- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mdk01
addikt
válasz
Mészike #4186 üzenetére
Ezt de jó hogy írod!!
Persze nem azért, mert örülök, hogy ilyen problémád van hanem, mert eszembe jutattad hogy mikor a múltkor panaszkodtam elfelejtettem megemlíteni azt a fontos tényt, hogy nem hogy nem akart csatlakozni a netre, hanem állandóan WLAN-on akart csatlakozni egy másik access ponthoz. Lehet pont azért mert nekem is eltűnt az eszközkezelőből és ez a szerencsétlen winfos nem találta.
Eszközkezelőbe én nem néztem.
Az előbb egyébként megint nem akart csatlakozni csak újraindítással, remélem lesz még ilyen és én is megnézem az eszközkezelőt.
Az megoldás lehet hogy előtte lekapcsolódsz a netről.Azért még sztem fussunk ezzel egy pár kört, mert a frissítések feltétele előtt nem voltak ilyen problémáim.
Amúgy szintén Eriscon WWAN kártya, szintén T-online, csak nekem Vista.
Frissítésekkel hogy állsz? Mik vannak fent?Üdv.
-
Mészike
aktív tag
válasz
csiktor #4197 üzenetére
Az egész ott kezdődött, hogy csak wifivel használtam a gépet ünnepek alatt. Csak a mai nap használtam a mobil netet.
Ott vettem észre, hogy aktív volt a wifi kapcsolat, hibernáltam, átmentem másik AP-ra, Access Connection-nal csatlakoztam, és feltűnt, hogy szürke volt a mobilnet beállítás. Megnéztem eszközkezelőben, és nem volt meg a kártya. Restart, és okés volt. Aztán megint eljátszotta. De használni nem használtam a mobilnetet. -
evone
őstag
Az X szeriat milyen gyakran frissitik? Ugy latom X200bol nem lesz uj.
-
yanna
addikt
válasz
csiktor #4190 üzenetére
Gondom (kopp,kopp, kopp) nincs vele, inkább pont arra figyeltem föl, hogy 20-22 fokos környezetben a 38 fokos procit is hűsíti a venti 1800-2000 fordulaton.
A nagy kérdésakkor vetődött föl bennem, mikor a TPFancontrol alapbeállításait (asszem T61-hez) megláttam, mert ha jól emlékszem, ott 65 fokon indítja csak a hűtést.
Válaszod_ak_ :értelek, neked is
-
csiktor
tag
Minden hardver eszköznek a minél alacsonyabb hőmérséklet a megfelelő (ideális lenne az abszolút 0 fok
). Ilyen szempontból az a legjobb, ha folyamatosan maximális fordulatszámon megy a ventillátor.
Így azonban ugye egyrészt hangos, ami zavaró lehet, másrészt többet fogyaszt, harmadrészt pedig sokkal hamarabb elkopik a venti és máris visszafordult a dolog: elméletben hosszabb élettartamot biztosítasz a hardvernek, de korábban cserélheted a ventit, ami pénz idő és munka.
Szerintem alap esetben az a jó, amit a Lenovo/IBM kitalált és beállított. Ha nincs vele bajod, akkor szerintem ne nyúlj hozzá. Viszont ha valami gond van: pl. nem működik megfelelően a szabályzás, nem szállít már annyi levegőt a venti a kosz miatt, túl meleg a proci (pl. mert már kezd beszáradni a hővezető paszta) stb. akkor érdemes lehet hozzányúlni a szabályzáshoz.
-
_ak_
addikt
Én inkább azt mondanám, h csakis extrém esetben károsíthatjuk. Egyrészt a mobil cpuk (tudtommal) jobban bírják a strapát arról nem beszélve, h mára azért egész jól működnek a biztonsági kapcsolók (túlmelegedés esetén pl az órajel csökkentése). De némi racionalizmussal ilyen esetek nem fordulnak elő. Itt van mondjuk egy p8600-os cpu, mint a táblázat is mutatja 105ig is felmehet a cpu hőm teljes terhelés során. Ezt véletlenül nem hiszem, h akárki eléri, erre azért már rá kell gyúrni.
De mint az előbb is próbáltam említeni, h általában nem azért használ valaki ilyen programot, mert úgy gondolja, h jobban tudja a lenovoéknál, h h kell hűtést szabályozni, hanem egyszerűen a rendellenes működést próbálja korrigálni.
-
_ak_
addikt
Tudja, de sajnos előfordul, h tényleg nem úgy működnek a dolgok ahogy azok ki voltak találva és ilyenkor jön jól némi külső segítség, amivel nem utolsósorban, az igényidhez tudod igazítani a működést. Ez egy plusz amit használhatsz ha úgy érzed, h szükséged van rá, de ha a gyári beállítások megfelelnek neked, akkor persze nem kell semmi változtatás.
-
Mészike
aktív tag
Csinál olyat a gépem, hogy elfelejti a WWAN kártyát, csak újraindítás után lesz újra ott. Kikapcsoltam már, hogy energiamegtakarítás miatt kikapcsolhatja az eszközt, de nem segített. Windows 7 32 bit, Eriscon WWAN kártya.
-
_ak_
addikt
válasz
csiktor #4178 üzenetére
Kétlem, h ettől akármilyen baja is lehetne, igaz, nálam fixen van a kábel. vagyis amikor felnyitom kijelzőt akkor nem hajlik sehova, hanem inkább becsúszik alulra vagy legalábbis ezt a látszatot kelti.
(#4173) evone: és ez jó nekünk? a marketing szerint ugye, azért került fel a wifi meg bt (vagy csak az antennák) h jobb csatlakozási eredményeket produkáljon, nem? amúgy én nem tudom, nekem nagyon nagyon ritkán tűnik fel, h nem középen van a kijelző.
az új szériánál csak egy dolog érdekel, h DP porton keresztül jön-e hang vagy sem.
-
csiktor
tag
Nem akad be sehova. Nehéz leírni...
Ez ugye egy szalag, ami hajlik, igazodik a kijelző állásához. Áll egy bizonyos állásban, aztán amikor egy bizonyos ponton túl csukom a kijelzőt, akkor hirtelen ugrik át a kábel másik állásba. Amikor átugrik, akkor lapjával nekipöccen az ott lévő műanyagnak.Oldalról, az éle felől nézve a kábel mondjuk így néz ki, így áll: |) A félkövér a kábel, a sima a műanyag.
Aztán mikor lecsukom átugrik a kábel másik pozícióba és hozzá pöccen a műanyaghoz: |(Remélem érhető...
-
-
csiktor
tag
X200 tulajok...
Amikor lecsukjátok a kijelzőt, akkor jobb oldalt (a ThinkPad feliratú oldalon) nektek is mozog egy kicsit a kijelző fel-le ha mozgatjátok? Csak mert a másik oldalon nekem tökéletesen záródik, meg sem moccan. Nem mintha nagyon zavarna, csak érdekel, hogy mind ilyen-e...
A másik hasonló dolog, hogy amikor lecsukom a kijelzőt, akkor a zsanér mellett lévő szalagkábel "pattan" egyet, mert hozzáér a műanyag részhez.
Egyébként ti nem paráztok attól a szalagkábeltől? Elég csupaszon hagyták azt a vékonyka kábelt... Vagy ez minden TP-n így van és nem lesz baja?
-
yanna
addikt
TPFancontrol használóktól -úgy tudom vagytok néhányan- kérdezem, hogy ki, milyen megfontolásból használja, miért "jó" a gyári beállításokat felülbírálni?
-
evone
őstag
Vicces hogy 1 honapja hogy kicsereltek a proci hutot a T61be, de már megint zúg.
-
evone
őstag
Ugy latom végre alap a LED kijelzo.
[link] < Ez pedig elégérdekes, hogy fog kilogni az aksi hogyha ott van a modem meg egy usb csatlakozo?Masik érdekes: A T gepekbe mehet az i7, a W-be meg csak i5 a max? Azt hiszem lehet fake lesz ez.
-
evone
őstag
Akkor ez van. Pedig azt hittem hogy legalabb ezzel (hátha) nem lesznek ilyen gondok. ( Mind1, legalabb mukodik a gep. ) Eladas elott viszont mindenkeppen kell venni bele egy uj billentyuzetet. Egyebkent szerencsere csak a jobb gomb, a bal nem csinal ilyet, pedig azt tobbet nyomom le.
-
N4nI
tag
tisztitás sem segit, vmi "elhasználodás" lesz igen, hogy mi azt nem tudom pontosan, de 2 gépnél is tapasztalom ezt a fajta hangot. bizonyos szogben, nem a megszokott, szokasos szogben nyomva nincs hangja ill mellözhetö, eleinte nem nagyon zavaro, de idövel élesebbé válik a hang
-
evone
őstag
Kopott mar ki valakinek a TrackPoint valamelyik gombja? Mert nalam azt hiszem ez tortent, eleg fura hangot ad ki mikor lenyomom.
-
-
N4nI
tag
A leirashoz tartozik, hogy ezen uzemidö bekapcsolt wifivel, aktiv internet hasznalat és aktiv torrent letöltés közben mérödött, órával, nem a telepmérövel....
közben volt egy kisülésem
5óra10perc az üzemidö..... 1 pici negativum maradt, h a 10%-os risztas utan, ment meg 15 percet....de a % kijelzes megalt, nem számolt lefelé. Ennek ellenére elégedett vagyok. Ha meg lett volna a kritikus riasztas, akkor lettem volna csak gyáriasan elégedett
-
N4nI
tag
Urak
Az utángyártott akksikhoz visszatérve:
Irtam itt vmeik nap, hogy hogyan jartam az utangyartott x40 akksival. Tegnap egy uj xp telepites es driverezes utan, megcsinaltam a gyári power manager akku resetet. Az eredmény nagyon pozitiv szamomra. Az elhasználodasi érték maradt 6%. Csak a töltési ciklus változott. A lényeg viszont, h a telepmérök nem ugrálnak, hasonszörü az idökijelzés...és nincs 15%nál rendellenes kisülés
....jelenleg meg volt már a normál 10%-os riasztas, most 9% van még, 25 percet ir rá. Az eddigi teljes üzemidö, a 4400mah-s akksival, kereken 5 óra és van még 9%. Élettartamával kapcsolatos informáciokat közlöm majd, remélem 1 évet kibir .
-
Bobby G.
senior tag
Nem tudja valaki, hogy minden x41-ben van billentyűzet világítás? Csak mert az enyémben szerintem nincs....
Használtan vettem minden driver és papír nélkül, és nem tudom, hogy nincs benne, vagy csak én nem tudtam előcsiholni. A tollal is van egy kis problémám, mert folyamatosan a monitorhoz kell érintenem, hogy működjön. Érzékeli távolabbról is, de ha benyomom a gombját, csak egy kört hoz elő, de nem klikkel....Ja, mindez Win7 alatt
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
érdekelne, h van-e olyan, aki hosszabb ideje használ vmilyen G550-et, esetleg G550L-t. Kíváncsi lennék a hosszútávú tapasztalatokra, főleg melegedés, hangoskodás, meg karcosodás terén :-)
-
TOZ
addikt
Ja es ez a masodik gep, mert az elsoben 2 honap alatt szetment a tft. Este kikapcsolta, reggelre meg szetfolyt (komolyan).
A masodik gepben meg most kellett akkut cserelni, mert meghalt.
Ezt masfel ev alatt sikerult eloadni... (ebbol egy ev gyedes idoszak, tehat nem volt tulhajtva a masina)
De vegul is nem rossz kis gep -
Dottore
addikt
Ne nevessetek ki... szerintetek nem fog kikopni a tápcsati a napi 3, 4 ki-be húzogatástól? Mintha már lazább lenne vagy csak hallucinálok, nemtom eldönteni.
-
Bobby G.
senior tag
Üdv!
Használ valaki photosop-ot x41-en? Érdekelne, hogy fut-e rajta rendesen.
-
Chandler
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek, megnyugodtam hogy ez normális.
Amúgy a T400-at hogy érdemes berakni a táskába? Merthogy ha az akkura rakom azért rossz mert kilóg, ha meg a másik felére azért mert az a fele az érzékenyebb gondolom. -
BFeco
aktív tag
3 lehetőséged van:
1. Állíts be fix IP címet a LAN kártyádra (pl. 192.168.0.2). DHCP "tökölését" várod ki a 3-4 perc alatt. ADSL modemedben nincs DHCP szerver, amitől IP címet szeretne kérni a géped, amit nem kap, így ad magának egyet.
2. Megoldás még a router vásárlása,
3. Helyi kapcsolatok, tulajdonságok TCP/IP pipa ki. DSL-hez nem kell. Máshol viszont gond lehet belőle.Javaslatom a TCP/IP Alternatív konfigurációba írd a fix IP-t, így máshol megy a DHCP.
Fecó
-
tomi.tomi
tag
válasz
tomi.tomi #3898 üzenetére
A hibernált állapotban fogyó akkuval kapcsolatban a legfrissebb tapasztalataim: nem hiba lesz ez a Win7-ben, hanem valamilyen rejtett power management beállítás, mert valamelyik energiasémánál merül az akksi, valamelyiknél nem. Legutóbb kb 3 napig volt hibernálva a gép, és nem merült semmit. Az is csak egyszer történt meg, hogy magától felébredt a gép hibernált állapotból.
Már majdnem tökéletes a Win 7, az akku viszont mintha rövidebb ideig bírná, mint Vistán...
-
Puma4
tag
Sziasztok!
Segítsen már légyszi valaki az alábbi problémában:
Adott egy új X200S, most csinálom az internetes kapcsolatot. Működik is szépen, viszont amióta meglátta a hálózati kártyája az ADSL modemet, minden bekapcsolásnál a normál bejelentkezési idő kb. 4 perccel meghosszabbodott. Ha kihúzom a modemet, akkor a bejelentkezés a bejelentkezési hanggal véget is ér, ez kb. 15-20 sec, ha visszadugom a modemet, akkor a zenéléstől számítva jönnek a plusz percek. Ez idő alatt látszólag nem csinál semmit csak gondolkodik.
A modemmel gond nem lehet, mert a régi gépemmel minden ok.Jó lenne, ha tudnátok segíteni...
Előre is köszi! -
Tim82
félisten
Két külön kérdésed volt. A T400 és a T500 között mi a különbség, és a T400 és
az R500 közül melyiket ajánljuk.A linkekkel az elsőt válaszoltam meg.
A hsz.-em második felével pedig a második kérdésedet.
Ha csak elütésből írtál T500 helyett R500-at, akkor vicces baki, mert van R500 is.
Egyébként viszont én T400-at vennék, ha a játék nem fontos - kisebb és könnyebb, mint a T500. Minőségileg ugyanaz a kategória.
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és nagy valószínűséggel thinkpad-et fogok venni.
Az volna a kérsédem hogy ugye jól gondolom hogy a T400 és T500 csak is és kizárólag a kijelző méretbetér el mint fő különbség? Egyébként minőségben megépítettségbe ugyanolyan jó a T400-is.?Másik kérdés hogy egy R500 vagy egy T400 at éri-e meg jobban mevenni? Magyarul az R széria is oyan minőségi kategóriát jelent e mint a T?
-
Chandler
senior tag
Sziasztok
Megtudná nekem mondani valaki, hogy az normálisnak mondható-e, hogy hozzáér a kijelzőhoz a tracpoint amikor csukott állapotban van? (látszik a nyoma a kijelzőn)
-
Mészike
aktív tag
Detto. Már én is meguntam, hogy hiába gürcölök azzal, hogy mennyi a keret rá, nézek ki gépet, majd a végén közlik, hogy megvették valami hiperber
Persze Win nélkül, és mennyivel olcsóbb volt. Aztán kérdem, hogy linux-al használjátok? Nem. Tegyek fel Wint. Mondom semmi gond, kérem az eredeti install lemezeket. Hátaztatnemvesznek. Mondom, akkor szopjatok.
-
evone
őstag
Nekem Toshibaval volt ugyanez a sztori.. ugyanigy wifi problema. Csak még rájátszott az is hogy alap Vistat azonnal letorolte, es felrakott valami Windows Xp nemtudom milyen editiont szoval szarra volt az egész gányolva. Segitseget kért, ugyanigy elkuldtem, hogy már 1x probaltam.
1x-2x eljatszodott mar ez az ajanlj notebookot dolog, aztan ki is lett szemelve egy jo gep, es mindig valami 100 ezres acer lett a vége. Azóta én nem ajanlok senkinek semmit, ha megkérdezik tudok-e, egy egyszeru nem a válaszom.
Persze volt két olyan esett, ráádasul két lánynál, hogy vettek egy komolyabb DELL gepet, 3 ev garival stb.. es azota is boldogak vele.
Mindenki azt vesz amit akar.
-
bwoay
nagyúr
Van ilyen, hogy valakit rá lehet beszélni egy jó notebookra netbook vagy konzumer gép helyett? Ajnye, nekem eddig még nemigen sikerült. Sőt, egy cimborám pont tegnap hozta be a Pavilionját, hogy nem megy a wireless (mint kiderült: hw probléma), segítsek. Mondtam is neki: én már próbáltam segíteni, mikor a HP helyett egy féláras Latitude D620-at javasoltam, de okosabb voltál, és megvetted azt, aminek a szervizeltetéséhez sok sikert kívánok
-
evone
őstag
BUEK enis, remelem jol telt a szilvesztere mindenkinek. A T61em jol allta a sarat tegnap este
-
GuguGuru
tag
Sziasztok, azért írok, hátha tud vki segíteni, nincs véletlenül vkinek egy felesleges Ultrabay kerete ami a T30-asomba DVD drive-hoz kéne ? (azthiszem a T23 és társai is ezt az ultrabay PLus-t használják)
Ugyanis vettem egy drive-ot, csak épp az eladó nem mondta, hogy nincs hozzá keret. A csomag kibontásakor azt hittem, hogy nem jó ultrabay olvasót kaptam, aztán derült ki, hogy keret nélkül van
Előre is köszönöm a segítséget.
Gusztáv
-
mdk01
addikt
Tegnap elfelejtettem lekapcsolódni a netről mikor elaltattam ma meg simán csatlakozott ébresztés után. Nem egészen értem.
Amúgy a múltkor kipróbáltam amit írtam meg amit te is ajánlasz és lekapcsolódtam altatás előtt és ébresztés után is is simán csatlakozott.
Lehet csak a T-mobil kevert vmit, mert volt velük zűröm az elmúlt 3 hétbe mikor elcseszték azt a frissítést ami volt a híradóba is, csak a mobilnetről nem volt szó, mert az még kis réteget érint gondolom. Jah és T-mobil szolgáltató mint kiderült.
Most minden frankó megint.Mészike: Te milyen szolgáltatónál vagy?
Decide:
Ahogy érzed én nem akarlak rábeszélni semmire. -
Declare
őstag
Nem kaptam semmilyen downgrade cd t. Vistát nem ismerem, de nem is akarom megismerni, lassúnak, bonyolúltnak és instabilnak találom mindenhol, minden gépnél. Egy olyan ismerősöm sincs aki ne szenvedne a vistával, de kb mindenki csak addig küzd, amíg még csak 0-1 napos a gép aztán vista megy kukába.
Az xp meg ami már muzsikál is a gépen jogtiszta, eredeti. Köszi a tippeket a Lenovos letöltésekhez mindenkinek ! -
Mészike
aktív tag
Nekem is ezt csinálja. Le kell kapcsolódni, majd újrabekapcs után ismét csatlakozni. Egyébként csak restart után, vam újra.
Amúgy az milyen már: szilveszterkor besörözni, majd a T60-as notira Win7-et telepíteni?
De már kész is. Én fórumozok, 5 éves kislányom meg mellettem játszik a frissen telepített géppel -
yanna
addikt
BUÉK minden TP társnak, és az összes PH fórumtársnak is!
-
-
k-rock-atona
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek!
evone: akkor megnyugodtam, ezekszerint a lenovo-tól rendelt CD-vel akár ,,pucos'' gépre is felmegy a WIN7. Csak mert azt hittem eddig, hogy feltétlenül kell lennie a gépen egy vista-nak, s a lenovo CD-je csak azt képes ,,tuningolni" W7-é.
tomi.tomi: Igen, én is néztem, hogy nem engedi a dolgot, de a jogi ,,feketeséggel'' azzal tisztában is voltam. Remélem sikerrel zárul majd a frissítési procedurám, még gondolkozom, hogy milyen utat válasszak, lehet felnyomok egy jogtiszta Campus-os W7-et, amint lehet szerezni, ami 64 bites, s akkor mindenki boldog...
Még1x köszi!
Egyúttal pedig hadd kívánjak Minden Fórumozónak többek között ThinkPad-ek okozta örömökben is gazdag Boldog Új Évet!
-
mdk01
addikt
Van vkinek azzal tapasztalata, hogy ha mobilinternet használata után ha elaltatom a gépet majd felébresztés, bejelentkezés után szeretnék csatlakozni a netre, és 3-4 perc utáni folyamatos próbálkozás után sem sikerül csatlakozni akkor mi lehet az probléma?
Ha újra indítom a gépet akkor utána 10mp alatt felcsatlakozik.
Az elmúlt héten elég sok frissítést raktam fel köztük tegnap az SP2-t(viszont már előtte is fent állt a hiba). Előtte jól működött.
Most viszont eszembe jutott hogy esetleg, úgy még jó lehet hogy elaltatás előtt lekapcsolódok a netről.köszi
-
mdk01
addikt
válasz
Declare #4093 üzenetére
Én személy szerint szeretem a Fp-et mert bejelentkezéskor csak végighúzom az ujjam és kész. Még az ikonra sem kell rákattintani hogy most én a sok felhasználó közül az ujjlenyomat olvasót akarom használni. Sőt felismeri az ujj végighúzása után, hogy a sok felhasználó közül ki akar belépni és azt a fiókot tölti be.
Nem kaptál a Vista-hoz XP downgrade cd-t?
Nem érdemes kuka mellett talált xp-vel próbálkozni, mert jövő héten meg azzal jössz panaszkodni, hogy nem működik ez meg az é,s hogy milyen szar ez a gép.
Ha nincs gyári downgrade cd-d akkor inkább maradj a Vista-nál. Nem biztos hogy rossz az amit nem nem ismersz. Nekem is idegen volt a Vista de megszoktam és elvagyok vele annak ellenére, hogy az elején 10 emberből 9 leakart beszélni róla. -
Declare
őstag
válasz
Shadowfax #4103 üzenetére
Igen, SWTOOLS ilyen van, alatta az Apps, meg van még Drivers meg még egy 5-6 mappa, ilyen Winsat, performance manager stb... ezeket nem kell lementenem? Elég az apps t kiírnom, és akkor egy új win telepítés után ezeket vissaz tudom másolni, meg amit linkeltetek oldalról onnan le tudok szedni minden egyebet?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Declare #4099 üzenetére
Azt nem tudjátok még megmondani, ha én teszek fel egy másik wint, egy xp t, az IBM es okosságokat (thinkvantage stbstb) vissza tudom tenni netről pl ?
Ahogy csiktor mondja, az összes ThinkVantage program letölthető a Lenovo oldalról, viszont a géphez adott nem Lenovo-s programok, az ún. 3rd party szoftverek nem! (Pl. WinDVD Creator, Roxio Business Edition)
Ezeket most az C:\SWTOOLS\APPS (és C:\SWSHARE, ha van ilyen nálad) könyvtárban megtalálod, érdemes lementeni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged