Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
laci laci #6091 üzenetére
nem tudom, de szerintem eddig sem az volt a gond, hogy nem voltak hozzáférhetőek a driverek, hanem az, hogy nem lehet csak úgy bemásolni a romba őket, úgyhogy ez olyan mintha adtunk volna a szarnak egy pofont.
Amúgy a napokban pont azon gondolkoztam én is, hogy bármennyire is szerettem a v3-at, de legközelebb inew telefont már csak elvből sem veszek. Nem elég, hogy szemétség, de egyszerűen racionális magyarázatot sem találok arra, hogy miért hagyták ki a régebbi lcd drivereket.
Minden esetre miután elbarmoltam az nv ramomat és elkezdte néha ok eldobálni a hálózatokat, kezdek gondolkodni rajta, hogy mi legyen a következő teló, bár ahogy állok, szerintem csak télen lesz ebből valami új.
-
janek69
senior tag
válasz
laci laci #6091 üzenetére
Az a baj,hogy mindamellett,hogy az LCD-k nem egyformák,még a rájuk rakott touch panelek sem ugyanazok,így történhetett az meg,hogy nekem az LCD driver tökéletesen megy van kijelzés,csak az érintést nem érzi,mert nem jó a touch panel drivere. A gyár részéről meg semmi arra utaló dolgot nem látok,hogy érdekelné őket az,hogy vannak régebbi vevői is. Ilyenkor indul az be,hogy a következő telefonom tuti nem iNew lesz,pedig ezt nagyon szeretem.
-
laci laci
addikt
Figyelem.Lcd driver needrom
-
diego65
csendes tag
válasz
raulicio #6087 üzenetére
Ugyanazokat telepítettem fel, mint ami az 1.08-on volt, csak a myprofiles került fel plusszba, de már azt is kilőttem. Az igaz, hogy a gps-tesztek sokat zabálnak, de az első perctől kezdve azt látom, hogy jobban fogy az aksi. A másik gond ezzel, hogy 1-2 perc után kiirja, hogy az sdkártyát váratlanul leválasztották, és onnan kezdve már nem is látszik, amig újra nem indítom. Utána megint kezdi ugyanazt. Egyenlőre tippem sincs, hogy mi a fene baja van. Talán az NVRAM környékén kéne keresgélni?
-
raulicio
senior tag
válasz
Beri Geri #6076 üzenetére
A kérdésedben ott rejlik a válasz is egyben:
Ha azt írja, hogy "Use root access", akkor szerinted kell neki root?
Igen, kell!
Amúgy ettől a rootolástól sokan úgy félnek mint a tűztől, holott a google accodat beállítani 5x olyan bonyolult, mitn rootolni 1-1 romot... (persze vannak kivételek...)(#6086) diego65 válasza diego65 (#6074) üzenetére
Nálad valami egyedi gond lehet az akkuval, mert eddig mindenki arról számolt be, hogy jobb lett a telefon üzemideje KK-el. Vagy valami program nem engedi aludni, vagy lehet, hogy érdemes lenne újra raknod/wipe-ot nyomni.
A GPS-nél is tuti van vmi HW eltérés mint a kijelzőnél, mert pl az én őskövület telómon az 1.0.7. feletti romokkal egyáltalán nem működik az epo, csak korbábbi romokbó átmentett fájlokkal lehet életet lehelni bele, másoknak teljesen jó, A KK-el többen azt mondjátok, hogy nem csatlakozik a holdakhoz a telefon, másoknak meg működik...
-
diego65
csendes tag
válasz
diego65 #6074 üzenetére
...első benyomások a Kitkat-tal (RVR400):
-aksit zabálja, fél nap alatt 20%-ra ment le, a régi még simán 60-70%-on volt ilyenkor
-gps egyenlőre halott. Látni látja a műhódat, de nem fixál. (a korábbi módszerek végigpróbálva)
-az sdkártyát véletlenszerüen leválasztja az "SDKÁRTYA EL LETT TÁVOLÍTVA" felkiáltással, és utána már nem is látszik.
A csecsák annyira engem nem érdekelnek, de olyan egetverő nagy változást a fentieken kívül én eddig nem látok. Kap még egy napot, utána valszeg downgrade... -
janek69
senior tag
válasz
tepimartin #6083 üzenetére
Azt utólag is megteheted,nem kell se a teló se semmi hozzá,csak a mentés.
-
RVR400
veterán
válasz
tepimartin #6079 üzenetére
Gondolom az MTKDroidTools alatt a To prepare blocks for flashtool opciót nem használtad.
-
tepimartin
tag
válasz
janek69 #6077 üzenetére
Annyira azért szerintem nem kell szomorkodnotok, nálam is mostanáig maradt. Nagy nehezen rootoltam (nem az ment nehezen, hogy egy zip-et installáljak cwm-ből hanem ameddig eljutottam odáig, hogy mivel kéne rootolni). Rootot követően mobil uncle tools fel ment. GPS ellenőrzés. Ha a wifi be van kapcsolva látja holdakat, de nem fixál. Próbáltam GPS fixel is, semmi. Hiába, tegnap egy órát hagytam szabad ég alatt a telót, plusz még többször 20-30 perceket, mindegyik pötty ugyanúgy piros maradt. Mellesleg KitKat-ban már nem lehet a tartózkodási helynél (Jellybean-ben helymeghatározás) finomhangolni úgy mint korábban, hanem 3 opcióból lehet választani: "Nagyon pontos" -> ezzel gondolom bekapcsolja az AGPS-t és letölti az EPO adatokat + felhasználja a gps kordinátáit is; "Energiatakarékos" -> Csak wifi és mobilhálózatok alapján határozza meg a helyet, "Csak a készüléken" -> csak GPS-t használja, sem EPO adatokat, sem A-GPS-t. Semelyikkel sem kapok pontos helyet. A beállítások megváltoztatása nekem azért nem jó, mert korábban is úgy talált jelet és tartotta azt nagyon fixen, hogy az Epo adatokat letöltettem vele Wifi-ről/mobilnetről majd a netet kikapcsoltam és szinte másodperceken belül fixált minimum 3-4 műholdra és azokat még táskában, meg a házban sem dobta el. Következő problémám a Gravitybox. Felraktam a KK-s gravitybox-ot. Úgy tűnik, hogy szépen fent van, mehetnek a beállítások. Csak, hogy ezeknek a beállításoknak nagyon csekély részét hajtja végre. A gyorsbeállítások csempéiből 12-őt az istenért sem lehet elvenni. Ez még nem is volna gond, de azoknak a sorrendjét is hiába módosítom gravityboxban, nem módosul. Viszont azt, hogy 4 csempe legyen egy sorban, azt simán megoldotta. Az állapotsáv színét, a zárképernyős beállításokat semmit sem végez el még újraindítással sem. Eddig néztem, ha ezek nem működnek akkor nekem már nem is igazán személyes a telefonom, hiszen én a gravityboxxal tudtam eddig mindig elérni, hogy minden úgy legyen a telón ahogy nekem a legtökéletesebb.. Szóval ennek a KitKatnak még ki kell forrnia magát rendesen, nekem ennyi gáz épp elég volt, hogy úgy döntsek maradok a korábbi rendszeremnél.
Viszont egy kis segítségre lenne szükségem. Az előző rendszert lementettem MTK Droid Tools-sal userdatával együtt. Ezt hogy tudom visszaállítani Flash Tools-al, hogy úgy kapcsoljam be, hogy mindenem megvan? Mert ha betöltöm a Droid Tools által készített scatter fájlt akkor a preloader és a secro üresen marad. Ide mit tallózzak be? Nincs preloader.bin fájlom, viszont van egy nodl_secro.bin a secro-hoz gondolom. Illetve az Android, cache, userdata részhez nem az img hanem a tar fájlokat tölti be. Ez normális? Hogy tudnám visszahozni a korábbi rendszerem MTK-s mentésből?
Köszi előre is!
-
Beri Geri
csendes tag
Na még egy kérdés: ha egy progi azt az üzit küldi, hogy "Device Chooser", és van egy gomb, hogy Use root access" de ha erre rányomok csak próbálkozik de nem történik semmi csak a folyamatjelző pörög :-( lehet, hogy ez csak rootolt telón menne?
-
diego65
csendes tag
Jelentem, a frissítés sikerült! A német verzióról (1.08) egyenesen a kk-ra frissítettem, bár annyi fennakadás volt, hogy a factory reset az istennek sem jött össze, amig fel nem raktam (sima download only módban) a needromon található TWRP Recoveryt, tehát javaslom mindenkinek, már eleve azt töltse fel frissítéskor.
Belakás, telepítések folyamatban, engem is a GPS érdekel majd legjobban, bár nekem a német verzióval elég jól muzsikált... szóval leírom majd a tapasztalatokat.
Köszönöm RVR400! -
Beri Geri
csendes tag
Üdv. Nektek!
Itt új vagyok még de pár napja megkaptam ezt a telefont és kezdem tesztelgetni. Idáig az egyik észrevételem volt, hogy a HD videokkal kis szaggatás látható a youtuberól wifin keresztül. Böngészőn és alkalmazáson keresztül egyaránt. A fórumot az 1250es hsz-ig olvastam amig nem jött meg a teló de erről addig nem olvastam. Továbbá azt is furcsállom, hogy a bootolás több mint fél percig tart. Ezt azért írom, mert vettem egy Jiake JK-12-est csak az sajna hibás volt és most küldik a cserét vissza de már mielőtt megkaptam volna megtetszett jobban dizájnra meg tudásra is az iNew V3 és úgy voltam vele, h azt el is adom ahogy megjön és marad az iNew... szóval a Jiake kevesebb mint 10 másodperc alatt bebootolt.Ja és a Jiakén a youtube HD videók mentek rendesen. Jó nem ezen akarok HD filmeket nézni amúgy :-) . Igaz antutuban alul maradt kicsivel.... A fényképek minősége elmegy de a Nokia 5800ásom sztem a szerény 3,2 Mpével szebb képeket csinál valamint az autofókusz sem mindig jól működik sztem. esetleg van arra lehetőség, hogy a fókuszt manuálisan vezéreljem? esetleg valami külön fényképező progi? Akkuidő hoszabbításról esetleg másfajta kompatibilis akkuról van-e már esetleg infó? GPS sztem nagyon jó benne igaz csak a GPS teszttel néztem de szabad ég alatt kapcsoltam be elősször és kb 20 mp alatt megtalált vagy 10 műholdat és a pontos pozíciót is hálózati kapcsolat nélkül. Hirtelen ennyi aztán még folytatom az olvasgatást az 1251 hsz.tól.
Esetleges reakciókat írásomra előre is köszönöm! -
janek69
senior tag
Na ez mekkora szopás!!! A kijelzőm drivere támogatott,feltettem a 4.4.2 KK-et szép csiri viri elindul és nem megy a touch. Szóval aksi ki azt mehet vissza az 1.1.5.
-
gyulaci52
újonc
Sziasztok ...segítenétek rajtam pár hetes a telóm sajnos nem értek hozzá , az aku 100%-ról egy óra alatt lemerül a felére 35% -nál meg kikapcsol gyenge az aku ?.....alkalmatást mikor feltelepítettem reggelre biztos lemerült az aku , kikapcsolt...mit tegyek , köszi a segítségetek sajnos nem hozzáértő vagyok...üdv..
-
laci laci
addikt
Olyan lehet,hogy a kijelző driver megváltozik?
-
laci laci
addikt
Ha nem tudom milyen verziós a telo 850 vagy 900 akkor milyen romot rakjak fel rá?
-
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod #6060 üzenetére
Én a legelső needromos verziót raktam fel és semmit nem csinált az imei-vel, csak ugye nincs benne nekem megfelelő lcd drivel.
Annak persze elmegy az imei, aki sp flashtools full formatot csinál teljesen indokolatlanul.
A 4.4 simán firmware upgradel felrakható. az uboothoz betalózzod az uboot.bin-t a userdatahoz meg a cache-hez meg bármelyik régebbi inew romból és teljesen jó lesz a végeredmény, csak ugye ha nincs driver a romban, akkor cseszheted...Ha a partíciók változnak is a firmware upgrade felülírja úgyis.
-
laci laci
addikt
A 4001 hiba a flashtool-nál mit jelent?
Az lehet,hogy format után se kép,se hang....? -
junkpod
veterán
Ez akkor egy normál flash verzió ugye? A régebbi needromosok törölték az imeit, ennél ez nincs?
Bármilyen reco-t lehet mellé flashelni?
Partíciók nem változtak?
Amugy nincs olyan app ami kiirja ezt az lcd drivert? Most nincs laptop közelembe de már nagyin kíváncs vagyok rá! -
btamas92
csendes tag
Hello, találkozott e már valaki olyan problémával h power gombra időnként reagál időnkent nem? rossz a gomb vagy szoftveres hiba esetleg?
-
woteska
csendes tag
Helyreállt a rend egy formattal..
Az uboot img hiányzik egyébként..
Ahogy olvasgattam sokaknak lett black screen...
Az inew szerintem nem fog kitenni az oldalára updatet. -
woteska
csendes tag
RVR, feltettem, sikerölt az update, de utána nem kapcsolt be. És most az 1.1.1 et sem tudom elinditani.
-
RVR400
veterán
válasz
diego65 #6048 üzenetére
Ezt a két fájlt az MTKDroidTools csinálja, a patchelt bootnak nem tudom mi a jelentősége, a másik a CWM recovery.
Ezeket is berakhatod töltelékfájlnak, csak ne felejtsd el a factory resetet. Ha a CWM-et rakod fel a gyári recovery helyett, akkor ha menüből csinálod a gyári visszaállítást, nagy valószínűséggel bootloop lesz, amíg fel nem flasheled a gyári recoveryt. -
diego65
csendes tag
Leszedtem, ez egy 08.07.én készült mentés. A V3_140722__boot_patched_140728-171533.img és a V3_140722__recovery_140728-171533.img file-okat te tetted bele utólag? Ezekkel mi a helyzet? Melyiket érdemes feltölteni? Mit lehet ezekről tudni? Te melyiket ajánlod, vagy próbáltad ki? Ja, és köszi a feltöltést, és a segítséget!
-
timre57
csendes tag
Akárki akármit mond, ez egy nagyon nagyon jó telefon!!!
Nagyon meg vagyok elégedve vele -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
diego65 #6041 üzenetére
A frissítés a szokásos, csak FW Upgrade opcióval megy, így kamufájlokat kell betallózni a cache és userdata részhez, majd rögtön recoveryben indítani a flashelés után, és nyomni egy factory resetet. A régi V3-akkal biztosan nem kompatibilis.
Itt is van. Szerintem ugyanaz, mint a másik official.
-
T-János
csendes tag
Feltettem a cxq_v3_v1.1.5 is de nem sikerült root-olni ezért ment vissza a cxq_v3_v1.1.2.
-
T-János
csendes tag
MtkDroidTools v2.5.3-tal mentettem és SP Flash Tool v3.1320.0.174-mal töltöttem vissza, így kaptam a telót.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee #6036 üzenetére
Én a Coolpad F1-re szavazok, ha nem akar nagyobbat. Ha igen, akkor a 7320.
-
T-János
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel cxq_v3_inew_v1.1.2 rom
szívesen feltöltöm.
-
levi610
újonc
Ha iNew v3-rom helyet más telót vennél akkor milyen telefont ajánlatok max 50E Ft-ért ?
-
woteska
csendes tag
Heyhó!
Veterán kolégák, RVR, többiek, valami KitKat féle lesz még ebben az inkarnációs ciklusban?
Nekem nem megy fel az "öfisöl" KK, de ahogy látom másnak se.
Valami bíztató?
-
raulicio
senior tag
válasz
levi610 #6030 üzenetére
Én ha most vennék, akkor valószínűleg nem v3-at vennék.
Amúgy meg megnézed a Dual simes okostelefonok topikot és az első hozzászólásban megnézed az ajánlott boltok listáját.
Ha meg itthon szeretnéd megvenni ugyan ezt a telefont, akkor szétnézel a concorde és a myadio házatáján. -
levi610
újonc
Szerintetek megéri meg venni és ha igen akkor tudtok linket küldeni ahol meg tudom rendelni? előre is köszi
-
nandozo
tag
-
nandozo
tag
A telefonom 5 perce kb boot logot mutat egy frissítés után (ota 1.0.4 -> 1.0.8).
-
raulicio
senior tag
válasz
muhaha01 #6016 üzenetére
rákeresel itt a gravityboxra, felrakod és a general mkt fixek közül bepipálod azokat, amik a képernyő felvillanására vonatkoznak. Többet nem villog majd.
(#6015) bircsak
Fel kell tenni a megfelelő drivereket, elfelejteni a gomb nyomkodást és mennie kell.
Dowloadra rányomsz, telefon kikapcs, akksi ki, majd be és telefon bedug. Ezek után persze írhat ki hibát, de ha hibaüzenetet sem dob, akkor 99%, hogy driver probléma van. -
soundman1
senior tag
válasz
muhaha01 #6016 üzenetére
Ezt már én is észre vettem, pedig nincs is ilyenkor neten a teló. Az értem, hogy jelez a user-nek, hogy repülő üzemmódból kilép (nálam profilozó alk. kapcsolja be-ki), illetve amikor 100 %-ra tölt a teló akkor is jelez, de néha tényleg magától bekapcsol. Elvileg valamelyik programnak a hibája kell hogy legyen, de a korábbi telókon nem észleltem, én is azért gondolom, hogy a rom hibája.
-
muhaha01
tag
sziasztok!
azzal mit lehet kezdeni, hogy hozzá se nyúlok a telóhoz, és időnként felvillan, mintha megnyomnám röviden a power gombot?
köszi!
-
bircsak
csendes tag
Hát ez az istenért se akar semmit csinálni
Lehet h kimaradt vmelyik driver. Hnap másik gépen nekiesek a 0-ról és ha van vmi fejlemény írok. És persze köszi a segítséget!
-
janek69
senior tag
válasz
bircsak #6009 üzenetére
Naná,hogy nem reagál hiszen ez nem kell neki. Vedd ki az aksit húzdki az usb-t vagy a gépből vagy a telóból. Aztán a flashtool-on ha mindent beállítottál nyomd meg a download gombot és ezután dugd a telót az usb-re. Ha timeout-ot mond,akkor van,hogy újra érdemes rányomni a download-ot tapasztalatom szerint.
Persze alapvető feltétel,hogy a driverek fent legyenek,de gondolom ezen túl vagy. -
kmarci25
veterán
válasz
Tomix24 #6010 üzenetére
Akkor tedd az egyes slot-ba (az a mini sim-es) azt, amin a 3g lesz. Ezt is csak azért érdemes, mert ha pl. kiteszel egy mobilnet ki/bekapcsoló widget-et, akkor az alapból az egyes slot-ban lévő kártyán fogja kapcsolni a netet. De ez csak egy sokadrangú, kényelmi dolog, egyébként teljesen mindegy szerintem, hogy melyik nyílásban melyik kártya van.
-
Tomix24
addikt
Srácok, két Sim kártyás ez a csoda. Mi a különbség a kettő között? A méreten kívül? Érdemesebb valamelyiket előnyben részesíteni? 3G szokott lenni, ha ez befolyásol valamit.
-
bircsak
csendes tag
4.4est akarom rárakni. Ott akadok el h a flash tool nem reagál a telefonra semmit amikor rádugom. Kijön ez a kép a telefonon aztán csókolom. Recoverybe tudok lépkedni, de innen se jobbra se ballra. Semmi nem történik.
-
timre57
csendes tag
válasz
soundman1 #6004 üzenetére
Dátum és idő:
Ha kikapcsolom az automatikus dátum és idő beállítást, akkor lehet manuálisan állítani.Telenor: Vodafone előfizetésem van
. Ez működik, miután kitöröltem a vitamax szót a gyári beállításoknál.
GPS: kb. 30 mp alatt talált 12 műholdat. Navigációban nem próbáltam még.
-
soundman1
senior tag
válasz
nandozo #5998 üzenetére
Rányomsz a Root gomba, majd igent válaszolsz a kérdésre.
Nálam LCD Driver IC: 1-nt35512_HD_dsi_vdo_truly, tehát a régi driver van a telón, így várnom kell míg valaki hegesztett egy lcd pack-os 4.4-et. Reménykedjünk. Kár, hogy Inew-éknál ilyen ... a support.
Ha nem csinál semmit a Root gombra legyen fent a gépen az MT65xx_USB_Driver.zip tartalma, és azt hiszem fel kell telepíteni a "drivers preloader mt65xx" mappából az IntallDriver.exe-vel az ADB-hez drivert, és akkor megy a Root is. Utóbbit google-val így találtam meg: spflashtool+iNewV3 drivers
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest