- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Gergő_ #86345 üzenetére
A frissítés ingyenes is marad.
Ügyes volt ez az időpontra írjuk és addig gyorsan mindenki tolja a gépére a 10-et dolog, az emberekben az "ingyen" szó speciális reakciókat vált ki. Az a büdös nagy harci helyzet, hogy tűzzel-vassal akarnak frissíttetni, ha akarod ha nem. Hidd el én örülnék legjobban ha végre nem lenne ingyenes és nem kéne trükközni a sok felugró hulladék ablakkal. De ez álom lesz úgyis
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Gergő_ #86330 üzenetére
Hmm, na te aztán tudsz élni
Igen, hát végső soron a Lenovo fogja neked postázni, mert ezt serialra fogja neked kiadni a szerviz/képviselet/fogalmam sincs ki minek hogyan hívja magát, de a lényeg ez.
Simán USB-re netről meglepne, szerintem teljesen kizárt. Mondjuk elviekben egy sima win10 telepítőnek biosból tudnia kéne keyt olvasnia, elviekben megeszi most már instant a 8-ast is mind. Esetleg win8-as telepítőt még, ha, esetleg usb-ról tolhatnál neki.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Gergő_ #85744 üzenetére
Igaz én csak hobbista vagyok de én a t520 hd+ tn kijelzőjét is gyakran használom fotószerkesztésre, természetesen bekalibrálva, szal a t460 fullhd ips panelje szvsz egészen biztosan alkalmas
. Engem valszeg csak a kijelző mérete zavarna, de az is csak azért, mert az idióta windózzal valszeg túlságosan picik egyes ikonok, menüpontok, eszközök ekkora felbontással. Amúgy nagyon sokat számít, hogy mivel kalibrálod be, x-rite colormunki display + dispcal alá én nem adnám, sőt nem is adom
-
DY3SN
csendes tag
válasz
Gergő_ #55506 üzenetére
itt az egyik:
http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ThinkPad-X230-TYPE-2306-2320-2322-LCD-DISPLAY-12-5-Bildschirm-HD-LED-IPS-/230731259457?pt=Notebook_Komponenten&hash=item35b8a79e41
vagy ez:
http://www.ebay.com/itm/12-5-LED-Screen-for-LENOVO-THINKPAD-X230-IPS-LP125WH2-SL-B1-LCD-LAPTOP-/350921909696?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item51b49365c0
a forum.thinkpad.com-on találtam őket ha jól emlékszem...
-
most egy 250 gb-os, 1,8"-os hdd van benne, meg a dvdrw. elég lassú így a rendszer, ezért gondoltam, hogy kéne egy ssd az operációs rendszernek (az adatvinyónak jó lesz ez a 250 gb-os 1,8"-as, mert ha meg ezt eladom, megbontottam a gyári konfigot blabla).
viszont 1,8"-as ssd-ből alig van választék, TRIM-es pláne nincs stb. nekem elég egy 32-40gb-os, de bitang gyors ssd.
-
Tim82
félisten
Ez nem típushiba a T41-eknél, a T30-nál viszont az volt.
Én nem venném meg, tekintve, hogy hibátlant kapsz 50k körüli áron, szintén az aprón keresgélve.
Imrelee: a T42 simán le fogja kezelni a DDR400-at, de csak DDR333-ként. Ami azt hiszem, különösebben nem oszt, nem szoroz.
-
Dr. Akula
félisten
Felesleges. Kb. 10%-kal lassabb az OCZ Vertexnél, de ugyanaz az Indilinx vezérlő van benne. +- 1-2% eltérés meg nem izgat.
Szemmel láthatóan gyorsabb a vinyónál, ha csak tesztprogi mutatná ki az régen baj lenne.
A crystaldisk amúgy se jó tesztprogram, csak a sequential értékeket mutatja ki, ami semmit se ér.
-
atesss
addikt
A VGA csatlakozás miatti átalakítással romló képminőségre céloztam.
xeon.Szabi
De akkor ugye van benne két mini PCI / mini PCIE foglalat ?evone
Hát próbáltam már használni 12" laptopot (Lenovo V100), és nem nagyon jött be a kijelzőméret...
Én csak akkor használnám, amikor nem megoldható a külsőre kapcsolás.
Meg szerintem azért rontja is a szemet egy ilyen kis kijelzőt nézni hosszú távon (napi több órát éveken keresztül).
Bár az új 16:9-es 1366*768 vagy milyen felbontás 12"-on még dúrvább..."Szerintem mindenkeppen vagy T vagy X szeria, de SL semmikeppen se."
Hát nem nekem lenne ez a gép, hanem egy barátom hugának, egyetemre.
Külföldre, Olaszországba megy tanulni.
Én ezért mondtam, hogy akkor első a megbízhatóság. Ezért is kezdtem el nézni rögtön Dell-t és Thinkpadot.
De a keret kb. 150e...
Abba meg nem fér bele jobb TP sajnos, csak ez: [link]Pl. egy MSI-nél / Asus-nál (amit lehethogy vettek volna maguktól, Acer-t és FS-t már megtanítottam korábban minden ismerősnek, hogy nem szabad venni
) az SL500 is jobb azért, nem ?
LENOVO IdeaPad G550L-ről mi a véleményetek minőségre / megbízhatóságra az SL500-hoz képest ? [link]
És az N500-ről ?MOD:
mv
Na ez mondjuk jó ötlet lenne, ha már nem sikerült rárakni alapból a gépre, akkor erre való lenne a dokkoló !
Port replicator az manapság már USB-s szokott lenni, nem ?
Azon meg sávszélesség miatt szerintem nem lehet normális sebességben (>10fps) átvinni a digitális jelet, nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest