Új hozzászólás Aktív témák
-
zolipapa66
tag
Pl:
Felragasztod a matricát az éjjeli szekrényedre, ami be van programozva, hogy mondjuk repülő mód és ébresztés bekapcs.
A kocsit mobiltartójára ragasztva,GPS bekapcs, navi app indítása.
És hasonlók.
Azért haladunk már valamerre, persze ez nem NFC fizetés, de innen csak egy ugrás [link] -
RVR400
veterán
A garanciát nem hiszem, hogy bármilyen szinten befolyásolná (még itthon sem szarakodnak, hogy ki vette a telefont, és ugye ezek még számlát sem adnak, hogy esetleg azzal problémáznának). A refund benne van a pakliban, de remélem, hogy erre nem kerül sor, mivel most érkezett szállítmány szerintem mindenhová.
Vjankovics: Holnap már leadom a rendelést, amint az utolsó jelentkező által utalt összeg megjelenik a számlámon. Egyelőre többet nem mernék bevállalni, így esetleg egy második kört valaki megejthetne, aki biztosan rendel. Ha nem jön össze, akkor megszervezem én, csak hülyén fog kinézni, hogy én már magamnak nem rendelek, csak szétdobálom a csomagokat az embereknek.
-
silver10
aktív tag
Köszi a nyugtatást, nem jön most rosszul. A gond, hogy nem nekem lesz, hanem rokonnak. De a felelősség az enyém. Elmondtam, mire lehet számítani, azt abból eddig semmi. Én egyenlőre elvagyok a kamionplatómmal
(ZP990 CS), de a hölgy és a szülői háttér nem biztos, hogy osztja (az erőltetett) kincstári optimizmusom. Csak legyek túl rajta... Még egyszer kösz.
-
silver10
aktív tag
Azért én ma rákérdezek E-mailen, hogy feladták-e mert tracking még nekem sincs. Picit zavar, mert nem is magamnak rendeltem. De mivel rossz tapasztalatot nem írtatok, annyira nem is aggódok. Ilyen jó ár viszont sehol nem volt. Teló+másik akku+stylus+OTG kábel+DHL volt 201 dollár :-)
-
-
silver10
aktív tag
Valami, akkor itt nincs rendbe az oldallal. Az ünnep már 09.-én lejárt. Hol van az már? Neked már rég fel kellett volna , hogy adják. Én már azon is aggódom, hogy 17.-én k.e.i.sz. 08:30-kor megrendeltem és a státusz ugyanaz mint neked. Lehet, hogy online érdeklődnünk kellene. Én véresen komolyan fogom venni ha már a DHL-ért fizettem az 5-8 napot.
A Gabee hsz.-ét olvasva akkor lusták frissíteni az állapotot. Remélem csak ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged