Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Megérkezett tegnap a készülék!

A build-szám: cxq_v3_inew_v1.0.6 Ez mond valamit? Nem akarom romolni, csak úgy megosztom.
Nagyon tetszik, szép, könnyű, elegáns a készülék szerintem. Minideal-től érkezett DHL-lel, rootoltan, valami kínai superuser volt rajta, mikor letöltöttem a SuperSU-t, az automatikusan eltávolította azt. Meg van még valami kínai market szerűség (legalábbis annak néz ki). Feltöltött 100%-ig, azzal nem volt gond. Egyelőre egy normál T-s sim van benne, ma cseréltetem azt le micro sim-re, és megy be mellé egy vodás is. A T-ről megy a 3G szépen, nem dobálja a hálózatot, remélem a microval is jó lesz.Lenne pár kérdésem:
- hogyan készítek képernyőmentést? (Ha ezt megírjátok, akkor feltöltöm a képet a kernelről, romról, build-számról)
- próbálgattam a GPS-t, eddig nem sok sikerrel...
Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?
- láma kérdés, de: a feladatkezelőt hogyan hozom elő? (amikor jobbra húzással bezárhatom az éppen futó programokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Parfüm topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titanium, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év,100% akku
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?