 1.0.9-et szerintetek?
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #2519 üzenetére
(#2519) cappa72: Nekem is azért van a 2.4.8 is még fent, mert a 2.5.3-mal a rootolás nehézkes, míg a 2.4.8 simán meg tudja csinálni néhány telónál.
De amúgy láttál már olyat, hogy nem hardverfüggő, hogy 850-es vagy 900-as 3G-t tud a teló? Persze nálam sem volt még eddig a világ összes telefonja, de én még ilyennel nem találkoztam eddig.
(#2521) Emirabdul: Ha Droid Tool-sal mentettél, akkor megcsinálod Flashtools-osra, és az userdata.img és a cache.img SPFlashtools-sal feltolható.
-
tepimartin
tag
válasz
cappa72 #2506 üzenetére
Megpróbáltam a framaroot 1.9.1-gyel majd ezt írja: Failed :-(... Try another exploit if available (Error #9)
Mindegyiket végigpróbáltam de összesnél ez a gond. Mi lehet a gáz?Emirabdul: Nekem is érdemes volna feltenni ezt az 1.0.1-et, hogy 900-as legyen a teló? Illetve ha 1.0.8-ról visszateszem az 1.0.1-et miket fogok tapasztalni? Régebben megírt bugok nem fognak jelentkezni a töltéssel például?
-
-
mhmpista
aktív tag
válasz
cappa72 #1212 üzenetére
Na ettől féltem.
Nem először csinálják a sárgák.
Mikor felfuttatják a brandet és mindenkinek ez kell, mert de jó, nem bírják a megrendeléseket szállítani, akkor elkezdenek olcsósítani....
És akkor már mehet bele minden a házba mert ugyis megveszi a sápadt arcú...
Rosszhír.... -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #1212 üzenetére
A most jötteknek nem CXQ a build száma, hanem csak inew, a verziószáma 1.0.1. A modellszám nem V3-E, hanem csak simán V3, az alapsávja pedig 02.14-i dátumú. Viszont a dátum és idő beállításnál ugyanúgy FC-t dob. Eddig ennyi info jött át a szomszédomtól. Jah, a kamera nem állítható be 18-ra, hanem csak 13 MP-re. Valamint a "hej csa" csatakiáltásra azon is megy az exponálás.
(#1214) mhmpista: Senki nem írta, hogy rosszabb, csak azt, hogy más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Béta iOS-t használók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged