- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
jól látod, ez egy ilyen eszköz, de nem is ezzel van problémám.
a slim AC/DC combo adapter kb 20 e. Ft. A linkelt meg ennek mondjuk a harmada,
miközben külsőre nemigen látok eltérést, viszont utóbbi típusszámát nem találtam
sem a product guide-ban, sem a weboldalon. Azért kérdeztem rá, hátha van valaki,
aki már találkozott ezzel, és jobban képben van. -
mdk01
addikt
Bemeneti felületen lehet két csatlakozó nem?
Nem értek hozzá csak azt tudom elképzelni hogy van egy hagyományos kábel a hálózati adapteres csatlakozáshoz és van egy a szivargyújtós csatlakozáshoz. Aztán vagy automatikusan érzékeli, vagy egy kapcsolóval kell átkapcsolni, hogy melyik csatlakozó van használva és tudja mikor kell inverter-ként működnie és hagyományosan.Viszont egy problémát látok én ezzel ha jól látom, de majd javítsatok ki.
Az adapter kimeneti csatlakozója fixen van bekötve ami érthető is talán mivel egy laptopra van kitalálva ez a töltő.
Ezzel csak az a problémám hogy ugyan ennyi pénzért lehet kapni Belkin márkájú inverter-t amibe azt dugsz bele amit akarsz persze a watt-okat figyelembe véve. Jut eszembe ha már a watt-oknál tartunk akár lehet rá tenni egy T csatlakozót is, mert ha nem éred el az X watt-os határt akár több dolgot is rádughatsz egyszerre.PL fényképező, telefon együtt is csak pár watt.
Én úgy emlékszem a múltkor 6000 körül vettünk egy ugyan ilyen Belkint, bár az lehet kevesebb watt-ot tudott. Utána kellene nézni. -
bwoay
nagyúr
hát ez meg mi ez?
tök úgy néz ki, mint a Slim töltő (pakk), vagy csak én nem látok különbséget?
(mármint az árat leszámítva) A típusszáma egész más. Valaki? -
SNor
tag
-
Tim82
félisten
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Tim82
félisten
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy ismerős szeretne egy T61-et vásárolni. A gép körül minden kóser, vagy legalábbis annak tűnik, de a biztonság kedvéért adásvételivel szeretné nyélbeütni az üzletet. Nincsen esetleg valakinek mintája adásvételi szerződéshez? (Beszkennelt változat is jó, természetesen kitakarva valahogy a nem ránk tartozó adatokat, csak használható minta legyen.) Ha van, akkor az adatlapomon lévő emailcímre (adathalászat miatt nem írom ki a topikban, elnézést) el tudná küldeni?
Előre is köszönöm!
-
macikos
addikt
Nincs itt olyan valaki, akinek van rossz, kidobni való T4x-hez való 6 vagy 9 cellás akkuja és esetleg térítésmentesen megválna tőle?
-
Tim82
félisten
A dokkolón ugyanúgy Ultrabay hely van. Egy ilyen helyre berakhatsz akár optikai meghajtót, akár adapterrel 2.5" vinyót is.
Nekem régebbi Thinkpad-em van (T41p), emellé egy Dock II, ez a dokkoló az elég régi Ultrabay 2000 szabványt használja. Nekem jelen pillanatban egy 40 GB-os 2.5" IDE Fujitsu vinyó van bent adapterrel.
Az Advanced Dock-ba (ami a T500-adhoz való) már Ultrabay Slim meghajtókat (ODD, vinyóadapter) tudsz tenni. A rossz hír számodra az, hogy a T500-ad még az Ultrabay Slim-nél is újabb szabványt használ, a Serial Ultrabay Slim-et. A jó, hogy az Ultrabay Slim vinyóadapterek viszonylag olcsón beszerezhetőek pl. Ebay-ről, vagy ha rádobsz privit Otisz fórumtársra (ha még foglalkozik ilyenek beszerzésével).
-
Adam86
tag
Igaz az, hogy létezik olyan dokkoló, amibe HDD-t lehet pakolni?
-
Poo
senior tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy a Lenovo G550L-CEL Black notinak a képernyője matt vagy fényes?
-
Peter M
tag
válasz
buherka #3576 üzenetére
W500 as már megvan lassan 3 hónapja most a dokkolót várom amibe -eddigi fórum és google után- teljes értékű PCI-Express kártya tehető -ezt azért csinálták az okosok h 4 monitoron tudjon Aknakeresőzői- VGA közül meg a Half size (ami ezek szerint egy a Low Profile-al ) az nem MXM csati hanem sima asztali csak a kártya kiterjedése kicsi. (jó az még hozzá tartozik, hogy annyira nem teljes értékű hiszen a sebessége vissza van vágva csak 1x és nem 16x tehát sebességbe a normál PCI és az AGP között van)
De ezt mind mind majd meglátjuk. Itthon eléggé el van szállva az ára ennek a motyónak ha egyáltalán van raktáron.
-
buherka
addikt
Magában a notiban nem lehet bővíteni a VGA-t....sem az Intel(NB) sem az ATI(3650) esetében sem.
Mind a kettő BGA tokozású...forrasztva a van az alaplapon.
Egyedül a W700-as TP-ban van MXM szabványra épülő VGA, különálló hűtéssel...ebben cserélhető.(#3573) Peter M...pl. egy 4650-es mobil VGA már 35W-ot is eszik. Kérdés, hogy ez hogy oldják meg
. Lehet ott sufnituningolni, meg külön tápot adni neki, de szerintem ez nem kifizetődő.
Elég brutál árakon repkednek ezek az MXM VGA-k, még az ebay-en is.Csinálj egy-két képet majd a cuccról
-
kisgee
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném: van egy T400-as Mobolity Radeon HD 3470-es kártyával. Ez a kártya elvileg támogatja azt, ha egy HDTV-vel összekötöm hdmi kábellel (DVI/HDMI átalakítóal), akkor azon hang is átvihető. Nekem ez sajna nem megy. A kép átmegy, valamint komponensen a hang is, de DVI-n nem. Felraktam a legfrissebb ATi drivert, ami a Lenovo-hoz van, valamint az ATI hdmi audio drivert is. Mikor csatlakoztatom, akkor azt írja ki, hogy a hangot külön kábelen vigyem. Az átalakító is elvileg egy 4000-es szériájú Radeon-hoz való (állítólag a 3000/4000-esekhez u..a.). Az eszközlistában is csak az alaplapi jelenik meg (Conexant HD). Valakinak vmi ötlete tapasztalata?
-
Peter M
tag
válasz
buherka #3566 üzenetére
Half Size PCI Expressz benne véleményem szerint teljes értékű Low Profile kártyának kéne lennie, közbe én is utánna olvastam néhányan panaszkodnak, hogy VGA esetén kicsit instabil (vki vmi Hd4xxx karit tett bele Low Profile) csak ugye ami gátat szab az az h Half PCI-E és h nem kaphat külső tápot.
Közben agyaltam ha már van luk be kell tölteni (férfi ösztön
Asus Xonar (báár SPDIFen keresztül akarom összekötni így akkora ugrást nem jelentene, meg kérdés h a Xonar driverek és illesztők mennyire fogják szeretni a le és felcsatolást)no mind1
dec 5 én kiderült.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Almaslepeny #3570 üzenetére
-
Almaslepeny
csendes tag
Tiszteletem.
Vane megoldás arra, hogy a T500amba 2db HDD/SSD legyen? Nem szeretném kiszerelni az optikai meghajtómat és nem szeretnék magammal cipelni semmi extrát.
Konkrétan egy 64gigás ssd-t szeretnék beletenni, de kellene a hdd is mert sok az adat a gépen. -
Integra
titán
-
McAdam6
aktív tag
Sikeresen felraktam a T400-ra a Win7-et, clean installal, előtte mindent lementettem (remélem). Felrakta a SU amit talált, kézzel felraktam, amit nem.
Egyedül a Roxio Creatort nem találom, lehet, hogy csak pre-installban volt fenn ?
Egyébként egy "álom" W7. Minden megy, fingerprint, client security, switchable graphic, osd, active protection. A kék gombra most a "Lenovo Thinkvantage Toolbox" jön be, kiírja, mennyi van a gariból, egy csomó beállítási ajánlat, stb. Szóval tecc. Virtual PC-re van XP, de Ubuntut is fel lehet tenni. -
mdk01
addikt
Videokártyával lehet bővíteni a T500-akat, hogy legyen vmi izmosabb történet is ezen az integrált vackon kívül?
Köszi
-
buherka
addikt
válasz
Peter M #3560 üzenetére
Kérdés, hogy ez a Half Size PCI Express...kompatibilis e, az MXM szabvánnyal. mert ha nem, akkor lőttek a VGA bővítősdinek.
Ez az X1300 meg kb 5-6X gyengébb a te ATI V5700-nél.Azért ha meglesz ez a Advanced Dock, akkor írd meg róla a véleményed, mert kíváncsiak vagyunk.
-
HZoli87
veterán
Köszönöm a segítséget.
-
-
Shadowfax
addikt
válasz
HZoli87 #3559 üzenetére
Nem kapsz külön CD-t, a rejtett partíción lesz az OS és az abba "beintegrált" driverek, amivel kompletten ismét gyári állapotba hozható a noti. Viszont lesz egy Rescue & Recovery szoftver a gépen, amivel ajánlatos kiírni az ún. Recovery CD/DVD-t. (lásd topik első hsz.)
A driverek akár külön is letölthetők a Lenovo oldalról egyesével, vagy a System Update nevű program segítségével egyben az összes. (Bár ez utóbbi nem mindent talál meg, s nem feltétlenül a legfrissebbeket.)Szerk: Eh, már megelőztek.
-
mdk01
addikt
válasz
HZoli87 #3559 üzenetére
A gépen lesz az OS a rejtett partíción.
Én a vista mellé kaptam még egy downgrade XP cd-t de mivel a linkelt gépet WIN7-tel adják nem hiszem hogy látták értelmét egy downgrade XP cd melléklésének. Ha ezen a szálon tovább megyünk és mint tudjuk sokaktól akik kipróbálták a win7-et, a win7 jobb mint a vista így egy downgrade vista dvd-nek sem látom sok értelmét.
DVD-n többek között azért sincs sok értelme, hogy kiadják mert eleve OEM tehát konfigurációhoz kötött. Másrészt meg kiírod magadnak majd pár dvd-re a rejtett partícióról ha ez a vágyad.
-
Peter M
tag
Üdv!
Kérdés:
W500 mellé megrendeltem egy ThinkPad Advanced Dock - ot most bogarásztam csak a technikai specifikációt és találtam benne egy érdekes részt: linkVan benne egy kialakított hely egy Half Size PCI Express grafikus kártyának.
Valakinek van ezzel valami tapasztalata? Nem akad össze a 3 videokártya driver (INTEL AMD és a harmadik az akár még NV is lehet?)
Mennyire stabil?Köszönöm
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Ha a gépet Windows operációs rendszerrel veszem meg (vagy bármilyen WIN), akkor azt megkapom CD-n is a gép mellé, vagy rejtett partíción van az OS. Ugyanez lenne a Driverekről is a kérdésem.
Válaszokat előre is köszi.
-
yanna
addikt
Jó hírem van magamnak, már 24 órája muzsikál a TP-emben az eredeti 2 giga memória 2 gigás testvére, érzésre szerintem legalább kb. 20 %-ot gyorsított mindenen (boot, leállás, vista kezelés).
Más: a billentyűzet világításnál már vagy 2 muslica bement, kijönni egyet sem láttam, remélem nem zárnak semmit sem rövidre.
-
Mészike
aktív tag
Van itt valakinek már olyan gépe, ami gyárilag Win7-el jött ki? Tehát a recovery partíció is Win7-es?
-
adik
őstag
Hali,
van vkinek ötlete arra, hogy 9.10 ubuntu @ SL300 alatt hogy tudom letiltani a tapipadot, hogy csak a trackpoint működjön? -
Adam86
tag
Valaki tud adni egy útmutatót, vagy videót, hogy hol tudom kivenni a thinkpadom vinyóját?
T500 ról van szó. -
evone
őstag
válasz
Donki Hóte #3547 üzenetére
Probald ki a TrackPointot.
Jobb az.
Egyebkent nem tudom, vidd be szervizbe es mutasd meg, ha tenyleg nagyon gaz akkor biztos kicserelik a palmrestet a touchpaddal egyutt.
-
Szereztem egy R500-as notit és az a gondom, hogy a tapipad érzékenysége nagyon gyenge. Kicsit bizonytalankodik a sima kurzorvezérlésnél is, de a kattintás nagyon nem megy a tapipadon
A dupla kattintás pedig egy agyrém, a kettőből az esetek nagy többségében az egyiket nem veszi észre...
Mit lehet csinálni, hogy érzékenyebb legyen
(Az UltraNav touchpad vezérlőjében a touchpad propertiesnél a sensitivityt már állítgattam össze vissza, de nem javul a helyzet
)
-
-
egon111
csendes tag
Sziasztok
Sajnos elkövettem egy hibát valószínűleg,feltelepítettem a bluetooth drivert és utána kérte az újraindítást és ez fogadott: stop: c 000021a helyrehozhatatlan rendszerhiba a rendszerfolyamat (win logon proces) váratlanul félbeszakadt állapot: okc 0000139
(0x00000000 0x00000000) a rendszer leállt. Mit tudok tenni? csökkentett módban is ezt adja. Elkezdi tölteni a rendszert és utána jön ez kék alapon . IBM R52 a tipus. -
evone
őstag
Igen, az SP2 is szetbarmolt sok mindenkinek sok mindent a Vista Sp1-ben. Illetve mint láthatod kevesebbet helyet is foglal. Engem eleve zavar hogy egy oprendszer 11 gigat eszik es ehhez képest semmi extrat nem tud. Nehogy már 160 gigas vinyobol 50 giga legyen egyszer csak az oprendszer egyket frissites meg service pack meg program utan....
-
brd
nagyúr
A Winsxs folderről beszélek. Semmi mást ne csinálj, csak telepíts egy Vista-t, telepíts rá egy SP1-et, erre SP2-t, majd nézd meg ennek a könyvtárnak a méretét. Ez a Win7-ben az eddigi tapasztalataim alapján ugyanígy működik (fog működni), mert most is 4 GB a mérete, egy tesztcélból, alig használt Win7-ben, ami folyamatosan van frissítgetve. (Még1x egyelőre semmiféle program telepítéséről nincs szó, csak az OS, és a frissítései!)
Lehet, hogy nálad nem lesz nagy, más sajna nem ilyen szerencsés. Eddig nem találtam arra működő módszert, hogyan lehetne ennek a könyvtárnak a méretét csökkenteni (mondjuk kb. fél éve nézelődtem utoljára).
Az XP jelenleg azért kell, mert... egyrészt a laptopban csak 2 GB van, és nem (feltétlen) szeretném ennek a negyedét az OS-nek adni, smucig vagyok, azonkívül valami rejtélyes okból a Win7-tel az akku'idő majd' 1 órával rövidebb (kb. 5 helyett 4), majd ha lesz időm, kitalálom, ez miért van, egyelőre nem volt.
A hibernálás, lehet, neked felesleges, nekem nem. Pagefile-t nem használok egészen addig, ameddig ez nem okoz gondot (XP-ben/nek jóideje nem, a Win7 még kiderül, de eddig még az is bírja). Árnyékmásolatok max. 500 MB-ra állítva. -
kingabo
őstag
Nem tárolom! Telepítés után kézzel töröltem a könyvtárakat ahova kicsomagolták magukat a progik. Most néztem: 1.3 giga a lenovo könyvtáram amibe leszedtem a telepítőket.
(ez viszont kell, mert relatív sűrűn rakom újra a rendszert)
És akkor még csak az oprednszer van a gépen, hol vannak a doksik, videók, zenék, meg a többi, mert ezeknek mind el kellene férnie a 64es ssd-n -
evone
őstag
Gőzom sincs mirol beszelsz. Tobb 1 honapja van felrakva a Win7 es nem eszik 11 giganal tobbet akarmilyen frissitest rakok fel ra, a Vistanal is igy volt.
Xp meg nem értem miért ne lenne jó virtualis gépbe, felesleges ezért particiozni.
Felesleges hibernalast ki kell kapcsolni, -4GB. a Swapot ugy kell beallitani hogy kezdetben csak 500 megat egyen aztan ha kell akkor felmehet max 1.5 gigara menet kozben. Az arnyekmasolatokat meg vissza kell korlatozni 300 megara mert kulonben kepes elfoglalni 5-6 gigat is.
-
brd
nagyúr
Várjál, valami félreértés van, nem múzeumba szánom a cumót.
Én használnám is, tehát úgy kell kinézni a partícióknak, hogy Win7 sajnos min. 20 GB (a kopasz telepítés kb. 6 GB, és hol van akkor még az elbaszott frissítési növekmény), XP kb. 10 GB, mondjuk utóbbin lehet óvatosan faragni, hogy 6-8 GB legyen csak (no' és hibernációs file is kell, ez 2 GB XP-nél, Win7-nél kevesebb kell persze).
-
brd
nagyúr
Az kicsi sajna, nem elég a W7+XP+minimális adatoknak sem. Az adapteres megoldással az a baj, hogy csökkenne a laptop működési ideje (2 háttértároló->nagyobb fogyasztás). Mindegy, köszi' mindenkinek, megpróbálok megbarátkozni a 64 GB-os SSD-k áraival, vagy WD/Hita' 7.2k-s HDD lesz asszem' (Samsung, Seagate kilőve, milyen márka marad még?
).
-
siskin
tag
Hali Mesterek!
Tud valaki olyan átalakítót,ami a slim ide vinyót össze tudja kötni asztali géppel?Egy thinkpad 765D vinyójára akarok oprendszert tenni asztali gépről.
Köszi! -
buherka
addikt
válasz
HZoli87 #3520 üzenetére
Még egy szavazat arra, hogy ha már 200K-t költesz TP-ra, akkor kerüld az SL szériát.
200K-ból itt is kapsz az aprón akát T500-at is.
Egy SL még egy R széria minőségét sem üti meg...[link]...nyeklik-nyaklik, recseg-ropog, horpad.Nekem SL300-al volt dolgom. Az is jó kis nyekergős volt és nagyon nem tetszett, hogy tükröződik az LCD-je.
-
TOZ
addikt
válasz
HZoli87 #3525 üzenetére
200k-ert T400. Laptopinfo.hu (bar, pont most fogyott el, de elofoglalhato - decemberi erkezessel)
-
HZoli87
veterán
válasz
n0_gAboR #3524 üzenetére
Biztos, hogy a T széria az más kategória (minőségben és árban is) , csak nekem túl drága. 200 ezer Ft költenék max. új gépre, ezért néztem az SL510-t. De szerintem ez még mindig jobb minőség ebben az árkategóriában, mint a többi gyártó terméke. De lehet hogy nincs igazam.
Én ezt olvasgattam az SL510-ről: Teszt (angol)
- végre nem csillogó bevonata a fedlapnak, ez örvendetes (SL500-nak ha jól tudom olyan volt) -
n0_gAboR
őstag
válasz
HZoli87 #3522 üzenetére
SL cuccokat en kerulnem a helyedben. Eleg igenytelenul vannak osszerakva, nem melto hozzajuk a Thinkpad brand. Innen a hardveraprorol nagyon jo aron lehet vadaszni zsir uj vagy minimalisan hasznalt T500, T400 gepeket hasonlo arban. Eg es fold a kulonbseg.
ps: Erdemes youtube-on teszteket, review-okat nezni az SL szeriarol, es meglatod mirol beszeltem.
-
HZoli87
veterán
Köszi, de Wi-Fi nélkül nem veszek notebookot, minden nap használnom kell. Sajnos nem csak memória hiány van az említett gépnél, a HDD is fele a 320-nak sajnos. Így hiába hogy 3 év garancia van rá, nem lenne elég rá a pénzem, ha kibővíteném rendesen. Kicsit még átgondolom ezt az Intel VGA-t, lényeg hogy ne akadozzon az Aero felület, játékok nem érdekelnek.
Ha jól látom, 16900 Ft a + 2 év garancia az SL modellhez. Annyira nem vészes.
n0_gAboR: neked is köszi.
-
kacsyx
aktív tag
-
HZoli87
veterán
Sziasztok !
Windows 7 Aero felületéhez vajon elég lehet az Intel GMA 4500MHD ?
Nagyon tetszik ez a masina, esetleg ha van valakinek tapasztalata a gépről, azt is szívesen várnám.Erről lenne szó: - > Lenovo Thinkpad SL510
-
gyepet
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy hol lehetne ibm r 52-be DVD írót szerezni??? (az ár mind1)
-
kingabo
őstag
válasz
milestone #3509 üzenetére
Fura, a letöltő oldalon a notebook... listában csak g510 van benne.
Esetleg probáld ki annak a progijait. Ha nem vettél rá gyárilag os-t ne is keress recovery particiót.
Esetleg probáld ki a kicsit fentebb linkelt (de a letöltő oldalon is megtalálható) system update-et, ami elég sok dolgot leszed, sajnos nem mindent. -
milestone
tag
Sziasztok,
Bocs, hogy itt kérdezem, de a saját topicjában nem kaptam választ.
Egy nemrég vásárolt OS nélküli Lenovo G530-hoz ([44463FG]) létezik Lenovo-s szoftvercsomag letölthető formában?
Amire gondolok: korábban egy XP-s R61-hez a rejtett partíción volt ThinkVantage, Rescue and Recovery, OSD (On Screen Display), Power Manager, stb.
Sokat kerestem a Lenovo oldalain, de nem találtam, csak a RnR-t...
Kipróbáltam az R61-em Power Managerét, de az akkut nem ismeri fel, így nem sokat ér.
Köszönöm. -
kingabo
őstag
Találkozott már valaki ezzel a problémával: eset smart security vistán és w7-n is a driverek felszórása után "meghal": vagyis a gép indításakor automatikusan indulnia kéne, de nem indul, és ezzel magával ránt minden automatikusan induló progit. Ha start menüből kézzel indítom, gond nélkül elindul, sőt a többi inditópultban lévő progi is.
Már többször újratettem a wint, de a hiba azóta is fenn áll. Másik gépen nem tapasztaltam ilyet, ezért feltételezem, hogy a tűzfal valami lenovos cuccal akad össze.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Balázs1621 #3505 üzenetére
Félre ne értsd, nem leoltásnak szántam, még ha úgy is tűnhet.
-
Balázs1621
senior tag
-
Luser2000
addikt
Ma megérkezett a Win7 lemezcsomag (csehországból).
Gyári Vista Bus-re szeretném tenni, gyári partíciók megvannak. Kell valami vajákolást csináljak előtte (adatmentésen kívül), vagy "durr-bele"?.
Személyes tapasztalat érdekelne.
Köszi,
Balázs -
mv
aktív tag
Mi lenne, ha vennél egy 30GB körüli SSD-t a rendszernek és a mostani vinyódat betennéd egy ilyen UB fiókba?
----
Balázs1621: a minőségéről nem tudok nyilatkozni, de a teljesítménye alapján (Pentium M 1,4-1,7 GHz; 1GB Rammal) netezni, filmezni, alap dolgokra bőven elég lehet. Azt is vedd számításba, hogy ezek a gépek már legalább 3-4 évesek, hiába az IBM minőség, tönkremehetnek. Az aksija is valószínűleg leharcolt. -
Tim82
félisten
válasz
Balázs1621 #3501 üzenetére
Pl. Gondwana fórumtárs. De a keresőt is használhatod nyugodt szívvel. Így kell.
Ugyanezt megteheted az elődtopikban is.
Nyilván az Intel X3100 integrált VGA-ról szóló hsz.-eket figyelmen kívül lehet hagyni.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Használ még valaki Thinkpad x31-es notit? Írhatna róla pár sort.
Netezni venném, második gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest