- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
integrated
tag
Latom neked is lila foltos a kijelző. Fólia nelkul is olyan? Én egyenlore nem akarom leszedni. Inkabb frissiteni akarom a toltes hiba miatt. 86% megall, tolto le es fel es egy perc alatt 100% de 10 perc alatt lemerult 88%ra 2g nettel. (Csak a 2g-t hasznalom az kevesbe eszi az akkut) Ja plusz hogy kell bekapcsolni h hívasnal latszodjon a számom??
-
RVR400
veterán
PErsze, mivel előbb választottad ki a fizetést, mint ahogy kijött volna a szállítással együtt lévő végeredmény. Ezért mondtam, hogy előbb kell a Continue checkoutra nyomni a mixeshop oldalán, hogy kiválaszd a szállítási címet, és módot, és csak a végeredmény kiszámításakor alul kiválasztani a Paypalt.
(#1767) soundman1: Rápróbálhatsz az 1.0.8-ra, a fentebb említett system.img cserével. Nekem a wifi mindig jó 1.0.7-tel, folyamatos sebességgel töltötte le a Real Racing3-at meg a Most Wantedet is.
-
RVR400
veterán
A credit card=paypal+banki váltás, mivel a bankod fog ugyanannyi dollárt, ugyanakkor, ugyanúgy váltani. Viszont, ha drágább is lenne így a paypal valamennyivel, akkor sem éri meg rizikózni a tisztán csak bankkártyás fizetéssel. Így legalább véd a paypal, de egyébként lehet gáz. Jelen pillanatban pl úgy állok velük, hogy múlt hét kedd óta náluk még nem jött el a holnap....
-
RVR400
veterán
Nah, próbálkoztam a romolással, ha már telefont cseréltem. Bár így ugyanúgy 850-es verzióm lesz, mint eddig.
Tehát a hibás érintőssel az 1.0.3-ra feloltam az 1.0.7-et, simán ment minden. Ez jött 1.0.5-tel, feltoltam rá az 1.0.7-et, egyből szar lett az érintő. 1.0.5 visszatéve jó. Na most jön a trükk, hogy az 1.0.7 system.img fájlját beraktam az 1.0.5-ös többi fájljához, flasheltem, és jó minden, és 1.0.7 van.
-
soundman1
senior tag
Nekem is ez a kérdésem:
"OTG kábelből mindegy melyiket veszem?"
Lehet, hogy valamelyik kábel nem kompatibilis ezzel a telóval, és ezért csak kipróbálás után szabad OTG kábelt venni?
Én egy "Delock 65325 Adapter" nevű konvertert néztem. Kis helyen elfér, nincs kábellel összekötve a két csati. -
Sanyesz.
őstag
Szerintem korábban már írtam: nekem nem jött be a fehér szín. A készülékről semmi rosszat nem tudok írni, mert nem is használtam. Bekapcsoltam, pár dolgot beállítottam és ennyi.
Végül nem a Vaterán ment el. Ott bele szoktam kalkulálni a jutalékot is. Kénytelen voltam ennyiért árulni, hogy ne legyen deficites a dolog. Én egyet vettem és DHL hozta.A másik ok, hogy vissza akarok térni a THL T100s-hez. Csak most éppen átvert a TO2C, refund-ot kellett kérnem. Emiatt is kérdeztem rá az előbb az EUEXP1 csomagra.
-
RVR400
veterán
Szoftveres mindenképpen van. Egymás mellé téve pont ugyanolyan a két teló, ugyanúgy megy mindkettő.
Egyébként szerintem javítani akartak a szoftveren, mivel az 1.0.4-nél hiába variált az ember az EBR fájlokkal, nem lehetett megoldani, hogy ne legyen az egész tárhely beáldozva telepítési helynek. Véleményem szerint egységesítették a C és az E verziót. Persze lehet, hogy teljesen hülyeséget beszélek. Viszont nem kérem el a szomszédtól a telót, hogy kísérletezzek, és nem bontom ki a még itt levők közül egyiket sem inkább, hogy leálljak kísérletezgetni.
De ha gondoljátok, akkor elkérem egy DT-os mentésre a telót, és feltöltöm needromra a szoftját az újnak.
-
-
Vovi1
aktív tag
Uraim, azért ezt talán ne! Talán még mindíg sokan nem értik az alapokat. Az aGPS azt jelenti, hogy segítséget keres a beépített GPS vevő a mobil hálózattól, a saját pozíciójához. Ha nincs ilyen jel, akkor is megtalálja a műholdakat, csak lassabban. Az első indítás az adott terület feletti műholdak keresése miatt hosszabb, nyilván nem a kínai holdak poziciója van nálunk is. A megtalált pozíciókat menti a kütyü, ezért gyorsabb a későbbi, vagy újraindítás. AZ EPO a felettünk levő holdak adatait tartalmazza, ezért rövidebb a vele való indítás, de nem kötelező telepíteni, nem is egyszerű. 2 éve a Sony Xperia P-m Londonban egyáltalán nem talált GPS jelet, itthon pillanatok alatt ismét felállt.
V3. GPS első indítása szabad ég alatt kb 4-5 perc volt, mindenféle segítség nélkül, azóta 15-20 mp. Tetőtérben és vasbeton szerkezetű épületben egyaránt talál jelet és tartja is. Kipróbálva.
Még nem volt gondom a 3G eléréssel, Voda mobil net letöltés 7.4, feltöltés 3,9, WiFi letöltés 22.8 feltöltés 3.8 Mbps. Pedig nem Pesten élek.
-
silver10
aktív tag
Annyira van, hogy én már tegnap muszáj voltam használni is. Rákattintottam a Dátum és idő beállításoknál az automatikus időzona üres négyzetre, na ez kiakasztotta a beállítások menüt. A CWM 6.0.4.4 Touch recovery-vel szépen visszaraktam egy mentést. Nemhiába mondja Cappa72: menteni, menteni. Gyári alapra visszaállítással elsírta volna magát a rokonom. Nem tudom másnál csinálna-e ilyen hibát, de talán jobb az óvatosság. Ezen kívül minden műkszik ahogy kell.
Karikusz(#957): Nekem is az a tapasztalatom, ha letöltötte a GPS Epo-t, Mobil nagybácsival is be van állítva (meg persze a hátlap a helyén van) net nélkül is jól navigál. Én még annyit csináltam, hogy rootolás után a system/etc könyvtárba bemásoltam egy gps.cfg fájlt. Elvileg ezzel Magyarország feletti műholdakat igyekszik keresni.
-
RVR400
veterán
-
sfbukfenc
tag
Nem tudom összefoglalni a telefon hibáit, mert nekem tökéletesen megfelelt, ahogy volt.
Igaz, már nincs nálam, de az eddig a kezeim között megfordult kínai telók közül ez tetszett a legjobban, és még a GPS is tökéletes volt!
(Az, hogy a "date & time" manuális beállítása FC-ik, nekem fel sem tűnt, csak innen, a fórumból értesültem róla, ui. azonnal tettem bele sim kártyát és automatikusan beállított azonnal a dátumot és az időt.)Az akksi kapacitása miatt aggódnak sokan, de az én felhasználói szokásaimnak az is bőven megfelelt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest