Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
Új hozzászólás Aktív témák
-
maalls
csendes tag
válasz
raulicio #1697 üzenetére
Hát a Kernel verzió az 2014 február 15 vagy 25 volt ( 2014 az tuti ).
Nagy vonalakban amit csináltam:
-Root
-Új Recovery (mert valami régi szutyok cvm volt fent)
-fel raktam az 1.0.7-et ( NAND-nál fagyás )
-fel raktam valami kit kat fözött romot ( végtelen ciklusba esett a gép )
-fel húztam a csodálatos 1.0.4-es romot ( végre elindul a rendszer, érintőkijelző inverz, OTG segitségel root+új cwm)
-megint fel pakoltam néhány romot semmi eredmény.
-RVR400 kolléga ajánlásával felraktam az általa Linkelt romot http://www.needrom.com/mobile/v3-e/
-vissza raktam az 1.0.4-es romot
-driverek fel, leírtak alapján probálom írja hogy kész, de semmi eredmény
- ki kell venni az aksit összes pipát be kell jelölni ( kivétel az utolsó 2-t )
- végtelen ciklusba ment a készülék vagy türelmetlen voltam, recovery-ben Wipe-ltam.
- fut szépen az v3_107_fixed_touch romkiegészités: egyszer téglává varázsoltam a készüléket, bekapcsoló gombra se usb kábelre nem reagált, ekkor vettem ki az aksit és pipáltam be az összeset a programban és nem a download-ra mentem hanem a Firmware+upgrade-re.
Ja igen, 5Ghz wifi van benne vagy nincs ?
Remélem érthető voltam, nagyon sokat szenvedtem vele, remélem hogy az összes fontos lépésre emlékszek.
-
karikusz
tag
válasz
Emirabdul #1671 üzenetére
Szokj hozzá, hogy nem teljesen úgy működik a telefon, ahogy azt leírják-megálmodták. A Home gomb hol működik, hol nem. Ha power gombbal lezárod a kijelzőt, majd újra kinyitod akkor működik. Az érintős részét kell újra kalibrálnia a készüléknek. Ugyan ez a Samsung SII-nél ha víz megy a kijelzőre. Általában a V3 esetében akkor jön ki a jelenség ha sokat használod koszosabb, zsírosabb kézzel.
Sajnos csak külföldi fórumon találsz megoldást a problémáidra, mert itt egyből fikáznak, (pl a kedves @raulicio felhasználó) egy-két felhasználó van csak itt akik értenek is a dolgokhoz, illetve segítőkészek, és nem egyből azt mondják, hogy Te vagy a hülye, vagy kuka a telefonod és küldd vissza a ferdeszeműeknek.
(na ehhez a hozzászólásomhoz is jönnek majd az off-ok, hogy szét spam-eljék a témát
)
-
raulicio
senior tag
és az 1.0.1-ednek mi volt a kernel verziója? mert ha február 25, akkor nem értem, minden esetre megoszthatnád másokkal is, hogy csináltad
Amúgy ha olyan 1.0.1 volt, aminél a kernel verzió még 2013-as, azokat lehet frissíteni. De én is csak sötétben tapogatózom. (na meg külföldi fórumokon)
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
na ezért nem jó, ha összezavartok a válaszolással kapcsolatban, nem tudtam milyen verziód van.
Az 1.0.1-re nem tudsz egyelőre semmit felrakni
Azt hittem másik verziós telefonod van.
Amúgy az a fura, hogy ez a nem teljesen tölt fel a telefon ez tipikusan a korai firmwarek hibája volt és 1.0.4 vagy 3 körül javították.
-
duronx
senior tag
válasz
raulicio #1662 üzenetére
"Akkor arra még ne tegyél fel semmit, mivel arra a verzióra még nincs újabb ROM. Próbáld meg kikapcsolva feltölteni, aztán egy Battery Calibration progival kalibrálni." RVR400 kolléga írta ezt.
Most akkor még is feltehetem az 1.0.7es verziót ? Ez jó választás lenne? [link]
-
raulicio
senior tag
válasz
Dromedal #1682 üzenetére
Feletted 5 hozzászólással linkelte RVR400 a megoldást...
Rakd fel az ő 1.0.7. változatát a needromról és megszűnik az érintő gond. Bár azt kétlem, hogy a mikrofonon ezt bármit is javítana.
bwooster:
Maradjunk annyiban, hogy "megtehetem" és ezzel szerintem a vita el is dőlt. Legközelebb az élő fába köss bele! Köszi!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
raulicio #1686 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/prohardver_abszolut_kezdoknek/hsz_1-1.html
A megírt hozzászólásaid az elküldés után 5 percig szerkeszthetőek maradnak. Ha valami még eszedbe jut, akkor szerkeszd a hozzászólásod és ne írj újabbat. Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is.
(#1687) RVR400:
Na megjött a védőügyvéd.
-
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1685 üzenetére
nyilván ha a mondanivalómon van szerkeszteni való, akkor szerkesztek, de itt ugye közel sem erről volt szó. Még csak nem is arról, hogy eszembe jutott még valami.
De a kedvedért most várok szépen 5 percet és csak azután válaszolok a 900/2100-as kérdésre, hogy legalább te boldog legyél
Amúgy sajnálom, hogy még mindig nem sikerült megtalálnod az "off" gombot! na puszi!(#1684) Sanyesz. válasza raulicio (#1681) üzenetére
Természetesen meg lehet csinálni ezt is, csak így már sokkal nehezebb követni, hogy ki és mire válaszol. Ráadásul teljesen felesleges is.
Mint bátorkodtam rávilágítani, nem spam-elésről van szó hanem a fórum koherenciájának megőrzéséről. -
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio #1681 üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok. Abban igazad van, hogy egyszerre csak egy hsz-re lehet válszolni, de azért meg lehet oldani, hogy egy hozzászóláson belül több korábbi hsz-re reagálsz. Ki-ki ízlése szerint oldja ezt meg. Én (és sokan mások) az érintett hsz. sorszámára hivatkozunk.
Nem kell ezen felkapni a vizet.Így:
(#1682) Dromedal: Muszáj volt ezt a rengeted emotikont beszúrni?
-
tutis
őstag
válasz
viktorider #1680 üzenetére
Nem értem minek aggódsz ennyire. Bármilyen telót veszel, ha olyan helyen vagy akkor csak 900mhz-en fogsz netezni, legyen az Inew v3, vagy samsung s4. Az újabban rendelt Inew-ok már 900mhz-t is tudják, szóval szerintem ne pörögj többet a témán feleslegesen..
-
Dromedal
csendes tag
Üdvözlet!
Mikrofonos probléma fejlemények tovább romlott a helyzet.
Felraktam a kínai által küldött 1.0.7. es verziót és a kijelző érintőképe meg sem mozdul vagy összevissza megy!
Flash Tool csináltam szoftver upd.
Most használhatatlan.
Próbáltam visszarakni a régi szoftvrt de ott meg minden felé hibaüzenetet ír ki.
1.0.4. verziónál is ez van.
Ha lenne valaki profi aki lépésről lépesre leírná hogy lehetne újból életre kelteni fizetnék is érte.
A teló a kislányomé és nagyon szar ez a helyzet.
Persze nem tő mondatokba!
Üdv!Fejezd be kérlek a smiley gyártását ez nem kifestő!
[ Módosította: Qru ]
-
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1667 üzenetére
kérésed meghallgatásra talált! vártam pár órát...
Amúgy 3 különböző hozzászólásra való 3 teljesen különböző válasz között minek is kellene 5 percet várni? Vagy az téged megnyugtatna, ha pont ötpercenként válaszolnék? A fórum motor nem alkalmas rá, hogy egy hozzászóláson belül több külön hsz-ra válaszolj mert csak azt a hsz-t látod, amin a "válaszra" nyomsz.
U.i.: te meg meg egyszer szólsz hozzá, de akkor is minek, ráadásul totál off...
-
viktorider
csendes tag
valahol lehet találni olyan térképet v bármi infót ami megmutatja h 2100 mhz -es 3G -n mekkora lefedettsége van a vodafone nak ? azt vágom h nagyobb városok, de mégis ..
-
RVR400
veterán
-
maalls
csendes tag
Hali, lenne egy problémám megjött egy ilyen készülék, gondoltam fel frissítem, felnyomtam a carliv Touch Recovery-t szépen felnyomtam a legújabbat, de nem indult el Nand-ba meg állt. gondoltam felnyomok egy régebbit 1.04-est sikeresen felindult de az érintő panelje megfodult..... gondoltam ROM hiba... na azóta a BOOT-nál kerül végtelen ciklusba. Valaki tud valami okosságot ?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
viktorider #1657 üzenetére
Ezt én is megkérdeztem anno, de senki nem tudott segíteni.
Ahol megkérdeztem:
1. Itt, ebbe a topikba.
2. A dual sim-es topikba.
3. 1270.
Érdemleges választ nem kaptam.1270 válasza: nekem, mint előfizetőnek ilyen infót nem adhat ki a voda...
-
Bambino44
újonc
Sziasztok, érdeklődnék hogy van-e tervben csoportos rendelés, vagy esetleg valakinek eladó készüléke?
-
lasszi
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #1655 üzenetére
Nekem minden maradt. Egyedül a root nem. Eddig jónak tűnik. Nekem se sikerült elsőre felrakni, de harmadikra felrakta.
-
junkpod
veterán
válasz
viktorider #1651 üzenetére
Dual sim? Mond valamit?
Most kettő nagy karim van (volt).
-
raulicio
senior tag
válasz
viktorider #1663 üzenetére
Az akku alatt a matricán, amint az imei van vagy mobile uncle tools nevű playről letölthető ingyenes alkalmazással.
-
raulicio
senior tag
válasz
Könyörgöm, minden válasz ott van abban a hozzászólásban, amire válaszoltál!
Igen, az RVR400 féle verzió működik rendesen (needrom.com oldalon letölthető), ha megfelelő típusú v3-ad van. Ha mostanában érkezett 1.0.1-es firmware van rajta, akkor sanszos, hogy nem.
Igen megmaradnak az adataid, mivel ebben a verzióban nincs userdata és cache flashelés.Persze mielőtt hozzálátnál a buheráláshoz nemárt egy mentés....
-
ito51zs
csendes tag
Sziasztok. Ezt látta már valaki? https://www.youtube.com/watch?v=3hOZLSaOzZE
-
raulicio
senior tag
válasz
viktorider #1657 üzenetére
Az újabb verziók 900/2100 kombinációval jönnek, de sajnos az sem garancia semmire, ha rákérdezel a webshopnál és azt mondják, hogy tud 900-at, ami éppen náluk van készleten.
Minden esetre létezik belőle ilyen variáns.
Amúgy a dual simes topikban érdeklődj, hogy ahol neked fontos lenne, ott milyen frekvenciát használ a voda. Valaki biztos tudja.
A témával bővebben Sacco nevű felhasználó foglalkozott. -
vapega
tag
Heló Urak!
Most jött Pandamaci Hírlevél.
Hétfőn az inew v3 155 dodo, aztán az egész hét ajánlatai elég felejtősek.
-
viktorider
csendes tag
Sziasztok! Most látom h nem tudja a telefon a 3G 900 mhz.t (vodafone "vidéken" ezt használja).De mit is jelent ez ? Honnan tudom kb h ahol hasznalnam ott van e 2100 mhz lefedettség ? Térképet 900 mhz lefedésről nem talaltam, sőt nekem a sima vodafone.hu s lefedettsegi térkép sem jön be.
Most állok egy i new. Megvásárlása előtt, de ha alig alig tudom majd használni a netet rajta úgy nem látom sok értelmét. Köszi a válaszokat -
duronx
senior tag
válasz
Erre a töltés problémàra jó lenne valami megoldást találni, mert ha jól tudom az aksi a legtöbb energiát pont 85 és 100% közt veszi fel s mivel nálunk ez elmarad így min1 órával rövidül meg a teló energiaellátása.
Ha bárki tud erre megoldást ne habozzon, sokunk életét tenné boldogabbá, hisz ez egy szuper telo (lenne ha ez a hiba nem lenne) -
lasszi
csendes tag
Sziasztok.1.0.4-ről RVR400 által linkelt 1.0.7-re frissítés tökéletesen megy,Download Only-val.Adatvesztás nélkül.Csak a root-ot kell újra csinálni.
-
karikusz
tag
válasz
raulicio #1247 üzenetére
Ismételten sikerült segítőkész hozzászólást fabrikálnod, így nem is szeretnék reagálni érdemben rá csak ismételten leírom: A problémák amiket írtam azok valósak, nem csak nekem, hanem nagyon sok tulajdonosnál előfordulnak, nem csak külföldi fórumokon vetik fel, hanem itt is: [link].
Szóval mielőtt lefikázod az embert azelőtt nézz egy kicsit utána a dolgoknak! Ha nem tudod a problémákra a megoldást akkor nem kell írnod semmit sem. Hagyd figyelmen kívül, mert miattad 10x annyi hozzászólást kell elolvasnom feleslegesen! Köszi -
RVR400
veterán
Akkor továbbra is ugyanúgy. Rákattintasz a linkre, és le is szedi a .zip-et.
(#1650) lasszi: Felugró ablakok nincsenek tiltva Nálad? Itt a közvetlen link
-
raulicio
senior tag
válasz
Emirabdul #1642 üzenetére
korábban volt már róla szó, de amúgy minek is kellene vele szórakozni? a +170mAh-ért, ami jelent mondjuk +1-2 órát? A V3-m akkumulátorával nincs semmi probléma. Eleinte az jelentette a gondot, hogy a telefonon keresztül, rosszul vette fel a töltést, ezt amennyire lehetett szoftveresen javítgatták.
Ha olyat mutat valaki, hogy egy min. 3000mAh-os akksit hogy lehet belevarázsolni, akkor hajrá! Amúgy nekem nem túl erős használat mellett simán elmegy 36 órát. Hétvégén amikor tényleg ritkán nyúlok hozzá, akkor 48-at is.
-
Emirabdul
tag
http://youtu.be/3hOZLSaOzZE
Valaki bevállalja :-)?
-
RVR400
veterán
válasz
soundman1 #1639 üzenetére
Az 1.0.4-re fel kell mennie, hiszen ugyanaz a scatter fájlja, én is arra tettem fel így. Szóval mindenképpen prübáld meg, mivel az 1.0.5 is úgy van meg, hogy se userdata, se cache tehát csak download only móddal megy fel. Újfajta SP FlashTools-szal (5.1343) próbáltad?
(#1640) emery2: Valahol a Mobilunlce Tools-ban mintha láttam volna valahol olyan opciót, ahol be lehet kapcsolni a hívásrögzítést. De hogy működik-e meg hogy hol van az a menüpont...
-
emery2
tag
Szép napot fórumtársak !
Azt meg tudja mondani valamelyikőtök, hogy milyen hívásrögzítő programot érdemes feltenni rá ?
Az x10 minimen a Call Recordert használtam, szépen rögzitett csak a fájlokat nem jól rendszerezte. Csak a dátum volt ott, az hogy kivel folyt a beszélgetés csak belehallgatás után derült ki.
-
soundman1
senior tag
Segíts a frissítésben. Az 1.0.4-re nem ment fel download only-val és firmware upgrade-del sem. Előbbivel egyszer félig felment a flash, de megállt.
Visszaraktam firmware upgrade-del az 1.0.3-at, de az újabb frissítési próbálkozás során olyan hibát írt ki, hogy nem jó az útvonal vagy valami hiányzik az 1.0.7-ből. Végül úgy ment fel download only-val, hogy a cache és usrdata nem volt kijelölve, de a bootloop-ot csinál, az android már nem tölt be.
Ha az 1.0.5-ről frissíteném jó lenne? Adnál egy linket ahonnan le lehet tölteni az 1.0.5-öt? A needromon ez a rom nincs fent.
Szóval melyik rom verziót tegyem rá, és mit válasszak az SP tools-ban: download only-t? -
mathews37
tag
szevasztok hogy van az hogy pl az egyik oldalon 169 dollár a telefon átálitom forintra és 37287 ft osztom egymással és 220ft ra jön ki a dollár árfolyama( de az átlag eladási ár a bankban 230-232 ft ) a kérdés hogy akkor mi szerint fizetek és mennyit ?
-
mathews37
tag
válasz
Mecy_Lacee #1635 üzenetére
De azért nem baj az hogy meg kérdezi , hogy mit vegyen inkább , mert még én sem vettem. És jó tudni mi van a kinálatban . Több szem többet lát alapon lehet hogy valaki ismeri, és van összehasonlitási alapja mert képek és paraméterek alapján elég nehéz . Amúgy mikor jön ki feketében mert olyat szertnék ?( csak a mixeshop-ban nem igazán van ,)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Narancsos44 #1634 üzenetére
Egy kicsit. De lehet bennem is van egy kis hiba, mert mára sikerült úgy-ahogy kipihennem magam, s úgy értelmeztem.
Nincs mit. -
Narancsos44
újonc
válasz
Mecy_Lacee #1633 üzenetére
Elnézést ha félreérthetőül írtam, nem szándékosan volt, oké köszönöm szépen megkérdezem ottis, és bocsi még egyszer.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
francizj #1631 üzenetére
Azért linkelhette volna. S ráadásul úgy kérdezte, mintha ez a hd topik lenne...
De visszatérve a kérdésére:
Én azt választanám (választottam), amelyiknek jobb a támogatottsága (szoftveresen). A hd-t nem ismerem, nem is nézek utána, nézzen akit érdekel. Engem a V3 jobban "izgat".S mit látok? Jönnek a ROM-ok folyamatosan, javítgatnak (vagy rontanak...), ennyi.
(#1632) Narancsos44
Hát szerintem nem sok ilyen van, esetleg a Dual sim-es topikban kérdezd meg. Hátha valaki használ HD telefont. -
Narancsos44
újonc
válasz
Mecy_Lacee #1630 üzenetére
HD5000 mtk6582, ezis egy ilyen kínai mobil, csak azért írtam ide mert látom hogy elég sokan kommentelnek ide, és hátha valaki már találkozott vele eddig és tudna róla mondani valamit, hogy mégis milyen a V3 hoz képest.
-
francizj
tag
válasz
Mecy_Lacee #1630 üzenetére
Így keress rá HD5000 mtk6582
[link]de igazad van
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Narancsos44 #1629 üzenetére
Mi az a HD5000??? Rákerestem guglival, nem telefon jön be.
Ez az iNew V3 topik. Itt erről tudnak/tudunk nyilatkozni.
-
Narancsos44
újonc
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy valakinek van-e valamilyen tapasztalata erről a HD5000 mtk6582 típusu telefonról, egy ilyen vagy egy v3 között gondolkodok de nem nagyon tudok dönteni.
-
junkpod
veterán
válasz
viktorider #1624 üzenetére
Tegnap ki is cseréltettem a t-s kártyámat, felkészülten várom a postást
-
iamdoki
tag
Vállalkozó kedvűeknek leírom, hogy mivel oldottam meg az aktív tok plexis hibáját.
Vettem egy használt mobilosnál egy akármilyen telefonra való képernyővédő fóliát. A plexit szikével leoperáltam, szépen óvatosan. Majd kivágtam a vásárolt fóliából egy nekem tetsző darabot úgy, hogy a tokon keletkezett lyuknál nagyobb legyen a kapott darab. Majd egy kis pillanatragasztót vittem fel a lyuk körül a tok belső felén, a fóliát ráragasztottam. Hajszárítózás és a kötési idő után teljesen jól funkcionál az új ablakocska -
ctibor
senior tag
válasz
viktorider #1624 üzenetére
Igen, így van.
-
viktorider
csendes tag
jól tudom hogy a dual sim foglalatból az egyik nagy sim a másik a micro sim ?
-
diegho
nagyúr
Na nekem is van egy láma kérdésem. Hogyan tüntethető el a search sáv a kezdőképernyőről?
-
RVR400
veterán
válasz
soundman1 #1610 üzenetére
Azt tudom, hogy 1.0.5-re feltéve megmarad, mert induláskor frissíti az alkalmazásokat. Nem vennék rá mérget, hogy az 1.0.4-nél is ugyanúgy működik-e, úgyhogy csinálj egy mentést azért.
Meg majd számolj be, hogy maradtak-e az adatok meg programok, vagy mentek.
A firmware upgrade nem fog menni, mert ahhoz mindegyik partíció mentése kell, és amúgy felülírná a userdata partíciót is.
-
soundman1
senior tag
Ha SP Flash Tool-al frissítem az 1.0.4-et 1.0.7-re megmarad minden programom és adatom?
Nem a Firmware upgrade-t kell kiválasztani a Scatter loading ikon után, majd indulhat a Download-al a frissítés?
Az eddigi tapasztalatok alapján az ismert változások a jobb akkuidő és teljesítmény gazdálkodás, továbbá a jobb wifi teljesítmény 1.0.7 alatt. Főleg az utóbbira van szükségem, mert otthon nagyon gyenge a wifi jelem.
Köszönöm az 1.0.7 rommal töltött munkádat. -
RVR400
veterán
Erre nem biztos, hogy tudom a választ.
Talán a Media/Ringtones mappába kell másolni, ha valamit be akarsz állítani csengő vagy üzenetjelző hangnak. Azért nem tudom biztosan, mert a Siemens C25-öm volt az utolsó, aminél hangot adtam a telefonra, mert nem volt benne rezgőmotor. -
emery2
tag
Jó estét !
RVR400 fórumtárs jóvoltából én is tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak a mai naptól. Ezúton is köszönöm neki.
Jelenleg a kütyüvel való ismerkedés folyik. Az a kérdésem, hogy sms hangot be lehet állitani olyat amit én másolok fel a telefonra ? A "beépítettek" nem tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tippmix
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest