Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dromedal
csendes tag
válasz
adams55
üzenetére
Haho!
Gyerekeken nem szoktam felhúzni magam!
12-évig voltam 4-nagy autómárka márka szervízvezetője!Gondolhatod mennyi hülyével hozott össze a sors!
Egyetemi pszichológus oktatta nekünk hogyan ismerjük fel és hogyan kezeljük ezeket az emberfajtákat!
De legalább nem csak nekem tűnt fel hogy itt egy-ketten csak ész osztók!
Nem nagyon írok fórumokba főleg nem no-ném neveknek akik nem vállalják fel magukat.
Már sajnálom hogy ide is írtam persze a nagy semmit!
Többet nem fogok!
Na üdv! -
Dromedal
csendes tag
Témát én is lezártnak tekintem!
De ez egy fórum ha jól tudom és az számomra azt jelenti hogy bárki és bármit hozzászólhat a témába!
Lehet hogy neked ez gagyi már de lehet hogy valakinek új az információ!
Nem gondolod?
Mellesleg csak megjegyzem 2006-ota Ebay tag vagyok és annyit autó alkatrészt adtam el amennyit ha te 200-évég élsz akkor sem adnál el!
Ha valaki tudja a PayPal és az eladás-garancia-visszaküldés-folyamatát az biztos nem te vagy,de mindegy!
Szeretek beszélgetni és segíteni másoknak de olyannal is szívesen megosztom a tapasztalataimat akik sokat képzel magáról és közben egy nagy 0-ák!
És hidd el nagyon sok ilyennel találkoztam életem folyamán!Föleg Magyarországon!!!!
Szép napot neked!!!!! -
Dromedal
csendes tag
Te gyerek vagy?
Nem figyeltél elégé!
Fórumon mindenki azt írja kell CN-23!!!Nem kell ezért írtam meg a tapasztalataimat!Ha CN-23 adod fel akkor is levélként megy el csak más a díja!
Másrészt ilyenkor buktál egy vámot és a visszaküldés árát!
De bocs ha te egy agytröszt vagy és mindent tudsz akkor nem neked szolt az írásom!
Tehát el sem kellet volna olvasnod és legfőképpen meg nem fikáznod!
Üdv!
Zseni! -
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
Garanciális probléma megoldásával birkózom és megosztom veletek az eddigi tapasztalataimat hátha valaki hasznát veszi!
Szóval én vagyok az akinek 2-nap után megadta magát a mikrofonja!
Mivel senki sem akarta megjavítani a telot(GSM boltok és szervizek)meg hát vásároltam hozzá 1-év garit így arra az elhatározásra jutottam hogy vissza küldöm a féladónak!
Egy kis internet böngészés után bubis boríték 4-négyes formátumú jól becsomagolva gyári dobozba és le egyeztetve az eladóval irány a posta!
CN-23 kitöltve boríték megcímezve!
Nyugta a kezembe 9240-ft Jelzem Békéscsabáról!
Nos itt az első lecke!
CN-23 nem kell!!!
Emeli az értékét a csomag díjának mivel ott mindenféleképpen rá kell írnod mit küldesz és mi az értéke!
A postai alkalmazott 5-10 napot mondott a csomag megérkezésére.Ajánlott egy 5-naposat is de annak 13900.-ft lett volna a díja.
Nem kértem mivel ez már így is bukta volt!
Postai nyomon követés!
Eltelt 5-nap és a csomag még mindig itthon volt!Felhívtam a postát és kérdeztem miért mikor nekem 5-10 napot mondtak hogy Kínába lesz!
Válasz:Vámolják és biztos hogy nem lesz ott 5-10 nap alatt minimum 20-nap!Az ottani ügyintéző szerint!
Szuper!
Másnap kaptam a postától (vámosztály) egy levelet amibe benne voltak a kísérő dokumentumok magyar vám befizetését bizonyító és a CN-23 hogy ezek nem kellenek!!!!
Ok! gondoltam jól van!
Csomag nyomon követése kétnaponta!Még végül látom kézbesítve!
Április 30-án!
Tehet 20-nap!
MiniDeal.net ma felveszem a kapcsolatot velük és kérdezem hogy meg e kapták a telefont.
Igen csak elfelejtettek jelezni mikor pedig meg ígérték!Nos jól van de mikor kapom meg a másikat?
Hát ők most továbbították a gyárnak és majd szolnak ha kész van vagy nem lehet megcsinálni akkor küldenek egy másikat ingyen!
Jó jó de mégiscsak mondjon valami időpontot!Nyugodjak meg sietnek és szólnak!
Nem tudtam belőlük kicsavarni egy dátumot sem!
Szóval itt tartok!
Még egy tipp!
Időközben én jeleztem a PayPal-nál hogy szarakodnak és lezártam a követelésemet.El küldtem a szállítási számot és amikor automatikusan kiírták hogy kézbesítve a hülye PayPAl vissza utalta a vételárat és a szállítási költséget mert gyorsabb postával kértem a telefont.
Jelenleg a kínai ebből semmit nem jelzett vissza!
Egyenlőre ennyi!
Ha lesz változás folytatom.Remélem segíthettem hátha valaki hasznát veszi a hozzá szólásomnak!
Én biztosan nem rendelek többet Kínából!!!!
Üdv! -
Dromedal
csendes tag
Bocsi még egy!
Ha valaki tudna egy jó telefon szerelőt az nagy segítség lenne.
Üdv! -
Dromedal
csendes tag
Na emberek mondok egy érdekes dolgot.
Én vagyok a mikrofon problémás!
Ha valamit gariba akartok meg ja-vitatni a Kinai-val akkor felejtsétek el!!!!!
Ma beszéltem a DHL és egy csomó vám nyilatkozatot és számla másolatot kel nekik adni valamint 33000.-ft a visszaküldés összege.
Ugyan találtam olcsóbb szállítót aki vissza szállítja de nekik is kell egy csomó vámpapír kiköltése és miegymás.
Viszont Kínából már csak gyorsan DHL jön meg és máris fizetheted a vámot ismét vagy lefoglalják!
Szóval ennyi!!!!!
Ha valakinek van valami tapasztalata szívesen meg hallgatom!
Én többet biztosan nem rendelek Kínából!!
Az biztos!!!! -
Dromedal
csendes tag
Gyerekek elment a teloról az IME szám!Van ilyen?A hangszórós problémás vagyok és a hangszóró az nem javult meg.Mindenféle frissítést kipróbáltam már.
Szerintem megy vissza a kinaiakhoz.Gondolom nem lesz egyszerű de majd beszámolok róla!
Hacsak valakinek nincs megoldás a zsebébe.
Üdv![ Módosította: CoolMan ]
-
Dromedal
csendes tag
Üdvözlet!
Mikrofonos probléma fejlemények tovább romlott a helyzet.
Felraktam a kínai által küldött 1.0.7. es verziót és a kijelző érintőképe meg sem mozdul vagy összevissza megy!
Flash Tool csináltam szoftver upd.
Most használhatatlan.
Próbáltam visszarakni a régi szoftvrt de ott meg minden felé hibaüzenetet ír ki.
1.0.4. verziónál is ez van.
Ha lenne valaki profi aki lépésről lépesre leírná hogy lehetne újból életre kelteni fizetnék is érte.
A teló a kislányomé és nagyon szar ez a helyzet.
Persze nem tő mondatokba!
Üdv!Fejezd be kérlek a smiley gyártását ez nem kifestő!
[ Módosította: Qru ]
-
Dromedal
csendes tag

-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
Megvan a frissítés 1.0.7 a kínai oldalról!Mérete:645 800 KB
Ha valaki leírná részletesen aprolékosan meg köszönném és hálás lennék.
Üdv!
-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
A mikrofonos problémában van egy kis fejlemény.Hátha valakit majdan érdekelni fog ja.
Beszéltem a MiniDealos csapattal és azt mondák hogy felveszik a gyárral a kapcsolatot.Majd szolnak ha valami van.Az mondta még ilyen jellegű hibávál nem fordultak hozzájuk!
Meglepődtem mikor 5-perc múlva írták hogy meg kell frissíteni a telőt és küldtek a kínai oldalt jelszóval amin letöltetni kellet az új szoftvert vagy ilyesmi.Le is töltöttem de még nem csináltam ilyet úgy hogy ha valaki segítene megköszönném.
A verzio 1.0,7.
Azt mondta a Kínai hogy ezzel menni fog és hogy ez tuti jó frissítés.
Hát egyenlőre ennyi!
Üdv!
-
Dromedal
csendes tag
Sziasztok!
Gyerekek segítség kellene mert nem vagyok egy hozzá értő a telókhoz!
Bmw-ben viszont nagyon ott vagyok.
18-án megkaptam a lánykámnak az telót amit Kínából rendeltünk INEW V3!
A teló szuper!
A gyerek nyüstölte és ok volt rajta minden a mai nap reggel.
Egy csomó alkalmazást futtatott és közben képet nézegetett meg zoomolt és egyszer csak lefagyott!
Egy kis ídő után mivel nem csinált semmi ezért kivettük az akkumulátorát és újra indítottuk.
Minden rendben be is töltött és működött ahogyan kellett!
Délután hívtam és ekkor nem hallottam amit mondotta telóba!
Több telon is hívtam hátha az enyém döglött be de nem!Az ö telóján nem működik a mikrofon!
A fülesen viszont tökéletesen szól a hangja és hallom a telóba!
Mi lehet a baja?Mikor lefagyott elszállt valami hardver vagy megmihálylott a mikrofonja két nap után?
Kérlek aki tud segíteni valamilyen okos ötlettel segítsen!
Üdvözlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest