Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathews37
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Arra lenne megoldás valami szoftver cserèvel, eddig egy kis samsung om volt 12 naponta kellett tölteni (mondjuk nem is tudott semmit ) kipróbáltam ezt de egyszeüen nem tudom megszokni hogy 1-2 naponta tölteni kell olyan a munkám hogy nèha egy napig nemvagyok áram közelben szeretnèk valami nagyob aksi kapacitásut.
-
mathews37
tag
Sziasztok. Ha valakit èrdekel van egy eladó inew v3-am április 6. án jött kb 1 hetet használtam ,szilikon tokban fóliázva , tehát tökèletes állapotban van . A home gomb jo helyen működik ,a kilyelzőn nincs lila folt,nincs piszkálva a szoftver,gyárilag 1.0.8 van rajta ,nem vagyok kereskedő ...45e ft -èrt vihető , a szilikon tok ajándèk .
-
mathews37
tag
válasz
byrolord
üzenetére
Nem biztos hogy segít de amikor rádugod a telót a gépre a föképernyőre felülre kirak egy usb "jelet " arra rákatintva felhoz egy menüt ahol ki lehet vállasztani hogy milyen modan akarod használni a telefont pl . usb tároló , kamera . csak töltés ,média lejátszó stb lehet hogy ott kéne büvészkedni de ez csak egy tipp
nekem médiaeszköz beállitásnál látja a gép de csak a szajátgép mappában a totál commander nem látja pontosabban látja csak azt irja ki nincs ilyen meghajtó. -
mathews37
tag
No hali azért csak sikerült "megcsinálni" a gps -t hiába israeli
az volt a baj hogy ki volt kapcsolva az adat forgalom azt vissza kapcsoltam és kb 10 perc alatt talált holdakat , utánna kikapcsoltam az adatforgalmat és 1-2perc alatt ujra felállt a gps tehát jó ! Még valami közben föltettem két gps test programot is de valami gebasz lehetet velük mert elkezdett a telefon újraindulgatni de kb 5 percenként pedig előtte nem csinálta sosem (kb 1hete van meg ) leszedtem őket és azóta még nem indult ujra (kb 1 órája ) -
mathews37
tag
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni ? igo-t szeretnék rakni a telóra ami már meg is történt fut a program de nem talál műholdat amit a kolléga leirt egy pár hozászólásal ez előtt azt megcsináltam (helyhozzáférés gps engedélyezés stb ) rá van kattintva a hátlap a kameránál , ezt raktam föl : iGO primo isr FREE v9.6.29.383117 - [3. Apr. 2014] mobilnetem nincs (mert ez egy flottás kártya ) wifi van elvileg rá tud kapcsolódni a netre ha kell hozzá esetleg .
-
mathews37
tag
válasz
integrated
üzenetére
Helló . a 3g -ről 2 g re átállitás annyit tesz hogy kapcsoljam ki az adatforgalmat és kapcsoljam ki a 3g-t ? A képernyő fényerő levételén kívül milyen aksi időt megnyújtó lehetőségek vannak még ?
-
mathews37
tag
Telenor problémára tudtok már valami megoldást ? (olvastam a hozzászólásokat hogy most erre keresitek a megoldást )
-
mathews37
tag
válasz
integrated
üzenetére
a hátlapot éa a széleit a jack dugót és a töltő nyillást (bele megy egy kis gumi dugó ezekbe úgy van kialakítva a tok ) a mixeshop-ról rendeltem a telefonnal együtt kb 2 dollár volt
-
mathews37
tag
Megjött Megjött Megjött
telenoros kártyát tettem bele felismerta de hivás inditás után bontotta a vonalat kikapcsoltam a 3 g -t és úgy jó lett , 850/2100 -az verzió nincs lila folt legalábbis nem láttam sehol ,most már majd én is bombázlak titeket hülye kérdésekkel !! 
-
mathews37
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Meg kellene tudni az aksi pontos méretét ,(oldalakon szokott lenni paraméter ahol lehet hozzá rendelni pót aksit vagy fórumos kollégák között is olvastam hogy van ilyen valakinek az lemérhetné egy tolómérővel ) .de érdemes utána menni azért 25000 nem 1830
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mathews37
tag
én inew-ot cserélnék inew -re mert fehérben fog érkezni de feketében jobban tetszik csak az nem volt

-
mathews37
tag
én hétfőn rendeltem meg euexp 1 -el és azóta még nem kaptam szállitási azonosítót ... ez normális ??
-
mathews37
tag
Helló valaki kipróbálta már a pár napja felrakott ( faragjunk akkumlátort az inew -be) videót ? esetleg akksi tipusok amik kompatibilisek hozzá? jó lenne egy 2500mah körül .... https://www.youtube.com/watch?v=3hOZLSaOzZE
-
mathews37
tag
sziasztok . azt hogyan tudom ellenőrizni hogy feladták e már a telefont ? (mixeshop euxp1 paypal-on keresztül lett vásárolva )
-
mathews37
tag
hát akkor ezt benéztem egy kicsit ... buktam a telón akkor 1200ft

-
mathews37
tag
No én is megrendeltem ... kicsit drága a paypal 1 USD 236 ft banki árfolyam 230-232 ft de ha van valami a paypal visszatudja szerezni a lóvét szerintem ennyit megér .tehát 165 +36 (mert két telót rendeltem ) 201 dollár 47436 ft , ezzel csak azt akarom mondani ha valaki csak egyet szeretne az nyugodtam megveheti ithon a fórumos pajtiktól 49 -50e be.
-
mathews37
tag
szevasztok hogy van az hogy pl az egyik oldalon 169 dollár a telefon átálitom forintra és 37287 ft osztom egymással és 220ft ra jön ki a dollár árfolyama( de az átlag eladási ár a bankban 230-232 ft ) a kérdés hogy akkor mi szerint fizetek és mennyit ?
-
mathews37
tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De azért nem baj az hogy meg kérdezi , hogy mit vegyen inkább , mert még én sem vettem. És jó tudni mi van a kinálatban . Több szem többet lát alapon lehet hogy valaki ismeri, és van összehasonlitási alapja mert képek és paraméterek alapján elég nehéz . Amúgy mikor jön ki feketében mert olyat szertnék ?( csak a mixeshop-ban nem igazán van ,)
-
mathews37
tag
inew v3 mellet gondolkodom még iocean x7hd és cubot x6 -on ezek kb egy árban vannak van valakinrk tapasztalata hogy melyik a jobb a 3 közül láttam teszteket abban a cubot x6 érte el a legtöbbet valami 26000pontot de volt egy videó ott meg egy s4 mini mellé rakták de olyan homályos volt azoz képest a kijelzője hogy nem tudom lehet hogy csak rosszul vették mert az s4 alatt van valami tok és lehet hogy már akkor más a rálátási szög passz . ja most látom ez a Cubot One de szerintem a kijelzője ugyanaz .https://www.youtube.com/watch?v=EhDz-v6AN8A ez a videó .
-
mathews37
tag
Srácok én eddig megakartam rendelni ezt a telefont de olvasgatva a fórumot kezdek elbizonytalanodni hozza a hibát hol a mikrofon hol a 3g hol meg az érintő képernyő , dátum beállitás , érdemes ezt megvenni ?,
-
mathews37
tag
válasz
viktorider
üzenetére
nekem kellene egy fekete hátlappal ! hogyan gondolnátok az együtt rendelést ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amúgy meg tök láma vagyok hozzá csak én is most akartam egy videót a gépre tenni ezért láttam meg ezt amit leirtam.
az volt a baj hogy ki volt kapcsolva az adat forgalom azt vissza kapcsoltam és kb 10 perc alatt talált holdakat , utánna kikapcsoltam az adatforgalmat és 1-2perc alatt ujra felállt a gps tehát jó ! Még valami közben föltettem két gps test programot is de valami gebasz lehetet velük mert elkezdett a telefon újraindulgatni de kb 5 percenként pedig előtte nem csinálta sosem (kb 1hete van meg ) leszedtem őket és azóta még nem indult ujra (kb 1 órája )
telenoros kártyát tettem bele felismerta de hivás inditás után bontotta a vonalat kikapcsoltam a 3 g -t és úgy jó lett , 850/2100 -az verzió nincs lila folt legalábbis nem láttam sehol ,most már majd én is bombázlak titeket hülye kérdésekkel !!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)